- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canımm bişey yazmayı unuttum benim eşimde çok zor birisi inan ben bu tedavilere ikna edebilmek içinn .o kadar uğraştımki her seferinde.bi sperm testi yaptırmak için 6 ay öncesinden başlıyodum ikna etmeye.ameliyatlara da çok zor ikna ettim..
sağolsun ama yinede o kadar ameliaytı oldu.ama banada neler çektirdi.hep olumsuzdu sen ne yaparsak yap olmıycak diyodu.
o olumsuz konuştukça görürsün olucak diyodum birgün.çok şükür sabrettim bırkamadım peşini.
sonucu güzel oldu..şimdi bile diyorum eşime sen bebişim için hiç mücadele etmedin..Hep benim çabalarımla oldu diye..
pesetmemek lazımm Rabbim nasip ettiyse bigün olucakk..cnm..seni çok iyi anlıyorumm ama sende sakın onun konuşmalarında etkilenip bırakmaa herşeyii..yine araştır onu ikna ett.inş siiznde sonu güzel olur..
bende 100 tefriciye, 500 ya şafi, 500 el halim, 500 el fettah alıyorum. Canım neye niyet için okuyacaz bana yazarmısın. Bir de şöyle yapalım kuranı kerim hatim için cüz paylaşımı ve hatim edelim hep beraber olurmu? Herkese selamlar allaha cc emanet olunuz arkadaslar
canımm bişey yazmayı unuttum benim eşimde çok zor birisi inan ben bu tedavilere ikna edebilmek içinn .o kadar uğraştımki her seferinde.bi sperm testi yaptırmak için 6 ay öncesinden başlıyodum ikna etmeye.ameliyatlara da çok zor ikna ettim..
Sağolsun ama yinede o kadar ameliaytı oldu.ama banada neler çektirdi.hep olumsuzdu sen ne yaparsak yap olmıycak diyodu.
O olumsuz konuştukça görürsün olucak diyodum birgün.çok şükür sabrettim bırkamadım peşini.
Sonucu güzel oldu..şimdi bile diyorum eşime sen bebişim için hiç mücadele etmedin..hep benim çabalarımla oldu diye..
Pesetmemek lazımm rabbim nasip ettiyse bigün olucakk..cnm..seni çok iyi anlıyorumm ama sende sakın onun konuşmalarında etkilenip bırakmaa herşeyii..yine araştır onu ikna ett.inş siiznde sonu güzel olur..
evet haklısın canım bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam eder korkularımız Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesininşallah canım inşallah belirtidir Rabbime tevekkül ediyorum canım herşeyin en iyisini O bilir.canım aklın kalmasın birtanem ben seni üzmek için söylemedim sadece bilgi almaktı niyetim ne seni nede bebişimizi üzmek istemedim kusura bakma ne olursun hakkını helal et
CANIMM TUTUNMA KANAMASIDIR İNŞALLAH
BEBİŞİN SENİ BIRAKMAMIŞTIR İLK DENEMEN VUCUDUNU TANIMIYORSUNN O YÜZDEN ÇOK KORKUTMA KENDİNİ ÇOKTA ÜMİT ETME
HAYIRLISI DE HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR NELER YAŞADIĞINI ÇOK İYİ ANLIYORUM
İNŞALLAH GÜZEL HABERİ VERECEKSİN BİZEE
BOL BOL HERZAMAN YAPTIĞIN GİBİ DUA ET DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH
BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN 9AY HİÇ BIRAKMASIN ŞAKA DA YAPMASIN ARADA KORKUTMASIN
USLU USLU BÜYÜSÜN VEEE DÜNYAYA GELSİNNN YARAMAZZ
kuzuu nasılsınn bebiş nasıll
Yazdıklarını okudum ne zor zamanlar geçirmişsin canım benimm allahım sana evladını nasip etti rabbime binlerce şükür
burda herkes eşlerini zor ikna ediyor galiba
bende son iki senedir yaşadıklarımı yazsam eşimle ilgili
iyi bişey olur kendinden kötüyü benden bilir
herşey nasip nasipten öte bişey yok ama yinede elimizden geleeni yapacağız
sen bukadar uğraşmasaydın minik senin kaderinde olurmuydu flzim bi düşün
sen sabrettin mücadele ettin mükafatını aldın
allah bizede yaşatır inşallah
ben yeni kalktım içimden ne geldiyse yazdım valla cümlelerim karışık olabilir sen anla artık
Seni minikii ve bu topiğin güzel bayanlarını çokkk seviyorumm hepimiz anne olalımm inşallahh bütün güzellikler bizi bulsun rabbim yardımcımız olsunn
inşallah canım zaten bugün yok geçti korkumda geçti sayılırCANIMM TUTUNMA KANAMASIDIR İNŞALLAH
