Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşAllah canım hepimiz o mutluluğu yaşarız. yat dinlen yorma kendini ev işi de fazla yapma canım. dualarımız seninle inşAllah 9 ay 10 günü sağlıklı tamamlayacaksın. senin azmini bebiş de destekler merak etme anneciğine sımsıkı tutunmuştur bırakmaz

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlısı olsun birtanem demek zamanı gelmemiş Rabbim hayırlısını hayırlı zamandan nasip etsin inşallah hepimize
evet çok güzel haberler var herkes tedavide şükürler olsun çoğu arkadaşımızın eşlerinde olumlu gelişmeler oldu.darısı geride kalanların başına inşallah
canım biz şubat ayında tedaviye başladık ben tüpbebeğe hazırlandım eşimin azo sebebi genetik 47xxy idi şükürler olsun eşmde sperm çıktı .6 tane embriyo oluştu.bende miyom varmış doktorum ameliyat olduktan sonra transfer yapmak istedi maddi olarak ameliyatı yaptıramadık daha sonra doktorum la konuştuk transfer etmeyi kabul etti ve şükürler olsun transferim gerçekleşti .6 tane embriyodan 1 tane kaldı onuda göbişime aldım teyzesi kısmetse 25 haziran test tarihim dualarını eksik etme

COook sukur canım, ıyıyım sen nasılsınnn ?
canım benim ben senin hamile olduğunu bilmiyordum gözün aydın hadi hayırlısı inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına elmanı Rabbim nasip eder.canım bende iyiyim şükürler olsun benimde transferim oldu 25 haziranda sonucu belli olacak gün sayıyorum anlayacağın hakkımda hayırlısı olsun

b
iyiyimm cnmm ohh sevindimm ..geçmesine.
cnm o ya tutunmayla ilgiliydi yada jelden kaynaklanan bişey ama ben çok heeyecanlandım cnm endişelenmedim
ateşin ne durumda pekii ..
evet geçti birtanem şükürler olsun heyecenlandın demek bende korktun sandımcanım ateşim biraz düştü dün 37.8 e kadar çıkmıştı ilaç aldım düştü

Sagol canmm benımmm ınsallahhhh Bence bebısın senınle canmm ıcım pır pır oldu yazını okuyunca. Allah hepımıze nasıb etsın... Hayırlısı olsun canım benımm, mujdenı almayıı umuyorum ve canı gonuldenn dılıyorummm

Allah cc sabırlar versin. canım gözünüzaydın hakikaten Yüce Allah ın mucizeleri bitmez en güzel örneği işte bu. Bol bol dua et canım. Birde sperm testinde morfoloji hareket nasıldı açık yazabilir misin. Genetik tahlili de eşin yaptırdımı. Canım bende 1 tüp bebek yaptırmıştım 6. haftada gelişemedi kalp atışlarını duyamadım düşük oldu. Eşimde sorun var genetik test yaptırmayı düşünüyorum. İnşAllah sağlıklı gebelik süreci geçirirsin doğduktan sonrada ömür boyu beraber olursunuz Allah cc yardımcınız olsun. stres yapma canım imtihan dünyası veren de alan da Rabbimiz biz aciz kullarız

canım benim içine mi doğdu inşallah olur canım ya Rabbim daha fazla aratmasın bu uğurda savaş verenlerin herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım müjdeli haber vermeyi rabbim nasip eder amin

Eee bencede bize çeksin bi zahmett tembel kocişlere mi çekecektii:113::113:
Olsunn biz seni çekeriz 9 ay napalım kaderizi buymuş deriz sabrederizz :18:
şaka şaka sen hamiş ol yeterkiii
hayalii bile güzell gerçeğini bende düşünemiyorumm
evet bugün pozitifim hergün böyle olmuyor topik bazen ağlıyoruz bazen gülüyoruz bazen kızıyoruz neler yaşıyoruzz neler
evet aynıı hiç bir farkı yokk evlilik erkeklerin kurtuluşu bütün yükü bize yıkıp kendileri rahat rahat yaşıyorlar
erkek olmak varmış bu dünyada
biz burda içimizi döküp rahatlıyoruz onlar bunuda yapmıyor ne yaşadıklarını bilmiyoruz
ben bazen eşimingözlerinin içine bakmam o acıyı görmek istemem
bizde onlar için mücadele ediyoruz kim yapar annesi babası neyiniz var demedii bile benden başka kimsesi yok garibimin
ayyy duygumu değiştiremen size kızarken
Bendeeeeee

