- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar selammm ben geldim evdeyim şükür şimdi size ayrıntılı anlatayım
önce biz direk afir beyin yanına gittik eşim testti verdi dediki 5 te çıkar bizde ttm dedik
daha önceden eşim hormon testlerini yaptırmıştı sonucu alıp dr. Beye gösterdik çok beğendi artık sende bişeyler olur dedi biz sevindik ama içten içe nersdeeeeee dedik
Hormonlar geçen fsh.0.948 iken şimdi 2.95
lh...0.1000 iken şimdi.. 0.277 ve diğerleride ii çıktı
sperm soucu çıkınca konuşuruz dedi
biz babamlar geçtik kafayı yicem ne olacak acaba çıkarmı içim yok cnm diyo da genede belki çıkarsa demeden alamıyorum kendimi saatler geçince eşim aradı laboratuarı yarın sonucu e mail le atarım demiş
sabah oldu aradık ve sizde 6 tane sperm çıktı demiş eşim bana sölüyo ama inanmadım ki hadi be numara yapma diyorum adama neyse gitti sonucu aldı kağıda baktım kiiiiii
6 tane sperm veeee 660 000 immatür germ hücresi yazıyo
önce güldüm sonra durdum sonra gözlerimden yaşalr nasıl aktı anlatamam hayatımda hiçççç mutluluktan ağlamamıştım iannanın ki ama çokkk güzelmiş ağlamak...
Ve dr. Beye söledik oda iğnelere devam ve bursadaki bitkiseli kullananın dedi
bugün tuhaf bi gündü iananın adetim bile gecikti hala adet olucam ben stresten o bile gelmiyo ne kadar kafaya taktım ne olur diyeee ama sonu güzel oldu günümün rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma ve nerde evlat diye yanan kulları varsa yaradanın onlarada nasip etsin inşllhhhkendi halayımı çekmekte güzelmi,ş hani..
ayyy güzelimmmmm çok sağolsun ya tatlım sende ona selamımı söyle ikizleri öperimcanım benimmm şimdi Mercan2011 'le görüştüm onaa söyledim cemremlerede sprem çıktı diyee..
çokkkkk sevindi , odaa gözü aydın dediğimi söylerdin dedi..
eeeeeeee şimdi nasılsın cnmmm ..arıycaktım yine aslındaaa bakayım nasıl dedim.
teşekkür ederim cnm benim yaaa yılalr sona geldi benim spermciklerim yıllarca ağlattılar ruyalarıma girdiler heppp beklettiler ama artık yavaş yavaş gelmeye başladılarrrrrrrrrrrrrrrrrcemremmmmmmmmmm çokk sevindim canımmm çokkkkkkkkkkkkkk bekliyorduk zatennn spermcikleriiii
Rabbim sana bugünleride gösterdiiiiii ağla güll bugün ne güzel bir günn bebişlerine çok yaklaştın pamuk bebişler geliyooooooooooooo
Allahım sana binlerce şükürler olsunn rabbim sen herşeye kadirsin yoktan var edersin
bunca sene hiç bişey çıkmazken şimdi sperm varrrr
Cemremm bugün halaya doymam ben
Canımm benimm hoşgeldinnnnnnnn..
ben seni çok özledim..bu akşam üzeri mesaj atıcaktım hatta seni çok özledim diyee.
şimdi baktımm yazmışsın buraya ..merakta ettim sizi..
perşembe çıkıcakmış sonuçlarr hayırlısı cnm güzel sonuçlar çıkar inşallah.:26:
neyse yarın konuşuruzz..bitanemmmm..
sağol cnm biliyorum cnm burda hepimiz bir bütünüz sanki sevincimizde üzüntümüzdeCemremmmmmmm canim benim cok sevindim kendi sonucumuz gibi sevindim inanki guzel gunler yakin insallah bitanem......
