Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnsalah canim insllh oyledr tatlim bu surec okadar zorki insan ne hissedicegni bilmiyo sen ne durumdasin canim transferin ne zamn kismetse

İnsalah canim insllh oyledr tatlim bu surec okadar zorki insan ne hissedicegni bilmiyo sen ne durumdasin canim transferin ne zamn kismetse
ben şimdiden ne yapacağımı şaşırdım seni düşünemiyorum.canım merkezden aramalarını bekliyorum sabahtan beri henüz aramadılar büyük ihtimalle yarın yapılacak transferim ama hiç haber falan vermediler acaba kötü giden birşeymi var Allah korusun kalbim duracak :18::18::18::18:

Canim yuregini ferah tut biliyorum zor cunku embriyolardan haber alamayinca insan kotu giden biseyler oldugn dusunuyo bende ol korkmustum cok iyi degl tabi son gun iki tane embriyomun kalmasi ama en azindan sorunsuz bi transfer gecirdim cok sukur.canini skma haber gelir bugun mutlaka.yarin da heyecanli bekleyisin baslar allahhin izniyle

merak etme Allahın cc izniyle hamilesin canım. nerede tedavi yaptırdın yazabilir misin? dualarınızda bizleri de unutmayın allaha cc emanet olunuz hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

merak etme Allahın cc izniyle hamilesin canım. nerede tedavi yaptırdın yazabilir misin? dualarınızda bizleri de unutmayın allaha cc emanet olunuz hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Canim insallh oyledr ben bursa acibademde tedavi oldum tatlim bu ikinci denememiz sorunumuz genetik insallh tutunurda rabbim bidaha ugrastrmaz .siz tedavinin hangi asamasindasiniz

arkadaşlar eşim mikrotese oldu.sonucunda çok sayıda olgunlaşmamış yuvarlak sperm hücresi yani spermatit bululundu.hiç ümidimiz yoktu....şimdi ilaç tedavisine başlıcaz.testesteron kullanıcak eşim.6 ay sonra tekrar bakıcaz.bu şekilde normal meniden bile sperm elde edenler olmuş.olgunlaşmamış hücre ile bile tüp bebek yapılıyomuş ama yüzde 20 şans var dedi.garip bir sevinç yaşıyorum.durumu böyle olanlar var mı paylaşalım.doktorumuz KAAN AYDOS.HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLAMASM BİLE ONA MİNNETTARIM.O KADAR GÜZEL İLGİLENDİ Kİ ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.ameliyat öncesi o kadar moral verdi ki bu sitede onunla ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum şu anda kesinlikle katılmoyorum MÜKEMMEL BİR İNSAN :)DURUMU BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARR MI KONUŞALIM

mrb arkadaşlar bikaç gün önce yazmıştım.eşim sperm sayısı sıfır diye hormon testi yaptırdı. fsh 3.29 lh 2.93 prl 8.83 sonuçlar böyle sizin hormon değerlriniz kaçtı acaba.

bu arada melek arkadaşım acıbademde tüp bebek yaptırmışsın ben de oraya gidiyorum.memnun kaldın mı.inş bebeğine sağlıkla kavuşursun.adına çok sewindim...

Canim biz gecen yil basladik bizim azospermi sebebi genetik oldugu icin herhangi bi ilac kullandirmadi dr.aslinda hormonlarinda cok bi onemi yok bana sorarsan mikrotese onemli orda sperm bulunsun yeterki bizim ilk ameliyatta bulundu murat bey cok iyi bi dr canim esim iki saat kadar durdu ameliyatta uc tup sperm bulundu umarim sizin icinde hersey yolunda gder biz simdi dondurulmus spermlerle ikinci denemedeyz inssllah rabbim cumlemizin yuzunu guldurur

canım meraba bızde kaan hocada tedavı goruyoruz tesede yuvarlaklar bızdede cıktı ılac tedavısıyle elongeye donustuler cnm nısanda tup bebege gecıcektık bazı aksılıkler cktı olmadı eylulde tekrar tese olcak esım verdıgı tahlılde olgun cıkmazsa tesede olgun bulunursa onlarla bulunmazsa elongelerle sansımızı denıycez cnm bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşım
bizde kaan hocada yaklaşık 2 yıl tedavi gördük
10 ekim 2011 de mikro tese yaptı
patoloji raporu sertoll cell only skor 1
kaan beye göre olgunlaşmamış elonge hücreler var idi
sonrasında pregni iğ ne ve clomen kullandı eşim 1 yıl
ankaraya sperm testi yaptırmaya gittik olgunlaşamamış spermatidler var dendi hep durumunuz çok iyi dendi
ama ben hala azoyla savaşıyorum
testosteron yükleyecek dedin ya, ne kullanaca neler kullandınız ve nelr kullanacaksınız yazarsan seviniirim...

