öncelikle yolunuz açık ,Allah yardımcınız olsun ...ben hepsini sana anlatayım biz yaklaşık 3 yıl ege ünive gittik gel yok şu tahlil yok bu tahlil şehir dışından geldik gittik maddi manevi yıprandık.tahliller hep temiz çıkmasına rağmen ortdada sperm yok hep sıfırrrrr,canım eşim orada ki çoğu profun kapısını çaldı fakat hiç birisi eşime olumlu birşey söylememiş sonra nasıl oldu bilmiyorum oradaki hastalardan birisi olsa gerek Ahmet hoca var birde ona git demiş eşim hemen odasını önüne gitmiş beklemiş beklemiş neyse sıra gelmiş içeri almış daha öncede yazdığım gibi elle muayene etmiş ,sonra amaliyat demiş ve mutlaka sperm var demiş eşim eve geldiki sevinçten havalara uçuyor o kadar mutlu okadar mutluku anlatamam çünkü ismi lazım değil çoğu doktor sizde sperm falan yok demişti...neyse sonra eşimi amaliyata aldılar tese değildi narkoz verip yumurtalıkları kesmişler şükürler olsun spermler bulundu .Ahmet hoca bi kuruş para almadı ve operasyonu kendisi yaptı öğrencileri değil Allah onun ne dileği isteği varsa versin çünkü yüzümüze kapıyı kapatmadı bizi küçük görmedi ....sonra işte yumurtalarım falan toplandı tüp bebek yapıldı fakat nasip değilmiş tutunmadı olmadı ,yaklaşık bir yıl sonra tekrar eğede dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacaktık fakat orada sinirimi bozan bazı personeller vardı ,gözümün önünde hastaları azarlamalar,bağış adı altınta para almalar ,bir sürü şey sayabilirim... sonra ordan vazgeçtik dondurulmuşların parasını ödedik onlar orda hala beklemde ....sonra bizim tayin işlerimiz falan oldu burada özel bir klinikte sil baştan başladık fakat burada eşimde amaliyeta gerek kalmadı bi şırınga ile içerden sperm çektiler ve şükürler olsun 6 milyon sperm çıktı (bu bir mücizeydi)işte sonra tüp bebek yapıldı şimdi ikizlerimize hamileyim bakalım zaman ne gösterecek Allah onları bize bağışlasın sizlerede nasip etsin .aslında sana demem benim sinirimi bozan çok şey oldu egede gözünüm önünde bir çifti hemşire o kadar azarladı ki adam utancından yerin dibine girdi ve kendime hala tepki göstermediğim için kızıyorum ....inş.sizde herşey yolunda gider ama ben ege ünivden açıkcası hiç memnun kalmadım .devlet memuru zihniyeti var .kaç defa oradaki personelin hastalar hakkında dedikodu yaptığını gördüm ..........
inşallah canım kısmetse bakalımnursennnnnnnnn kız senin oğluşun mu olacak ayyyyyyyyyy maşallah maşallahkazasız kavuş yavruna bende açıkcası cinsiyetlerini çok merak ediyorum bizimkilerin her anı ayrı heyecan onlar sağlıklı sıhatli olsunda ALLAHIM bu mutluluğu tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin
sağol canım Allah razı olsun yok hiç kullanmadı eşim pregnlynursenim oğlun olacakmış arkadşım gözün aydın olsun.salih evlat olsun inşallah.eşin pergnly kullanmışmıydı daha önceden.pregnly kullananların erkek oluyormuş diye duymuştum.bunu eşime söyledim eşim severek yapıyor iğneleri oğlumuz olsun diye.kenditek erkek ve kendine hemcins arıyor anlaşılan.ben 6 kız kardeş olduğum için benim için fark etmiyor.
