Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
serender rasimdeki çoçuk oğlunun resmimi,çok tatlı ayrıca birde emzirdiğim var dedin galiba Allah bağışlasın .

Kandırmaya çalış canım ya, belki tatlı dilinle ikna edersin. Vallahi bu kür işlerini çok zor erkeklerin devamo başlaması. Benim ki en son bitkiselleri bir iştahla düzenli içmeye başladı. Önceden kırk takla atıyodum ben de. Çok karşı değildi ama devamını getirmiyodu. Bi de hala sigarayı bırakmadı ben de ondan müzdaribim....

Saol canim demekki hala pozitif olma ihtimali var rabbim buyuktur insallh pozitifi gorecegmiz gunlerde gelecek

off günde 2 paket sigara var bizde de hiç sorma canım onu düzenli içiyor ama ona laf yok( ben günde 4 tane ilaç içiyorum kan pıh.için ve pko için tahliller im var ben bişey demezken o bir kaşık ballı karışımı yemiyor çok üzülüyorum bende(

serender rasimdeki çoçuk oğlunun resmimi,çok tatlı ayrıca birde emzirdiğim var dedin galiba Allah bağışlasın .

sağol canımmm işte bir tanecik oğlum 19.ayında şuan emzirdiğimde resimdekide hepsi aynı biz ona tüp bebek olduğu için aygaz talha diyoruz:))

rabbim hepimize sağlık versin sağlıklı bebişler versin...

Canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu

biz de kaç kere tartıştık sigara yüzünden ama yok bazen şakayla takılıyorum beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın diye gülüyor. En son bu ilaçlara başlayınca bırakıcam dedi ama hak getire. Ben de yoruldum artık sigaraya laf etmiyorum( dua et canım ya belki inadı kırılır, biz böyle çırpınıp duruyoruz ...

canim ya evet heyecanli gergin ve bir okadarda tatli bir bekleyis allaha sukur transferm oldu iki tane bu sefer,canim senin kac tane trnsfer edilmisti ve kacinci gundu

bana hep 2 tane transfer yapıldı yanlış hatırlamıyrsam genelde 8 hücreli falandı ilk denemem 3.gün ikinci deneme dondurulmuş emb. 5.gün transferdi

3.tüp bebek denememde 5.gün kompakt embiryosu idi 2 embiryo transfer edildi ikiz bebek biri 7-8 haft kalbi durdu diğeride talha işte......:) sabret biraz canım tahlil yapıp moralini bozma

hoşbulduk tatlım evt cnm iyi oldu biraz kafamı dinledim
Inşlh cnm inşlh yaa tek umudumuz spermlerin görülmesi ve bize hayırlı bir evlat olmaları

canim benim merhabalar nasilsin??
özel mesaj kutunu bosaltabilirmisin bitanem???

iyiyim tatlım sen nasılsın boşalttım cnm

bizde diyoruz nerelerde acaba.sefan olsun tatil yarasın inşallah.patronun tatilde aradımı.

Demek fark edildim ha sevindim
Aramazmı eyinascıım işten ayrılacağımı söyleyince zaten apar topar tatile çıkarttı
Yolda giderken aradı eşime yolu tarif etti
Ama cuma günü telefonumu açık bıraktım eşi 2 kez aradı işle ilgili yapacaklarını konuştuk tarif ettim felan
onun dışında dinlenmemi tavsiye ettiler Sağlığıma kavuşmamı ve sağlıklı hareket etmemi istediler

bende biraz az ararlarsa bunun olabileceğini söyledim Işten arayaca

kız bunlar adam olacklar galiba.hıh şöyle biraz desturlu olsunlar demi canım.

aslında bu aralar çok iyiyim.bebeğime gittikçe yaklaştığımı hissediyorum.tarifsiz bi huzur var içimde.sadece attığım adımlara bebeğimde adım atsın istiyorum.biri hamileyim dediğinde çok mutlu oluyorum.ben bunu yaşıyorum kimse yaşamsın diyorum.onların seviçleriyle seviniyorum.ne hisettiklerini düşününce hamilelerin musmutlu oluyorum canım.kendini bilmezler haricinde.

Allah yar ve yardımcınız olsun güzel arkadaşım benim

2004 eylülümü sizinde canım.

evet canım 18 Eylül 2004 ne çok zaman geçmiş inanamıyorum bazen :) erken evlenmemenin faydaları 22 iydim ben 30 oldum şimdi... eşim de 33, ama benim de içimde enteresan hisler var, gerçi hastalığımdan sonra kafamı tam düzeltemedim ama :)) Sanki şu 1 yıl içinde bişeyler olucak, gibi kendimiz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…