Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizde evleneli yaklaşık 2 yıl oldu bir sene önce öğrendik durumumuzu bir kaç üroloji doktoruna gittik ve tüp bebek merkezlerine yönlendirdiler aynen bizdede fsh ve lh yüksek testeron düşüktü doktorlar ilaç tedavisinin falan fayda veremeyeceğini hemen tese yaptırıp tüp bebek denememizi söylediler ama tesede çıkıp çıkamyacağına garanti vermediler bizde hemen tes yaptırmak istemedik zaten eşimi doktora götürmek için herp zor ikna ettim her seferinde kavga döğüş gittik diyebilirim sonra bu topikte celalettin beyi duydum ve yine yalvar yakar ona gitmeye ikna ettim geçen hafta gittik doktor bizim durumda olanların tıbben tedavisinin zor olduğunu söyledi çünkü testilerden kaynaklanan bir durum olduğu için biraz tadavi şansı azmış ama kendi bi kaç hastası çocuk sahibi olmuş bize umut verici konuştu ve ilk olarak eylüle kadar bitkisel tedavi verdi daha sonra tahlillere göre tekrar değerlendirme yapacak istanbulda iseniz celalettin beye bi gidin derim biz taa nevşehirden kalktık gittik herşeyi denemeden tese olmak istemiyoruz ama yinede sen bilirsin allah yardımcınız olsun..

Canımmm, sagolasınn amınnnn. EVET CANM GENETIK ARSTIRMAMIZ YAPILDI VE CIFT TARAFLI ARSTIRILDIK HIC BIR SORUN CIKMADI AMA SAYI DUSUKLUGUNUN SEBEBI BELIRSIZ, KUCUKKEN GECIRMIS OLDUGU ATESLI RAHATSIZLIGA BAGLIYORUZ :/ CANIM BIRDE HAREKETLI ILERI HAREKETLI SPERMIMIZ ORANIN ALTINDA OLDUGU ICIN ( OLCUMU MAKINEYLE YAPIYORLAR OTOMATIKSAYI 20MILYONUN ALTINDA OLDUGU ICIN O DEGERLERIMIZ MORFOLOJI FALAN SIFIR GOZUKUYOO ) SANADA COOK GECMIS OLSUN CANIM, RABBIM BIRKEZ DAHA ANNE OLMAYI NASIB ETSIN SANA... COK HAKLISIN CANIMM..

canım sizin azo sebebniz neydi celalettin hoca hangi aktardan kürler verdi bunların yanında iğne ilaçta verdimi bize sadece bitkiselleri verdi şimdilik onları kullanıyoruz.iğne falan vermedi

Hosbuldummmm canım benımmmm ınsallah canım Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın canımmmm emınım sende dıger kardeslerımde en kısa zamanda bu duyguyu yasayacak, bundan emınım sen ıcını ferah tut yeter kı.. AMİNNNNNNNNNNNN canım AMİNNNNNNNNNNN.

canım sizin azo sebebniz neydi celalettin hoca hangi aktardan kürler verdi bunların yanında iğne ilaçta verdimi bize sadece bitkiselleri verdi şimdilik onları kullanıyoruz.iğne falan vermedi

canımm bizde bitkisel kullanıyoruz geylani aktardan toz karışımın 1. aşamasını g2 macunu ve böğürtlen kökü kullanıyoruz bu ay macumn bitiyor eşim hormon testi yaptıracak bakalım neler oldu hormonlara..
şuan başka bişey kullanmıyoruz bizde bitkisel kullanıyoruz
inşallah çıkış olurr

inşallah canım allah yardımcımız olsun..

saol canımmm sizin gibi güzel yürekli hamişlerin duası kabul olur inşallah
duaların için çokk teşekkür ederimm İNŞALLAh sende evladını kucağına alacaksınn
hep dualarımız seninlee

evet canım istanbuldayız. okadar yazı okudum araştırdım mikro tese son çare olarak görülüyor ama emre bey direk tese deyince ne biliyim kötü oldum birde bunun la ilgili yani azospermle ilgili hiç bişey söylemiyolar yani varikoselmi var ne biliyim sebebini hiç araştırmıyolar. valla her insan kendisinin doktoru oluyo kimse bizi biz kadar tanıyamıyo yada öyle yaklaşmıyo teşekkür edermi canım saol.

