Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gozunuz aydin canim super yakinda spermleride gorurusunuz ins

değilmi canım ne korkacaksın dikişten.zaten aç kapa artema oldu.evet canım telaş gerçekten bitmiyor.katmerleniyor.inşallah çocuklarım olsunda ben dışarı çıkmayayım.9 yıldır çıktım ne oldu ki.ah kardeşim acep çocuk olunca ben nasıl anne olurum.kız çocuğum olsuda ben olayım.

maşallah barekallah sübhanallah arkadaşıma.24 haftalık olmuş paşazademiz.şimdi nasıl heyecanlısınzdır.hazırlıklara başladınızmı.tüm güzellikler sizin için olsun canım.

selam canlar herkes iyidir ins.
EYINAS Allah razi olsun canim, 6.aydayiz banada cabuk gecti zaman.daha hazirliklara baslamadim bir zibin takimi aldim hevesle okadar
elimi cabuk tutsam iyi olacak degilmi teyzesii daha cooook alinacak var.
insaallh sizede nasip olacak boyle gunler.her namazda duacinizim canim.
bugun troit icin dr a gittim. epey bekledim tahlil cikacak diye.ilac icmeye devam edecem ins sag selim gelir bebegim.:18:

iyi akşamlar tatlım.kız sen bir zıbın tekmi aldın.allah iyiliğini versin emi.nasıl dayandın öyle.bence elini çabuk tut canım alınacak çok şey vardır.allah razı olsun tatlım dualarını eksik etme tatlım.geçmiş olsun canım neyin varki.gelsinde onu bi ısıralım nerde kaldı diye.bide soralım bakalım bizim bebekleride görmüşmü yanında.

ne güzel bi haber sağol cnm inş bizde sperm çıktı deyebişliriz keşke....:26:
cnm sen kendini üzme inş dikiş falan atılmaz cnm eğer olurssa da takdir allahın bölesi senin için hayırelıdır demek cnm sen yıllareca nelere katlanmışsın bu sana hiççç de zor gelmez
inş da olmazzz....
cnm tedirgin olma güzelim bebişin sağlıkla kucağına doğacak günü gelince güzelim
oşgeldin cnm bak geçmişi oku hadi bakalım...

kızzzzz ne güzel bi haber buuuuuuu
960 000 immaütr germmmmmmm devamı gelicek inşllhhhhhhhhhhhh
cnm immatür kaçıncı evre diye sordun mu
inş güzel günler gelecekkkkkkkkkkkk hadi, halaya teyyyyyy

cnm niye moralini bozuyosun hiç bozma sabah ararlar nasılsa genelde transferler öğleden sonra yapılıyo diye biliyorummm
inş yarın senin için çokkk güzel bi gün olacakkkkkkkkkkkk

sağlıkla giiysin günü gelince inş cnm bebişin
ohooo alınacaklar o kadar çok ki ben artık ezberledim ailemdekilerden uzman oldum yaparsın alırsın cnm ne var
geçmiş olsun güzelim ii olda ....

herkese hayırlı gecelerr
kızlar ben yarın inş kısmetse ayyy yarın değil bugün olmuş bile )
dr. celalettin beye gidiyoruz önce sperm testti vericek eşim cuma sonucu alıp dr a o zaman göstericez bakalım ne çıkacak:18::18:
hormon testti yaptırıdı eşim yarın sonucunu da alıcaz ben size anca cuma akşamı haber verebilirim çünki yarın babamlarda kalıcam orda nette yok birilerini de arayamam müsait olamıcam için
cuma dönücem zaten herşey cuma öğleden sonra beli olucak
iinşllh güzel haberler vermek nasip olur uffff sanki ilk defa testt vericek eşim ne kadar stres yaptım be:26::26:
biliyorum hepiniz dualarınıza benide katıcaksınız hepinizi çokkkk seviyorum allaha emanet olun
cuma akşamı görüşmek üzere ii haberlerle inşllhhh......

Allahın selamı rahmeti,bereketi,ihsanı,ikramı,şifası hepimizin üzerine olsun canlarım yaklaşık 7 yıldır burada hamile olan doğuma giden tüm arkadaslardan dua istedik Allah hepsinizden razı olsun şimdi sıra bizde ....

1-fatma ve eşine
2-nurcan ve eşine
3-nursen ve eşine
4-tülay ve eşine
5-kader ve eşine
6-seval ve eşine
7-cenrem ve eşine
8-bahar ve eşine
9-sever ve eşine
10-emine ve eşine
11-sevil ve eşine
12-serpil ve eşine
13-elif ve eşine
14-cansunida ve eşine
15-denizbulut ve eşine
16-umut99 ve eşine
17-gamze42 ve eşine
18-esma ve eşine
19-yeter ve eşine
20-pıtırcık ve eşine
21-ese44 ve eşine
22-bursa ve eşine
23-yaren16 ve eşine
24-cicek ve eşine
25-nurisima ve eşine
26-hatice ve eşine
27-gülay ve eşine
28-serliva ve eşine
29-derya ve eşine
30-şadiye ve eşine
31-canan ve eşine
32-zaman ve eşine
33-saniye ve eşine
34-flz
35-enfall
36-nursen
37-nzly
38-zcu
39-aslı ve eşine
40-melek ve eşine
41-nermin ve eşine
-
-
-
-
Allahım şafi isminle sevdiğin kullar sevdiğin vakitler hürmetine bizim gibi çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan kardeşlerime Sana yakışır kul olacak,peygamberimize(s.a.v)yakışır ümmet olacak ,vatanına milletine ,anasına babasına sevgili saygılı evlat olacak.sağlıklı sıhhatli,akıllı fikirli çoçuklar nasip eyle.hamile olanları tamamına eriştir kazasız çoçuklarına kavuştur.bebekleri olanları hayırlı eyle ....dualarımızı ve ibadetlerimizi riyadan ve gösterişten sen koru .................................

ismini eklemek isteyen olursa özelden atsın listeye eklerim dua kardeşliğinde buluşalım ismini unuttuğum varsa hakkını helal etsin hatırlatsın hemen ekliyeyim.ALLAHIM HEPİNİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN

cemrem cuma günü sizin için unutulmaz mutlu günlerden olur inşallah hayırlı haberlerini sabırsızlıkla ve dualarla bekliyoruz

masallah ne cabuk 6 aylik oldu ,3 ayda hemencecik geciverir...

Allah yardimciniz olsun canim insaalah bir suru sperm cikar dualarim sizinle...

Allah razi olsun bende dua listesi olusturmayi dusunuyordum bu cok iyi oldu bu listeyi alirim bende...bu 3 aylarda cok dua edelim...

Canım benimmmm Allah yadımcınız olsunn..
yarını heyecanla bekliycemmmmmm cnm..
inşallah bu testte daha güzel haberlerle gelirsin...:26::26::26:

Flazsk Avatar resmindeki bebek cok tatli ayyy yiyesim geldikizinmi olacak acaba

Evet o benim tatlı kızımm teyzesi.
hep sağlıklı hayırlısını istiyorum ama gönlümdende hep erkek geçiyodu hamile kalmadan
şimdi ama hiçbişey hissetmiyorumm.. kızda olsaa güzel olur kız bebekler çok şirin oluyoo ...
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah..
senin böylee tatlımı tatlı bi kızın olur inşALLAH..:26::26:
ayrıca senin avatarındaki kızda çok tatlı

Son düzenleme:

herkese günaydınlar

42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-

bende ilk evlendigimde oglum olsun soyle olsun boyle olsun diyodum
simdi olsunda kiz erkek farketnez diyorum
amin ins ....rabbbim hayirlsini versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…