Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde azopsermi ege üniversitesi tüp bebek merkezinde tedaviye başladık varikosel ameliyatı arkasıdan klomen tedavisi hiç biş şekilde sonuç değişmedi 0 çıktı hep tahliller hormonları normal, genetik tahlilleri istediler onlarda temiz çıktı şuan görünen hiç bir sorun yok. Dün gittiğimizde tese ameliyatı dediler aynı durumda olup sperm çıkan oldumu hiç aranızda tıkalı olabilir demişler eşime.

merhabalar benim eşimde ilk tedavisini ege üniv.izmirde yaptı,önceleri hep sıfırdı aynı sizin gibi bütün testler temiz çıkmıştı ama Ahmet Barış Altay egede üroloji uzmanı eşimi elle tedavi etmiş ve sende mutlaka sperm çıkar fakat operasyon şart demiş,ya kanalların tıkalı yada doğuştan hiç sperm kanalın yok demiş ve sonuçtada eşimi amaliyat etti spermler bulundu ve donduruldu .orada izmir ege üniv.de memnun kaldığım ve Allah razı olsun dediğim tek kişi Ahmet hocadır diğer ekip ...................................................................

çok sevindim insanın olumlu bir yorumla karşılasması çok iyi oluyor.Benim eşimi Kasım Emre Ergün Diye üroloji doktoru tese ameliyatı demiş dün prof. çıktık oradan sıra alınıyormus ama izinliymiş 1 temmuzda gidip ameliyat sırası alıcaz eşinde tese mi oldu eege üniversitesinde. hamileligin olmuş anladıgım kadarıyla tüp bebekmi yoksa normal mi oldu o kadar sorular varkı kafamızda bir sürü şey sordum sanada kusuruma bakma lütfen

selam canlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
beni götürmek istemedi "hafta sonuna geldik kaç gün gittin şimdi boşuna rapor almayalım" diye ben de kabul ettim...
neyse druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş

Son düzenleme:
insallah taze annecigimiz düzelecek insallah umutsuz yaşanmazki sgl tatluuuuum biraz hüzünlendik sadece rabbim sabrımızı verir insallah canım insallah bizim sonucumuz da sizinki gibi güzel olur canım o spermler buraya gelecek:)

Canım hemen moralini bozma dur bakalım
Cemremlerinde hemen çıkmamıştı.
Belli bir tedaviden sonra saklandıkları yerden çıkacaktır elbet.
Doktora sorun bakalım ne diyecek.

ah ah tülayım ah bi onlar cıksın söbeliyecem süpermenleri ama zaten eşimi zor ikna etmiştim 3 ay simdi laborant hiç beklemeyin tüp bebege gidin diyor degişme olacagını sanmıyorum diyor ama ben rabbime güveniyorum simdi eşimi nasıl edecem 3 ay daha bekmesini haftaya istanbula gidelim die tutturdu nasıl yapar edriz bilmiyom istanbula hiç gitmedik dogru düzgün tanıdıgımız yok kim yol gösterir bize

kızlar biz testimizi yaptırdık malesef iyi haber veremiyorum size sonuç yine sıfır rabbim yardımcımız olsun
cnm sonuç çıkmiş ya üzüldüm be cnm ne desem bielmedim bu sefer olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez sende biliyosun bak ben hiççç olmaz derken oldu sizinde olacakkkkkkk inşlh cnm devlet has. yapıldı test dimi ya aslında çok teferruatlı inceleme yapmıyo devlet bence biraz< geçsin ii teferruatlı bi yere gidin deneyin testti bence hiç değilse hücreler çıkar çünki sizde varikosel oldunuz kim bilir belkide hücreler vardır:26:

öncelikle yolunuz açık ,Allah yardımcınız olsun ...ben hepsini sana anlatayım biz yaklaşık 3 yıl ege ünive gittik gel yok şu tahlil yok bu tahlil şehir dışından geldik gittik maddi manevi yıprandık.tahliller hep temiz çıkmasına rağmen ortdada sperm yok hep sıfırrrrr,canım eşim orada ki çoğu profun kapısını çaldı fakat hiç birisi eşime olumlu birşey söylememiş sonra nasıl oldu bilmiyorum oradaki hastalardan birisi olsa gerek Ahmet hoca var birde ona git demiş eşim hemen odasını önüne gitmiş beklemiş beklemiş neyse sıra gelmiş içeri almış daha öncede yazdığım gibi elle muayene etmiş ,sonra amaliyat demiş ve mutlaka sperm var demiş eşim eve geldiki sevinçten havalara uçuyor o kadar mutlu okadar mutluku anlatamam çünkü ismi lazım değil çoğu doktor sizde sperm falan yok demişti...neyse sonra eşimi amaliyata aldılar tese değildi narkoz verip yumurtalıkları kesmişler şükürler olsun spermler bulundu .Ahmet hoca bi kuruş para almadı ve operasyonu kendisi yaptı öğrencileri değil Allah onun ne dileği isteği varsa versin çünkü yüzümüze kapıyı kapatmadı bizi küçük görmedi ....sonra işte yumurtalarım falan toplandı tüp bebek yapıldı fakat nasip değilmiş tutunmadı olmadı ,yaklaşık bir yıl sonra tekrar eğede dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacaktık fakat orada sinirimi bozan bazı personeller vardı ,gözümün önünde hastaları azarlamalar,bağış adı altınta para almalar ,bir sürü şey sayabilirim... sonra ordan vazgeçtik dondurulmuşların parasını ödedik onlar orda hala beklemde ....sonra bizim tayin işlerimiz falan oldu burada özel bir klinikte sil baştan başladık fakat burada eşimde amaliyeta gerek kalmadı bi şırınga ile içerden sperm çektiler ve şükürler olsun 6 milyon sperm çıktı (bu bir mücizeydi)işte sonra tüp bebek yapıldı şimdi ikizlerimize hamileyim bakalım zaman ne gösterecek Allah onları bize bağışlasın sizlerede nasip etsin .aslında sana demem benim sinirimi bozan çok şey oldu egede gözünüm önünde bir çifti hemşire o kadar azarladı ki adam utancından yerin dibine girdi ve kendime hala tepki göstermediğim için kızıyorum ....inş.sizde herşey yolunda gider ama ben ege ünivden açıkcası hiç memnun kalmadım .devlet memuru zihniyeti var .kaç defa oradaki personelin hastalar hakkında dedikodu yaptığını gördüm ..........

