Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımm benimm hoşgeldinnnnnnnn..

ben seni çok özledim..bu akşam üzeri mesaj atıcaktım hatta seni çok özledim diyee.

şimdi baktımm yazmışsın buraya ..merakta ettim sizi..

perşembe çıkıcakmış sonuçlarr hayırlısı cnm güzel sonuçlar çıkar inşallah.:26:

neyse yarın konuşuruzz..bitanemmmm..

cemremmmmmmmmmm çokk sevindim canımmm çokkkkkkkkkkkkkk bekliyorduk zatennn spermcikleriiii
Rabbim sana bugünleride gösterdiiiiii ağla güll bugün ne güzel bir günn bebişlerine çok yaklaştın pamuk bebişler geliyooooooooooooo
Allahım sana binlerce şükürler olsunn rabbim sen herşeye kadirsin yoktan var edersin
bunca sene hiç bişey çıkmazken şimdi sperm varrrr
Cemremm bugün halaya doymam ben

ayyy güzelimmmmm çok sağolsun ya tatlım sende ona selamımı söyle ikizleri öperim
ne olsun biraz biraz gülmeye başaldım aslında içim sevinyoda korkuyorum sanki sabah kalkıcam ne spermi be dicek birileri diye
sağol güzelim hep destek oldunuz hepiniz bana
eşimde işe gitti kardeşine anlatmaya koşa koşa bende kızkardeşime söyledim çok mutlu oldu şimdilik böle bugün gezdim çanta aldım kendime hiç yokya eşim diyo ne istersen alayım bugün sana diye de işin aksi hiççç bişeyde gelmedi aklıma şunu laıyım diye başaka zmana olsa adımı yerim şunu allalım mı diye diyee...
sen nasıslın bebiş nasıl ya oyyy büyümüşte artık o arkadaşlarını bekliyo tezzamanda yanıan dimi ..

teşekkür ederim cnm benim yaaa yılalr sona geldi benim spermciklerim yıllarca ağlattılar ruyalarıma girdiler heppp beklettiler ama artık yavaş yavaş gelmeye başladılarrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı sizlere olsun tez zamanlarda
he kız valal benimde halaya doyasım yok ay ben ne kurtlu bi kadınım yaaaaaaaaaadur bende geleyim yanına

hoşbuldukkkkkkk bitanemmmmmmm bende sizi çok özledimmmmmmmmmm
canımın içi kusura bakma dönemedim ben size izmirden döndüğümüzden beri perişan oldum...
gece yarılarına kadar okul işlerimi hallettim, sınıftaki yapılacak işlerim geç bitti eve akşama doğru gelebildim perişan oldum bu hafta...
telde anlatırım zaten çok az uykuyla dolandım durdum...
saol canımın içi inş güzel çıkacak sonuçlar...
yarın mümkün olduğunda beni arayan dönemedim herkesi arıycam...
çok özledim hepinizi sesinizi duymaya ihtiyacım var...
yarın konuşuruz uzun uzun canım benim

Cemremmmmmmm canim benim cok sevindim kendi sonucumuz gibi sevindim inanki guzel gunler yakin insallah bitanem......
sağol cnm biliyorum cnm burda hepimiz bir bütünüz sanki sevincimizde üzüntümüzde
inş darısı sizlere olsunnn.....

canım benim topiği seni merak ettiğim için açtım celalettin hocaya gideceğinizi biliyodum sperm çıkmış çok sevindim bizde bu ayın sonu gibi gitcez kontrole peki canım spermleri dondurma imkanınız yokmuydu dondurma imkanı olan bir merkezdede verseydiniz çıkanları dondururdunuz canım ama gerçekten çok sevindim Allahım tamamına erdirsin

ayy beni merak etmeniz bile beni çok mutlu etti sağol tatlım
darısı size olsun bu ayın sonunda bide sizin halayınızı çekelimmmm
gttiğimiz laboratuvar dondurma işlemi yapmıyormuş
zaten bundan sonrada çıkış olur diye düşündü laborant ama belki eşim bi kaç hafta sonra başka yerde yaptırı testti ama olsun bundan sonra ki aylarda çıkarsa dondururuz inşllhhhh

HALAYA DEVAM CANIMMM
SENİN HALAYINI ÇEKİYORUZ RÜYA GİBİ BU GÜNLERİDE GÖRDÜK YILLARCA BU ACIYLA YAŞADIN SABRETTİN SONUNDA MÜKAFATINI ALDIN
NELER GÖRDÜ BU TOPİK NE İMKANSIZLAR OLDU DAHA GÖRECEK ÇOK GÜZELLİKLER VAR HEPİMİZ
SIRA SENDE HADİ FLAZKIN MİNİKE ARKADAŞ GELSİN ELİNİ ÇABUK TUT KIZZZZZ

Söylerim selamını cnmm tekrar konuşunca..
insan inanamıyo gerçektenn sende benim gibi hamile oluncada inanamazsınn..
ben bile daha yeni yeni inanıyorumm..
aldırsaydın valla cnm istediğini böyle mutlu zamanı bulmuşsunn..tadını çıkar..
ama mutluluktan aklına bişey gelmemiştir cnm ya.
inşallah hamile olduğun zamanıda yazıcaksınnnn..
Allahın izniyleeeeee bu günleri gördünüz daha güzel günlerrrrr sizi bekliyoooo
biz iyiyiz teyzesi..sizin haberlerinizle sevindik bugünn bebeğimlede konuşuyorum isminizi söylüyorumm..
teyzelerimede versin diyee bebiş.:26::26::26:
Evtt bebeğimee arkadaşş gelsin artık çoçuk yanlız kalmasınn..

