- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bezmi alem hast. dr beye randevu alın öle gidin çok kalabalık oluyocnm çok sevindim sizin adınıza..allah bize ve bizim gibi olanlara da nasip etsin..benim eşim de yazdığım gibi, germ hücre aplazisi çıkmıştı..yani sperm üreten hücre bile yok..evet cellaettin hocaya gitmek istiyoruz ineternette cep numarasını da yaznış, buradan direkt ulaşabilir miyiz acaba..sizin sorununuz neydi bu arada ve cellaettin hoca nasıl bir tedavi uyguladı size..
cok sağol cnm amin darısı sanada olsun hepimizin eşlerinde bol bol spermler çıksın inş...canım benim gözün aydın sperm bulunmuş inşallah dahada çoğalır normal yolla gebe kalrsın bitanem çok sevindim yaa
![]()
teşekkürler cnm beim darısı size olsunnnnnnnnnnnn..........katıl cnmGözünaydınnn hemen halaya katılayım
![]()
sağol cnm evet şükür çıktı cnm darısı size olsun o hücreler sperme dönüşsün inş en kısa süredekızz gözümüz aydın olsun bu ne güzel haber rabbim tamımına erdirir inşallah bizdede immatür germ hücre 960 çıktı hoca çok beğendi diğer tahlillerimizide 1 ay daha prgliye devam edeceğiz sonra kontrole gideceğiz duruma göre diğer iğnelere geçeceğiz hoca bu defa umutlu konştu inşallah hayırlısı olur hakkımızda hepimizin inşallah mevlam bizede güzel sonuçlar gösterir
anladım cnm hakkınıza hayırlar nasip olsun....CEMREM29 yardımcı oldugun ıcın cok saol canım benım esımde varıkosel yok bızzım sadce fsh yuksek bunu dusurmeye calısıyoruz cellettın hocaya gıttık 4 tane tahlıl ıstedı kafmıza yatmadı yaptrmadık ama senın yazdıklarını okyuunca aklımızda orda kalmadı dgl pek hocayla bagdasmadık gıbı oldu tekrar gıtmyı dusunuyoruz
Günaydınnnn kızlar iyi haftalarrr herkese..
ben bugün kan testlerimi yapmaya gidicem hastaneye ama doktorlar grevdeymiş sanırım
ne yapcam bilmem.nasıl yaptırcam cuma gününe sonuçlarımı ulun beye götürücem.
inşallah işlerim rast giderde hallederim..:26:
görüşürüz kızlarrrrr![]()
sana da günaydın cnm aaa şansına bak görüyormusunGünaydınnnn kızlar iyi haftalarrr herkese..
ben bugün kan testlerimi yapmaya gidicem hastaneye ama doktorlar grevdeymiş sanırım
ne yapcam bilmem.nasıl yaptırcam cuma gününe sonuçlarımı ulun beye götürücem.
inşallah işlerim rast giderde hallederim..:26:
görüşürüz kızlarrrrr![]()
eyinascığım s.a seninle daha önce özeldende görüşmüştük canım ...öncelikle Rabbim sağlığını ,bebeğini ve bu yolda harcadığın evini arabanı maddi manevi kaybettiğin herşeyi fazlasıyla tekrar sana ve eşine tekrar versin .hepimizde zorlu yollardan geçiyoruz hiçbirimizin imtihanı henüz bitmedi ve hiçbirimizin yarına güvencesi ve garantisi yok.yazının tamamını okudum fakat sana katılmadığım noktalar var örneğin burada çok hoş olmayan şeyler oluyor gibi bir cümle kurmuşsun güzelim bu topikte çok güzel şeyler oluyor biz burada dua zincirleri oluşturuyoruz ve birbirimiz için üzülüp birbirimiz için seviniyoruz asla kavga etmiyorum buradaki sabit üyeler birbirinin niyetini o kadar iyi biliyor ki her türlü sorunumuzu eşimizle olan ,komşumuzla olan,iş arkadaşlarımızla olan maddi manevi aklına ne gelirse kimseye söyleyemediğimiz şeyleri burada yazıp dertleşiyoruz ve buradaki dualar o kadar etkili ve tesirli ki Allah hepisinden razı olsun ...yani özetle güzelim burada çok güzel şeyler paylaşılıyor ve güzel şeyler oluyor ayrıca kimse kimseye tahamülsüzlük falanda göstermiyor 10 tane çoçuğu olanda yazar 1 tane olanda yazar hiç çoçuğu olmayanda yazar ....bütün babaların,baba adaylarının ve hasretle evladının geleceği günü bekleyen özel babaların babalar gününü kutluyorum.kaç gündür cemeremin mutluluğuna gölge düşmesin diye hiçbirşey yazmadım.mutluluğunu doya doya yaşa canım.çünkü hepimiz bir sperm için herşeyimizi feda ediyoruz,ettik.evet yazdıklarımın arkasındayım.yazdığım şeylerden pişman değilim çünkü kimseye iftira atmadım olmayan şeyleri uydurmadım.biz burda bilgi amaçlı herşeyi paylaşıyoruz.ben hiçbir yazımda dıktor önerisi yapmadım.hiçbirini ötekinden üstün tutmadım.yaşadıklarımı yazım.ayrıca arkadaşlar ben şifam için dolaşıyorum.burda birçoğunuzdan önce gittim.burda pıtırcıkların yazdıkları beni etkilemişti.hatta tel ve mailini gözdem bana özelden gönderdi sağolsun.