Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar.çok düşündüm bu iki doktor arasında çok gittim geldim.eşim her iki doktorada muayne oldu görüştü.kaan beye giderken beraber gittik ama emre beye giderken ben yoktum.ama eşim istanbuldan geldikten sonra o kadar moralsizdi ki.eşim hormonlarını gösterdi ben hormon doktorumuyum dedi biraz ters gitti görüşmesi.hiç umut vermedi eşime.ama kaan bey insana hayat veriyo olucak inşallah pes etmeyin diyo herşeyden önce değer veriyo.bitkisel ilaçlara emre bey inanmıyo....bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkkk

Bizde emre beyin hastasıyız evet biraz soğuk konuşuyor ama yinede bu işte çok iyi olduğunu düşündüğümüz için ona başvurduk Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Topiğin en güzel anne adayları,eşlerinizin gelecek babalar gününü kutladınız mı.onlar en güzel ve baba olmayı hakeden insanlar.çünkü bütün zorluklara onlar katlandılar ve başardılar ne mutlu babalara :34:

Topiğin en güzel anne adayları,eşlerinizin gelecek babalar gününü kutladınız mı.onlar en güzel ve baba olmayı hakeden insanlar.çünkü bütün zorluklara onlar katlandılar ve başardılar ne mutlu babalara :34:

canımmm ne güzel yazmışsın çok duygulandımm:5::5:
aminn İNŞALLAH o günlerde gelecekk bi çok arkadaşımız baba adayı zaten burdan taze hamişlerimizin ve anne olan arkadaşlarımızın eşlerini bende kutluyorum RABBİM hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin hepimizee
darısı başına :21:
bizde çıcuklarımızla babalar gününü kutlarız İNŞALLAH:34:

tülaycığım teşekkür ederim canım benim sende inşallah annelerin en güzeli eşinde babaların en iyisi olur bebeklerinizde salih ve saliha olurlar inşallah .çok inanıyorum senden güzel haberler alacağız Allaha emanet ol:16:

bize neden iğne falan vermedi acaba celalettin hoca sadece bitkisel verdi bizm dışımızda herkese iğne vermiş umutsuzmu acaba durumumuz

Bence umutsuz degildir insalalh,burda nice umutsuz denilen kisiler ikiz dogurdu ((::emir_bebek::emir_bebek:
Belki bitkisellerden sonra verecektir igneyi,cunku bitkisellerde ignelerin kimyasal zararini engelliyor diye biliyorum ben
belki once bunyesini hazirlamak istemistir
yinede hocaya bir sor yeniden icin rahat eder

Son düzenleme:
aminn İNŞALLAH o günlerde gelecekk bi çok arkadaşımız baba adayı zaten burdan taze hamişlerimizin ve anne olan arkadaşlarımızın eşlerini bende kutluyorum RABBİM hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin hepimizee

duygulanmamak elde değil ki banada heryıl anneler günü ve babalar günü çok dokunur özellikle anneler günü o gün nerelere saklanacağımı bilemem yedi yıldır annemim anneler gününü kutlayamadım kaç defa niyetlendim kelimeler boğazıma durdu şimdi ağlarımda onuda üzerim diye o gün hiç konuşamıyordum.....:43: inşallah hepimizde çoçuklarımıza hayırlısı ile kavuşalım:16:

duygulanmamak elde değil ki banada heryıl anneler günü ve babalar günü çok dokunur özellikle anneler günü o gün nerelere saklanacağımı bilemem yedi yıldır annemim anneler gününü kutlayamadım kaç defa niyetlendim kelimeler boğazıma durdu şimdi ağlarımda onuda üzerim diye o gün hiç konuşamıyordum.....:43: inşallah hepimizde çoçuklarımıza hayırlısı ile kavuşalım:16:

AMİNNNNN İNŞALLAHH canımm o günler geride kaldı şimdi 2 tane evladın var :49:
İNŞALLAH onları kucağına aldığın kokularını içine çektiğin günleride göreceksin az kaldıı
seninde evinde anneler günü babalar günü bebeklerinin doğum günü neşeyle kutlanacakk
buruk geçirdiğin bayramlar geride kaldıı şimdi tatlı telaşlarla geçecek bayramlarınn :16:
İNŞALLAH bizede nasip olur bu günlerr ALLAHIM kimseyi boynu bükük bırakmasın evlatla imtihan etmesin