KIZLAR SElammm BEN GELDİM EVDEYİM ŞÜKÜR ŞİMDİ SİZE AYRINTILI ANLATAYIM
ÖNCE BİZ DİREK AFİR BEYİN YANINA GİTTİK EŞİM TESTTİ VERDİ DEDİKİ 5 TE ÇIKAR BİZDE TTM DEDİK
DAHA ÖNCEDEN EŞİM HORMON TESTLERİNİ YAPTIRMIŞTI SONUCU ALIP DR. BEYE GÖSTERDİK ÇOK BEĞENDİ ARTIK SENDE BİŞEYLER OLUR DEDİ BİZ SEVİNDİK AMA İÇTEN İÇE NERSDEEEEEE DEDİK
HORMONLAR GEÇEN FSH.0.948 İKEN ŞİMDİ 2.95
LH...0.1000 İKEN ŞİMDİ.. 0.277 VE DİĞERLERİDE İİ ÇIKTI
SPERM SOUCU ÇIKINCA KONUŞURUZ DEDİ
BİZ BABAMLAR GEÇTİK KAFAYI YİCEM NE OLACAK ACABA ÇIKARMI İÇİM YOK CNM DİYO DA GENEDE BELKİ ÇIKARSA DEMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ SAATLER GEÇİNCE EŞİM ARADI LABORATUARI YARIN SONUCU E MAİL LE ATARIM DEMİŞ
SABAH OLDU ARADIK VE SİZDE 6 TANE SPERM ÇIKTI DEMİŞ EŞİM BANA SÖLÜYO AMA İNANMADIM Kİ HADİ BE NUMARA YAPMA DİYORUM ADAMA NEYSE GİTTİ SONUCU ALDI KAĞIDA BAKTIM Kİİİİİİ
6 TANE SPERM VEEEE 660 000 İMMATÜR GERM HÜCRESİ YAZIYO
ÖNCE GÜLDÜM SONRA DURDUM SONRA GÖZLERİMDEN YAŞALR NASIL AKTI ANLATAMAM Hayatımda hiçççç mutluluktan ağlamamıştım iannanın ki ama çokkk güzelmiş ağlamak...
ve dr. beye söledik oda iğnelere devam ve bursadaki bitkiseli kullananın dedi
bugün tuhaf bi gündü iananın adetim bile gecikti hala adet olucam ben stresten o bile gelmiyo ne kadar kafaya taktım ne olur diyeee ama sonu güzel oldu günümün rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma ve nerde evlat diye yanan kulları varsa yaradanın onlarada nasip etsin inşllhhhkendi halayımı çekmekte güzelmi,ş hani..
ayy beni merak etmeniz bile beni çok mutlu etti sağol tatlımcanım benim topiği seni merak ettiğim için açtım celalettin hocaya gideceğinizi biliyodum sperm çıkmış çok sevindim bizde bu ayın sonu gibi gitcez kontrole peki canım spermleri dondurma imkanınız yokmuydu dondurma imkanı olan bir merkezdede verseydiniz çıkanları dondururdunuz canım ama gerçekten çok sevindim Allahım tamamına erdirsin
teşekkür ederim cnm benim yaaa yılalr sona geldi benim spermciklerim yıllarca ağlattılar ruyalarıma girdiler heppp beklettiler ama artık yavaş yavaş gelmeye başladılarrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı sizlere olsun tez zamanlarda
he kız valal benimde halaya doyasım yok ay ben ne kurtlu bi kadınım yaaaaaaaaaadur bende geleyim yanına
ayyy güzelimmmmm çok sağolsun ya tatlım sende ona selamımı söyle ikizleri öperim
ne olsun biraz biraz gülmeye başaldım aslında içim sevinyoda korkuyorum sanki sabah kalkıcam ne spermi be dicek birileri diye
sağol güzelim hep destek oldunuz hepiniz bana
eşimde işe gitti kardeşine anlatmaya koşa koşabende kızkardeşime söyledim çok mutlu oldu şimdilik böle bugün gezdim çanta aldım kendime hiç yokya eşim diyo ne istersen alayım bugün sana diye de işin aksi hiççç bişeyde gelmedi aklıma şunu laıyım diye başaka zmana olsa adımı yerim şunu allalım mı diye diyee...
sen nasıslın bebiş nasıl ya oyyy büyümüşte artık o arkadaşlarını bekliyo tezzamanda yanıan dimi ..