şimdi soruyorum ben burdan oraya bu kadar saatlik yolu şifa için gitmedimmi.benim karşı olduğum olumsuz eleştrileri tahammül edemeyenlere.gitmeden arkadaşın biri bana çok umut bağlama eşimede her gelen eli boş geliyor yazdı diye kadını yerden yere vurdular ve bunu senin götürdüklerine ihtiyacı varmıya geldi.hocanın hoşa gitmeyen tavırları oldu bunu espirili olduğu anlamı çıkarıldı.benim ogün zaten espri kaldıracak günüm yoktu.ben hocanın hekimliğine gölge düşürmedim.gereksiz şeyler yaptığını söyledim hocayada söyledim.inhibin b nin gereksizliği örnğin.sizler ilk defa yaptırdınız ve biz önceden yaptırmıştık.bunu hocaya söyledim.hocam bunun kesinliği yoktur bizim ameliyattan önce değerimiz yüksekti yaptırmak istemiyorum dedim ve hoca genede baktıralım dedi.ne oldu kesinlik vermedi örnekler ortada.nurusima gibi.arkadşlar bende nişanlılığımdan beri 9 yıldır araştırıyorum ve alanında en iyi doktorlara gittim.bu uğurda küçük evimiz vardı arabamız vardı ve düğünde takılan bütün takılarım gitti.yeterki çocuğum olsun yeterki sperm çıksın diye.ne oldu umut tacirleri umutlarımı paralarımı ve herşeyimi aldı.herşeyle sıfırlandık.bu arada sağlımda gitti.genede yılmadım yılmıyorum beni seven rabbimin çocuğumu bana göndereceğine inandım.istanbulada bu yüzden geldim.beni elştirmeye hakkınız yok ben hocanın tavrını beğenmedim siz beğenirsiniz.bende siz beğeniyorsunuz diyede sizi eleştirmem.herkesin görüşüne saygı duymalıyız.iftira olmadıkça.gelelim vakıf meselesine.hoca beni ne vakıfa çağırdı nede benden para istedi.bazı özgüven eksiği arkadaşlar bana özelden bunu söylediler ve bundan muzdarip olduklarını yazdılar.ben onlarada hoca bizden hediye dışında bir şey istemedi dedim.burda ben söyleyince günah keçisi oldum umurumda bile değil.varsa böyle bir şey zaten söylenmeli.yok hoca tek kuruş istemiyor demeye gerek yok.gönülllü veya değil önemli olan bunu talep etmesidir bağış adı altında.bana özelden gidelimmi diye soran arkadaşlara gidin belki sizin şifanız ordadır dedim.dilim döndüğnce yolu tarif ettim.kimseye gitmeyin demedim.eğer demişsem yazın arkadaşlar engel oldunuz diye.başka çaremizmi var diyorsunuz evet çaremiz yok bende hocaya gidiyorum eleştirdiğim şeyleri var.ben henüz sonuç almadım sizlerden önce gitmeme rağmen.çünkü hala menegona başlayacağımız günü bekliyorum.kürlere açıkçası verecek param da yok mantığımda.kimse kullanmadan sonuç alınmadan kullanmaya niyetim yok.bunu hocayada söyleyeceğim.yeterki olsun diye herşeyi yaptım olmadı.şimdi ilerde pişmanlık duymamak içiin menegonu vurulmayı bekliyoruz.kullanmadığımız yalnızca o kaldı.ben burda arkadaşlar hocaya gitmeyin demedim sadece sorgulayın diyorum.benim gibi yeterki olsun deyip evnizi arabanızı sağlığınızı ve birikiminizi kaybetmeyin.ben ne emre hocaya ne kaan hocaya ne celallettin hocaya nede başkasına ne gidin derim nede gitmeyin derim.benim şifa bulamadığım doktorlardan şifasını bulanlar oldu.burda saraçoğlunun kürleriyle bile hamile kalanlar odu etki etmeyenlerde.rabbim şifa kapısını açsın yeterki.o doktor bu doktor hepsi sebep hepsi bahane.rabbimin gönlü olursa vermeye dilenli yollarda ki dikenler ayağını acıtmaz.gönlü olmzsada asfalt yolda ayağın dolanır tökezlersin.dilerim hepiniz yıllar sonra düşündüklerinizin arkasında olursunuz.burda hiç hoş olmayan şeyler oluyor ve ben tahammül edemiyorum.geçen günlerde serender001 diye birine senin burd ne için var sen anne olmuşsun senin burda işin yok diye yazmış.şimdi soruyorum burda çocuğu olan sayfayı ziyaret eden yokmu.bu nasıl bir tahammülsüzlüktür anlamıyorum.burası bilgi alış verişi yapılan yerdir.burda çok şey okuyup fayda gördük.her hakkı kendimizde göremeyiz.