geçmiş olsun arkadaşım
allah sabrının sonunda inş bebeğin ile mükafatlandırır seni..

hemen umutsuz olma dur bakalım belki 12 gün çıkacak kanda bide niye kana baktırmıyorsun ki olsada olmasada baktır cnm öle olmaz inş güzel haberler vereceksinn....:26:
günaydın cnm nasılsın
ne zaman gideceksiniz celalettin hocanın yanına
merakla bekliyorum inşlh spermleri göreceksiniz sizde hemen çıkacak gibi geliyor bana inşlh..
sanad ii günler cnm ne olsun inş kısmetse yarın gidiyoruz testt vermeye dr. beye de cuma günü göstercez sonucu alıp merakla bekliyorum cumayı:18::18::18: inş cnm ya inş çıkar spermler:26:
geçmiş olsun ne güzel spermatit inş sperm olur sizde tüp ebbekdenersiniz güzelim ..

cnm hormon değerlerinizz aslında ii fsh güzel benim eşimin hep yüksek çıkardı geçen testte kadar lh da ii cnm dr. sonucu gördümü ne dedi size bence bitkisel deneyin ameliyat olmayın çünki değerlerin iidaha ii olup daha sonra ameliyat olursanız çıkma olasılığı belki çoğalır cnm sen dr. la görüş size ne tavsiye edecek bakalım...:26:

selamun aleykum kizlar Rabbim insallah emanetini sizlerede bagislar benim bir sorum olacak bir akrabamin azospermi oldugunu duydum 1.ameliyatta hic cikmamis simdi bekleme asamasindalar onrara onerebilecegim kurler varmi sizinde kullandiginiz ve bu konuda doktor guvenebilecegimiz biri varmi yardimci olabirseniz sevinirim eger sorumu ozelden yanitlayabilirseniz sevinirim belki tekrardan sayfayi bulamamRabbim tez zamanda hepinizi evlat sahibi yapsin insallah

Emre beyi çok araştırdım ve çok güveniyorum ama konuşmaları bazen canımı sıkıyor tamam olacak demesin ama çokta moral bozmasın öyle değil mi? yada ben çok hasasızım ve herşeyi yanlış anlıyorum

Sperm bulunamadımı peki şimdi ne yapıyorsunuz?

cnm biz şimdi bi dr. tedavideyiz şükür hücre gördük eşim 2 kere ameliyat oldu 2 sindede çıkmadı cnm
inş bundan sonra çıkar hepimizde de.....

Cnm demek büyük gün yarın hadi inşlh spermler yarın size yüzünü gösterir

cnm dün gnfv lerde tahlilleri yaptırdılar onlarda sonucu cuma günü hocaya gösterecekler
hoca akşamları olmayacağını söylemiş
veeeee onlarda da ilk defa 900 binin üzerinde germ hücre görülmüş
Dün konuştuğumuzda hastanedelerdi sperm testinide akşam 4 gibi verdikleri için sonucu bugün almışlar
arayıp bana sordu cnm benim ne olduğunu bile bilmiyormuş çok sevindi
inşlh darısı spermleri görmeye olur....

arkadaşlar.çok düşündüm bu iki doktor arasında çok gittim geldim.eşim her iki doktorada muayne oldu görüştü.kaan beye giderken beraber gittik ama emre beye giderken ben yoktum.ama eşim istanbuldan geldikten sonra o kadar moralsizdi ki.eşim hormonlarını gösterdi ben hormon doktorumuyum dedi biraz ters gitti görüşmesi.hiç umut vermedi eşime.ama kaan bey insana hayat veriyo olucak inşallah pes etmeyin diyo herşeyden önce değer veriyo.bitkisel ilaçlara emre bey inanmıyo....bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…