inşallahhhhh canımmm

CANIMM ARAMIZA TEKRAR HOŞGELDİNN
BEBİŞİNDE HOŞGELDİİ MAŞALLAH
İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN YAVRUNU
GEÇMİŞE PEK TAKILMA İNŞALLAH BUSEFER HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALACAKSINN
ALLAHIM BİZEDE NASİP ETSE SENİN YAŞADIKLARINI BİZDE TATSAK ANNELİK DUYGUSUNU

aynen öyle canım benim kayınvalidem de diğer oğlunu evlendirmek için acele ediyor ondan çocuk görmeyi düşünüyor. bize yardımcı olayım kızım tedavi için ne gerekiyorsa yapalım geç olmadan hiç umrunda değil. Akıl veriyo zamana bırak zamanla olur milleti bana örnek gösteriyor 10 yıl bekledi oldu falan sanki bizde hiç sorun yokmuş da beklemeliyiz delirecem. Para konusunda bize zırnık vermeye kıyamaz uzaktayız. yanındaki oğluna neyi varsa onun üzerine Allah tan hiç sesim çıkmazsa onu istiyor. eşim hiç umursamıyor bak kardeşini daha çok annen düşünüyor diyom. kayınvalide benden çekinmese çok daha rahat davranacak. Lafımı asla esirgemem gördüklerim kadarıyla görmediklerim Allah ile onun arasında hesabı da diğer dünyada görülecek. Neyse başınızı ağrıttım canım Allah cc doğrunun yanındadır bizim eşlerimize ne kadar hassas davrandığımzı görüyor Rabbimiz mükafatını verecek inşAllah.

Slm canim nasilsin???
Evlilik yil dönümünüz Kutlu olsun...:119::119::119::119:
Rabbim agiz tadinizi bozmasin ve mutlulugunuza meyvenizide vererek sonsuz mutluluk katsin....
Sanirim bu mutlu gününüzde de test yaptiracaktiniz insallah sonu bol süpermenli olur canim benim....
Evlilik yil dönümümü nerden biliyorsun dersen seninle 3 ay ara ile evlenmisiz Gözüme ilismisti evlilik takvimin...
Tekrar mutluluklar canim benimmm...

canım ya çok tebrik ederim tekrar Allah sağlıkla kavuştursun inşallahsizde 1 de sperm bulunmuş bizde maalesef bulunamadı doktor o yüzden çok ihtimal vermedi açıkçası ama biz yine de denemek istiyoruz acıbademe gidicez doktor ilaç falan önermedi bende hazırlanıcam bulunursa direkt tüp yapılacak senin transferin neden ertelendi biz hemen yaparlar diye düşündük teşekkür ederim canım detaylı anlattığın için

canımm uzaksın uzak olun aman takma sen eşinle mutlusun herşeye rağmen
bizimkilerde tek erkek evlat eşimm geçen eskilerden videolarına bakıyorum babası hiçç adam yerine koymamış şimdide aynı ama
pek ilişemiyorlar hiç yüz vermem umrumdada değiller zaten ama eşimede iyiler kötüler bişey demem
ne varsa kızlarıı insan biraz değer verir ama eşimin yanında ben varım hep yanında olacağımm bugünleri atlatıp huzurlu mutlu yıllarımızda olacak inşallah
ben eşimden razıyım allahımda ondan razı olsun dualarını kabul etsin inşallah
işte böylee haa geçen bizden kira istiyorlar biz onların evinde kalıyoruz da eşim bu eve nekakdar masraf yaptı diyen yokk ama suç bizde zamanında çıkacaktık şu evden kimse halin nedir demez bide kira isterler ayıp ayıp
hepsi içimde hiç çıkmayacak zamanı gelince bende tavrımı koyacağım şuan hiççç umrumda değiller

