Sağol canım... şok üstüne şok yaşadım önce eşimin hastalığı, sonra benim hastalığım diyorum ya imtihanımız büyükmüş. Elime kitle geldi canım öyle fark ettim. Tam da tedaviye başlayacağımız ay.. 2011 mart ayı,dışarıya derdini belli etmeyen çok neşeli hayat dolu bir insanım. Herkes benimle beraber şoka girdi zaten. Ama rabbim şifamı verdi şükür. Hala korkularım var hala tam psikolojim düzelmiş değil. ,İnşallah evlat sevinciyle rabbim o kötü günleri unuttursun...canım geçmişler olsun ve birdaha hiç uğramazsın.ne kadarda zor günler yaşamışsın genç yaşında.malesef hastalığa para dayanmıyor.şimdi iyisindir inşallah.nasıl farkettiniz canım.
Sağol canım... şok üstüne şok yaşadım önce eşimin hastalığı, sonra benim hastalığım diyorum ya imtihanımız büyükmüş. Elime kitle geldi canım öyle fark ettim. Tam da tedaviye başlayacağımız ay.. 2011 mart ayı,dışarıya derdini belli etmeyen çok neşeli hayat dolu bir insanım. Herkes benimle beraber şoka girdi zaten. Ama rabbim şifamı verdi şükür. Hala korkularım var hala tam psikolojim düzelmiş değil. ,İnşallah evlat sevinciyle rabbim o kötü günleri unuttursun...
eşimin hastalığı azo canım hepimizin derdi.... Ateşli hastalık olabilir dendi, fsh yüksek diğer hormonlar normal, kalan herşey normal. Bakalım işte tedavimizin sonucunu bekliyoruz. Canım valla benim mememle ilgili bir sorunum yoktu duşta fark ettim sertlik geldi elime. Ailemizde yok, Allah yazmış alnımıza. Rahat konuşabiliyorum artık. Aştım bazı şeyleri ama bundan sonra sağlıklı hayırlı güzel bir yaşam diliyorum Allahtan. 2n seneye yakın tedavi gördüm kolay olmuyor normal hayata dönmek. Aslında 6 ayda bir ultrason çektirmeli ama aklımıza gelmiyor işte, kim bilebilir ki.
Sağlık olsun da halledilmeyecek şey yok canım ya :) hadi bakalım sizden de hayırlı haberler... :)
arkadaşlar moralim çok bozuk tüp bebek tedavisine başladık fatat eşim dün test verdi ve sonuç 0. Dondurulmuş 5-6 hücremiş var ama doktorumuz çözüldüğünde hiç bulamıyabiliriz dedi daha önce başarısız bir micro tesemiz oldu yine yarıda kalacak diye çok korkuyorum maddi ve manevi olarak çok yıpratıcı
arkadaşlar moralim çok bozuk tüp bebek tedavisine başladık fatat eşim dün test verdi ve sonuç 0. Dondurulmuş 5-6 hücremiş var ama doktorumuz çözüldüğünde hiç bulamıyabiliriz dedi daha önce başarısız bir micro tesemiz oldu yine yarıda kalacak diye çok korkuyorum maddi ve manevi olarak çok yıpratıcı
arkadaşım lüten moralini bozupta duruma bir sıfır başlama rabbim yar ve yardımcın olsun
kötü düşünme arkadaşım
inşallah herşey yolunda gider
hakkınızda hayırlısı inşallah,Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?