tatlım ben iyiyim şükür oğluşumlaSelam canlar nasılsınız ınsallah herkesler ıyıdır hamıs annelerı sızler nasılsınız bız pasamla cok ıyıyız cok sukur bı yaramazlık yok . Kızlar sıze anlatmazsam catlıycam dun noldu hala etkısındeyım , ben dun evde oturuyodum kapı gumbur gumbur caldı yuregım hopladı actım kapıyı bı baktık ogrencımın annesı betı benzı atmıs bır telas bır korku sasırdım korktum noldu dedım hocam yetıs dedı sakın ol gel ıcerı dedım aldım eve su ıcırdım kadın sakınlestı anlatmaya basladı benım dızlerımın bagı cozuldu sankı , bu kadın 38 yasında ıkı cocuk annesı ogretmen bır hanım severım kendısını aklı basında kendını bılen bırı , yıllar evvel bı cıncı kadına gıtmıs odur budur o kadın hala bunların pesınde turlu yalan ve bahanelrle bunlardan para sızdırıyor yok esın senı aldatıyo baglama nuskası yapıcam yolla 5bın euro yok cocugun gerızekalı sıfa nuskası yazıcam yolla 3bın euro yok kısmetınız rızkınız baglı yolla 7 bın euro bu boyle uzayıp gıdıyor artık kadın sıfırı tuketmıs toplam 75bın euro bu kadına kaptırmıs dunde kadın aramıs sıze musallat olan cınler benı rahatsız edıyo bana 30 bın euro yollamazsan evınızı basınıza yıkarım kadının cocuklarını korkutmaya baslamıs bıle bu cıncı kadın , cocuklar sesler sekıller goruyomus anne evde kedı var ayı var buyuk fare var gıbı seyler dun kadın bana geldıgınde hocam bu cıncı kadın 21 gun uyuma dıyor aılecek bız nasıl 21 gun uyumadan duralım ımkansız yoksa cınlerı uzerımıze salıcak dıye feryad edıyo . Neyse kızlar ben bu kadını sakınlestırdım onun sahtekar bırı oldugunu dolandırıcı oldugunu hıcbırsey yapamayacagını kadını buna ıkna ettım cok sukur ayetel kursı felak nas bakara surelerını oku allahın ıznıyle hıc bır zararını gormıyecegını anlattım bu kadını hemen polıse sıkayet et dedım korktu esım bu durumu ona para yolladıgımı bılmıyo dedı ogrenırse evlılıgımız bıter dedı ,ama benduramadım bu dolandırıcıların nıce boyle masumları somurmesıne gonlum razı olmadı bende kadının cep numarasını aldım eskısehır emnıyetı aradım ama emnıyet muduru magdur kısının gelıp kendısı sıkayet etmelı bız bu durumda bısıy yapamayız dedı kadının durumunu bahs ettım gızlı tanık olarak alırız ıfadesını dedı , kızlar aslında hıc rahat degılım bu kadın 8cı ayda gelıcek turkıyeye ozamana kadar bu doandırıcı duzenbaz daha kımlerın canını yakıcak . ıste boyle evde ıcım ıcımı yıyor poıse dedım operasyon duzenleyın var bende numarası vereyım sız tespıt edın dedım olmaz dedı allahım kımseyı caresız bırakıpta boyle fırsatcıların elıne dusurmesın amın.
canım güle güle git güle güle gel.Merhaba günaydın benim canımın içi vazgeçilmez güzel arkadaşlarım...
Bugün çok mutluyum kısmetse yarın memleketim kütahyaya ailemin yanına gidiyorum
patron sezon iş yok git ailenle vakit geçir dedi
şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez
Pazartesiye kadar onlarla olmak bana çok iyi gelecek herkesi çok özledim
ben gelene kadar inşlh topikte bir sürü güzel gelişmeler olur
müjdeleride mutlaka haber verin arkadaşlarımın sevincini bende yaşayayım
hepinizi öpüyorum....
