Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum...biz 2 tüp denemesi yaptık ege'de...zaten doktor yüzü görmüyosun...ilk denememiz tutmayınca o kadar kötü olmuştuk ki eşimle orada,hiç yüzünü görmediğim bi doktor gayet sıradan bi şekilde olmamış dedi...ya bi açıkla neden olmamış,bi moral ver hastana,biz o kadar kötüyüz ki eşimle bi görseniz ağladık,ağlıcaz...sonuçta orda da bedava yaptırmadık biz bu tedaviyi,para döktük devlet olmasına rağmen. azarlama olayına gelince evet hemşirenin biri beni bi azarladı,opu sırası geliyomuş bana aşağı inmem gerekiyomuş,"hala burda ne arıyosun insene aşağıya "diye...şok oldum...yaşı belki benden de küçük...keşke ben de cevabını verseydim onun,çok pişmanım.işimiz var onların elindeyiz mantığıyla sesimi çıkarmadım ama keşke yapsaymışım. bana etrafımdakiler,hatta yıllar önce orda tedavi olup negatif alan biri bana demişti hiç başlama orda direk başka bi yere,özele git diye,ama gel gör ki başladık orda,ama maalesef vakit kybı..inşallah yeni başlayacağımız yer ve doktorlar bize hayır getirir...

inşallah canım kısmetse bakalım
seninkiler 2 tane bakalım onların cinsiyeti ne olacak
amin canım inşallah
sağol canım Allah razı olsun yok hiç kullanmadı eşim pregnly
hayırlısı olsun canım Allahım hayırlı evlat etsin de en önemlisi o.
tatlım ben iyiyim şükür oğluşumla
Allahım neler gelmiş kadının başına
Allahım hepimizi korusun böyle insanların şerrinden.
canım güle güle git güle güle gel.
canım çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yaşatmasın
dediğin gibi arkadaşlıklar dostluklar yolculukta anlaşılırmış.
arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
canım benim hayırlısı ya inşallah bir dahaki sefere nasip eder Rabbim.
kızlar biz testimizi yaptırdık malesef iyi haber veremiyorum size sonuç yine sıfır rabbim yardımcımız olsun

tatlım üzülme inşallah bir dahaki testinizde görürsünüz spermleri.

NASILSINIZ KIZLAR HAMD OLSUN RABBIME BIZ COK SUKUR IYIYIZ ,

NURUSIMA
CANIM BU ASAMALARA GELDIN YA COK SUKUR INSALLAH BI DAHAKI DENEMENE TUTAR COK ZOR INSAN ISTIYORKI HEMEN YAVRUSUNA KAVUSSUN BEN 1 CI DENEMEDE OLUMSUZLUK YSADIGIM ZAMAN TUKENDIGIMI ZANNETMISTIM 2 CI DENEMEDE ARTIK YETER DEDIM PSOKOLOIM YERLE BIR OLMUSTU IKINCI DENEMEDE OKADAR COK EMINDIMKI AMA VAKTI ZAMANI OLMAYINCA OLMUYOR 3 CU DENEMEDE ESIM SANKI BENI SURUKLEYEREK GOTURUYODU HASTANEYE NE IGNE SAATLERINI TAKIP EDIYORDUM NE TEDAVIYLE ALAKALI SEYLERLE ILGILENIYORDUM NE DE EVDE KONUSUNU BILE ACMIYORDUM USTELIK GUNLUK ISLERIMI OKADAR RAHATLIKLA YAPIYORDUMKI AMA RABBIM NASIB ETTI COK SUKUR HIC BEKLEMEDIGIN ANDA OLUYOR BITTIM DEDIGIN ANDA RABBIM YETTIM DIYOR INSALLAH SEN BUKADAR YIPRANMADAN KAVUSURSUN YAVRUNA .

BAHAR85
CANIM BENIM RABBIM INSALLAH SIZLERINDE GONLUNE GORE VERIR INSALLAH ESIN SIFASINI BULURDA TEDAVIYE ILACA GEREK KALMAZ TEZ VAKITTE KAVUSURSUNUZ BEBEGINIZE INSALLAH BUTUN GUZELLIKLER PES PESE GELSIN SIZE SIZLERIN GUZEL HABERLERINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM ALLAHIM SIZE VE HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIB ETSIN INSALLAH .