hoşbuldukkkkkkk bitanemmmmmmm bende sizi çok özledimmmmmmmmmm
canımın içi kusura bakma dönemedim ben size izmirden döndüğümüzden beri perişan oldum...
gece yarılarına kadar okul işlerimi hallettim, sınıftaki yapılacak işlerim geç bitti eve akşama doğru gelebildim perişan oldum bu hafta...
telde anlatırım zaten çok az uykuyla dolandım durdum...
saol canımın içi inş güzel çıkacak sonuçlar...
yarın mümkün olduğunda beni arayan dönemedim herkesi arıycam...
çok özledim hepinizi sesinizi duymaya ihtiyacım var...
yarın konuşuruz uzun uzun canım benim
ayy beni merak etmeniz bile beni çok mutlu etti sağol tatlım
darısı size olsun bu ayın sonunda bide sizin halayınızı çekelimmmm
gttiğimiz laboratuvar dondurma işlemi yapmıyormuş
zaten bundan sonrada çıkış olur diye düşündü laborant ama belki eşim bi kaç hafta sonra başka yerde yaptırı testti ama olsun bundan sonra ki aylarda çıkarsa dondururuz inşllhhhh
çokkk haklısın cnm bu topik ne zor durumlar ne olmaz ya denecek haller gördü ama oldu şükür ne güzel günlerde gördü halylar mutluklar gördü devamı gelecek 2013 yılını biz azoluların yılı yapacağız inşllhhhhhhhHALAYA DEVAM CANIMMM
SENİN HALAYINI ÇEKİYORUZ RÜYA GİBİ BU GÜNLERİDE GÖRDÜK YILLARCA BU ACIYLA YAŞADIN SABRETTİN SONUNDA MÜKAFATINI ALDIN
NELER GÖRDÜ BU TOPİK NE İMKANSIZLAR OLDU DAHA GÖRECEK ÇOK GÜZELLİKLER VAR HEPİMİZ
SIRA SENDE HADİ FLAZKIN MİNİKE ARKADAŞ GELSİN ELİNİ ÇABUK TUT KIZZZZZ
evet inanılmıyo bazen ya haklısın sen hamişliğğe bile yeni yeni alışmışsın ya ben sperme böyleyim...Söylerim selamını cnmm tekrar konuşunca..
insan inanamıyo gerçektenn sende benim gibi hamile oluncada inanamazsınn..
ben bile daha yeni yeni inanamıyorumm..
aldırsaydın valla cnm istediğini böyle mutlu zamanı bulmuşsunn..tadını çıkar..
ama mutluluktan aklına bişey gelmemiştir cnm ya.
inşallah hamile olduğun zamanıda yazıcaksınnnn..
Allahın izniyleeeeee bu günleri gördünüz daha güzel günlerrrrr sizi bekliyoooo
biz iyiyiz teyzesi..sizin haberlerinle sevidik bugünn bebeğimlede konuşuyorum isminizi söylüyorumm..
teyzelerimede versin diyee bebiş.:26::26::26:
Evtt bebeğimee arkadaşş gelsin artık çoçuk yanlız kalmasınn..