canım çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yaşatmasıngerçekten çok güzel bir yazı.biz insanoğlu sahip olduklarımızla sevinmiyoruz ama sahip olamayacağımız şeylerle üzülüyoruz.sahip olduktan sonra yüzüne bakmıyoruz.şükür desen hiç yok.usulen çok şükür diyoruz çünkü dilimiz öyle alışmış.arkadaşlar biz kardeşimin nişanından dönerken büyük tehlike atlattık.rabbim bize kendini hattırlattı diyebilirim.tabi anlayabilene.nişandan arkadaşla döndük.onlarıda davet etmiştik.herşey güzel giderken araba tam otobanda durdu.önce koku çıktı.anlamaya çalışırken araba kitlendi.meğer motor kitlenmiş.arkadaş orda mızmızlanmaya başladı.yok öyle yok böyle.ben bi dua ediyorum ki anlatamam.arkadaşa diyorum var bundada bir hayır.ne hayrı diye sert çıktı.çoluk çocuk yolda telef olduk diye söyleniyor ama öyle böyle değil.dedim araba alev alıp cayır cayır yanabilirdik.araba yolun ortasında olsaydı arkadan gelecek olan tır kamyon veya taksi bizi farketmeyip ezebilirdi.sonra başka arkadaş bizi yolda tesadüfen gördü.bayanlar ve çocuklar onlarla döndük.erkekler çekici ile geldi.meğer öbür arkadaşlarda otobana girmek için adanadan yolu kaybediyorlar ve 1.5 saat otobana çıkamıyorlar.adam diyorki benim size yetişmem için rabbim yolu kaybettirdi.benim arkadaş hala sitem.eve geldim hemen sadaka verdim.rabbime hamd ettim aileme acı haberimin gitmediği için.eşime bize bişey olmadığı için.inanın aldığım nefesin tadını çıkarmayaçalışıyorum.buda bize ders oldu.arkadaş seçiminde.arkadaş yolculuk yapılınca anlaşılıtormuş bunuda anladık canlarım.
canım benim hayırlısı ya inşallah bir dahaki sefere nasip eder Rabbim.arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
kızlar biz testimizi yaptırdık malesef iyi haber veremiyorum size sonuç yine sıfır rabbim yardımcımız olsun
cnm sağol beni düşünmen bile güzel biz nasipse ramazan bayramından sonra gidicez bakalım neler oalcakkkkkNASILSINIZ KIZLAR HAMD OLSUN RABBIME BIZ COK SUKUR IYIYIZ ,
CEMREM 29 CANIM SENIN DURUMUN NE SIMDI BI DAHA NEZMAN GIDECEKSINIZ CELALETTIN BEYE GUZEL HABERLERINI HEYCANLA BEKLIYORUM
HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN ISMI AKLIMA GELMEYEN ARKADASLAR RABBIM SIZLEREDE EN KISA ZAMANDA YAVRULARINIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
cnm rapor için devlet hast. ne tüp bebek bölümü olan yere gidiceksinizarkadaslar biz esimle tüp bebege müracaat etmeye karar verdik ama rapor cıkartmak için prosödür nedir bilmiyoruz hastaneye nasıl ve nereye basvuracaz daha önce cıkaran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim kızlar acil cvp verirseniz sevinirim ramazan girmeden almak istiyoruz
NASILSINIZ KIZLAR HAMD OLSUN RABBIME BIZ COK SUKUR IYIYIZ ,
NURUSIMA
CANIM BU ASAMALARA GELDIN YA COK SUKUR INSALLAH BI DAHAKI DENEMENE TUTAR COK ZOR INSAN ISTIYORKI HEMEN YAVRUSUNA KAVUSSUN BEN 1 CI DENEMEDE OLUMSUZLUK YSADIGIM ZAMAN TUKENDIGIMI ZANNETMISTIM 2 CI DENEMEDE ARTIK YETER DEDIM PSOKOLOIM YERLE BIR OLMUSTU IKINCI DENEMEDE OKADAR COK EMINDIMKI AMA VAKTI ZAMANI OLMAYINCA OLMUYOR 3 CU DENEMEDE ESIM SANKI BENI SURUKLEYEREK GOTURUYODU HASTANEYE NE IGNE SAATLERINI TAKIP EDIYORDUM NE TEDAVIYLE ALAKALI SEYLERLE ILGILENIYORDUM NE DE EVDE KONUSUNU BILE ACMIYORDUM USTELIK GUNLUK ISLERIMI OKADAR RAHATLIKLA YAPIYORDUMKI AMA RABBIM NASIB ETTI COK SUKUR HIC BEKLEMEDIGIN ANDA OLUYOR BITTIM DEDIGIN ANDA RABBIM YETTIM DIYOR INSALLAH SEN BUKADAR YIPRANMADAN KAVUSURSUN YAVRUNA .
