Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım cok dıkkat et sikayet etme bebısını bıze rabbım hayırlısını versın hepımıze. ıcını ferah tut allahım yardım edecektır sana

cnm sonuca üzüldüm de ama o yazı sanki hücre var demek gibi geldi bana çünkispermatogenez hücre olup diyo ban aöle geldi
bi sor cnm bence ii bilene inş nasip olacak cnm n eyapalım duadan başka....:26:

ben ii sayılırım adet kan iğneleri devam benden böle cnm sen biraz korkmuşsun inş tutunma lekelenmesidir cnm
tatlım ben 1000 tane alalyım daha da alırım d okuyacağım şeyler var sonra gene alırım cnm süre ne kadar onu da yaz....

Allah şifa versin canım bebişlerin için kanlanıp canlanman lazımcanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun son gün perşembe canım cuma günü bağışlama duasını yapıcam

canım benım cok dıkkat et sikayet etme bebısını bıze rabbım hayırlısını versın hepımıze. ıcını ferah tut allahım yardım edecektır sana
dikkat ediyorum birtanem ama çok korkuyorum o kadar zorlu yollardan geçtik kaybetmekten korkuyoruz elbette amin herşeyin hayırlısı olsun

Allah şifa versin canım bebişlerin için kanlanıp canlanman lazımcanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun son gün perşembe canım cuma günü bağışlama duasını yapıcam
tmm cnm inş bitmiş bil dualrın arşı alada kabul olsun güzelim senin hamiş haberinle halaylarımızı çekelim iinşllhhhhhhhhhhh

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------1000=

KALAN=1550

YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

tmm cnm inş bitmiş bil dualrın arşı alada kabul olsun güzelim senin hamiş haberinle halaylarımızı çekelim iinşllhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah canım Rabbim duysun sesinien yakın zamanda sanada nasip etsin bu güzelliği yaşamayı amin

canımm korkma Allahın izniyle bişey olmaz..bebeğine inşaALLAH
telde niye söylemedin cnmm tefrciye başladığını bende okurum şimdiik 250 tane eksik olursa okurumm..

esma cnm bende 250 tefriciye ,1000 ya şafi alıyorum.:26:.

canım çok tebrik ederim tekrar ama bizim sorunlar farklı sizde sperm kanalı yok üretim var bizde sperm kanalında sıkıntı yok üretim yok tese de sperm bulunamadı .ben rahim filmi çektim sıkıntı yok ama çok korkuyorum bu sefer ya çıkmazsa diye ALLAH ım sıkıntılarımızı gidersin inşallah olsunda masrafı ödenir bir şekilde sağlıkla kucağına aş inşallah

canım seni de tebrik ederimsağlıkla kucağına al inşallah ben kendi durumumda olup tedavi olan varmı nasıl tedavi oldu diye araştırmaya çalışıyorum zor olmazsa tedavi sürecini kısaca yazabilir misin canım çok teşekkür ederim

canım çok teşekkür edrim iyi dileklerin için biliyorum buradaki bütün arkadaşlarımın ne kadar zor yollardan geçtiklerini,biz bu yolda yalnız değiliz fakat üzülmemek elde değil,benim eşim de tek çocuk kardeşi yok kayınvalidemlerin de 10 yıl sonra olmuş eşim üstüne titreyerk büyütmüşler,şimdide bizim sorunumuz kayınvalidem çok üzülüyo ben çok çektim aynı şeyleri evlatlarım yaşıyo diye
fakat takdiri ilahi herşey rabbimden geliyo demek ki bizi böyle imtihan ediyo,allahım bu yolda savaşan herkesi sabır versin zaten bu topikte olanları okumasam kafayı yicem iyiki burası var ve sizler varsınız........