cnm hoşgeldinnnnn
kardeşlerin uyumsuz çıkmasına üzüldüm ama olsun bak daha bebişi gelicek ondan kardeşlerin ki olmamıştır
ayyy 18 ay diyosun o zmaan kadar bebiş doğar büyür ohhh rabbim bu tedavide yüzünüzü güldürücek inşllhh güzelim
ve kemoterapi olmamması da güzel belki kendiliğinden düzelme olur allahın işi bu belli mi olur

resmin ne güzelmişşşş ayyy biberonları hazır şimdidenn:13:

baharcığımmmmmmm canım merhabalar yazını okudum ,Allahın izniyle bebeğiniz her derdinize dava olacak sende eşinde şimdi sadece bebeğinizi düşünün ailenize güneş gibi doğacak inş.Allahım eşini sana bağışlasın canım benim ,eşin kazasız gelsin sonra istanbul yolcusu ...

cemre teyzesi biberonları hazır geriye ne kaldı ki Allahım onları bize bağışlasın inş.sizlerde daha güzel günler daha güzel heyecanlar nasip etsin .heranımız korkuyla geçiyor sorma :18::18::18:
ohooo iş biberonla bitse sen bi bekle doğum zmaanı neler neler alman lazım ben artık ustası oldum görümcemin kızına ,kızkardeşime, abimin bebişine alınırken ben öğrendim ama o kadar güzel oluyo ki almak inşlh sonuna kadar sağlıklı geçirirsin hamişliğini
korkarsın tabi yaa inş kucağına almayı nasip eder yaradan sağlıklaa......

canım bizim durumda aynı kusura bakmazsan ameliyat olalı eşin kac ay oldu ve dereceniz kactı canım

yok canım özel hastanede verdik detaylı bakıldı sanfijürlü bakıldı nasip deyilmiş demekki bu gün görmek sadece miktar artmıi vizokite yogundu o normala dönmüş başka hiç bir sey yol olsun bunada sükür esimin saglıgı yerinde olsunda gerisi mevlam ne eylerse güzel eyler

cemrem ben çoçukla ilgili mağazaların önünden jet hızıyla geçerdim hep gözlerimi kaçırırdım hiç ilgilenmezdim,doğum yapacak yada yapan hiç kimseye gitmezdim ....şu andada doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum açıkcası ,ayrıca doğumdanda ayrı korkuyorum ....canım inş.kendi bebeğinede çeşit çeşit alırsın güle oynaya büyütürsün Allahın izniyle yakında sizlerdende hayırlı haberler gelecek

merhaba kader60 bence istanbula gitmekten hiç kormayın biz geçen hafta 24 saatlik yolu tepip gittik istanbula hem de hayatımızda ilk defa. tanıdığımız ne bir akraba ne de arkadaş vardı. tabi bizde gitmeden önce sizin gibi baya endişeliydik koca şehir de ne yaparız ne ederiz diye. ama emin olun korkulduğu gibi değilmiş. tek sorun benim hava değişimi yüzünden 3 gün geçmeyen migrenim olmuştu.

Canım bak eşin gidelim diyorsa gidin bir an önce
Rabbim o kadar çok yardım ediyor ki inan buna
Hem Ramazan öncesi daha iyi olur
Biz ilk gittiğimizde kimseyi rahatsız etmedik Otelde kaldık.Adresleri de kime sorsan gösteriyorlar
Zaten hemen hemen 1 günde iş bitiyor.İnhibin b nin dışında
Haydi İstanbul yolcusu kalmasın

kızlar biz testimizi yaptırdık malesef iyi haber veremiyorum size sonuç yine sıfır rabbim yardımcımız olsun

canım moralini bozma bu mübarek günlerde rabbim sıkıntımızı görür inşaallah ben inanıyorum ki bizlerın eşinde de inşallah bulunacak süpermenler .çok dua edıyorum arkadaşlar allah hepimizin de yardımcısı olsun .

canım celaddin hocayı kabul ettiremedim emre beye gidecez oda eminim hemen ameliyata alacak die tahmin ediyorum bakalım bende artık direnmiyecem kararımı verdim gidecem herhalde cümle bile kuramıyorum kafam cok karısık kusuruma bakma canım

insallah canım onun merhameti onun sabrı olmasaydı simdi ayakta bile duramazdık insallah canım bitecek bu günler rabbim hepimizin yardımcısı olsun

gecmiş olsun canım valla dedigin gibi beni tek korkutan sehir istanbul ama caresiz gidecez insallah iyi kişilerle karsılasırız rabbim sizede sifanızı verir insallah emeginizin karsılıgını alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…