inş çıkış olur cnm tedavin hayırlısıyla sonu bebişli olsun inşgünaydın arkadaşlar biz 5 dondurulmuş spermle tüp bebek tedavisine başladık bugun tedavimin 7. günü inşallah herşey yolunda gider eşimde bir hafta arayla 4 -5 sperm çıkışı gözlenmişti fakat son 2 testi 0 çıktı.Doktorumuz eğer yumurtlarımın toplandığı gün yine eşimde çıkmazsa ve dondurulmuşlardan bulamazsak yumurtalarımı donduracağını söyledi inşallah herşey yolunda giderde dondurmaya gerek kalmaz ve burdan müjde verebilirim .CEMRECİM geçen gün kiliniğe giderken senin için dua ettim inşallah sperm çıkışları daha da çok artar benim tavsiyem çıkanları dondurun
inş çıkış olur cnm tedavin hayırlısıyla sonu bebişli olsun inş
cnm evet dondurmayı düşünmedik değil ama daha çok yeni yani onların da kalitesini tam bilmiyoruz biz zaten tedavide olduğumuz için 2 ay sonra ne yapacağımıza karar vericez inş
çokkk sağol dualarına benide kattığın içn güzelim dualarım da olacaksın inş güzel sonuçlar alacaksın cnm lütfen buraya yaz bildir merak ederim bak ben şimdi:18:![]()
eyinascığım s.a seninle daha önce özeldende görüşmüştük canım ...öncelikle Rabbim sağlığını ,bebeğini ve bu yolda harcadığın evini arabanı maddi manevi kaybettiğin herşeyi fazlasıyla tekrar sana ve eşine tekrar versin .hepimizde zorlu yollardan geçiyoruz hiçbirimizin imtihanı henüz bitmedi ve hiçbirimizin yarına güvencesi ve garantisi yok.yazının tamamını okudum fakat sana katılmadığım noktalar var örneğin burada çok hoş olmayan şeyler oluyor gibi bir cümle kurmuşsun güzelim bu topikte çok güzel şeyler oluyor biz burada dua zincirleri oluşturuyoruz ve birbirimiz için üzülüp birbirimiz için seviniyoruz asla kavga etmiyorum buradaki sabit üyeler birbirinin niyetini o kadar iyi biliyor ki her türlü sorunumuzu eşimizle olan ,komşumuzla olan,iş arkadaşlarımızla olan maddi manevi aklına ne gelirse kimseye söyleyemediğimiz şeyleri burada yazıp dertleşiyoruz ve buradaki dualar o kadar etkili ve tesirli ki Allah hepisinden razı olsun ...yani özetle güzelim burada çok güzel şeyler paylaşılıyor ve güzel şeyler oluyor ayrıca kimse kimseye tahamülsüzlük falanda göstermiyor 10 tane çoçuğu olanda yazar 1 tane olanda yazar hiç çoçuğu olmayanda yazar ....
serender001 e yaklaşık on gün falan önce ben şöyle bir cümle yazdım sen sadece bir kısmını cımbızla çekip almışsın onuda yanlış anlamışsın malasef cümleyi hatırladığım kadarıyla yazıyorum....
