Arkadasim yazmayim dedim ama dayanamadim daha 1 ay olmadi esim celalettin hocaya kontrole gitti evet vakifa bagis aliniyor ama 200 degil esimin yaninda 65 lira varmis onu vermis bizim dusundugumuz daha fazlaydi ama ekstra masraflar cikti yolda neyse esim kusura bakmayin yanimda bu kadar var deyince almamis yola gideceksin lazim olur diye tek derdi para olsa onuda alirdi bunlari konusmak hic hos degil ama dayanamadim.aktar icinde bilinmis aktarlardan 120 lirayada aldik evet ama onlar bir aylik kurlerdi bunu 3 ay kulancaz faydasi olur olmaz bilemem ama care aramaktan baska caremiz var mi
çok haklısın.ben kimseye ona veya buna gidin demiyorum.tamam çaresiz gitmek zorundayız ama doktora bunu usuluncede söylemek gerekir.canım bosuna kendını paralıyosun bızım durumumuzdakı herkez ınanmak ıstedıgımız için her seye tamam dıyoruz sadece senın benım gıbı bı kac arkadasın kafasında bazı gercekler uyanıyor umut dunyası ıste belkıde suan bunları soyledıgımız ıcın çogu bıze kızıyor bılıyorum vicdanın ve aklın almıyor benımde oyle ama bence artık bosver cok sacma okudukca guluyorum bu doktorlar neden var ozaman bıtkılerle her seyı halledelım yazık baska bısey dıyemıyorum kusura bakmayın arkadaslar yıne cenem durmadı yanı.
çok haklısın.ben kimseye ona veya buna gidin demiyorum.tamam çaresiz gitmek zorundayız ama doktora bunu usuluncede söylemek gerekir.
arkadaşlar neden burda kimse celallettin beye gidip vakıfta 200 lira istediğini yazmıyor.hani hoca bunu allah rızası için yapıyordu.hani hoca devlet hastanesinde çalışıyordu.hani doktor bey içinden çıkaamadığı durumlarda endokrin veya üroloji hocalarına yönlendiriyordu.daha ben bir kişi dışında endokrine yada ürolojiye yönlendirdiğni duymadım ve insanların din adı altında bunu yapmalarına tahammül edemiyorum.neden korkup yazmıyorsunuz.uzman doktora nasıl 200 lira verebilirsiniz.lütfen ama lütfen bu yaptığı yasal bile değil.hadi doktor beyin benim götürdüklerime ihtiyacı yoktuda sizin paralara epey ihtiyacı var.200 verdiniz doktora 400 verdiniz aktara.yol ve barınmayı saymıyorum.herkes bu kadarmı zengin para hesabı yapmıyorsunuz anlamış değilim.zaten microtese parası kadar ve daha fazlası gidiyor.ya hiçbiriniz demedinizmi biz bu aktara neden bu kadar para veriyoruz.kesinliği yüzde kaç diye.
bende sizlerden daha çaresizim.benim kucağımda bebeğim varda ben bunları size anlatmıyorum.çırpınıyorum.ama yok olmuyor ne yapsam olmuyor.
herkese günaydınlar
42-cervan ve eşine
43-bengusu ve eşine
44-pınar ve eşine
45-
46-
47-
lamlay size hangi iğneleri verdi hoca
Günaydınn kızlarrrrrr ..yağmurlu istanbulll sabahındannnnn..
Herkese Hayırlı Cumalarrrrrr..
Enfall cnm hoşgeldinn oğluşunlaa. dönmüşsünüz türkidenn....
nasılsın cnm nasıl gidiyoo hamilelik.
bende sizlerden daha çaresizim.benim kucağımda bebeğim varda ben bunları size anlatmıyorum.çırpınıyorum.ama yok olmuyor ne yapsam olmuyor.
Hepınıze hayırlı cumalar rabbım bugunun hurmetıne hepımızın gonlunden gecen muradını en kısa zamanda nasıb etsın , nurusıma canım ınsallah sendende guzel haberler alırırız ısın rast gıder yuzun guler allahın ıznı ıle ; tedavıdekı dıger arkadaslar rabbım hepınıze anne olmayı nasıb eder ınsallah bu cuma hurmetıne hepınızın yuzu guler ınsallahh
hepinize hayırlı cumalar allahın selamı üzerinize olsun,bizim gibi bu imtihanı en zor şekilde geçiren tüm kardeşlerim allah hepimizin şifasını versin hayırlısı ile kuzcuklarımıza kavuşalım inşallah .bugün rüyamda miniklerimi gördüm aynı gerçek gibiydi uyandım etrafıma bakıyorum yoklar çok üzüldüm sonra şükürler olsun hamileyim dedim hala buna inanamıyorum çünkü ben hep rüyamda hamile olduğumu görürdüm ve sonrası yoktu ama şimdi çok duygulandımBunu buradaki tüm kardeşlerim yaşar inşallah hep dualarımdasınız hep canım kardeşlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?