kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....
ne demek cnm ben senin profiline baktım gördümaaaa canım ben hatırlamadım senin yazını görünce caktım cok sgl canım tsk ederim hatta dısımdan okudum msj eşimde ben unuttun sandım üzerine yattıydım dedi ah ah yaslandım mı ne ta bir hafta öncesinden bu günü bekliyodum unuttum tü bana
canım önceden yazdım ama yine yazıyım rabbim o spermleri cogaltır insallah canım senin adınına cok sevindim .insallah canım ya bizde haftaya yaptıracaz aslında bugün tam 3 ay doldu esimin mesai arkadası iznli oldugundan yaptıramadık insallah bizdede cıkar be gülüm:) bak unuttuyumdum evlilige deyilde sperm testine heycan yaptım püf püf
meraba canım sizdeki sorun neydi tam olarak???
kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....
Canımmmmmmmmcok tesekkur ederım Allah razı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahhh. Rabbıme bınlerce sukurler olsun, bılıyorsunuz 31ocakta dogum yaptım 40 ım cıktıktan sonra esımı kontrole goturdum sayımız 600 000 cıktı doktor dogal yoldan sanmıyorum ama cokta umutsuz konusmayım bırkez dogal yoldan olmus nıye bırdaha olmasın dedı, yasınız genc 2 3yıl deneyın olmazsa tup bebek yaparız dedı.. o gun , esıme dedım kı Allah bıze bırkez nasıb ettı anne baba olmayı, bıdaha olmazsada canımız sagolsun (cunku esımın psıkolojısı cok bozuldu ) olmadıgı donem verdıgımız mucadelenın uzerıne , bebegının cansız bedenını morga goturdu yıkadı kefenledı gomdu, bu 5 ay ne cektıgımızı bı Allah bılır Allah ım dayanma gucu versın bıze.. Kızlarr gercekten Rabbımın mucızelerı bıtmıyor korunmayı bıraktım 3. ay ve o ay hamıle kaldım bınlerce kez sukurler olsun Rabbım tekrar nasıbb ettı bıze bu duyguyu, suan gergınız korku doluyuz pek tadını cıkaramıyoruz aslında, ınsallah Guzelll Allah ım evledımı sagsaglım kucaıma almamı eder bu kez.. Sanırım bu korkuda dogum yapana kadar gecmeyecek...
günaydın cnmgünaydın herkese
inşallah güzel bir gün geçirirsiniz ve hayırlı haberler alacağınız birgün olur.
arkadaşlar benim eşimde varikosel var ama Emre Bakırcıoğlu ile görüşmeye gittiğimizde tabi 2009 senesinden bahsediyorum varikosel ameliyatına gerk yok demişti.sonuç itibari ile 2011 yazında mikro tese oldu eşim 3 tüp sperm bulundu ama bulunan spermler de harekt problemi var ondan dolayı tutunmuyo embiryolar galiba sizce spermlerin düzelmesi açısından varikosel olan herkes bu ameliyatı olmak zorunda mı?
Aminnnnnnnnnnn canım benim inşallahhh inşallahhh
ne demek cnm ben senin profiline baktım gördüm
bide yaren yazmış sana güzelim inş bi daha ki yıldönümünde göbişinde bebişinle kutlar ve unutmazsınnnnn
hadi inş haftaya halaylık haberler alallım
cnm sende biliyorsun ben pek beklemiyordum spermin çıkacağını hücrelerin adını adını öğrensem yeter diyodum bak yaradan spermi gösterdiinş sizde göreceksinizzzzzzzzz
bak sennnnnn yıldönümü değil test heyecan yaptıeee normal ama bende ogün kan değerlerime baktırmıştım kansızlık için sonucu ii çıktı hiçççç umrumda olmadı sperm sonucu onu solladı geçti seninkide o hesap
Merhaba canım, genetık bı sorun yok canım, ama esım varıkosel amelıyatı olduktan sonra sıfır olan sperm sayımıs 600 000 e yukseldı cok sukur, oyle mılyonları goremedık ama hamd olsun bu sayıda gebe kalmama yettı. sana tavsıye edebılecegım maddı durumunu zorlamayacaksa bıze doktorumuz proxeed plus onermıstı.. kesın sayınızı yukseltır dıyemem ama yarar saglayan hastalarım oldu demıstı. hıcbır yan etkısıde yok bı bak ınternetten aklınıza yatarsa kullanın derım, bırsey kaybetmezsınız belkıde bır vesıle olur6ay sureklı kullanmak gerekıyor yalnız, dedıgım gıbı sen bakın canım netten aklına yatarsa kullanın bırde alcak olursan ınternetten degılde eczaneden almanı onerırımm. Rabbim şifa versınn esıne kucagın tez zamanda dolsun ınsallahhhhh
günaydın cnm,
bence varikoselin etkisi büyük yıllarca benim eşimde de varikosel vardı eşim heppp bende varikosel var dedi dr. gitti var ama gerek yok dediler bak varikosel ameliyatı oldu ondan 5 ay sonra sperm çıktı cnm
tatlım eşin bi dr. gidip varikosle ultrasonla baktırsın bence ilerlemiş olabilir :26:
Canımmmmmmmmm benim biraz geç oldu ama .
Evlilik yıldönümüz kutlu olsun.:123:
eşinleeee daha nice güzellllll seneleriniz olsun.sağlık huzur mutluluk evinizden eksik olmasınnn..
doğacak çoçuklarınızla evinizzzzzz şenlensinnnnnnn..inşallahhhhhhhhhh..
bi dahaki yıldönümünüzde inşallah bebişin seninle olur cnmmmmm
cnm inş derslerin ii olur ya zor bende bugün sınav sonuçlarımı öğrendim açık lise okuyorum bengünaydın canım yarendemi yazdı kusura bakmasın görmedim Allah razı olsun canım bu aralar biraz yogunum bilgisayara pek giremiyorum bilirsin ben üniversite okuyorumya ondan tek dersim kaldı ondan tek ders büt haberini bekliyodum geldi sükürler olsun. ama sadece 11 ilde sınav izni var napacam bilmiyorum esim istanbulda girersin diyo bende gider mikrotese olurum gelirim diyo bu adam beni deli ediyor ameliyatın sonucunu görmek için 6 ay beklemiyo ah ah gülüm insallah halay cekmek nasip olurda su mikrotese ameliyatının lafı bile gecmez evde sükürler olsun sen hayırlı haberleri aldın rabbim devamını getirecek Allahın izniyle ben inanıyorum sana ayyyy cemrem anne olabilecel miyiz göbüşlerimiz insallah dolar kansızlık mı cıktı canım sen bu azimle onuda halledersin arkadasım evet ya rabbim sana mucizeyi yasattı darısı bize cemrem dualarınızı bekliyorum:)
Bisey merak ediyorum benim esimdede canli sperm 0 tese olmasi gerekiyor. esinizin varikoselden once sperm sayisi 0 miydi. yoksa biraz cikis varmiydi?birde varikosel teshisini kim koydu nasil anladiniz? bizim doktorumuz direk tese dedi de ondan soruyorum.
merhaba seda ecrin çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizde azospermi den normale mi döndü canım sperm değeri çok iyi tedavi oldunuz mu?benim eşim de azospermi 1. tese de sperm bulunamadı 2. için de korkuyorum açıkçası siz nerde tedavi oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?