AMİNNNNN İNŞALLAHH canımm o günler geride kaldı şimdi 2 tane evladın var :49:
İNŞALLAH onları kucağına aldığın kokularını içine çektiğin günleride göreceksin az kaldıı
seninde evinde anneler günü babalar günü bebeklerinin doğum günü neşeyle kutlanacakk
buruk geçirdiğin bayramlar geride kaldıı şimdi tatlı telaşlarla geçecek bayramlarınn :16:
İNŞALLAH bizede nasip olur bu günlerr ALLAHIM kimseyi boynu bükük bırakmasın evlatla imtihan etmesin

esmancığım sağol canım ne bileyim eski günler aklıma geliyor bazen eşimin işini bahane eder bayramlara hiç gitmezdim herkes çoçuk soracak diye eşim göreve gider bende evde tek başıma ağlardım :43: ALLAHIM BU ZOR İMTİHANDAN TÜM KARDEŞLERİMİ KURTAR SANA YALVARIYORUM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN ŞİFA VER KARDEŞLERİME VE EŞLERİNE .....................

inşallah canım amin.buruk bir babalar günü yaşiyorum.babamı kaybedeli 13 yıl oldu.kayınpederimi kaybedeli 5 yıl oldu.eşim baba olamadı henüz.yani babalardan yana hiç şansım yok.rabbim eşimin yüzünü güldürsün gayri.

esmancığım sağol canım ne bileyim eski günler aklıma geliyor bazen eşimin işini bahane eder bayramlara hiç gitmezdim herkes çoçuk soracak diye eşim göreve gider bende evde tek başıma ağlardım :43: Allahım bu zor imtihandan tüm kardeşlerimi kurtar sana yalvarıyorum sen çok büyüksün şifa ver kardeşlerime ve eşlerine .....................

:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Aminnnnnnn okunan ezanların hürmetine rabbim bizide kurtarsınnn inşallah
anlaşılan bugün hepimiz sulu göz oldukk
rabbim sağlıkla evlatlarına kavuşmak nasip etsinnn
gönülden ettiğin dulaların kabul olsunn sizin gibi yürekten insanlarda varmış dünyada
bu lanet azonun iyi tarafıda buu sizi iyiki tanıdımm

inşallah canım amin.buruk bir babalar günü yaşiyorum.babamı kaybedeli 13 yıl oldu.kayınpederimi kaybedeli 5 yıl oldu.eşim baba olamadı henüz.yani babalardan yana hiç şansım yok.rabbim eşimin yüzünü güldürsün gayri.

çok az kaldıı inşallah sende mis kokulu bebişlerine kavuşacaksınn canımm
inşallah eşin en yakın zamanda baba olurr
allah rahmet eylesin babanın kayınpederinin mekanı cennet olsunn
babasızlık çok zor kaç yaşına gelirsen gel onların gölgesi yetiyor
allah kimseyi babasızlıkla imtihan etmesin:50:

çok az kaldıı inşallah sende mis kokulu bebişlerine kavuşacaksınn canımm
inşallah eşin en yakın zamanda baba olurr
allah rahmet eylesin babanın kayınpederinin mekanı cennet olsunn
babasızlık çok zor kaç yaşına gelirsen gel onların gölgesi yetiyor
allah kimseyi babasızlıkla imtihan etmesin:50:

dostlar sağ olsun canım.rabbim eşlerimize saglık sıhhat versin onu başımızdan eksik etmesin artık.işte her şey kader nasip.nasipten öte geçilmiyor yani

Bence umutsuz degildir insalalh,burda nice umutsuz denilen kisiler ikiz dogurdu ((::emir_bebek::emir_bebek:
Belki bitkisellerden sonra verecektir igneyi,cunku bitkisellerde ignelerin kimyasal zararini engelliyor diye biliyorum ben
belki once bunyesini hazirlamak istemistir
yinede hocaya bir sor yeniden icin rahat eder

canım inşallah ama bilmiyorum ya sordum hormonları iğneyle ilaçla dışarıdan yönlendirmicez bitkisellerlede bunu tedavi edebiliriz dedi ama yazılanları okuyorum tek bize sadece bitkisellerle başlamış onun için aklıma takıldı .

