Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlar cemrem sonucuna cok sevindim tatlim rabbim devamini getrsin insallh nurusima transferin hayrli olsun canim benim rabbim yuzunuzu guldursun insallahhh.bana gelince ben iyi bi haberle gelmeyi cok isterdim ama malesef bugun transferimin 11.gunu esim izinliydi gttik kandAn baktrdik ama yine negatiif sinavimiz bitmedi bitmiyo rabbim bunu layik gordu yapacak hic biseyim yok elimden bisey gelmiyo sabir etmekten baska bu tarifi olmayanbi uzuntu rabbim kkimseye yasatmasin insalllah bu yolda caba gosteren herkese nasip etsin yaradan.ama bizim olmadi cok uzgunum...

canım ne diyeceğimi bilemiyoum, dua ettim hep sizin için. İnşallah yüzünüz güler canım buradaki herkesin de....

canım bizde bu hafta nevşehirden gittik hocaya mail at ve ne zaman hastanede olduğunu öğren bizde ilk kez gittik ama çok kolay oldu bulmamız esenler otogardan metroya binin ve istanbul emniyet müdürlüğünün orda fatih emniyet durağı diye yazıyor zaten orada inin hastane hemen 30 metre falan yürüyünce görünüyo zaten durakta inince kime sorsanız gösterir zeytinburnu öğretmen evinde kalabilirsiniz zaten hocaya kalacak yerimiz yok deyincede yardımcı oluyor kendisi sizin sorununuz neydi canım

canım gözünaydın...çok ama çok sevindim inanki okuyunca gözlerim dolu dolu oldu allah devamınıda getirir inşallah,sırayla hepimiz bu dertten kurtarsın rabbim..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonuçsuz bir microteseden sonra eşimde sperm çıkışları gözlenmişti ve doktorumuz bizi tekrardan tüp bebeğe yönlendirdi 5 tane dondurulmuş spermimiz var ondan önce 4 hücre çıkışı daha olmuştu fakat dondurulmamıştı doktorumuz laboratuvarı arayıp dondurulmasını istemişti fakat donduruldumu bilmiyoruz. Şuan tedavinin ortasındayım ve eşimin son iki testinde de hiç bir şey çıkmadı dün hemşiremiz aradı tekrar eşimin doktoru emre beyle bir görüşme yapacağımızı söyledi eşimle ikimizde çok üzüldük yarın kontrolde bize neler söylenecek bilmiyorum ve korkuyorum o dondurulmuş 5 hücre çözüldüğünde hiç bulunamıyabilirmiş ama sunada inanıyorum Allah nasip edecekse o 5 hücredende olur.böyle az dondurulmuştan olumlu sonuç alanlar varmı acaba?

ayrıca arkadaşlar bu işin sonu doktor beyin özel muayene açmasına kadar gidecek.çünkü bu arz talep meselesi olacak.kaan hoca iyi dedik hoca şu an parasız yüzünüze bakmayacak duruma geldi.

