Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm ekliyorumm
arkadaşımızın göğsümnde kitle çıkmış kötü huylu onun şifası için okuyoruz
olabilir arkadaşlarda isterse ramazanda yapalım hatmii bu aralar topik sessiz ama olsun tamamlarız inşallah

kuzuu nasılsınn bebiş nasıll
Yazdıklarını okudum ne zor zamanlar geçirmişsin canım benimm allahım sana evladını nasip etti rabbime binlerce şükür
burda herkes eşlerini zor ikna ediyor galiba
bende son iki senedir yaşadıklarımı yazsam eşimle ilgili
iyi bişey olur kendinden kötüyü benden bilir
herşey nasip nasipten öte bişey yok ama yinede elimizden geleeni yapacağız
sen bukadar uğraşmasaydın minik senin kaderinde olurmuydu flzim bi düşün
sen sabrettin mücadele ettin mükafatını aldın
allah bizede yaşatır inşallah
ben yeni kalktım içimden ne geldiyse yazdım valla cümlelerim karışık olabilir sen anla artık
Seni minikii ve bu topiğin güzel bayanlarını çokkk seviyorumm hepimiz anne olalımm inşallahh bütün güzellikler bizi bulsun rabbim yardımcımız olsunn

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------1000=
FLZASK2003------------------250=
DERYA06---------------------100

KALAN=1200

YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU
FLZASK2003-------------------1000=
DERYA06---------------------500

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

iyiyim canım benimm bebişte iyidi en son görüdüğümde.
cuma günü kontrol varrrr bakalımmmm nasılmışşşş
Canım hepimiz o kadar zorlu yolardan geçiyoruzkii azo zaten başlı başına çok zor bide eşlerri ikna etmekle uğraşıyoruz..
ama ne yapalım buda bizim imtihanımız..çok şükür rabbim bana nasip etti.inşallah sizlerde yaşacaksınız..
sırayla hepiniz hamile olucaksınız.:26:
anlıyorum cnmm ben yazdıklarını sen rahat ol
bende seniiiiiii seviyorummmmm canım ve burdakii tüm arkadaşlarımı

canım merhaba merak ettim celalettin hoca hangi bitkisel kürü önerdi bizede yazarmısın bizdede durum neredeyse aynı. fsh lh yüksek testosteron düşük

BÜYÜMÜŞTÜR ANNESİİ KOCAMAN OLMUŞTUR
EVET ÇOK ZOR O YOLDA NE ARARSAN VARR KAR FIRTINA YAĞMUR DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMIYOR
SİZLER BİZE ÖRNEKSİNİZ SİZİN MÜCADELENİZ AZMİNİZ SABRINIZ BİZEDE GÜÇ VERİYOR
İNŞALLAH CANIMM BİZEDE NASİP EDECEK BEN İNANIYORUMM
ALLAHIM KABUL ETTİRMİYECEĞİ DUAYI ETTİRMEZMİŞ
TOPİKTE HERGÜN BAŞKA Bİ DUYGU YAŞANIYOR BUGÜNÜN DUYGUSU SEVGİİİ
BUGÜNÜN İKONCANINI SEÇTİMM HERKES BUNU KULLANSINN
ARKADAŞLAR AĞLAMAK KOMŞUYA KIZMAK AKRABAYA SİNİRLENMEK YOKK BUGÜNÜN DUYGUSUNA UYGUN DAVRANALIM LÜTFEN
HEPİNİZİİİ ÇOKKKK

flzaşk tatlım nasılsın benim lekelenmem geçti canımhaber vereyim dedimşimdide evin içinde yürüyüş yapıyorum korkudan dışarı çıkmadım bugün

OHHH GEÇMİŞ BİDAHA GELMEZZ BENCE TUTUNMA KANAMASIYDI SENİN ŞAKACI YERİNİ AYARLADII
EEE SEN 3 AY SOĞUKTA BEKLET TABİİ CEZA VERECEKK AFERİM BENİM YİĞENİME KİME ÇEKTİYSE ÇOK CADIIIIII
YAPTIN CANIMM BİZ ŞAHİDİZ GERİSİ RABBİM E KALMIŞ İNŞALLAH SANA DA NASİP EDER BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZ KABULM OLURRr..