BEN:serender001 resimdeki çoçuk oğlun mu maşallah çok tatlı buna benzer bir cümle sonra
SERENDER001:evet oğlumun resmi biz ona tüp talha diyoruz
BEN: maşallah Allah saklasın nazardan bende sandım ki senin 1 tane resimdeki oğlun var 1 tanede emzirdiğin çoçuğun var yani 2 tane çoçuğu olduğunu düşündüm ve şöyle yazdım buraya dikkat et lütfen BENDE DİYORUM Kİ BU KADININ BURDA NE İŞİ VAR aynen böyle yazdım cümle tek düşünüldüğünde yanlış anlamaya belki müsait bir cümle ama amacım şuydu ne güzel 2 tane çoçuğun olmuş maşallah niye üzülüp doktor falan araştırıyorsun demek istedim ve serender hanımda bana alındım falan diye tekrar yazmadı .Allah çoçuğunu korusun ve hepimize onun yakışıklı oğlu gibi nasip etsin ayrıca serender hanımda hakkını helal etsin eski üyeler benim ne kadar hassas ve kimseyi kırmayacak bir insan olduğumu çok iyi bilirler .güzelim olaylara birde bu yönden bak lütfen Allah hakkımızda hayırlısını versin Allaha emanet ol .
serender hanım hakkınızı helal edin tek düşünüldüğünde yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kurmuşum ama amacım şöyleydi ne güzel çoçukları olmuş niçin üzülüp doktor falan araştıryor demek istediğim buydu ...fakat sende hata yok çünkü bazen ben cümlelerimi yanlış kuruyorum söylemek istediğimde yazdığım malesef farklı olabiliyor fakat dediğim gibi niyetin farklıydı ve beni tanıyanlar kimseyi kırmayacağımı çok iyi bilir ayrıca burası hiç kimseye ait şahsi bir yer değil herkes istediği gibi yazar çizer ....tekrar hakkını helal et allah yavrunuzu size bağışlasın allaha emanet olun.
Arkadaşlar yazılanları okudum ben kimseye kırgın değilim...
Bebek bekleme, tedavi,ve negatif sonuçlar insanı yıpratıyor ne söylense kalpden olmaya biliyor...ayrıca şuan hiç bir farkımız yok bende pko +kanda ptt hastasıyım belki daha da vahim durumlar yaşadım 3 kez tüp bebek tedavi oldum 2 kez kürtaj oldum eşimi sayılı spremle 3.kez tedaviye ikna ettim allaha şükür bebeğim oldu..
Elimizde eksi limitli bankamatiklerle kredi kartlarıyla tedavi için gidip geldik hastanelere...tedavi olduk rabbim bir tane oğlum nasip etti şükürler olsun...
Eşim bugün dr.çetin beye tahlil verdi sabah 8 de merakla saatin 14 olmasını bekliyoruz...yaşadıklarınızın hepsini adım adım yaşadım varikosel ameliyatından eşimin çıkmasını kendim bekledim..5 milyondan spreminin 10-15 tane ye inmesini o an eşimin yüz ifadesini üzüntüsünü yaşadım...etrafımda hala yokmu bebek denmesini..kürtaj olduğumda olur olur kızım merak etme diyen tesellileri..millet afedersiniz ama yatarak gebe kalırken transfer masalarında hamile kalmaya çalışmayı...hepsini fazlasıyla yaşadım o yüzden paylaşımda bulundum ama şuan giriyorum sevinçli haberleri okuyup çıkıyorum sadece cetinbeyin,celalettin beyin, kaan beyin, fatih beyin ne ot yapıp yapmamsı inan umrumda değil otla falan değil onlar vesile aracı sadece rabbim izniyle oluyor hepsi ama onlarda sebeb işte rabbim hepimizi güldürsün yüzünü... Cetin beyin bugün 2 hastası geldi biri hamile kalmış diğeri sperm çıkmayan ve 10-15 sperm çıkan hastasıydı hastaların eşleri nerdeyse adamın elini ayağını öpecekti böyle paracı olmayan hastasıyla gülüp hastası ile ağlayan dr.helal olsun verilecek 120-130 tl.diyorum sadece...hepinize hayırlı günler...
