Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar
kaç gündür öyle bunalıyorum ki kalbim sıkışıyor artık
3. denemeye Allah nasip ederse Eylül de başlayacağım ama ya negatif olursa
diye kendimi yıpratmaktan yoruldum.galiba panik atak oldum ben
yakında bir psikolga gidecem böyle bir durumda tedaviye nasıl başlarım kii
çok bunaldım ben yaa:43::43:

slm canım daha baştan güçünü tüketme niye neğatif olsun ki,Allahın izniyle olumlu olacak diye düşün hep hayırlısı olsun diye dua et
lütfen şimdiden güçünü tüketme .bol bol dua et sevdiklerine söyle onlarda sizin için dua etsinler .tedavi süresinde moralini hep yüksek tutman lazım ,beslenmenede dikkat et ,yolunuz açık olsun Allah yardımcınız olsun .vücuduna olumsuz enerji gönderme

selamün aleyküm arkadaşlar dün yine kendimi ve sevdikleri korkuttum ama şükürler olsun bugün normale döndük artık anladım ki bu tüp bebekle gebelikte ve ikiz gebeliklerde sık sık rastlanan bir şeymiş Allahın izniyle bebeklerimize diken üstünde korka korka korkada olsa kavuşacağız inş.bu tip kanamalar çoğu arkadaşın başından geçmiş bundan sonra biraz daha soğuk kanlı olmaya çalışacağım ,Allah nasip ederse yarın erkenden işimize gideceğiz :emir_bebek::emir_bebek: Allahım hepimizin gönlümüze göre versin ,herkes için hayırlı ve güzel gelişmeler olsun inş.:49::16:

a.s canımmmm geçmiş olsun.neysekii çok şükür bi sorun yokmuş.Evt cnm tüp bebekte yaşanan bi durum ama insan korkuyo.
inşaallah bundan sonra daha rahat geçirirsin..yarın işe başlıyosunuzzz bebişlerinlee..Allah emanet olun cnm:26::26::26:
bende hep korku yaşıyorumm buna engel olamıyorum rahat olamıyorum bi türlü ..hep şunuda atlatim rahatlıycam diyorum ama yok yine aynıyım.bakalım öyle böylee kavuşcağız inşallah yavrularımıza..merak ediyorumm biz doğum yapana kadar başka kimler hamile kalacakk..:52::52:

cnm sonuçlar ii inşlh spermi de görürsün sonu ii olsun güzelim:34:

günaydın cnmmmmmm teşekkür ederim güzelim gel beklerim tabii bebiş le tanışmış olurum bendeeeeeeeeeeeee:49::52:

tatlım inşlh lekelenme geçer tatlım dualarım seninleeeeeeeee:26:

burda herekesin eşinde sperm yok var olanda çok değil o yüzden ben bilemem
tatlım ama iğneler işşe yarar umarım :26:

inş işe yarar canım artık bende çok bunaldım allah yardımcımız olsun sen hamilesin galiba allah kucağına almayı nasip etsin

slm arkadaşlar

canım ne olur rahat olmaya çalışş iyi düşün birazda..
böyle yaparsan tedavin bile etkilenir..
hem bence 3 . denemelerde şans daha çok oluyo.
bak benim 3. denemede oldu. nursenin 3.de oldu..
başka arkadaşalarda vardır.bende bu tedavi öncesi zor günler geçirdim ama bi şekilde atlattım..
sende rahat ol kendine bişeyler bul oyalanacak kafanı hep tedaviye odaklama şimdi .
eylül ayına daha var zaten.Rabbim nasip ederse sende güzel şeyler yaşıycaksın.:26:

Canım yeni koltukların hayırlı olsun güle güle kullanın,sende benim gibi açıklise okuyorsun galiba allah zihin açıklığı versin tatlım,ben şükür en son sınavdan sonra mezun oldum, senin nekadar kaldı
sağol cnm evet bende açıktan liseyi okuyrum benim daha temmuzdaki sınavla 3.cü olacak daha yeniyim kısmetse bende mezun olurum inşş senide tebrik ederim ne güzel mezun olmuşsun darısı banaaaaaaaaaaaaa:52:
canlarım size ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun minikler beni böyle korkutuyorlar teyzeleri ,Allahım sizede böyle tatlı heyecanlar nasip etsin inş.
gulzacığım tedaviye başladınız mı nereye karar verdiniz.Allah karşınıza hayırlı kişiler çıkartsın

cemrem Allahım sınavlarında ve tedavinizde yardımcın olsun

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum dualarımız sizlerle :emir_bebek::emir_bebek:
tatlım bi sorun olmammasına sevindim evet çoğul gebelikte oluyormuş bundan sonra gönlünü ferah tut dicem ama olmuyo haklısın hayırlıassıyla sen ve diğer arkadaşalrım kucağınıza alın ebbişlerinizi de o zaman rahatlıcanız:34:
slm arkadaşlar
cnm şimdiden kendini üzme ne olur yaaaaaaaa dur daha olucak inş bu sefer olur git cnm psikooga belki işe yarar....:26:

kızlar merhaba yenıden ... eşimin bir kac tahlılını paylasmak ıstıyorum .FSH : 1.5-12.4 ( 14.19 ) ....LH : 1.7-8.6 (9.67)
ESRTADİOL: 7.63-42.6 ( 11.46) ....TESTESTERON -TOTAL : 3.30-8.05 ( 3.19 ) 15 GÜN TESTOJEL KULLANIMI SONRASINDA MEMORİALDA YAPILAN TESTE TESTESTERON TOTAL : 2.8-8.0 ( 0.86) CIKMIS NASIL SİZCE ŞİMDİ PRENGLY5000 VE ARİMİDEX KULLANIYOR ,,, AKTARIN VERDİĞİ KARISIM ,,, CAKSIR KOKU SUYU ... CÖREK OTU.... KECIBOYNUZU KURU.... FINDIK CEVİZ MUZ KABAK CEKIRDEGİ GİBİ BESINLERİ KULLANIYO İNSALLAH HEPSININ BI ZARARI OLMAZ

ALLAH İNSALLAH BİRAN ÖNCE CÜMLEMIZE ŞİFAMIZI VERİR HAKKIMIZDA HAYIRLISI UMARIM HERSEY HERKES ICIN COOOOOK GÜZEL OLUR ...

merhaba canım, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun, dilerim en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. bizde sizden üç gün önce gitmişiz celalettin beye. bize testis kaynaklı azospermi dedi ve Bursadan bir aktarla bağlantıya geçmemizi sağladı. sözde bugün bitkiseller elimize geçecek. sizinkilerle aynımı bilmiyorum ama sizde mi aynı şekilde ulaştınız ismini yazdığınız ilaçlara.bize doktorun kendisi önerdi demişsiniz bu ilaçları. bize kendisi ilaçlarla ilgili birşey söylememişti.

meraba canım yazını yeni gördüm,sizinde tedaviniz hayırlı olur inşallah bizimde testis kaynaklı azospermi,evet canım bizde bursadaki aktarla bağlantıya geçtik o gönderdi ilaçları,doktorun kendisi önerdi derken onun aracılığı ile aldık demek istemiştim canım sizin ilaçlar geldimi ?

slm canım daha baştan güçünü tüketme niye neğatif olsun ki,Allahın izniyle olumlu olacak diye düşün hep hayırlısı olsun diye dua et
lütfen şimdiden güçünü tüketme .bol bol dua et sevdiklerine söyle onlarda sizin için dua etsinler .tedavi süresinde moralini hep yüksek tutman lazım ,beslenmenede dikkat et ,yolunuz açık olsun Allah yardımcınız olsun .vücuduna olumsuz enerji gönderme

