öncelikle yolunuz açık ,Allah yardımcınız olsun ...ben hepsini sana anlatayım biz yaklaşık 3 yıl ege ünive gittik gel yok şu tahlil yok bu tahlil şehir dışından geldik gittik maddi manevi yıprandık.tahliller hep temiz çıkmasına rağmen ortdada sperm yok hep sıfırrrrr,canım eşim orada ki çoğu profun kapısını çaldı fakat hiç birisi eşime olumlu birşey söylememiş sonra nasıl oldu bilmiyorum oradaki hastalardan birisi olsa gerek Ahmet hoca var birde ona git demiş eşim hemen odasını önüne gitmiş beklemiş beklemiş neyse sıra gelmiş içeri almış daha öncede yazdığım gibi elle muayene etmiş ,sonra amaliyat demiş ve mutlaka sperm var demiş eşim eve geldiki sevinçten havalara uçuyor o kadar mutlu okadar mutluku anlatamam çünkü ismi lazım değil çoğu doktor sizde sperm falan yok demişti...neyse sonra eşimi amaliyata aldılar tese değildi narkoz verip yumurtalıkları kesmişler şükürler olsun spermler bulundu .Ahmet hoca bi kuruş para almadı ve operasyonu kendisi yaptı öğrencileri değil Allah onun ne dileği isteği varsa versin çünkü yüzümüze kapıyı kapatmadı bizi küçük görmedi ....sonra işte yumurtalarım falan toplandı tüp bebek yapıldı fakat nasip değilmiş tutunmadı olmadı ,yaklaşık bir yıl sonra tekrar eğede dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacaktık fakat orada sinirimi bozan bazı personeller vardı ,gözümün önünde hastaları azarlamalar,bağış adı altınta para almalar ,bir sürü şey sayabilirim... sonra ordan vazgeçtik dondurulmuşların parasını ödedik onlar orda hala beklemde ....sonra bizim tayin işlerimiz falan oldu burada özel bir klinikte sil baştan başladık fakat burada eşimde amaliyeta gerek kalmadı bi şırınga ile içerden sperm çektiler ve şükürler olsun 6 milyon sperm çıktı (bu bir mücizeydi)işte sonra tüp bebek yapıldı şimdi ikizlerimize hamileyim bakalım zaman ne gösterecek Allah onları bize bağışlasın sizlerede nasip etsin .aslında sana demem benim sinirimi bozan çok şey oldu egede gözünüm önünde bir çifti hemşire o kadar azarladı ki adam utancından yerin dibine girdi ve kendime hala tepki göstermediğim için kızıyorum ....inş.sizde herşey yolunda gider ama ben ege ünivden açıkcası hiç memnun kalmadım .devlet memuru zihniyeti var .kaç defa oradaki personelin hastalar hakkında dedikodu yaptığını gördüm ..........
kesinlikle arkadaşıma katılıyorum...biz 2 tüp denemesi yaptık ege'de...zaten doktor yüzü görmüyosun...ilk denememiz tutmayınca o kadar kötü olmuştuk ki eşimle orada,hiç yüzünü görmediğim bi doktor gayet sıradan bi şekilde olmamış dedi...ya bi açıkla neden olmamış,bi moral ver hastana,biz o kadar kötüyüz ki eşimle bi görseniz ağladık,ağlıcaz...sonuçta orda da bedava yaptırmadık biz bu tedaviyi,para döktük devlet olmasına rağmen. azarlama olayına gelince evet hemşirenin biri beni bi azarladı,opu sırası geliyomuş bana aşağı inmem gerekiyomuş,"hala burda ne arıyosun insene aşağıya "diye...şok oldum...yaşı belki benden de küçük...keşke ben de cevabını verseydim onun,çok pişmanım.işimiz var onların elindeyiz mantığıyla sesimi çıkarmadım ama keşke yapsaymışım. bana etrafımdakiler,hatta yıllar önce orda tedavi olup negatif alan biri bana demişti hiç başlama orda direk başka bi yere,özele git diye,ama gel gör ki başladık orda,ama maalesef vakit kybı..inşallah yeni başlayacağımız yer ve doktorlar bize hayır getirir...