BAHAR85
CANIM BENIM RABBIM INSALLAH SIZLERINDE GONLUNE GORE VERIR INSALLAH ESIN SIFASINI BULURDA TEDAVIYE ILACA GEREK KALMAZ TEZ VAKITTE KAVUSURSUNUZ BEBEGINIZE INSALLAH BUTUN GUZELLIKLER PES PESE GELSIN SIZESIZLERIN GUZEL HABERLERINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM ALLAHIM SIZE VE HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIB ETSIN INSALLAH .
DURUDENIZDERYA
IKIZMERIN GUZELLER GUZELI ANNESI NASILSIN CANIM INSALLAH IYISINIZDIR AMAN DIKKAT ET YIGENLERIME OGLUSUMUN ARKADASLARINI ANNESINI RABBIM KORUSUN INSALLAH ; ICIMDEN SENIN KIZLARIN OLCAKMIS GIBI GELIYOR AMA BU SENE ERKEK COCUK SENESI KIMI GORSEM PASASI OLUYO RABBIM HAYIRLISINI SAGLIKLISINI NASIB ETSIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH ,
FLZASK OGLUSU OLCAKMIS GIBI HISSEDIYORUM AMA HAYIRLISI HIC BELLI OLMUYO RABBIM BIZLERE EVLAT NASIB ETTI YA COK SUKUR KIZ OGLAN HIC FARKETMIYO YETERKI SAGLIKLI OLSUN HAYIRLI OLSUN .
NURSEN CANIM HADI GOZUN AYDIN SENDE PASA ANNESI OLUCAN SEVINDIM OGLUSUM YALNIZ KALMIYCAK BIRSURU BIRSURU KUZENI OLDU PASAMIN:118: COK SUKUR
DENIZBULUT CANIM TATILIN KEYFINI CIKAR INSALLAH DONUSUN MUHTESEM OLURSPERMCIKLER GELIP SIZI BULUR
TULAY CANIM SEN NASILSIN TEDAVIYE DEVAM EDIYORMUSUN NASIL GIDIYOR INSALLAH SEN VE DIGER ARKADASLARIM HEPSI BU SIKINTILARDAN KURTULUR INSALLAH
KADER CANIM HIC UZULME HERSEYIV VAR BIR VAKTI SAATI INSALLAH SIZINDE YUZUNUZ ER GE GULECEK RABBIM BU YOLDA EMEK SARFEDEN HERKESE INSALLAH YAVRULARINI EN KISA ZAMANDA NASIB EDICEK
CEMREM 29 CANIM SENIN DURUMUN NE SIMDI BI DAHA NEZMAN GIDECEKSINIZ CELALETTIN BEYE GUZEL HABERLERINI HEYCANLA BEKLIYORUM
HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN ISMI AKLIMA GELMEYEN ARKADASLAR RABBIM SIZLEREDE EN KISA ZAMANDA YAVRULARINIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
nasılsınız kızlar hamd olsun rabbıme bız cok sukur ıyıyız ,
nurusıma
canım bu asamalara geldın ya cok sukur ınsallah bı dahakı denemene tutar cok zor ınsan ıstıyorkı hemen yavrusuna kavussun ben 1 cı denemede olumsuzluk ysadıgım zaman tukendıgımı zannetmıstım 2 cı denemede artık yeter dedım psokoloım yerle bır olmustu ıkıncı denemede okadar cok emındımkı ama vaktı zamanı olmayınca olmuyor 3 cu denemede esım sankı benı surukleyerek goturuyodu hastaneye ne ıgne saatlerını takıp edıyordum ne tedavıyle alakalı seylerle ılgılenıyordum ne de evde konusunu bıle acmıyordum ustelık gunluk ıslerımı okadar rahatlıkla yapıyordumkı ama rabbım nasıb ettı cok sukur hıc beklemedıgın anda oluyor bıttım dedıgın anda rabbım yettım dıyor ınsallah sen bukadar yıpranmadan kavusursun yavruna .