canımm hemen tekrardan gidip tese olmayın
malesef ilk de çıkmadıysa ikincidede çıkmazz
paranıza emeğinize yazıkk bakk sana uyar uymaz ben sana celalettin beyi tavsiye ediyorumm
gidin sizi bir görsün eşini bir muayene etsinn
çok ilgili bi doktor
burda cemrem ler 2 kerede tesede hiç bişey çıkmazken şimdi 6 tane sperm görüldüü
hemde normal çıkışş
sakın mtese olmayın hemen testislere çok zararı varr seninle detaylı konuşalımm

canım merhaba merak ettim celalettin hoca hangi bitkisel kürü önerdi bizede yazarmısın bizdede durum neredeyse aynı. fsh lh yüksek testosteron düşük

selam canım doktor bize bursadan bir aktarın numarasını verdi canım bazı şeyler yazdı bizde aktarı rayıp onları söyledik ve ona göre gönderdi bitkisel kapsüller var ilaç şaklinde birde karışımlar hazırlamış ama içeriklerini bilmiyorum ben

Arkadaşlar 3 yıllık evliyiz ilk zamanlar hiç çocuk düşünmüyorduk ddaha sonra yaklaşık 8 ay korunduk. son 8-9 aydırda çocuk istiyorduk fakat yaklaşık 2 ay önce eşimin azosperm oldugunu sperm testinde gördük ve dünya başımıza yıkıldı. Haliyle tahmin edebileceğiniz gibi eşiminde morali sıfır oldu aynı sperm sonucu gibi. buda beni çok üzüyor kendimimi teselli edeyim onumu yetişemiyorum artık.
Neyse biraz araştırdıktan sonra umut tüp bebek merkezine emre beye gittik. kan testi istedi tekrardan testestoron fsh,lh baktı testestoron düşük çıktı 3,3 ile 8 arasında olmalıymış bizimki 2,77 çıktı ama çok düşük değil dedi.
oradada sperm testi yaptık yine 0 çıktı. moraller yine dipte
emre bey tese dedi.
Hiç bir ilaç veya kür tedavisi uygulamadan direk tese dedi.

Yaklaşık 100 sayfa okudum forumu bazı kürlerden bhsedilmiş. Şimdi emre bey bize hiç ilaç veya kür tedavisi vermedi fakat bazı arkadaşların doktoru ilk kür veriyor. bu durum biraz kafamı karıştırdı canımı sıktı. Çünkü emre beyin metini çok duymuştuk.

Durumu bizim gibi olan veya benzer durumda olan arkadaşlar neler kullandınız neler bu iş için iyi sonuç veriyor lütfen bir iki kelam yazın.

Hepinizden ALLAH razı olsun.

canımm yukarda arkadaşada yazdım celalettin bey bitkisel tedavi ve sizin durumunuz neyse ona göre tedavi uyguluyor ben denemenizi isterim
burda bazı olumsuz yorumlarda oldu ama celalettin beyde bizde tedavi oluyoruz yaklaşık 2 aydır sadece bitkisel kullanıyoruzz maddi olarakta hiç zorlanmadık
en azından teseye 2bin vermedik hayallerimiz çalınmadı olumsuz olacağı belli tüp bebek tedavisi olmadık yavaş yavaş durumumuzun düzelmesini bekliyoruz inşallah bizdede çıkış olur herşey rabbimin takdiri artık
biz ve doktorumuz elinden geleni yapıyr
durumunuzun ne olduğu belli değil önce iyi bir teşhis konmalıı
bence hemen tese olmayın eşine çokkk zarar verdirirsin testise aşırı zarar veriyor yolun başındayken önce tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…