- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
UMUDUNUKAYBETME gözün aydın canım. çoook sevindim.umudunu kaybetmedin ve mucizen gerçek oldu ne güzel.darsı hepimizin başına.tese olalı ne kadr oldu ve ne kadr zamndır kaan beyde tedavi görüyosunuz?
canim senin adina cok sevindim hayirli olsun ,insallah bebbislerin de hemencecik geliverir kucagina :ecrin_bebek:
kıslar dünde yazmıştım hamile kalmadan önce böyle içimden gecirmiştim , ben hamile kalmadan yaptırmıştım bi arkadaşa
şimdi şöyle ben 1 aya dogurucam
bi kagıda isimler yazıcam doguma girmeden hemen önceveya o masada beklerken isimlerle dua etmek istiyorum ancak isimlerinizi tek tek bilemiyorum bana özelle isimlerinizi yazaarsanız sizlerede dua etmek isterim mümin münine duası çok gecermiş kabul olurmuş dermanın nerden gelecei bellimi olur hamile kadın dogum esnasında etti duaların kabul oldu söylenir zaten bütn duam önce tıpkı önceden bizlerinde azolu oldumuz giib sizlerinde bu yollları aşıp evlat sahibi olmanızdır çünkü biz çok yaşadık bunun acısını eşimin hala hala agladını biliyorum ve artık unutmak istiyorum beni görenin aklıma hep kısır oldum geliyor diyor bence çok üzülüyorum rabbim inşallahh hepinize hepinize şu sayfaara yazmış kim varsa hepsine nasip eylesin saglıklı evlatlar inşallahh ..
umudunukaybetme canım sen benim umudum oldun inşallah yarınki spermiyogramda bizimde çıkar allahım bu mutlulugu hepimize yaşatsın.
kızlar ne güzel bir haber bu tesede sperm bulunmadı şimdi ise normal yolla cıkış umudunu kaybetme belkide normal yolla bile hamile kalabilirisn zamancım kız bende senden bu şeklide umutluyum içime öyle geliyo belgin inşallah yarın sizdede bulunur rabbim hepimizin yüzünü biran önce güldürür inşallah
canım eşin ne kadar kullandı proxeed plus merak ettim.
ayyy ben çok mutlu oldum içim içime sıgmıyoooo allahım yarın bizde böyle bir mutluluk yaşayalım yalvarıyorummmmmmmmmmm duy sesimi güldür yüzümüü
umudunukaybetme hasi gözün aydın inşallah hamileyim dediğin günlerde yakın darısı belginime olsun inşallah çok sevindim maşallah maşallah
umutsuz1985 anam emrebey umuttüpbebekte çalışıyor cepnosu 05333641878 bu telden ulaşabilirsin umutu arayıp ücretsiz randevuda alabilirsin
larem dünürmü olduk şimdiden ah ah ah bi kızım olsa hamile olsam onun varlıgını içimde hissetsem kucagıma alsam kokusunu içime çeksem minicik ellerini hareketlerini izlesem ah bi olsada sen almasanda ogluna razıyımhayırlısıyla olsa ama benim umudum artık yok ne yalan söyliyim duada etmiyorum napim olursa Rabbimin büyüklüğünden olur zaten geriside boş
umudunu kaybetme canım benim inana çok sevindim sen bizlerede umut oldun canım eşin mikro tesemi olmuştu bide kaç tane sperm bulundu
umudunu kaybetme arkadaşım siz teseyi ne zaman kime olmuştunuz bide bu klomenle proxedi kaç aydır kullanıyorsunuz biliyorum çok sordum ama inana sen bizlere büyük umut oldun
umudunu kaybetme arkadaşım nerdesin hadi gelde merak ettiğim sorularımın yanıtını bulayım lütfen
walla bende merak ediyorum cevapları ama sanırım göremicem.tatil başladı yarın kar yağmazsa yola çıkıcaz.kyınvaldeme gidiyoruz.10 gün ordayız.net. yok ancak cafeye gidersem girebilirm.cevapları da çok merak ediyorum ya neyse bakmaya çalışırm bir ara.umarım döndüğümde iyi haberlerinizi alırım.sıra belginde:))
bende pişman oldum canım zaten demekki hayırlısı bugün degildi evet dua etmeye zamanımız uzadı sagol canım...
umudunu kaybetme
öncelikle sonucunuzun iyi çıkmasına çok sevindik
Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.
ben size bişey sormak istiyorum bizimde sorunumuz azosperm microtese ameliyatı yapıldı ve hiçbişey çıkmadı
bizimde bütün tahlillerimiz çok iyi ama bize biyopside yapıldı ve hücre bulunamadı kaan hocaya sorduk ve aynı ilaçları bizede kullanın dedi hayırlısıyla eşimde ilaçlara başlıcak
acaba sizde hücre bulunmuşmuydu ben bunu merak ettim cevap yazabilirmisiniz teşekkür ederim :):
umudunukaybetme canim senin adina cok sevindim rabbim hayirlisiyla tez zamanda bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah
kizlar bugun doktora gittim sag gogsum agriyordu bide cok az damla kadar bile degil yesil akinti geldiydi doktor kucuk bir sey oldugunu soyledi film cekildi ekoyla bakdi gogsumden igneyle sivi aldi sonucu haftaya cuma belli olacak cok korkuyorum kizlarr kotu bi hastalik cikacak diye cok kotuyum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn insan caninin derdine dusunce cocuk da aklina gelmiyor yeterki saglikli olalim kizlar herseyin basi saglikk
umudunu kaybetme canım çokk sevindimmm bu duygunun nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemez insan sanki bebği olmuş gibi seviniyor
inşlhh tez zamanda bebişlerimizede kavuşuruz tatlım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?