güzelim öyle hemen yelkenleri suya indirmek yok dur bakalım bak benim arkadaşımın kanda negatif çıkmış sonucu oda üzüntüden yemek yememiş birde ilaçlarınıda içmemiş meğerse hamileymiş hemde ikiz maalesef ilaçlarını bıraktığı için düşük yapmış.düşünsene ikiz oldukları halde kan tahlilinde bile çıkmamış sen idararda çıkmadı diye hemen üzülüyorsun yapma canım inşallah sendende güzel haberler alıcaz
ben şimdiden ne yapacağımı şaşırdım seni düşünemiyorum.canım merkezden aramalarını bekliyorum sabahtan beri henüz aramadılar büyük ihtimalle yarın yapılacak transferim ama hiç haber falan vermediler acaba kötü giden birşeymi var Allah korusun kalbim duracak :18::18::18::18:İnsalah canim insllh oyledr tatlim bu surec okadar zorki insan ne hissedicegni bilmiyo sen ne durumdasin canim transferin ne zamn kismetse
ben şimdiden ne yapacağımı şaşırdım seni düşünemiyorum.canım merkezden aramalarını bekliyorum sabahtan beri henüz aramadılar büyük ihtimalle yarın yapılacak transferim ama hiç haber falan vermediler acaba kötü giden birşeymi var Allah korusun kalbim duracak :18::18::18::18:
Gunaydin canim umarim guzel haberler aliriz amA ben guzel bi haber veremicegm bu sabah kalktim 9,gunum dedim varsa cikar dedim idrar testi yaptim ama yok malesef yine negatf yani pek umidim kalmadi artik cuma kandan bakilacak ama yaptirmk gelmiyo icimden hic,
merak etme Allahın cc izniyle hamilesin canım. nerede tedavi yaptırdın yazabilir misin? dualarınızda bizleri de unutmayın allaha cc emanet olunuz hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
günaydın kızlarrrrrrrr
bugün heppp sevinelimmmmmm inşlhhhhh
mrb arkadaşlar bikaç gün önce yazmıştım.eşim sperm sayısı sıfır diyehormon testi yaptırdı. fsh 3.29 lh 2.93 prl 8.83 sonuçlar böyle sizin hormon değerlriniz kaçtı acaba.
bu arada melek arkadaşım acıbademde tüp bebek yaptırmışsın ben de oraya gidiyorum.memnun kaldın mı.inş bebeğine sağlıkla kavuşursun.adına çok sewindim...
arkadaşlar eşim mikrotese oldu.sonucunda çok sayıda olgunlaşmamış yuvarlak sperm hücresi yani spermatit bululundu.hiç ümidimiz yoktu....şimdi ilaç tedavisine başlıcaz.testesteron kullanıcak eşim.6 ay sonra tekrar bakıcaz.bu şekilde normal meniden bile sperm elde edenler olmuş.olgunlaşmamış hücre ile bile tüp bebek yapılıyomuş ama yüzde 20 şans var dedi.garip bir sevinç yaşıyorum.durumu böyle olanlar var mı paylaşalım.doktorumuz KAAN AYDOS.HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMASM BİLE ONA MİNNETTARIM.O KADAR GÜZEL İLGİLENDİ Kİ ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.ameliyat öncesi o kadar moral verdi ki bu sitede onunla ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum şu anda kesinlikle katılmoyorum MÜKEMMEL BİR İNSAN :)DURUMU BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARR MI KONUŞALIM
arkadaşlar eşim mikrotese oldu.sonucunda çok sayıda olgunlaşmamış yuvarlak sperm hücresi yani spermatit bululundu.hiç ümidimiz yoktu....şimdi ilaç tedavisine başlıcaz.testesteron kullanıcak eşim.6 ay sonra tekrar bakıcaz.bu şekilde normal meniden bile sperm elde edenler olmuş.olgunlaşmamış hücre ile bile tüp bebek yapılıyomuş ama yüzde 20 şans var dedi.garip bir sevinç yaşıyorum.durumu böyle olanlar var mı paylaşalım.doktorumuz KAAN AYDOS.HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMASM BİLE ONA MİNNETTARIM.O KADAR GÜZEL İLGİLENDİ Kİ ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.ameliyat öncesi o kadar moral verdi ki bu sitede onunla ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum şu anda kesinlikle katılmoyorum MÜKEMMEL BİR İNSAN :)DURUMU BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARR MI KONUŞALIM
hemen umutsuz olma dur bakalım belki 12 gün çıkacak kanda bide niye kana baktırmıyorsun ki olsada olmasada baktır cnm öle olmaz inş güzel haberler vereceksinn....:26:Gunaydin canim umarim guzel haberler aliriz amA ben guzel bi haber veremicegm bu sabah kalktim 9,gunum dedim varsa cikar dedim idrar testi yaptim ama yok malesef yine negatf yani pek umidim kalmadi artik cuma kandan bakilacak ama yaptirmk gelmiyo icimden hic,
sanad ii günler cnm ne olsun inş kısmetse yarın gidiyoruz testt vermeye dr. beye de cuma günü göstercez sonucu alıp merakla bekliyorum cumayı:18::18::18: inş cnm ya inş çıkar spermler:26:günaydın cnm nasılsın
ne zaman gideceksiniz celalettin hocanın yanına
merakla bekliyorum inşlh spermleri göreceksiniz sizde hemençıkacak gibi geliyor bana inşlh..