BEBİŞİN SENİ BIRAKMAMIŞTIR İLK DENEMEN VUCUDUNU TANIMIYORSUNN O YÜZDEN ÇOK KORKUTMA KENDİNİ ÇOKTA ÜMİT ETME
HAYIRLISI DE HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR NELER YAŞADIĞINI ÇOK İYİ ANLIYORUM
İNŞALLAH GÜZEL HABERİ VERECEKSİN BİZEE
BOL BOL HERZAMAN YAPTIĞIN GİBİ DUA ET DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH
BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN 9AY HİÇ BIRAKMASIN ŞAKA DA YAPMASIN ARADA KORKUTMASIN
USLU USLU BÜYÜSÜN VEEE DÜNYAYA GELSİNNN YARAMAZZbenim bebiş çok şakacı çıktı teyzesi
tabiki bana ceza veriyor onu 3 ay buzlukta beklettim oda öcünü alıyor sanırım
evet canım ilk denemem ve ben çok hassas bir bünyeye sahibimne yazıkki
inşallah canım hayırlı haberler almamı Rabbim nasip eder bana ve herkese amin
dua ediyorum birtanem maddi manevi elimden geleni yaptım yeterki Rabbim ol desin herşey boş
selam arkadaşlar istanbuldan bu sabah geldik çok yorulduk hala kendime gelemedim salı günü celalettin hocaya gittik hormon testleri istedi onları yaptırdık hoca öğleden sonra hastanede olmadığı için çarşamba günü sabah tekrar çağırdı çarşamba sabah gittik sonuçlarımıza baktı ve çok yoğun olduğundan daha rahat konuşabilmek için vakıfa çağırdı akşam vakıfa gittik eşimde fsh ve lh yüksek testeron düşük çıktı yine durumuzun sertoli olduğunu testislerin çalışmadığını ve çok zor bir durum olduğunu söyledi tıbben tedavisi yok ama benim tedavi ettiğim hastalrım var bu durumda dedi çok umut verici konuştu bize iğne ilaç tedavisi vermedi sadece bursada ersel aktardan bazı bitkisel kürler kullanacağımızı söyledi aktarı aradık kürler pazartesi gelecek büyük ihtimalle,eylülde tekrar kontrolümüz var neden ilaç tedavisi vermedi bilmiyorum inşallah faydasını görürüz o yoğunluk arasında bizimle çok ilgilendi gerçekten çok iyi bi hocaymış allah razı olsun.gvnf canım o sarışın bayan bendim bende senn burdan biri olduğunu tahmin ettim ama konuşmaya cesaret edemedim belki değilsindir dye inşallah hayırlısı olur hepimiz için
BÜYÜMÜŞTÜR ANNESİİ KOCAMAN OLMUŞTURiyiyim canım benimm bebişte iyidi en son görüdüğümde.
cuma günü kontrol varrrr bakalımmmm nasılmışşşş
Canım hepimiz o kadar zorlu yolardan geçiyoruzkii azo zaten başlı başına çok zor bide eşlerri ikna etmekle uğraşıyoruz..
ama ne yapalım buda bizim imtihanımız..çok şükür rabbim bana nasip etti.inşallah sizlerde yaşacaksınız..
sırayla hepiniz hamile olucaksınız.:26:
anlıyorum cnmm ben yazdıklarını sen rahat ol
bende seniiiiiii seviyorummmmm canım ve burdakii tüm arkadaşlarımı
inşallah canım zaten bugün yok geçti korkumda geçti sayılırbenim bebiş çok şakacı çıktı teyzesi
tabiki bana ceza veriyor onu 3 ay buzlukta beklettim oda öcünü alıyor sanırım
evet canım ilk denemem ve ben çok hassas bir bünyeye sahibimne yazıkki
inşallah canım hayırlı haberler almamı Rabbim nasip eder bana ve herkese amin
dua ediyorum birtanem maddi manevi elimden geleni yaptım yeterki Rabbim ol desin herşey boş
flzaşk tatlım nasılsınbenim lekelenmem geçti canım haber vereyim dedim şimdide evin içinde yürüyüş yapıyorum korkudan dışarı çıkmadım bugün
inşallah canım Rabbim duysun sesinislm,
kesin lekelenme tutunma ile alakalıdır içini ferah tut bence sende yakında hamişler kervanına gireceksin
evet geçti canım ama görür görmez ödüm koptu heman flzaşkcığımı aradım canım arkadaşımıda endişelendirmişim çok evhamlıyım hamile kalırsam benden 9 ay çekeceğiniz varOHHH GEÇMİŞ BİDAHA GELMEZZ BENCE TUTUNMA KANAMASIYDI SENİN ŞAKACI YERİNİ AYARLADII
EEE SEN 3 AY SOĞUKTA BEKLET TABİİ CEZA VERECEKK AFERİM BENİM YİĞENİME KİME ÇEKTİYSE ÇOK CADIIIIII
YAPTIN CANIMM BİZ ŞAHİDİZ GERİSİ RABBİM E KALMIŞ İNŞALLAH SANA DANASİP EDER BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZ KABULM OLURRr..
