Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaderciğim sendende cemremdende hayırlı haberler alıcaz inşallah ...

canım sizin azosperm sebebiniz varikoselden dolayımı.eşim 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu.adana balcalıdaki üroloji doktoruda kızmıştı bize.gereksiz ameliyat diye.neden öyle dedi bilmiyorum.ama biz 3 yıldır sperm göremedik.sizde ameliyat sonrası düzelme oldumu.

canım bizim sebebi yok hormonlar testisler normal meni miktarımız azdı tıkanıklıkdan süpe ediyorlardı bizde sansımızı deniyelim dedik.unutmadan genetiklerde normal canım cogu tüp bebek merkezi ile tel de görüştük onlar olmanıza gerek yok dediler en son genetik testimizi sonucu geldiginde ordaki prof her sey normal bence sansınızı deneyin dedi.birde bu olunması gereken bir ameliyatmış ileride Allah göstermesin testis kanserine sebeb oluyormuş yaptırdık.daha test yaptırmadık nasip olursa 3 ay 19 haziranda doluyor insallah görürsünüz canım bizde görürüz mevlam ne eylerse güzel eyler

deme kızzzzzzzzzz desene bizim kocişler hali hazırda bekliyolar spermler koşacak kız bizeeeee
iiki adamları kestirdik hebenim eşimde zaten microcerrahi ile oldu ameliytaı hadi güzel haberler alalım hepimizzzz
ayyy cnm ne kadar güzel geldi bu haber bana şimdi tamda dr.kontrole gitmeden önce inşllh cnm ay normali geçtik kız bize tüp bebeklik kadar sperm çıksın yeter şükür deyip oturcaz valla:26:
hepimiz burda sevinenlerden olalım inşlh cnm siz ne zaman test yapıcanız ameliyattan bu yana siz hiç test yapmadınız dimi yoksa yanlışmı hatırlıyorum güzelim:44:

Son düzenleme:
insallah canım. dualanızı eksik etme emi canım bebişler nasıl

kaderciğim bebişler nasıl biliyormusun biri diğerinin üzerine yatmış çok komiklerdi.yaklaşık bir ay sonra kontrol var duruma göre rahmine dikiş atabilirz dedi işte ondan korkuyorum :18: yani hamile olunca herşey bitmiyor yeni yeni şeyler başlıyor birde herkesin lafı tüp mü normal mi canım benim sizler dilim döndükce hep duamdasınız ama gönülden inanıyorum sizde azoyu yeneceksiniz Allahın izniyle

insallah canım valla sanki olimpiyatlara hazırlıyoruz adamları:) bos ver simdi canımı sıktı bizimki içimden deyim bari iyikide kestirmişiz :)haber güzel gelmesine sevindim canım bende arastırma yaparken buldum cook sevindim dur bir topige yazıyım hep beraber sevinelim dedim okumamla yazmam bir oldu haklısın canım hayırlıysa yüzümüzü güldürecek kadar cıksa yeterli hıım kontrole gidecen emi bacım hadi süper haberlerle dönecen insallah bir kez daha bize umut olacan bizim kontrolümüz 19 hazirandı canım ama esimde baska rahatsızlıklar cıktı biraz sekeri falan yükselmiş tekrarlıyacaz tok karnına vemiş ac karnına verecez eger ilac verirse biraz erteleriz galiba bilemiyorum korkuyorum hep ertiyesim var hayırlısı canım amin canım

korkma canım .o güzel yüregini darlandırma sakın senin rabbin yanında ve biz varız ALLAHINizniyle hiç bir sey olmaz .aneeem anaları pek bir sey yemiyormu yigenlerimiz üst üstte cıkmış emi oy oy yerim ben onları maşallah rabbim nazarlardan korusun boş ver soranlara aygaz tüpünden de gül gec agzını seveyim senin azoyu yenecez ha insallah canım duaların için yüregine saglık canım Allah razı olsun canım benim

inş cnm geçecek bu günlerimiz bu günleri gülerek hatırlıcazzz
geçmiş olsun cnm eşinde şeker varsa zordur çünki macunların çoğu şekerli rabbim yardımcınız olsun
olsun ya 19 u yerine sonra gidersin erteleme cnm ne ise öğren daha ii oluyo
evet bu hafta gidicez ya perşembe yada cuma net değil daha netleşince buraya yazıcam güzelim

Arkadaslar Celalettin Hoca bize yeni bir aktarin numarasini vermisti kurler icin ulasamiyoruz,aktarin adi ersel..
Siz hangi numaradan ulastiniz,birde yurtdisina yolluyolarmi bir bilgniz varmi?

günaydın kızlarrrrrrrr
bugün heppp sevinelimmmmmm inşlhhhhh

Gunaydin canim umarim guzel haberler aliriz amA ben guzel bi haber veremicegm bu sabah kalktim 9,gunum dedim varsa cikar dedim idrar testi yaptim ama yok malesef yine negatf yani pek umidim kalmadi artik cuma kandan bakilacak ama yaptirmk gelmiyo icimden hic,

güzelim öyle hemen yelkenleri suya indirmek yok dur bakalım bak benim arkadaşımın kanda negatif çıkmış sonucu oda üzüntüden yemek yememiş birde ilaçlarınıda içmemiş meğerse hamileymiş hemde ikiz maalesef ilaçlarını bıraktığı için düşük yapmış.düşünsene ikiz oldukları halde kan tahlilinde bile çıkmamış sen idararda çıkmadı diye hemen üzülüyorsun yapma canım inşallah sendende güzel haberler alıcaz

Son düzenleme:
artık tüm doktorlar.aktar ot peşinde valla kimi duysam böyle yaniii

Evet haklisin arkadasim ama ne yapalim hic bir doktor yillardir gidip geliyoruz cozum yok olmaz deyip baslarindan savdilar..
arastirmamiz lazim belli olmaz belki sifamiz o otlarladir bilemeyiz,bos bos oturmaktan iyidir bence birseyler denemek..
Bizim doktorumuz zaten ilac tedavisi yapiyor ek olarak kur oneriyor
Rabbim hepimizin sifasini versin elden birsey gelmiyor ne yazikki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…