herkese hayırlı gecelerr
kızlar ben yarın inş kısmetse ayyy yarın değil bugün olmuş bile)
dr. celalettin beye gidiyoruz önce sperm testti vericek eşim cuma sonucu alıp dr a o zaman göstericez bakalım ne çıkacak:18::18:
hormon testti yaptırıdı eşim yarın sonucunu da alıcaz ben size anca cuma akşamı haber verebilirim çünki yarın babamlarda kalıcam orda nette yok birilerini de arayamam müsait olamıcam için
cuma dönücem zaten herşey cuma öğleden sonra beli olucak
iinşllh güzel haberler vermek nasip olur uffff sanki ilk defa testt vericek eşim ne kadar stres yaptım be:26::26:
biliyorum hepiniz dualarınıza benide katıcaksınız hepinizi çokkkk seviyorum allaha emanet olun
cuma akşamı görüşmek üzere ii haberlerle inşllhhh......
canım arkadaşlarım benden bir haber falan yok biliyorsunuz yarın transferim olacaktı ama henüz merkezden bir haber gelmedi.ben aradım biz sizi ararız dediler ama yine aramadılar gözüm telefonda heran haber gelmesini bekledim çok moralim bozuldu nedense bir cevap gelmedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kısmetten öteye gidilmiyormuş
herkese hayırlı gecelerr
dr. celalettin beye gidiyoruz önce sperm testti vericek eşim cuma sonucu alıp dr a o zaman göstericez bakalım ne çıkacak:18::18:
hormon testti yaptırıdı eşim yarın sonucunu da alıcaz ben size anca cuma akşamı haber verebilirim çünki yarın babamlarda kalıcam orda nette yok birilerini de arayamam müsait olamıcam için
iinşllh güzel haberler vermek nasip olur uffff sanki ilk defa testt vericek eşim ne kadar stres yaptım be:26::26:
biliyorum hepiniz dualarınıza benide katıcaksınız hepinizi çokkkk seviyorum allaha emanet olun
herkese günaydınlar
42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-
kızlar ben geldim ama sarhoş gibiyim dün celaleddin hocadaydık tahlillerimizi verdik spermiogram yaptırdık sonuçtan hiç birsey anlamadım sağolsun deniz bulut yetişti imdadıma immatür germ hücre sayımı 960 000 cc oranı %64 lökosit sayısı 540 000cc %36çıkmış inşallah sonumuz hayır olur cuma aksamı görücek doktor dün orada bizden birileri vardı ama konuşamadım sarısın bir bayandı bilginiz varmı
herkese hayırlı gecelerr
Biraz önce konuştukkkkk saat 2'de transferi varmışş.
yoldalardı gidiyolar umut tüp bebeğe..
ohh çok şükür rahatladım bende valla..
Alda gel dedim bebişlerini..sizlere haber vermemi istedi.dua edelimm kızlarr:26:
inşallah herşeyy güzel geçerrrrr ..Allahın izniyleee hamile haberlerini verir.
cnm tebrik ederim gerçekten bu çok güzel birşey
darısı spermleri görmeye olsun inşlh
ocak ayında ilk hocaya gittiğimizde
andromerde yapılan sperm testinde
22.01.2013 de yapılan 4 günlük perhiz
840 bin immatür germ hücre oranı % 56
660 bin lökosit oranı % 44 dü
28.05.2013 yine andromerde yapılan sperm testinde
580 bin immatür germ hücre oranı %29
1 420 000 lökosit oranı % 71
çıktı bizde bayaa bi gerileme olmuş
arif bey hormonlarla alakalı birde 9 günlük perhizden dolayıda olabilir dedi
hücreler spermin ilk evreleriymiş
bunların hangi evrede olduğunu anlamak içinde fısh testi yapılması gerekiyormuş
immatürün olması bile çok güzel dedi
allahım inşlh artık şu spermler olgun olgun geliversin artık yaa:18::18:
cnmhadi güzel haberlerle gel inşlh
arayıp rahatsız etmek istemiyorum müjdeli haberi çok bekletme hemen haber ver olurmu
inşlh spermlerin halayını çekeriz artık..
herkese günaydınlar
42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-
arkadaşlar benden çok daha deneyimlisiniz.geçen sayfaların hepsini okumak mümkün değil mutlaka bilirsiniz.tese sonucumda OLGUNLAŞMAMIŞ SPERMATİTLER BULUNDU ÇOK SAYIDA SİZCE BUNLAR OLGUNLAŞIR MI .İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLICAZ VE DE BİTKİSELE TEDAVİYE.cevap bekliyorum
arkadaşlar benden çok daha deneyimlisiniz.geçen sayfaların hepsini okumak mümkün değil mutlaka bilirsiniz.tese sonucumda OLGUNLAŞMAMIŞ SPERMATİTLER BULUNDU ÇOK SAYIDA SİZCE BUNLAR OLGUNLAŞIR MI .İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLICAZ VE DE BİTKİSELE TEDAVİYE.cevap bekliyorum
herkese günaydınlar
42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?