canım inşallah ama bilmiyorum ya sordum hormonları iğneyle ilaçla dışarıdan yönlendirmicez bitkisellerlede bunu tedavi edebiliriz dedi ama yazılanları okuyorum tek bize sadece bitkisellerle başlamış onun için aklıma takıldı .

sizin hormonlarinizin seviyesi olmasi gereken araliktaysa o yuzden vermemistir
bizim yuksekti dusurmeye calisiyor..
size o zaman sadece bitkisel yeterli olur dr oyle dediyse
belki bitkiselle cikis olabilir sizde icini ferah tut canim olur ins

sizin hormonlarinizin seviyesi olmasi gereken araliktaysa o yuzden vermemistir
bizim yuksekti dusurmeye calisiyor..
size o zaman sadece bitkisel yeterli olur dr oyle dediyse
belki bitkiselle cikis olabilir sizde icini ferah tut canim olur ins

inşallah canım çok sağol içimi rahatlattın allahım bizede nasip eder inşallah..

teşekkür ederim cnm darısı sizlere olsun tez zamanda:34:
cnm eşim ocak ayından beri tedavide ocak ayında varikosel ameliyatı olduktan sonra
preglyn 5000 haftada 2 defa iğne oldu ve bitkisel çay ve macun ,panax E1 kullandı 3 ay boyunca
bunların ardından sperm testtinde hücre gördük
onun ardından gene bitkisel çay ve macun bide toz kullandı eşim panax e 1 i bıraktı birde preglyn 5000 ve yanına ek menegon iğnesi kulandı yaklaşık 3 ay boyunca
işte cuma sperm testinde de şükür 6 tane sperm bulundu :nazar:
cnm bursada ki bitkiselciden başlıcaz artık eşim pazartesi arayıp ne gelecekse sipariş vereceğiz
bizden böyle tatlım siz de mi celallettin hocaya gidiyorsunuz tedavi olmaya.....:40:

:46::46::46::46:canım benim gözün aydın sperm bulunmuş inşallah dahada çoğalır normal yolla gebe kalrsın bitanem çok sevindim yaa:9::9:

bütün babaların,baba adaylarının ve hasretle evladının geleceği günü bekleyen özel babaların babalar gününü kutluyorum.kaç gündür cemeremin mutluluğuna gölge düşmesin diye hiçbirşey yazmadım.mutluluğunu doya doya yaşa canım.çünkü hepimiz bir sperm için herşeyimizi feda ediyoruz,ettik.evet yazdıklarımın arkasındayım.yazdığım şeylerden pişman değilim çünkü kimseye iftira atmadım olmayan şeyleri uydurmadım.biz burda bilgi amaçlı herşeyi paylaşıyoruz.ben hiçbir yazımda dıktor önerisi yapmadım.hiçbirini ötekinden üstün tutmadım.yaşadıklarımı yazım.ayrıca arkadaşlar ben şifam için dolaşıyorum.burda birçoğunuzdan önce gittim.burda pıtırcıkların yazdıkları beni etkilemişti.hatta tel ve mailini gözdem bana özelden gönderdi sağolsun.şimdi soruyorum ben burdan oraya bu kadar saatlik yolu şifa için gitmedimmi.benim karşı olduğum olumsuz eleştrileri tahammül edemeyenlere.gitmeden arkadaşın biri bana çok umut bağlama eşimede her gelen eli boş geliyor yazdı diye kadını yerden yere vurdular ve bunu senin götürdüklerine ihtiyacı varmıya geldi.hocanın hoşa gitmeyen tavırları oldu bunu espirili olduğu anlamı çıkarıldı.benim ogün zaten espri kaldıracak günüm yoktu.ben hocanın hekimliğine gölge düşürmedim.gereksiz şeyler yaptığını söyledim hocayada söyledim.inhibin b nin gereksizliği örnğin.sizler ilk defa yaptırdınız ve biz önceden yaptırmıştık.bunu hocaya söyledim.hocam bunun kesinliği yoktur bizim ameliyattan önce değerimiz yüksekti yaptırmak istemiyorum dedim ve hoca genede baktıralım dedi.ne oldu kesinlik vermedi örnekler ortada.nurusima gibi.arkadşlar bende nişanlılığımdan beri 9 yıldır araştırıyorum ve alanında en iyi doktorlara gittim.bu uğurda küçük evimiz vardı arabamız vardı ve düğünde takılan bütün takılarım gitti.yeterki çocuğum olsun yeterki sperm çıksın diye.ne oldu umut tacirleri umutlarımı paralarımı ve herşeyimi aldı.herşeyle sıfırlandık.bu arada sağlımda gitti.genede yılmadım yılmıyorum beni seven rabbimin çocuğumu bana göndereceğine inandım.istanbulada bu yüzden geldim.beni elştirmeye hakkınız yok ben hocanın tavrını beğenmedim siz beğenirsiniz.bende siz beğeniyorsunuz diyede sizi eleştirmem.herkesin görüşüne saygı duymalıyız.iftira olmadıkça.gelelim vakıf meselesine.hoca beni ne vakıfa çağırdı nede benden para istedi.bazı özgüven eksiği arkadaşlar bana özelden bunu söylediler ve bundan muzdarip olduklarını yazdılar.ben onlarada hoca bizden hediye dışında bir şey istemedi dedim.burda ben söyleyince günah keçisi oldum umurumda bile değil.varsa böyle bir şey zaten söylenmeli.yok hoca tek kuruş istemiyor demeye gerek yok.gönülllü veya değil önemli olan bunu talep etmesidir bağış adı altında.bana özelden gidelimmi diye soran arkadaşlara gidin belki sizin şifanız ordadır dedim.dilim döndüğnce yolu tarif ettim.kimseye gitmeyin demedim.eğer demişsem yazın arkadaşlar engel oldunuz diye.başka çaremizmi var diyorsunuz evet çaremiz yok bende hocaya gidiyorum eleştirdiğim şeyleri var.ben henüz sonuç almadım sizlerden önce gitmeme rağmen.çünkü hala menegona başlayacağımız günü bekliyorum.kürlere açıkçası verecek param da yok mantığımda.kimse kullanmadan sonuç alınmadan kullanmaya niyetim yok.bunu hocayada söyleyeceğim.yeterki olsun diye herşeyi yaptım olmadı.şimdi ilerde pişmanlık duymamak içiin menegonu vurulmayı bekliyoruz.kullanmadığımız yalnızca o kaldı.ben burda arkadaşlar hocaya gitmeyin demedim sadece sorgulayın diyorum.benim gibi yeterki olsun deyip evnizi arabanızı sağlığınızı ve birikiminizi kaybetmeyin.ben ne emre hocaya ne kaan hocaya ne celallettin hocaya nede başkasına ne gidin derim nede gitmeyin derim.benim şifa bulamadığım doktorlardan şifasını bulanlar oldu.burda saraçoğlunun kürleriyle bile hamile kalanlar odu etki etmeyenlerde.rabbim şifa kapısını açsın yeterki.o doktor bu doktor hepsi sebep hepsi bahane.rabbimin gönlü olursa vermeye dilenli yollarda ki dikenler ayağını acıtmaz.gönlü olmzsada asfalt yolda ayağın dolanır tökezlersin.dilerim hepiniz yıllar sonra düşündüklerinizin arkasında olursunuz.burda hiç hoş olmayan şeyler oluyor ve ben tahammül edemiyorum.geçen günlerde serender001 diye birine senin burd ne için var sen anne olmuşsun senin burda işin yok diye yazmış.şimdi soruyorum burda çocuğu olan sayfayı ziyaret eden yokmu.bu nasıl bir tahammülsüzlüktür anlamıyorum.burası bilgi alış verişi yapılan yerdir.burda çok şey okuyup fayda gördük.her hakkı kendimizde göremeyiz.

kusura bakmayın arkadaşlar içim dolmuş yazmışım.hakkınızı helal edin.başka fikrlere saygı duyalım.

Back
X