inşallah canım sizlerde dualarınızı esirgemeyin Allah razı olsun

canım ne olur rahat olmaya çalışş iyi düşün birazda..
böyle yaparsan tedavin bile etkilenir..
hem bence 3 . denemelerde şans daha çok oluyo.
bak benim 3. denemede oldu. nursenin 3.de oldu..
başka arkadaşalarda vardır.bende bu tedavi öncesi zor günler geçirdim ama bi şekilde atlattım..
sende rahat ol kendine bişeyler bul oyalanacak kafanı hep tedaviye odaklama şimdi .
eylül ayına daha var zaten.Rabbim nasip ederse sende güzel şeyler yaşıycaksın.:26:

bir yandan umutlanıyorum 3.de belki şansım daha yüksek olur diye sizlerden görüpde.
bir yandan çokk karamsarlaşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
dualarınızı bekliyorum

sağol cnm evet bende açıktan liseyi okuyrum benim daha temmuzdaki sınavla 3.cü olacak daha yeniyim kısmetse bende mezun olurum inşş senide tebrik ederim ne güzel mezun olmuşsun darısı banaaaaaaaaaaaaa:52:

tatlım bi sorun olmammasına sevindim evet çoğul gebelikte oluyormuş bundan sonra gönlünü ferah tut dicem ama olmuyo haklısın hayırlıassıyla sen ve diğer arkadaşalrım kucağınıza alın ebbişlerinizi de o zaman rahatlıcanız:34:

cnm şimdiden kendini üzme ne olur yaaaaaaaa dur daha olucak inş bu sefer olur git cnm psikooga belki işe yarar....:26:

gitcem cemrem kesin karar verdim iyi bir psikolog araştırıyorum yoksa kendi başıma aşabileceğim sorunlar değil artık yaşadıklarım

meraba canım yazını yeni gördüm,sizinde tedaviniz hayırlı olur inşallah bizimde testis kaynaklı azospermi,evet canım bizde bursadaki aktarla bağlantıya geçtik o gönderdi ilaçları,doktorun kendisi önerdi derken onun aracılığı ile aldık demek istemiştim canım sizin ilaçlar geldimi ?

merhaba canim. bizim ilçlarda geldi eşim iki gündür kullanmaya başladı. siz daha önce yazmıştınız hangi ilaçların geldiğini onlarla karşılaştırdım evet aynı ilaçlar ama size ikinizinde kullanması için enfeksiyon yüzünden demişsiniz iki farklı ilaç daha var bizde onlar yok sadece eşimin kullanacakları var neden acaba.

herkese iyi haftalarrrrrrrr olsunnnnn
bugün sevalin eşi test verecek bakalım inşlh güzel haberler alıcazzzzzzzzzzzzz:52::52:

merhaba canim. bizim ilçlarda geldi eşim iki gündür kullanmaya başladı. siz daha önce yazmıştınız hangi ilaçların geldiğini onlarla karşılaştırdım evet aynı ilaçlar ama size ikinizinde kullanması için enfeksiyon yüzünden demişsiniz iki farklı ilaç daha var bizde onlar yok sadece eşimin kullanacakları var neden acaba.

canım eşine de şifa olsun kullandıklarınız,sizinle durumumuz aynı olduğu için ilaçlarda aynı galiba bizim iğne falan yok,bakalım 3 ay sonra ne gelişmeler olacak sabırsızlıkla bekliyorum,canım enfeksiyona karşı dedi bilmiyorum ki niye verdi bizde hoca ne derse onu uyguluyoruz hakkımızda hayırlısı....

canım eşine de şifa olsun kullandıklarınız,sizinle durumumuz aynı olduğu için ilaçlarda aynı galiba bizim iğne falan yok,bakalım 3 ay sonra ne gelişmeler olacak sabırsızlıkla bekliyorum,canım enfeksiyona karşı dedi bilmiyorum ki niye verdi bizde hoca ne derse onu uyguluyoruz hakkımızda hayırlısı....