Bahar85
canım benım rabbım ınsallah sızlerınde gonlune gore verır ınsallah esın sıfasını bulurda tedavıye ılaca gerek kalmaz tez vakıtte kavusursunuz bebegınıze ınsallah butun guzellıkler pes pese gelsın sızeSızlerın guzel haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum allahım sıze ve herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın ınsallah .
Durudenızderya
ıkızmerın guzeller guzelı annesı nasılsın canım ınsallah ıyısınızdır aman dıkkat et yıgenlerıme oglusumun arkadaslarını annesını rabbım korusun ınsallah ; ıcımden senın kızların olcakmıs gıbı gelıyor ama bu sene erkek cocuk senesı kımı gorsem pasası oluyo rabbım hayırlısını saglıklısını nasıb etsın gonlune gore versın ınsallah ,
flzask oglusu olcakmıs gıbı hıssedıyorum ama hayırlısı hıc bellı olmuyo rabbım bızlere evlat nasıb ettı ya cok sukur kız oglan hıc farketmıyo yeterkı saglıklı olsun hayırlı olsun .
Nursen canım hadı gozun aydın sende pasa annesı olucan sevındım oglusum yalnız kalmıycak bırsuru bırsuru kuzenı oldu pasamın:118: Cok sukur
denızbulut canım tatılın keyfını cıkar ınsallah donusun muhtesem olurSpermcıkler gelıp sızı bulur
Tulay canım sen nasılsın tedavıye devam edıyormusun nasıl gıdıyor ınsallah sen ve dıger arkadaslarım hepsı bu sıkıntılardan kurtulur ınsallah
Kader canım hıc uzulme herseyıv var bır vaktı saatı ınsallah sızınde yuzunuz er ge gulecek rabbım bu yolda emek sarfeden herkese ınsallah yavrularını en kısa zamanda nasıb edıcek
cemrem 29 canım senın durumun ne sımdı bı daha nezman gıdeceksınız celalettın beye guzel haberlerını heycanla beklıyorum
hepınız allaha emanet olun ısmı aklıma gelmeyen arkadaslar rabbım sızlerede en kısa zamanda yavrularınıza kavustursun ınsallah
hamişler ne olur bizede dua edin.artık bende hamile kalmak istiyorum ve nesli tükenenlerden olmak istemiyorum.dualarınza banada yer verin.bazen çok bunalıyorum ve bebek sevmek istiyorum.kimsenin kapısına gidip bebeğini sevmek istiyorum denilmiyor.hele eşim bebekleri sevmeye ölüyor.ben birazdaha bastırabiliyorm ama eşim dışa vurur.bu beni üzmüyor ama bizim olsa heran her dakika severim.
Canım inan bende sizlere her zaman dua ediyorum .:26:
burdaki hamile arkadaşlarımda hep ediyodur.
inşallah sizlerde yaşıyacaksınız bu mutluluğuu.
ben inanıyorum herşeyin bi zamanı var..inşallah daha çok beklemeden sahip olursunuz sırayla hepiniz..:26::26:
bebem banada dua et bugun kan testı yaptırdım sonuç 0.100 negatıf ama kırmızıların gelecegıde yok.sana güzel haberler vermek ısterdım
Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...
selam canım yaa ben kullandığınız ilaçları bir araştırayım dedim de internette hiçbir bilgi bulamadım acaba yazılışı aynen bu şekilde mi?içeriklerine bakacaktım ama hiçbiri internette yok eğer kutusunda yuazıyorsa yazabilir misin canım?
canım ya nasılsa heyecan yapmıştımmmmmm üzüldüm şimdiii.
olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay olur bakarsın inş.
Rabbim inşallah hayırlısyla nasip etsin canımm benim.:26:
bu güzel haberi vermeni heyecanla bekliycemmmmmmmmmm
çoğu kimse tüpe başlıyacağı sırada hamile olduğunu öğreniyo senden bunlardan biri neden olmayasınnn cnmm
hayırlarla gelsin inş bebeğin sana opun kolay geçsin hemen bebişin göbişine gelsin 9 ay orda kalsınKızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?