kızlar dün olumsuz sonuçtan sonra celaleddin hocaya gitmeye karar verdik eşimle,en yakın zamanda vakit kaybetmeden gitmek istiyoruz sizden ricam celaleddin hocanın tel no su mail adresini bana özelden yazabilirmisiniz?
gitmeden önce hangi testleri yaptıracaz, şehir dışından gidenler konaklama olarak nerde kaldınız yardımcı olabilir misiniz kızlar...

hayırlısı olsun arkadaşım böğürtlen kökünü buralarda çok söylüyorlar eskiden bebeği olmayanlara yedirirlermiş şifa olsun inş...

canım teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun bende istemiyorum ama eşim 2 yıldır bitkisel tedaviyi kabul etmiyor gider tese olurum çıkarsa çıkar bitkiyle olmaz hacı hoca işi ile olmaz diyor bende dinletemedim mecburen kabul ettim haziranda gidiyorduk ben hazırlanmak için ilaç kullandım ama olmadı bir folikül fazla büyüdü iptal oldu tedavi.yaa eşime spermiyogram bile yaptıramadım bir bak dedim belli olmaz diye neyse artık ağustosta gidicez gibi görünüyor ben celalettin beye nasıl ulaşabilirim hangi hastanede tlf verebilir misiniz?

canım çok sevindim yeniden normal yolla hamile kalmışsın Rabbim ne büyüksün
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

tatlım hoşgeldin ben seni diğer topiklerde gördüm hamiş olduğunu ama ianannamadım çokk mutlu oldum rabbim bebğini sağlıklı kucağına lamyı nasip etsin inş yüzün heppp gülsün cnm
cnm merhaba yazını okudum evet emre bey dalında uzmandır doğru zaten hiç ilaç falan vermez asla emre bey direk ameliayt der
bence siz celallettin beye gidin cnm bitkiseller kullanın belki ameliyatsız çıkış olur hemen ameliyat olmasın eşin benim eşimde 2 kere ameliyat oldu yani eğer o zamanalr bilseydim asla ameliyata izin vermezdim hem maddi hem manevi çöküntü yaşadım ben çokk zor günlerdi ama şimdi hamdolsun sperm çıkışı oldu eşimde celallettin beyde tedavi sürecimiz bize yıllardır beklediğim o spermleri getirdi alalhın izniyle...
bence gidin bezmi alem hast. celallettin peru dr. randevu alın görüşün pişman olmassınız cnm

kader60 cnm evlilik yıldönümün kutlu olsun inş bu sene sende hamişliler kervanına katılırsın cnm güzel haberlerini bekliyorummmmm:123::123::109::109:

saol canımmm sizin gibi güzel yürekli hamişlerin duası kabul olur inşallah
duaların için çokk teşekkür ederimm İNŞALLAh sende evladını kucağına alacaksınn
hep dualarımız seninlee

insallahh canm benım RABBİM sesımızı dudun, dualrımızı kabul etsın ınsallahh AMİİİİİİİİİİİİİN.

bİzde hala ınanamıyoruz canım benımmm Eksık olma canım benımm coook coook sagolll. AMİİİİİİİİİİİİİİN ...

canım çok sevindim yeniden normal yolla hamile kalmışsın Rabbim ne büyüksün
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Canımm benim Allah razı olsunn masallahh sende buyukmussun mınıklerını Allah a emanet olun ınsallah. Aminn canım Allah bu yolda kımseyı oyalamasın gebe kardeslerım saglıcakla kavussunlar yavrularına dıger kardeslerımde tez zamanda gobıslerıne alsınlar mınıklerını ınsallahhh AMİİİİİİİİİİN

kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…