geçmiş olsun ne güzel spermatit inş sperm olur sizde tüp ebbekdenersiniz güzelim ..arkadaşlar eşim mikrotese oldu.sonucunda çok sayıda olgunlaşmamış yuvarlak sperm hücresi yani spermatit bululundu.hiç ümidimiz yoktu....şimdi ilaç tedavisine başlıcaz.testesteron kullanıcak eşim.6 ay sonra tekrar bakıcaz.bu şekilde normal meniden bile sperm elde edenler olmuş.olgunlaşmamış hücre ile bile tüp bebek yapılıyomuş ama yüzde 20 şans var dedi.garip bir sevinç yaşıyorum.durumu böyle olanlar var mı paylaşalım.doktorumuz KAAN AYDOS.HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMASM BİLE ONA MİNNETTARIM.O KADAR GÜZEL İLGİLENDİ Kİ ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.ameliyat öncesi o kadar moral verdi ki bu sitede onunla ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum şu anda kesinlikle katılmoyorum MÜKEMMEL BİR İNSAN :)DURUMU BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARR MI KONUŞALIM
mrb arkadaşlar bikaç gün önce yazmıştım.eşim sperm sayısı sıfır diyehormon testi yaptırdı. fsh 3.29 lh 2.93 prl 8.83 sonuçlar böyle sizin hormon değerlriniz kaçtı acaba.
bu arada melek arkadaşım acıbademde tüp bebek yaptırmışsın ben de oraya gidiyorum.memnun kaldın mı.inş bebeğine sağlıkla kavuşursun.adına çok sewindim...
canımm seni merak ettim ama bizde kayınvalidemlerdeydik cumartesi..
arayamdımda randevun kaçtadır bilemedim..
ama iyimiş herşeyy.inşalllah bebişlerinde güzelce çözünürlerrrr..
ve annelerinin göbüşüne gelirlerrrrr..
içinde rahatlamıştır süleyman bey miyom için rahat ol demiş.
bundan sonra hayırlısla transferin olucak ve sende heyecanla test gününü bekliyceksin..
Allahın izniyle inşallah seneler sonra sende bizim yaşadığımız mutluluğu yaşarsın cnmm..
canı gönülden diliyorummmmm..burda tüm arkadaşalrım içinde..Rabbim herkese yaşatsın..:26::26::26:
Canım biizm doktorumuzda emre beydi.eşimin en son m.tesesini o yapmıştı..
çok şükür sperm bulundu ve 3 tüpte donduruldu.şimdi donmuş spremlerle hamileyim.
emre beye bençok güveniyorumm.Önce Allah sonra emre beyin sayesinde geldik bugünlere
sende güven doktoruna ve içindeki gibi hep iyi düşün..Allah yardımcınız olsun..:26:
neler gördük cnm biz burdaa..hiç belli olmaz..sizde inşallah hayırlı haberlerle ayrılırız ordann..
cnm inş olumlu sonuç çıkar
tatlım bizim sebebimiz eşim 8 vey a9 yaşlarında ateşli kabakulak geçirmiş o yüzden azosperm olmuş dedi dr.
eşime geneti,k test yapıldı temiz çıktı ve en son bezmi alemde bi dr. var burda bi arkadaş önermiştia lalh razı olsun bizde ona gittik ve eşimde varikosel çıktı ocak ayında ameliyat oldu
ve biz bu dr. da 3 aylık tedavi gördük hamd_ senalar olsun ki yaradanıma 1 milyon hücre gördük ilk defa
ve biz şimdi gene o dr. tedavideyiz cnm sen testtlerini yaptır bence bu dr. gidin görürşün ona göre tedavi ye başlarsınız bence tabiiki benim düşüncem o....:26:
cnm benim eşim emre beyde ameliyat olmuştuı tabi sonucumuz hüsran dı ama dr. bey çok ilgili dalında uzman bi dr.dur inş sizde güzel gelişmeler olur..
güaydın güzelim he bebişede günaydın onu unutmayalım ya üzülür sonra..
nasıl geçti görümcen de hafta sonu..
cnm sakın kendine acıma öle düşünme bende ilk zamnalar öle düşünüyordum sonra dedim ki kendime
yaradanım aban da bunu nasip etmiş benim sınavımda bu bakalım sınavımı geçebilecekmiyim dedim :26:
he tabiki bazen çok kendime niye ben dediğim oldu haşa bazen isyan ettim ( tövbe ) ama sonra toparladım ve benim sınavım bu inş dualarla niyazlarla bebiişim gelecek deim kendimi hep öle avutuyorum şükür sağlığım yerinde,huzurum var ya sabır dedim..
hoşgeldin cnm olsun sen gününe kalitesine takılma...
yaradan ol dediyse muhakkak olur sen heppp ii düşün ii olsun inş cuma günü seninde halayını çekeriz tatlım....
cnm biz şimdi bi dr. tedavideyiz şükür hücre gördük eşim 2 kere ameliyat oldu 2 sindede çıkmadı cnmEmre beyi çok araştırdım ve çok güveniyorum ama konuşmaları bazen canımı sıkıyor tamam olacak demesin ama çokta moral bozmasın öyle değil mi?yada ben çok hasasızım ve herşeyi yanlış anlıyorum
Sperm bulunamadımı peki şimdi ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?