sağol cnmm Allah razı olsun.
sizde inşallah bu dertten kurtuulursunuzz.en kısa zamanda.
bizim aslında bi tedavi şeklimiz olmadı.2003 yılında evlendik 1 senin sonunda öğrendik eşimin azo olduğunu
ama neden azo olduğunu bilmiyoduk.kimsede şundan dolayı demedi sadece ateşli hastalık geçirdimi diye soruyolardı.
ama eşimin bildiği geçirdiği bi rahatsızlığı yokk ..hormonlarıda iyidi.
üniversite hastanesindeki doktorlar ameliyat olmasını gerektiğini söyledi yani tese.
ama eşim kabul etmedi.taki.2007'nin şubatında ikna oldu..tese ameliyatı oldu .
benim yumurtalarımı topladılar ben heyecanla bekliyorum eşimden gelicek haberi embriyolog geldi
bana eşinizden sperm bulamadık en iyisi evlat edinin dedi. o zaman nasıl kızmıştım ona nasıl böyle bişey söyler diye.
sonra biz o üzüntüylee yıkıldık tabi eve geldik 1 saat sonrası embrolog aradı ve yeni yeni sperm bulmaya başladım dedi.
biz tabi havalara uçtuk .11 tane sperm bulunmuştu.8 tane embriyom oluştu .iyi olan 3 tanesi bana transfer edildi.
ben o zaman hiç bişey bilmediğim için ilk seferde tutucak sandım ama maalesef olmadı.
sonra eşime 6 ay sonrası tekrar çağırdılar 2007 'nin ekim ayında tekrar tese yaptılar.bu sefer hiç bulunamadı tabi o kadar kısa zaman olmuştuki şimdiki aklım olsa bu kadar kısa aralıklarla eşimi ameliyat ettirmezdim ama bunlarıda yaşayacakmışız diyorum.
biz 5 sene kadar ara verdik bi süre çoçuk işini kafamızdan atmak istedik.çünkü eşim bi daha ameliyat olmak istemyodu.
psikolojisi bozulmuştu 2 sene hastanelerde dolaştıkk ..zor zamanlardı.
biz bu arada 2009 da eşim varikosel ameliyatıda oldu belki faydası olur diye.
2012 yılındada eşimi tekrar tedaviye ikne ettim .emre bakırcıoğluna giddik.
biz durumuzu ilk öğrendiğimizdede emre bakırcıoğluna gitmiştik orda tedavi olamamıştık.
bu seferr ne olursa olsun son şans dedim maddi olarak çok yıprandık ama sonu güzel oldu..
eşimden bazı tahliller istedi.ultrason filan sonuçlar iyi dedi.fsh 23 lerdeydi o zaman.
%50 şans verdi eşime.bizde tekrardan 2012 'nin haziranında tedaviye start verdik.
ama tedavinin 5. gününde benim yumurtalar gelişmediği için iptal oldu.sonra temmuzda tekrar başladık.bu sefer iyidi herşey.
ağustosta eşim mikro tese ameliyatı oldu.ve çok şükürki sperm yine bulundu.
3 tüpte donduruldu.ama biz şimdiye kadar hiç tedavi olmadık ne ilaç ne iğne sadece benim eşime arkadaşlarımdan burdan duyduğum bi kaç vitamin ve bitkiselleri yedirmiştim ameliyattan 5 ay öncesi o kadar.
ağustosta eşim ameliyat olduktan sonra benimde yumurtalarım aynı gün toplandı.
ama transferim 1 ay sonrasına ertelendi.eylül 7 de transferim oldu.2 tane 5. gün embriyosu ama buda olmadı.
bu nisanda tekrar başaldık.eşimin 1 tüp spermi çözdürüldü.
10tane embriyom oluştu .5. güne 2 tane kalmıştı transfer olabilecek.ve transferim oldu yine..
10 mayıs test günümdü ve 8 mayısta kan testi yaptım ve sonuç pozitifff ilk defa pozitifi gördümmmm ..
o kadar ameliyatlar tedavilerden sonraaaa inanamadım..
Allahım olabilirmi dedim..sonra bebeğim gördüm 1 taneydii..çok şükür ben bunada razıydımm.
sağlıklı hayırlı olsunnda benimde bi evladım olsunn..Çok şükür Rabbime banada lutfetti bi evlatt.
rabbim isteyen herkese yaşatsın.Tüm arkadaşalrımıza hepinize .inşallah bende hayırlısyla kucağımada alırım.
Evt cnm bizimde hikayemiz böyleeeeeee biraz uzun oldu ama yinede kısaltılmışş hali bu 10 seneye neler sığdırdıkk neler..
sizde inşallah derdinize derman bulursunuz ..bu mutluluğu yaşarsınız cnmm..

canım moralini bozma Allah cc nasip ettimi değerler bir anda değişir. zaman zaman zaten değişkenlik gösteriyorlar. Bizimde en son ki test her iki sahada bir ölü ya da bi canlı yani ya var ya yok tek tük demek. Bizde çok üzüldük varikosel o hale getirdi. Daha önceleri farketseydik sıfıra düşmeden engelleyebilirdik çünkü asama asama sayıyı düşürüp sıfıra geliyor. eşim varikosel ameliyatı oldu bu hafta 3 ayımız doldu test yaptıracaz. Doktor %40 oranında ameliyattan sonra düzelme olur dedi bakıcaz inşallah. Bence sizde iyi bir üroloğa gidin doğru müdahaleler yapılsın. İnşallah hersey çok güzel olacak Allah cc acil şifalar versin ümidini asla kaybetme canım

bende 100 tefriciye, 500 Ya Şafi, 500 El Halim, 500 El Fettah alıyorum. canım neye niyet için okuyacaz bana yazarmısın. Bir de şöyle yapalım Kuranı Kerim hatim için cüz paylaşımı ve hatim edelim hep beraber olurmu? herkese selamlar Allaha cc emanet olunuz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…