Son düzenleme:

haklısın cnmm hem izmire gidip geldiniz hem okulun son haftasıı yoğundun tabi..
olsun cnmm ..yarın konuşuruzz ..canım arkadaşımlaa..

inşallah canım burdaki bütün arkadaşalrım azodan kurtulsun bakalım hayırlısı olsun canım bizimde ikinci testte immatur hücreler çıkmıştı inşallah bu sefer spermelri görürüz

çokkk haklısın cnm bu topik ne zor durumlar ne olmaz ya denecek haller gördü ama oldu şükür ne güzel günlerde gördü halylar mutluklar gördü devamı gelecek 2013 yılını biz azoluların yılı yapacağız inşllhhhhhhh
ahhh elimi çabuk tutarım inşllhh sizde tutun cnm bi ben olmaz aaaaaa....
evet inanılmıyo bazen ya haklısın sen hamişliğğe bile yeni yeni alışmışsın ya ben sperme böyleyim...
hakikaten hiçç bişey gelmedi aklıma almak inş o hamiş yazısını bizlerde yazarızzzzzzz
ayy kıyamam şimdiden ismimizi ezberlicek çocuk
arkadaş şart ona zaten olmazzz inş devam gelir hepimiz için zaten bi arkadaşları olacakki sorma çocuk bune ya ne çok arkadaşım varmış dicekkk

allah razı olsun bitanemmmm rabbim dualarınızı kabul eder inş
canım merkezi arayıp sormadım ama sana bu şekilde açıkladılarsa doğrudur...
olsun artık hakkımızda hayırlısı...
inş bebişim önce sıkıca tutunur bana sonra eşime şifa olur
içime hep güzel şeyler doğuyor uyum sağlayacak babasına bebişim inş

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah

canım transferin hayırlı olsun
rabbim bebişlerini size bağışlasın hayırlısıyla 11 gün sonra haberini alırız inşşşşş
dualarım sneinle canım sende bebişinde allaha emanet olun...

inşallah canım burdaki bütün arkadaşalrım azodan kurtulsun bakalım hayırlısı olsun canım bizimde ikinci testte immatur hücreler çıkmıştı inşallah bu sefer spermelri görürüz
görürüsünüz inşllh cnm heyecanla beklicez o günü ....

gözünüz aydın cemrem..sizin azo sebebi neydi..fsh kaçtı ve hoca hangi tedavileri uyguladı ayrıca ne kadar ücret aldı..çok soru sordum ama heyecandan

saol bitanem inş herşey güzel olacak bundan sonra...
canım benim ilk tedavimde herşey çok güzeldi...
embriyo çok kaliteliydi tüm testlerim hazırdı...
kanda pıhtılaşma sorunu çıkmıştı genetik testlerde onlara uygun iğne kullandım başından beri...
drum negatif sonucu alınca çok şaşırdı "herşey yolundaydı biz senden olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorduk" dedi...
herşey yolunda olup tutunamadığı için drum histeroskopiyi önerdi...
yani önlem amaçlı yapılacak...

dua listende bana da yer verdiğin için saol bitanem allah razı olsun senden
sende dualarımdasın herzaman

canım sen sıkma canını...
senin ve bebişlerin için en doğrusu neyse drun ona karar verir inş...
bak kaç tane ikiz bebiş annesi var topiğimizde...
allahın izniyle kucağına aldı çoğu...
inş sizin içinde öyle olacak
allah meleklerinizi size bağışlasın inş herşey dilediğinden daha güzel olacakkkkk

Son düzenleme:
cemremmmm gözün aydın bebekim spermler çıkmış çok şükür.
darısı hamiş haberlerinide almaya artık.
bugün flaşk ile eseslim aradı haberini verdiler çok sevindim evde değildim anca girebildim nete.
milyonlarıda göreceksiniz inşallah

gözünüz aydın cemrem..sizin azo sebebi neydi..fsh kaçtı ve hoca hangi tedavileri uyguladı ayrıca ne kadar ücret aldı..çok soru sordum ama heyecandan
teşekkür ederim bizim azo sebebimiz eşim 9 yaşında iken ateşli kabakulak geçirmiş sebeb o dedi dr.lar
fsh hepp 30 ların üstündeydi celalettin beye tedaviye başladığımızda 32 idi sonra 0 a düştü şimdi 3 çıktı
bize bitkisel kür ve iğneler verdi yaklaşık 6 ay oldu tedavi sürecimiz
dr. bey ücret almıyo cnm ama vakıfı var eğer akşama oraya giderseniz siz verirseniz vakıf için verirsiniz ama bizden özellikle para diye bi şey istemedi cnm. olsun sor bende sonucu güzel olanlara soru yağmuruna tutuyorum kız
umarım gittiğinizde olumlu sonuçlar alırsınızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…