öncelikle kızlar bu kadar insafsız olmayın
bunu sölememin nedeni ben gittim gördüm knuştum evet biraz dr. herkesi kendine yakın göruyo konuşurken onu anlayabilirsiniz ama kapıdan girince hadi para ver git yatır diye bişey demiyo kaldı ki dr. bunu kendi isteyerek yapıyo biz mi zorluyoruz dr. beyi
elinden geldiğince yardım cı oluyo bizler burda her konuşmayı yazmıyoruz dr. beyle yazsak ne dersiniz acaba çünki dr. bey acayip pozitif ve umut dolu gözlerle bakıyo para gözleriyle bakmıyo..
vakıfa gelince adam ne yapsın hasta çok olunca akşam sakin kafayla dinliyeyim diyo o yüzden çağırıyo çoğu kişiyi
eşim gitti vakıfa benim babamla bbirlikte ve hoca tek eşim ve babam varmış gibi ilgilenmiş dinlemiş konuşmuşlar para muvzusuna gelince eşimden para istememiş eşim kendi vakıfa yardım edeyim deyip gönlünden kopanı vermiş 80 tl
başka hocalara gelince kendimi anlatayım size
ben yaklaışık 7 senelik evliyim eşimin azosperm hasatası olduğunu evliliğimi,zin 3 .cü ayında öğrendik ve hemen aytuğ kolonkaya ya gittik ve görüştük a.s.m hast. bize şöle dedi
sizin durumuz zor ameliyat olman lazım dedi sonra eşimle a.s.m hast. gittik ve orda üroloji uzman dr. eşime ne hormon ne de kan tahlili yapomadan teseye aldı 45.dk sonra geldi yüzüme sizin çocuğunuz olmaz uğraşmayın böşa paralar harcamayın dedi
ve biz yıkılmış vaziyette kalakaldık sonuç sercolly cell dedi
ondAN SONRA TESADÜFEN İNTERMNETTE GÖRDÜĞÜMÜZ Bİ BİTKİSELCİYE GİTTİK ONA SİZ her ay 500 tl vermek süretiyle 1 buçuk sene gittik ve sonuç kocamannn bi 00000
sonra memorial hast. gittik semih özkan dr. beye oda genetik test ,hormonlar, muayna parası her seferinde verdik ve aylarca oraya da para akıttık.bu dr. da prof yani anlayın.
sonra kaan aydosa gittik oda 2 sene boyunca ameliayta almak için uğraştı durdu eşimi ve ben ist. oturuyorum hesap edin her AY ANKARAYA GİT GEL YAPTIK MUAYNE VE TAHLİLLER YOL parası verdik sonuç kocaman bi 0000 daha
sonra emre beye gittik umut tüp bebeğe bize önce muayne parasını yatırın gelin dediler,sonra hormon testleri yapıp ameliyata aldı beni de hazırladı eşim ameliyattan çıkmadan ebn ve kayınbabaa dönüp
sizin eşinizde sperm bulamadık ve dediki eşin kuru bi ağaç gibi düşün ölmüş ağaç yeşermesse eşin nasıl yeşersin dedi ve ölece çıktık ordan ve oda uğraşmayın olmaz bitkiselleri, hiççççççç denemeyin sakın yararı yerine daha kötü olur dedi eşim için
umudumun çokta azaldığı dönemde gözdem arkadaş geldi yazdı önce ben pek ehemniyet vermedim ama sonra dedim ki deneyelim ne kaybederiz artık zaten tükendik dedim ve eşimle celallettin beye gittik
ne muayne parası aldı ne para lafı etti evet bitkisellere yönlendirdi ve sende varikosle var dedi hemde bayağı ileri derecedeymi,ş 5.3mm miş bunu emre bey GÖRMEDİMİ İŞTE PARACILAR KİM ÇIKTI ORTAYA
sonra eşim ameliyat oldu ardında pasta tarifi gibi preglny ve menegon verdi, kulalndık 1 milyon hücre gördük ilk defa 2 ay sonra yani bugün 7 seneye yakın hayatımızda bi sperm testtinde rakam gördüm
rabbime hamdolsun ki iiki dr. celallettin beyi karşımıza çıkardı
vesile olanlardanm da allahım razı olsun ayağı taşa takılmasın inşllhhhhh
he ben burda yılalrdır varım celalettin beyide böle tanıdım ne YALAN SÖYLERİM NEDE YALAN SÖYLEYENLERE ORTAK OLURUM....

Son düzenleme:

canım mrb nasılsın,

topıge gel de anlat bıraz ne oldu, doktor ne dedı, sperm gormus sanırım dogru mu

KIZLAR SElammm BEN GELDİM EVDEYİM ŞÜKÜR ŞİMDİ SİZE AYRINTILI ANLATAYIM
ÖNCE BİZ DİREK AFİR BEYİN YANINA GİTTİK EŞİM TESTTİ VERDİ DEDİKİ 5 TE ÇIKAR BİZDE TTM DEDİK
DAHA ÖNCEDEN EŞİM HORMON TESTLERİNİ YAPTIRMIŞTI SONUCU ALIP DR. BEYE GÖSTERDİK ÇOK BEĞENDİ ARTIK SENDE BİŞEYLER OLUR DEDİ BİZ SEVİNDİK AMA İÇTEN İÇE NERSDEEEEEE DEDİK
HORMONLAR GEÇEN FSH.0.948 İKEN ŞİMDİ 2.95
LH...0.1000 İKEN ŞİMDİ.. 0.277 VE DİĞERLERİDE İİ ÇIKTI
SPERM SOUCU ÇIKINCA KONUŞURUZ DEDİ
BİZ BABAMLAR GEÇTİK KAFAYI YİCEM NE OLACAK ACABA ÇIKARMI İÇİM YOK CNM DİYO DA GENEDE BELKİ ÇIKARSA DEMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ SAATLER GEÇİNCE EŞİM ARADI LABORATUARI YARIN SONUCU E MAİL LE ATARIM DEMİŞ
SABAH OLDU ARADIK VE SİZDE 6 TANE SPERM ÇIKTI DEMİŞ EŞİM BANA SÖLÜYO AMA İNANMADIM Kİ HADİ BE NUMARA YAPMA DİYORUM ADAMA NEYSE GİTTİ SONUCU ALDI KAĞIDA BAKTIM Kİİİİİİ
6 TANE SPERM VEEEE 660 000 İMMATÜR GERM HÜCRESİ YAZIYO
ÖNCE GÜLDÜM SONRA DURDUM SONRA GÖZLERİMDEN YAŞALR NASIL AKTI ANLATAMAM Hayatımda hiçççç mutluluktan ağlamamıştım iannanın ki ama çokkk güzelmiş ağlamak...
ve dr. beye söledik oda iğnelere devam ve bursadaki bitkiseli kullananın dedi
bugün tuhaf bi gündü iananın adetim bile gecikti hala adet olucam ben stresten o bile gelmiyo ne kadar kafaya taktım ne olur diyeee ama sonu güzel oldu günümün rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma ve nerde evlat diye yanan kulları varsa yaradanın onlarada nasip etsin inşllhhhkendi halayımı çekmekte güzelmi,ş hani..