flzaşk tatlım nasılsın benim lekelenmem geçti canımhaber vereyim dedimşimdide evin içinde yürüyüş yapıyorum korkudan dışarı çıkmadım bugün

slm,
kesin lekelenme tutunma ile alakalıdır içini ferah tut bence sende yakında hamişler kervanına gireceksin

Son düzenleme:
slm,
kesin lekelenme tutunma ile alakalıdır içini ferah tut bence sende yakında hamişler kervanına gireceksin
inşallah canım Rabbim duysun sesini canım ya sen nasılsın ne zamandır görmüyorum seni topikte aşağıda ismini görünce çok sevindim

evet geçti canım ama görür görmez ödüm koptu heman flzaşkcığımı aradım canım arkadaşımıda endişelendirmişim çok evhamlıyım hamile kalırsam benden 9 ay çekeceğiniz var
kime çekecek tabiki anasına Allh'ım hayali bile güzel kim bilir evlat sahibi olmak nasıl güzeldir Rabbim hepimize yaşatsın inşallah

pozitif olmana hayran kaldım bizde seni çokkkk canım demek erkeklerin çoğu aynı mücadele bayanların bırakmak yok yola devam bende katılıyorum canm o arkadaşımıza Allah cc acil şifalar versin. Hatim ramazanda yapalım tamam. bu mübarek üçaylar da Allah cc dualarımızı kabul etsin bebişlerimiz gelsin inşAllah

inşallah canım rabbim duysun sesini canım ya sen nasılsın ne zamandır görmüyorum seni topikte aşağıda ismini görünce çok sevindim

canım ben 2 olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra biraz bunaldım giremedim topiğe ama sonradan bir girdimki maşallah süper haberler var burda çoğu arkadaş hamiş seninde transferin olmuş eşin ameliyat mı oldu canım yoksa tedavi yöntemiyle mi çıkış sağlandı nerede tüp bebek denedin?bak gör içime doğuyor hamilesin sende arkadaşımmmmm
Sonuç nezaman belli olacak

canım çok sağol evet canım allah ol dedikten sonra değerlerin falan bi önemi yok biliyorum zaman herşeyin ilacı zamana bırakıyorum bende,canım benim eşimde oldu varikosel ameliyatı ama bi değişiklik olmadı inşallah sizde olur sizde önceden çıkış var mıydı
vereceğiniz test olumlu olur inş sizde sebeb belli mi?

büyüyo çok şükür teyzesi..
ne güzel cnm size umut olabilmekkk.
sizde inşallah başka arkadaşlara umut olucaksınız..

iyiyimm cnmm ohh sevindimm ..geçmesine.
cnm o ya tutunmayla ilgiliydi yada jelden kaynaklanan bişey ama ben çok heeyecanlandım cnm endişelenmedim
ateşin ne durumda pekii ..

Canımmmmmmmm cok tesekkur ederım Allah razı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahhh. Rabbıme bınlerce sukurler olsun, bılıyorsunuz 31ocakta dogum yaptım 40 ım cıktıktan sonra esımı kontrole goturdum sayımız 600 000 cıktı doktor dogal yoldan sanmıyorum ama cokta umutsuz konusmayım bırkez dogal yoldan olmus nıye bırdaha olmasın dedı, yasınız genc 2 3yıl deneyın olmazsa tup bebek yaparız dedı.. o gun , esıme dedım kı Allah bıze bırkez nasıb ettı anne baba olmayı, bıdaha olmazsada canımız sagolsun (cunku esımın psıkolojısı cok bozuldu ) olmadıgı donem verdıgımız mucadelenın uzerıne , bebegının cansız bedenını morga goturdu yıkadı kefenledı gomdu, bu 5 ay ne cektıgımızı bı Allah bılır Allah ım dayanma gucu versın bıze.. Kızlarr gercekten Rabbımın mucızelerı bıtmıyor korunmayı bıraktım 3. ay ve o ay hamıle kaldım bınlerce kez sukurler olsun Rabbım tekrar nasıbb ettı bıze bu duyguyu, suan gergınız korku doluyuz pek tadını cıkaramıyoruz aslında, ınsallah Guzelll Allah ım evledımı sagsaglım kucaıma almamı eder bu kez.. Sanırım bu korkuda dogum yapana kadar gecmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…