DURUDENIZDERYA
IKIZMERIN GUZELLER GUZELI ANNESI NASILSIN CANIM INSALLAH IYISINIZDIR AMAN DIKKAT ET YIGENLERIME OGLUSUMUN ARKADASLARINI ANNESINI RABBIM KORUSUN INSALLAH ; ICIMDEN SENIN KIZLARIN OLCAKMIS GIBI GELIYOR AMA BU SENE ERKEK COCUK SENESI KIMI GORSEM PASASI OLUYO RABBIM HAYIRLISINI SAGLIKLISINI NASIB ETSIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH ,
FLZASK OGLUSU OLCAKMIS GIBI HISSEDIYORUM AMA HAYIRLISI HIC BELLI OLMUYO RABBIM BIZLERE EVLAT NASIB ETTI YA COK SUKUR KIZ OGLAN HIC FARKETMIYO YETERKI SAGLIKLI OLSUN HAYIRLI OLSUN .

NURSEN CANIM HADI GOZUN AYDIN SENDE PASA ANNESI OLUCAN SEVINDIM OGLUSUM YALNIZ KALMIYCAK BIRSURU BIRSURU KUZENI OLDU PASAMIN :118: COK SUKUR

DENIZBULUT CANIM TATILIN KEYFINI CIKAR INSALLAH DONUSUN MUHTESEM OLUR SPERMCIKLER GELIP SIZI BULUR

TULAY CANIM SEN NASILSIN TEDAVIYE DEVAM EDIYORMUSUN NASIL GIDIYOR INSALLAH SEN VE DIGER ARKADASLARIM HEPSI BU SIKINTILARDAN KURTULUR INSALLAH

KADER CANIM HIC UZULME HERSEYIV VAR BIR VAKTI SAATI INSALLAH SIZINDE YUZUNUZ ER GE GULECEK RABBIM BU YOLDA EMEK SARFEDEN HERKESE INSALLAH YAVRULARINI EN KISA ZAMANDA NASIB EDICEK

CEMREM 29 CANIM SENIN DURUMUN NE SIMDI BI DAHA NEZMAN GIDECEKSINIZ CELALETTIN BEYE GUZEL HABERLERINI HEYCANLA BEKLIYORUM
HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN ISMI AKLIMA GELMEYEN ARKADASLAR RABBIM SIZLEREDE EN KISA ZAMANDA YAVRULARINIZA KAVUSTURSUN INSALLAH

enfal ve nursen cok sgl kızlar ALLAH raZI OLSUN insallah bidakine cıkar insallah Allah bebişlerinizi ve sizi korusun teyzeleri yesin onları

arkadaslar biz esimle tüp bebege müracaat etmeye karar verdik ama rapor cıkartmak için prosödür nedir bilmiyoruz hastaneye nasıl ve nereye basvuracaz daha önce cıkaran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim kızlar acil cvp verirseniz sevinirim ramazan girmeden almak istiyoruz

canım rabbim esinin sifasını versin hayırlısı olsun demekki evledı yetecek insallah babasına dualarımız eşinle canım

cnm sağol beni düşünmen bile güzel biz nasipse ramazan bayramından sonra gidicez bakalım neler oalcakkkkk
mevlam bütün arkadaşlarıma da ansip etsin şu spermlerin çıkışınıııııı
cnm rapor için devlet hast. ne tüp bebek bölümü olan yere gidiceksiniz
sen adetinin 2. veya 3.cü günü gidiceksin ultrasonala yumurtallıklarına bakılacak o gün aç git çünki kan testtiş vereceksin hormonlar için
eşinde ürolojiden randevu alıp gidcek oda kan tetsti verecek ve geçmişş sperm testti sonuçları
sonra akciğer filmi,ekg, smear testti,temizken rahim filmi temizken idrar tahlili vericen ve guatr için boynundan ultrason çekilecek
ve 4 senin 1 eşinin resmi nüfus fotokopileri ikinizin de ayrı ayrı olacak,eşinin ssk dökümanı,
evlilik cüzdanı ve senin eşinin kimlik fotokopileri,
dosya açman için eşinle gideceksin başvuruya bu kadar cnm zaten onlar eksik varsa derler bi kağıt veriyolar hepsinde yapılacakalr yazıyor.. ne o eşin ameliayt mı olacak yoksa cnm:26:

s.aleyküm enfalciğim hoş geldim iyi olmanıza çok sevindim yavruna kazasız kavuş canım evet bende cinsiyetlerini merak ediyorum ama en önemlisi sağlıklı sıhhatli akıllı salihlerden olsunlar demek kızlarım olacakmış gibi geliyor eşim kız olsun çok istiyor ....ben rüyamda cinsiyetlerini gördüm eşimde görmüş galiba bakalım rüyamız çıkacak mı hayırlısı onlar sağlıklı sıhhatli olsun inş.önemli olan o .daha çok zamanımız var Allahım tüm bebişleri korusun

iyiyiz canımm çok şükür.
Sizinde iyi olmanıza sevindim..hep iyi olun canım inşallah.:26:
Demek oğluşum olucağını hissediyosunn daha öncede söylemiştin .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunda ama benimde gönlümde erkek var..
Kız olursaa çevremdeki herkese süpriz olucak.
Eşimin ailesi tamamen erkeğe odaklanmışlarr
Bakalımm görüceğiz artıkkkkkk..
Rabbim tüm arkadaşlarımada nasip etsin.
Bizlerde hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sağ sağlim alalım bebeklerimizi inşaallah:26:
öpüyorummmm ..bebişini seniiiii

hamişler ne olur bizede dua edin.artık bende hamile kalmak istiyorum ve nesli tükenenlerden olmak istemiyorum.dualarınza banada yer verin.bazen çok bunalıyorum ve bebek sevmek istiyorum.kimsenin kapısına gidip bebeğini sevmek istiyorum denilmiyor.hele eşim bebekleri sevmeye ölüyor.ben birazdaha bastırabiliyorm ama eşim dışa vurur.bu beni üzmüyor ama bizim olsa heran her dakika severim.

Canım inan bende sizlere her zaman dua ediyorum .:26:
burdaki hamile arkadaşlarımda hep ediyodur.
inşallah sizlerde yaşıyacaksınız bu mutluluğuu.
ben inanıyorum herşeyin bi zamanı var..inşallah daha çok beklemeden sahip olursunuz sırayla hepiniz..:26::26:

bebem banada dua et bugun kan testı yaptırdım sonuç 0.100 negatıf ama kırmızıların gelecegıde yok.sana güzel haberler vermek ısterdım

Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...

bebem banada dua et bugun kan testı yaptırdım sonuç 0.100 negatıf ama kırmızıların gelecegıde yok.sana güzel haberler vermek ısterdım

canım ya nasılsa heyecan yapmıştımmmmmm üzüldüm şimdiii.
olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay olur bakarsın inş.
Rabbim inşallah hayırlısyla nasip etsin canımm benim.:26:
bu güzel haberi vermeni heyecanla bekliycemmmmmmmmmm
çoğu kimse tüpe başlıyacağı sırada hamile olduğunu öğreniyo senden bunlardan biri neden olmayasınnn cnmm

selam canım yazılışı bu şekilde ama içeriğinde ne var bilmiyorum,biz pazartesi celaleddin hocaya gittik kendisi bize bu ilaçları önerdi doktor kontrolinde aldık canım bizde yeni kullanmaya başladık sizde sorun neydi?

sen bana dua etmeye devam et daha kırmızılar tesrıf etmedı belkı gec döllenme olabılır ınsallah normal hamıle kalırım hep ıstegım buydu.bırkac gun daha gelmezlerse teste gıdecem rabbım belkı yuzumu guldurur.bebısımızıde bu saatlere kadar uykusuz bırakma bak kızarım sonra annesı :)))

Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...
hayırlarla gelsin inş bebeğin sana opun kolay geçsin hemen bebişin göbişine gelsin 9 ay orda kalsın
inş bol kaliteli yumoşların olsun cnm dualarım seninle

herkese günaydınnnnnn
ben bugün erkenciyim koltuklarım yarın gelecekmiş
odayı toplamma lazım camlar silinecek, tüller yıkanıp asılacak
eski kanepeler gidecek bayağı işim var bende erkenden kalkıp yemeğimi yiyip işe koyulayımmm
bugün inş şu azo illetinden bi kişi daha kurtulur

ben geldim.
nasılmış bakalım benim güzel arkadaşlarım
kızlar bende heycan tavan yapmış durumda.
kısmetse pazartesi eşim İstanbul yollarında.
eşim en son aralık 2010 yılında sperm testi vermişti.aradan 2,5 yıl geçti.
merakla pazartesi gününü bekliyorum.değişen birşey var mıdır acaba?
kızlar sperm testinin verildiği yerin adını bana yazabilir misiniz?
İstanbulu az çok biliyoruz.sperm testinin verildiği yer tam olarak nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…