canım öncelikle günaydın olsun.tahammilsüzlükten kastım herkes aynı doktora gidiyor ve herkesin aldığı elektriği frklı oluyor.ama biz herşeyi görmek istediğimiz gibi görüyoruz.diğer görüşlere tahammül edemiyoruz maalesef.tüp bebek merkezleride öyle değilmidir.herkes aynı şeyi düşünmez.yarısı beğenirse yarısıda beğenmez.beğenen beğenmeyene neden beğenmedin diyemez.çünkü biri gebelik elde etmiştir diğeri elde edememiştir.canım güzel şeyler oluyor tabikide.hepimiz birbirimizi tanımadığımız halde birbirimize dua ediyoruz bundan güzel şey olamaz.inan biri yarın kontrolüm var,testim var,tras-nsferim var dediğinde işimi gücümü bırakıp dua ediyorum ediyoruz.bu tabiki güzel.serender içinde allah için dedim kesin doktor ve kür reklamı için gelmiştir.bu kadar kısa sürede gelip arkadaşının hamile kalması beni şaşırttı.sonra baktım gelmiyor.bende özelden yazdım artık neden gelmiyorsun diye.oda bana özelden kim olduğunu hala söylemiş değiil ben artık pek uğramıyorum bana diyorlarki senin çocuğun var senin ne işin var burda dediler diye yazdı.dedim hayır çocuğu olanda geliyor ve biz onların tecrübelerinden faydalanıyoruz.yani sizin yazışmalarınızı okudum aklıma sen hiç gelmedin.çünkü bana özelden yazılmış dedi.ve verdiği doktorun nosunu aradım.sekreteri bana nerden ne şekilde yazışıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen yazıştığınız yere söyleyin kürler için aramayın.randevulu hastalara bkıp ona göre kür veriyormuş.bende yazrım ne olacak dedim.ben sorgulayıcı olduğum için acaba bu reklammı yapıyor diye aklıma geldiği için aradım.seni üzdüysem asıl sen hakkını helal et canım.bende burda kim böyle yazmış diye merak ettim.canım sözüm meclisten dışarı banada özelden celallettin hoca için vakıftan bağış istediğinden muzdarip olanlar bakıyorum burda çok memnunlar işte bunlar hiç hoş olmayan şeyler.seni gerçekten ama gerçekten kırmak istemedim.bende çok eski üye değilim ama sürekli takip ediyorum.ben burda ne doktor reklamı ne ürün reklamı hiç bir şey yapmıyorum.istiyorumki kimse benim düştüğüm duruma düşmesin.kimisi olsun yeterki sperm çıksın para pul önemli değil diyor ben onlarada saygı duyuyorum.allah kerkesin gönlüne göre versin diyorum.ben kimse için kimseyi kırmak istemiyorum canım.benimde üslubumdan dolayı kırdıklarım olduysa affola.
Arkadaşlar yazılanları okudum ben kimseye kırgın değilim...
Bebek bekleme, tedavi,ve negatif sonuçlar insanı yıpratıyor ne söylense kalpden olmaya biliyor...ayrıca şuan hiç bir farkımız yok bende pko +kanda ptt hastasıyım belki daha da vahim durumlar yaşadım 3 kez tüp bebek tedavi oldum 2 kez kürtaj oldum eşimi sayılı spremle 3.kez tedaviye ikna ettim allaha şükür bebeğim oldu..
Elimizde eksi limitli bankamatiklerle kredi kartlarıyla tedavi için gidip geldik hastanelere...tedavi olduk rabbim bir tane oğlum nasip etti şükürler olsun...
Eşim bugün dr.çetin beye tahlil verdi sabah 8 de merakla saatin 14 olmasını bekliyoruz...yaşadıklarınızın hepsini adım adım yaşadım varikosel ameliyatından eşimin çıkmasını kendim bekledim..5 milyondan spreminin 10-15 tane ye inmesini o an eşimin yüz ifadesini üzüntüsünü yaşadım...etrafımda hala yokmu bebek denmesini..kürtaj olduğumda olur olur kızım merak etme diyen tesellileri..millet afedersiniz ama yatarak gebe kalırken transfer masalarında hamile kalmaya çalışmayı...hepsini fazlasıyla yaşadım o yüzden paylaşımda bulundum ama şuan giriyorum sevinçli haberleri okuyup çıkıyorum sadece cetinbeyin,celalettin beyin, kaan beyin, fatih beyin ne ot yapıp yapmamsı inan umrumda değil otla falan değil onlar vesile aracı sadece rabbim izniyle oluyor hepsi ama onlarda sebeb işte rabbim hepimizi güldürsün yüzünü... Cetin beyin bugün 2 hastası geldi biri hamile kalmış diğeri sperm çıkmayan ve 10-15 sperm çıkan hastasıydı hastaların eşleri nerdeyse adamın elini ayağını öpecekti böyle paracı olmayan hastasıyla gülüp hastası ile ağlayan dr.helal olsun verilecek 120-130 tl.diyorum sadece...hepinize hayırlı günler...
canını sıkma arkadaşım benden yana helal olsun allaha emanet ol ....