Son düzenleme:
selam canlarım hepinize iyi akşamlar...
kusura bakmayın size hemen haber veremedim ama giremedim nete...
pazartesi sabah eşim, ablası ve erkek kardeşinden kan aldılar sonuçlar 10 gün sonra belli olurmuş...
laboratuvarın önünde bi aile daha vardı ama onlar kalabalıktı çocuk ve yetişkin kaç kişi örnek verdi...
içim sızladı o an, bizim örnek veren sadece 2 kişiydi...
allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
allah izin verirse temmuzda histeroskapiyi olup ağustos sonu gibi de bebişlerimi alıcam göbüşüme...
bu kararı aldığımızdan beri bile kocişimin yüzü ayrı gülmeye başladı...
inş hayırlısıyla hamile kalırım bebişlerimi kucağıma alırım ozaman eşim içinde benim içinde herşey daha güzel olacak inş...
sonuçlar perşembe günü belli olacak ona göre tekrar izmire gidip drumuzla görüşücez...
hakkımızda hayırlısı artık...
canlarım kusura bakmayın arayanlara dönemedim...
artık evdeyim telim hep yanımda herzaman konuşabiliriz...
allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ??
ben geçmişi okuyayım sanırım güzel gelişmeler olmuşşşş

şirinem benim hoşgeldin evet cnm eşinin ablası falan gelmiş hadi inşşllh uyumlu sonuçlar çıksın
ahh cnm kıyamam içerlemişsin az kişi olduğuna ama mevlam istesin biri olsun yeter
oyyy ağustos sonu bebişlerin göbişine gelecek tutunup anne ve babasına umut olacak inşllh cnm dualrımızdasın hiççç üzülme ne güzel günler var önünde bak görürüsün evettttttttttt güzel haberler var yaaaaaaaaa

pamuk prensesimmmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn
topiğe bi girdim harika bi haber aldımmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam
şükürler olsun bu günleride gördük onca sene onca bekleyiş onca üzüntüden sonra gözyaşların bu defa mutluluktannn
allah devamınıda getirsinnnnnnn hayırlısıyla haberlerinide alırız inş bidenemmmmmmmmm
bidenemmmmmmmmmm sonunda seninde halayını çekiyoruzzzzzzzzzzz şükürler olsun rabbimeeeee

hobaaaaaaaaaa

hoşbulduk bitanemmmmmmmmm sayende süper bi giriş yaptın topiğe
ne güzel bi haber aldım canım çok çok sevindim gözünüz aydın
inş bebiş haberin içinde halay çekicez yakındaaaaaa
canım bize gelince dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra herşey mümkün...
o an içim sızladı ama şimdi rahatım...
ben rabbime bıraktım herşeyi...
inanıyorum yakında herşey yoluna girecek tüm sıkıntılar ardımızda kalacak
duaların için saol bitanemmmmm en büyük destekçilerimsiniz sizlerrrrr hepinizi çok seviyorummmmmmmm

cnm sağol evet görüşmek isterdim seninle ama eşim tlf ile söledi bi önceki gün görüştüğü için inş bi daha ki sfere denk gelip tanışırız
hadi cnm dua edeceğim senin için sperm testtinde rakamlar görüüsnüz bolll boıllllll
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah
cnm bebişin nihayet gelmiş göbişineeeeee
konıuştuk seninle sana sözüm vardı bizim spermler için halay çek dedin aha çekiyom heeeeeee
cnm ii geçmiş dr. beyle görüşme ama neden iğne vermedi onu bilemem de tabi ne kadarda olsa farklı bazı şeyler olabilir hekeste
olsun inş bitkiseller şifa olur eşine cnm benim

sağol güzelim benim evet cnm evetttttttttt ilk defa sevinçten ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş hepimiz bundan sonra heppp sevinirizzzzzzzzzzzz dur bende halaya devam ediyim zaten oynayasım var tek başıma halay çekmiyim

her zaman dualrımdasın ve desteğim cnm ne demek inş güzel günlerin gelecekkkkkkkkkkk....

oyna tabi tatlım bu gün senin gününnnnnnnnnnnn

canım benimmm şimdi Mercan2011 'le görüştüm onaa söyledim cemremlerede sprem çıktı diyee..
çokkkkk sevindi , odaa gözü aydın dediğimi söylerdin dedi..
eeeeeeee şimdi nasılsın cnmmm ..arıycaktım yine aslındaaa bakayım nasıl dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…