Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUDUNUKAYBETME gözün aydın canım. çoook sevindim.umudunu kaybetmedin ve mucizen gerçek oldu ne güzel.darsı hepimizin başına.tese olalı ne kadr oldu ve ne kadr zamndır kaan beyde tedavi görüyosunuz?

sagol canim benim evet ilkdefa nickim bana bu kadar yakisti
ama inanai ben cok defa umudumu kaaybetmistim
tese 6. ayda oldu
yanilmiyorsam eylul de de kaaan hocaya gittik

tamam canim benide soyle

umudunu kaybetme canım çokk sevindimmm bu duygunun nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemez insan sanki bebği olmuş gibi seviniyor
inşlhh tez zamanda bebişlerimizede kavuşuruz tatlım :Saruboceq:

insallah canim
zaten kaan hoca oyle dedi
belkki dedi normall yolla hamile kalbilirsin dedi

amin canim benim
insalah sende en kisa zamanda mucizenle karsilarsin

umudunu kaybetme arkadaşım siz teseyi ne zaman kime olmuştunuz bide bu klomenle proxedi kaç aydır kullanıyorsunuz biliyorum çok sordum ama inana sen bizlere büyük umut oldun

canim ben yurtdisinda cok bilincsiz bir sekilde olmustu hatta biz bilmiyorduk bile tese olacagimiz
canim tamemin degilim ama 3, 4 ay oldu herlade

olur mu canim aklinda ne kadr soru varsa sor
cunku bizim birbirimizin cevaplarina ihtiyacimiz var

umudunu kaybetme arkadaşım nerdesin hadi gelde merak ettiğim sorularımın yanıtını bulayım lütfen

canim ya ozur dilerim
biz bu guzel haberi alinca sasirdik napacagimizi
surekli doktorlarla konusuyorum
dondurmayi planliyoruz
ve bende surekli bir kosusturma icindeydim
cok ozur dilerim

canim ozur dileim
geldim iste
butun sorularizi sorun eger isterseniz ozledende sorabilirsiniz

canim heralde vardi bilmiyorum ama cunku ben yurtdisindaydim ve cok bilincsizdim
o yuzden hic birsey bilmiyordum ama heralde yanlis degilsem vardi

birsey olmaz canim benim korkma
allahim korktuguna ugratmasin evet canim herseyin basi saglik

Umudunukaybetme sorularimizi tek tek cevapladigin için tesekkür ederim.
Sen bize umut kapisini açtin.
Sen yurtdisindasin bizde fransa'da. Oldugun ülkede klomen var miydi. Su an esim kullaniyor fakat haftaya bitiyor nasil yapacagimizi bilmiyoruz türkiye'ye giden gelen yok.
Haftaya aile doktorumuza gidip sorucam.

hayırlı günler ........

gız umudunukaybetme topiği hareketlendirdin beya..........

ama çok güzel mutlu bir haberle hareketlendirdin canım inşallah devamıda gelecek.........

sende tedaviye başla demişsin ama şu sıralar imkansız gibi birşey olacak allah izin verirse ev alacağız fiyatlar biraz tuzlu elde avuçta ne varsa vereceğiz birazda kredi çekeceğiz.......vadeyi kısa tutmak istiyoruz o yüzdende sıkışık yaşayacağız 2 yıl kadar o yüzdende tedavi olamayacağız belki o zamana kadarda tıp dahada ilerler yeni gelişmler olur hakkımızda hayırlısı.........bu topikte herkez allahın izniyle hamile kalacak bende sonlardan geleceğim inşallah...............

ne demişler geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…