BÜYÜMÜŞTÜR ANNESİİ KOCAMAN OLMUŞTUR
EVET ÇOK ZOR O YOLDA NE ARARSAN VARR KAR FIRTINA YAĞMUR DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMIYOR
SİZLER BİZE ÖRNEKSİNİZ SİZİN MÜCADELENİZ AZMİNİZ SABRINIZ BİZEDE GÜÇ VERİYOR
İNŞALLAH CANIMM BİZEDE NASİP EDECEK BEN İNANIYORUMM
ALLAHIM KABUL ETTİRMİYECEĞİ DUAYI ETTİRMEZMİŞ
TOPİKTE HERGÜN BAŞKA Bİ DUYGU YAŞANIYOR BUGÜNÜN DUYGUSU SEVGİİİ
BUGÜNÜN İKONCANINI SEÇTİMM HERKES BUNU KULLANSINN
ARKADAŞLAR AĞLAMAK KOMŞUYA KIZMAK AKRABAYA SİNİRLENMEK YOKK BUGÜNÜN DUYGUSUNA UYGUN DAVRANALIM LÜTFEN
HEPİNİZİİİ ÇOKKKK
inşallah canım rabbim duysun sesinicanım ya sen nasılsın ne zamandır görmüyorum seni topikte aşağıda ismini görünce çok sevindim
canım moralini bozma Allah cc nasip ettimi değerler bir anda değişir. zaman zaman zaten değişkenlik gösteriyorlar. Bizimde en son ki test her iki sahada bir ölü ya da bi canlı yani ya var ya yok tek tük demek. Bizde çok üzüldük varikosel o hale getirdi. Daha önceleri farketseydik sıfıra düşmeden engelleyebilirdik çünkü asama asama sayıyı düşürüp sıfıra geliyor. eşim varikosel ameliyatı oldu bu hafta 3 ayımız doldu test yaptıracaz. Doktor %40 oranında ameliyattan sonra düzelme olur dedi bakıcaz inşallah. Bence sizde iyi bir üroloğa gidin doğru müdahaleler yapılsın. İnşallah hersey çok güzel olacak Allah cc acil şifalar versin ümidini asla kaybetme canım
BÜYÜMÜŞTÜR ANNESİİ KOCAMAN OLMUŞTUR
EVET ÇOK ZOR O YOLDA NE ARARSAN VARR KAR FIRTINA YAĞMUR DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMIYOR
SİZLER BİZE ÖRNEKSİNİZ SİZİN MÜCADELENİZ AZMİNİZ SABRINIZ BİZEDE GÜÇ VERİYOR
İNŞALLAH CANIMM BİZEDE NASİP EDECEK BEN İNANIYORUMM
ALLAHIM KABUL ETTİRMİYECEĞİ DUAYI ETTİRMEZMİŞ
TOPİKTE HERGÜN BAŞKA Bİ DUYGU YAŞANIYOR BUGÜNÜN DUYGUSU SEVGİİİ
BUGÜNÜN İKONCANINI SEÇTİMM HERKES BUNU KULLANSINN
ARKADAŞLAR AĞLAMAK KOMŞUYA KIZMAK AKRABAYA SİNİRLENMEK YOKK BUGÜNÜN DUYGUSUNA UYGUN DAVRANALIM LÜTFEN
HEPİNİZİİİ ÇOKKKK
flzaşk tatlım nasılsınbenim lekelenmem geçti canım haber vereyim dedim şimdide evin içinde yürüyüş yapıyorum korkudan dışarı çıkmadım bugün
Buradaki arkadaşların çoğu bilir.Doğumda bebeğini kaybetmişti.
Tevafuk topikte gezinirken yazısını gördüm tekrar hamileymiş.
Çok sevindim.Rabbim sağ salim kucağına alıp acılarını unutmak nasip eder inşallah.
Seda_ecrin canım bu sefer her şey güzel olacak sen merak etme.Dualarımız sizinle
Rabbime emanetsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?