canım benim şükürler olsun sana bu haberi verdirene
şu anda gözlerim dolu dolu oldu oldu ağlıyorum inan ki
Ama bil ki bu gözyaşları sevinçten tatlım.
Inan ki senin şu andaki halini anlayabiliyorum gülüm.
Ve çok şükür ki bir azo lu daha aramızdan mutlu şekilde ayrıldı.
Rabbim bundan sonra da musmutlu haberler almak nasip eder inşallah
Tutmayın beni çok mutluyuuuuuummmm
Oy oy yandan yandannnnnn
Geliverin gari
hadi kızlar ALLAHIN izniyle sıra sizde topik insallah azolu olarak kimse kalmıyacak
hadi kızlar allahın izniyle sıra sizde topik insallah azolu olarak kimse kalmıyacak
valla bende duramıyorum kuranımı nasıl okudum bilemiyorum sevinçden hadi yandan yandan oh ohİNŞALLAH canım ya
çok şükür Celalettin Hoca meyveleri vermeye başladı
offff duramıyorum yerimde yaaaaaa
inşlh kaderciğim yaaa
hepimizde çıksın hepimiz spermleri görelim inşlh
Celalettin Hoca nın Vakıf için para alması konusuna değineceğim.
Evet bizde İlk İstanbula gittiğimiz zaman herkes gibi bizde akşam vakıf buluştuk.
Doktor o zaman daha net yani ayrıntılı konuştu ve eşimi muane etti.
Para konusuna gelince o vakıfta Yurt dışından gelen öğrenciler kaldığı için bağışta bulunduk ve hoca da bizden şu fiyat istiyorum diye bir şey söylemedi gönlünden kopanı verin dedi.biz de üzerimizde olmadığı için 100 tl verdik.çok mu peki hayır tabikide.oysa o öğrenciler için yardım etmek ne kadar sevap bir bilseniz.onlar ülkemize geliyorlar ve Müslüman olarak geri dönüyorlar ne kadar güzel bir şey.bir kişinin daha Müslüman olmasına yardımcı olmak kat be kat mükafatları vardır.
Ve o gece biz vakıfta kaldık.Doktor burda kalın geç oldu gitmeyin dedi ve bizim yatağımızı bile kendi elleri ile hazırladı.yemek içmek serbest dedi.her yeri gösterdi şurası lavabo şurası banyo.... diye... bizimde her gittiğimiz doktor önce parayı verecek yeri gösteriyordu yatacak yeri değil.bizim de o gün otelde yerimizi ayırtmıştık ama bir yanlışlıktan dolayı ertesi güne ayırmışlar.geç vakit oldu diye başka yere de gidemezdik.
Doktorun her kelimesinden Allah çıkıyor ve söyleyin bana bu kişiden zarar gelir mi bizlere ve çok şükür ki burda uyguladığı tedavi sonucu olumlu sonuç alan canlı şahitleri var.
Doktor bizler için çok çalışıyor ayrıca araştırmayı seven birisi.dua edin de kanserin ilacını da biz bulalım diyor.
O yüzden arkadaşlar içiniz rahat olsun celalettin hoca ile tedaviye devam.
Kırdıysam affola.......
valla bende duramıyorum kuranımı nasıl okudum bilemiyorum sevinçden hadi yandan yandan oh oh
insallah canım ya hepimizden süpermenler cıkar valla cook sevindim kuzum ya artık bende cesaretlenmeye basladım önce nursima flask nursen nzlyn durul denizderya oh hepsi kurtuldu Allahın izniyle sıra bizlerde
Kadercimmmmmmmm cnm inşallah sizdeeeee kurtulucaksınızzzzzz..ve hamiş olucaksınız....
insallah canım içine öylemii doguyor canım ya ne bileyim bugüne kadar hiç inasım gelmedi içimde her zaman bir burukluk vardı ama bilemiyorum haziran 19 da tam 3 yılımız doluyor evlilimizde rabbim bize insallah o gün hediyemizi verir taze annecik hakkaten içine doguyomu Allah razı olsun canım rabbim sizde kötülüklerden korusun yigenime iyi bak emi kuzum biloyosun onun teyzeleri cok :)
Slm kizlar ben geldim cepten giriyorum
Testin sonucu cikti
veeeeeeeeeeee. 6 tane sperm cikti aksam eve gelince detayli yaxarimv
Slm kizlar ben geldim cepten giriyorum
Testin sonucu cikti
veeeeeeeeeeee. 6 tane sperm cikti aksam eve gelince detayli yaxarimv
canım bizde 5 aydır celaleddin hocayla tedavideyiz celalledin hocanın tel num varmı en kolay bilgiyi öyle alısın zaten kendisi çok güzel yönlendiriyo
kizlar wireles ten baglaniyorum
ınanin hala soklardayim nasil acayip bi duygu varya
kizlar sinucu alinca ole kalakldik 6tane sperm yaziyodu ya
Bide 640 000 immatur germ varmis
7seneye yaklasik bu ani bekliyodum hep hayal kurardim sole yaparim bole yaparim duyunca diye
ınanin duydum okudum ama hic bi sey yapamadim simdi ara ara aglamata basladim sevincten aglamak cok guzelmis kizlar
ıns suzlerde bole sevincten aglarsinizzz
Ben bole bi gun gordumsem ki denizbulutun dedigi gubi esimin hali tedavisi yokken bulunduysa sperm suzlerde cikmak ne kelime sizde tasacaklarr
kuzlar gercekten celalettin beye guvenin oluyo iste canli sahidi benim sperm degil hucre degil hic bisey yokken sperm cikti 6 ayda inanin goreceksiniz guvenin celalettin beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?