canım arkadaşım inan biran bile aklımdan çıkmıyorsun bugün yine kontrolümde senin için dua ettim
Rabbim inşallah sana bebeğini en yakın zamanda nasip etsin hem size hayırlı evlat olsun hemde babasına şifa kaynağı olsun
dualarım seninle bunu heran hisset canım Rabbim seninde yüzünü güldürecek hemde iki taraftanda
bebeğinde gelecek eşinde iyileşecek Allah'ın izniyle:123::123::123:
senin sevincinle bizlerde mutlu olacağız Rabbim çektiğin sıkıntılara son versin inşallah
baharcığım bu arada bebişlere pgt uygulanamaz .biliyorsun benim eşim genetik azolu olduğu için pgt yaptırmamız lazımdı
emre bey dondurmadan önce pgt yapılıyor sonrasında istesenizde yapamayız demişti
ben bu şekilde biliyorum ama yinede doktoruna danış canımcım
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah
görürüsünüz inşllh cnm heyecanla beklicez o günü ....inşallah canım burdaki bütün arkadaşalrım azodan kurtulsun bakalım hayırlısı olsun canım bizimde ikinci testte immatur hücreler çıkmıştı inşallah bu sefer spermelri görürüz
Baharcığım hoş geldin canım Allah eşin için bebeğinizi nasip eder inşallah ,benim eşiminde ne annesi ne babası var kimsesi yok herşeyi içine atar ben hep diyorum Allahım senin için bebeğimizi nasip etti diyorum inşallah sizinde öyle olur canım babası için bebişiniz geliverir hemencik sonrada annesiyle babasıyla mutlu mesut yaşarlar inşallah ,ayrıca histeraskobi şart mıymış tüplerle ilgili değil mi ay canım benim hepsinden alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah dualarımız senin ve eşin içinhayırlı haberlerini bekliyoruz
Allahın selamı rahmeti,bereketi,ihsanı,ikramı,şifası hepimizin üzerine olsun canlarım yaklaşık 7 yıldır burada hamile olan doğuma giden tüm arkadaslardan dua istedik Allah hepsinizden razı olsun şimdi sıra bizde ....
1-fatma ve eşine
2-nurcan ve eşine
3-nursen ve eşine
4-tülay ve eşine
5-kader ve eşine
6-seval ve eşine
7-cenrem ve eşine
8-bahar ve eşine
9-sever ve eşine
10-emine ve eşine
11-sevil ve eşine
12-serpil ve eşine
13-elif ve eşine
14-cansunida ve eşine
15-denizbulut ve eşine
16-umut99 ve eşine
17-gamze42 ve eşine
18-esma ve eşine
19-yeter ve eşine
20-pıtırcık ve eşine
21-ese44 ve eşine
22-bursa ve eşine
23-yaren16 ve eşine
24-cicek ve eşine
25-nurisima ve eşine
26-hatice ve eşine
27-gülay ve eşine
28-serliva ve eşine
29-derya ve eşine
30-şadiye ve eşine
31-canan ve eşine
32-zaman ve eşine
33-saniye ve eşine
34-flz
35-enfall
36-nursen
37-nzly
38-zcu
39-aslı ve eşine
40-melek ve eşine
41-nermin ve eşine
-
-
-
-
Allahım şafi isminle sevdiğin kullar sevdiğin vakitler hürmetine bizim gibi çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan kardeşlerime Sana yakışır kul olacak,peygamberimize(s.a.v)yakışır ümmet olacak ,vatanına milletine ,anasına babasına sevgili saygılı evlat olacak.sağlıklı sıhhatli,akıllı fikirli çoçuklar nasip eyle.hamile olanları tamamına eriştir kazasız çoçuklarına kavuştur.bebekleri olanları hayırlı eyle ....dualarımızı ve ibadetlerimizi riyadan ve gösterişten sen koru .................................
ismini eklemek isteyen olursa özelden atsın listeye eklerim dua kardeşliğinde buluşalımismini unuttuğum varsa hakkını helal etsin hatırlatsın hemen ekliyeyim.ALLAHIM HEPİNİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN
herkese hayırlı akşamlar bebişlerimizin teyzeleri nerelerdeler ya .......havalar güzel buraya gelmez oldular.hepinizde hayırlı haberlerle gelin inşallah canlarım biz baya tedirginiz bebişlerin gelişimine göre üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atabiliriz dediler ,ikiz gebelik baya riskli bir şeymiş hep ikiz olsun diye dua ederdim Allahım hepimize hayırlısını versin sürekli yeni yeni şeyler geliyor başımıza daha yedi ayımız var bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler ...hepinizi öpüyorum dualarımız sizlerle
teşekkür ederim bizim azo sebebimiz eşim 9 yaşında iken ateşli kabakulak geçirmiş sebeb o dedi dr.largözünüz aydın cemrem..sizin azo sebebi neydi..fsh kaçtı ve hoca hangi tedavileri uyguladı ayrıca ne kadar ücret aldı..çok soru sordum ama heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?