bizdede iğne filan yok.şimdilik iki çeşit kapsul kullanıyor onlar bittikten sonra sertoli ve leydinge geçilecekmiş. sizde mi bizim gibi uzaktan ve ilk defa gittiniz. Canım kafama bişey takıldı hoca sizdende inhibin b, spermiogram ve ultrasyon istedimi. bizden istedi ve inhibin b yi neden istedi anlamış değilim. sonucu halen çıkmamış. hoca o testi istedi ama tedavinin hangi aşamasında kullanılacak bilmiyorum. o sonuç çıkmadan tedaviye başladık. spermiogram sonucunuda yaptığımız merkez sonucu bize mail atacaktı arayıpta hatırlatmamıza rağmen halen atmadılar. sizde durum nasıl. Allaha emanet olun.

slm kızlar,bu hafta herkes için hayırlı olsun inşallah sınava girecek arkadaşlara başta 5816bursa arkadaşıma gamze 42 ye daha kimle girecek bilmiyorum ,başarılar dilerim inşallah hayırlı sonuçlar alırız dualarım siznle.

bu arada seval eşin bugün test verecekmiş inşallah hayırlı sonuçlar alırız iyi haberlerini bekliyorum tedaviye aynı zamnlarda başlamıştık canım.
biz de nasipse tam bir hafta sonra gideceğiz..
durudenizderya canım kanaman oluyormuş arasıra dikkat et normalmiş ama demi inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına...
cemrem canım koltukların hayırlı olsun güle güle otur inşallah üzerinde bebelerin zıplar eskitir:)

Merhaba günaydın benim canımın içi vazgeçilmez güzel arkadaşlarım...:16::16:
Bugün çok mutluyum kısmetse yarın memleketim kütahyaya ailemin yanına gidiyorum
patron sezon iş yok git ailenle vakit geçir dedi:52::52::52:
şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez:16::52:
Pazartesiye kadar onlarla olmak bana çok iyi gelecek herkesi çok özledim
ben gelene kadar inşlh topikte bir sürü güzel gelişmeler olur
müjdeleride mutlaka haber verin arkadaşlarımın sevincini bende yaşayayım
hepinizi öpüyorum....:54::54:

canım memleketine gitmişsin güzel bi tatil geçirmişsindir umarım :16:
annenede çok geçmiş olsun canım inş ciddi bişey değildir seni görünce kendine gelmiştir :16:
şimdi orayı bırakıp antalyaya dönmek zor gelmiştir sana...
buarada patronda insafa gelmiş galiba inş hep böyle gider kıymetini bilir arkadaşımızın :70:

Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...

canım tedavin hayırlı olsun inş hayırlısıyla fazla fazla kaliteli yumoşun toplanır...
güzelce döllenirler ve evinize neşe getirmek için 9 aylık yolculuğa başlarlar :49:
güzel haberlerle dön bize canım allah yardımcınız olsun :16:

ben geldim.
nasılmış bakalım benim güzel arkadaşlarım
kızlar bende heycan tavan yapmış durumda.:52:
kısmetse pazartesi eşim İstanbul yollarında.
eşim en son aralık 2010 yılında sperm testi vermişti.aradan 2,5 yıl geçti.
merakla pazartesi gününü bekliyorum.değişen birşey var mıdır acaba?
kızlar sperm testinin verildiği yerin adını bana yazabilir misiniz?
İstanbulu az çok biliyoruz.sperm testinin verildiği yer tam olarak nerede?

sevalimmmmmmmmm inş bugün sizin için bi dönüm noktası olurrrrrrrrr :52:
2,5 yıl hiç test vermemiş eşin inş bi süpriz yaşar bol bol sperm görürsünüzzzzz :16::16::16:
dualarım seninle canım arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün ini :70:

öncelikle s.a canlarım hayırlı cumalar rabbim bu günün bu mübarek ayların hürmetine kimin ne muradı varsa nasip etsin.uzun zamandır yazamadım çok üzücü şeyler yaşadık bazı arkadaslar biliyor burda anlatıp kimseyi üzmek istemiyorum.yeni yeni toparlanmaya başladım hergün en azından okumaya çalıştım gelişmeleri inanın her daim dularımdasınız sevilenle sevinip üzülenle üzüldüm rabbim herkese kolaylıklar versin.
canlarım hepinizi çokkkkk özledim ama az kaldı yakında tüm şiddetiyle devam edecek sohbetlerimiz inşallah:46::46:
CANLARIM BİLİYORSUNUZ AYIN 6SINDA KPSS SINAVIM VAR SENELERDİR ÇIRPINIYORUM AMA KISMET OLMADI ATANIP ÖĞRENCİLERİME KAVUŞMAK:43::43: DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM İÇİM KALEM SURESİ VE FETİH SURESİ OKURMUSUNUZ HAFTAYA CUMAYA KADAR SAYISI YOK NE KADAR OKUNURSA ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN.
hepinizi çokkk öpüyorum aeolun canlar........:16::16::16:

canım inş bu sene herşey dilediğinden güzel geçer ve hayırlısıyla atanırsın kavuşursun öğrencilerineeee :16::16::16:
dua ediyorum senin için canımmmmmm dilerim herşey gönlünden geçtiği gibi olur :29:

kızlar biz testimizi yaptırdık malesef iyi haber veremiyorum size sonuç yine sıfır rabbim yardımcımız olsun

canım çok üzüldüm sonuca ama biliyorsun bu bi son değil...
bugün 0 çıkar bikaç ay geçer yüzlerce milyonlarca sperm çıkar :16:
onun için umudunuzu kaybetmeyin...
buarada tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermişsiniz...
inş sizin için en hayırlı olana yönlendirir rabbim sizi :16:

canım rabbim esinin sifasını versin hayırlısı olsun demekki evledı yetecek insallah babasına dualarımız eşinle canım

saol canım allah razı olsun :16:

cnm hoşgeldinnnnn
kardeşlerin uyumsuz çıkmasına üzüldüm ama olsun bak daha bebişi gelicek ondan kardeşlerin ki olmamıştır
ayyy 18 ay diyosun o zmaan kadar bebiş doğar büyür ohhh rabbim bu tedavide yüzünüzü güldürücek inşllhh güzelim
ve kemoterapi olmamması da güzel belki kendiliğinden düzelme olur allahın işi bu belli mi olur:34:

canım inan ki ben hiç üzülmedim...
ne bileyim sanki böylesi daha hayırlıymış gibi geliyor...
her işte vardır bi hayır belki onlarla uyumluluk sağlansaydı eşimin vücudu kabul etmeyecekti organları zarar görecekti allah korusun...
bu risklerden bahsetmişti çünkü dru...
uyumluluk sağlanamadıysa vardır hayırlı bi sebebi diye düşünüyorum ve üzülmüyorum...
çok mu polyanacılık oynuyorum bilmiyorum ama hissettiklerim bunlar...
inş diğer kardeşi ve bebişleriyle uyumluluk sağlanır :16:
o zamana kadar belki nakile bile gerek kalmaz...
inş rabbim eşim için en hayırlı olanı nasip eder :16::16::16:

herkese günaydınnnnnn:3::3::3:
ben bugün erkenciyim koltuklarım yarın gelecekmiş
odayı toplamma lazım camlar silinecek, tüller yıkanıp asılacak
eski kanepeler gidecek bayağı işim var bende erkenden kalkıp yemeğimi yiyip işe koyulayımmm:40:
bugün inş şu azo illetinden bi kişi daha kurtulur:16::16:

koltukların hayırlı olsun canım güle güle eskitinnnnnnnn :16:
inş bebişlerin gelirrrr o koltukların üstünede koplayıp zıplarlarrrrrrr :22::55::8:

baharcığımmmmmmm canım merhabalar yazını okudum ,Allahın izniyle bebeğiniz her derdinize dava olacak sende eşinde şimdi sadece bebeğinizi düşünün ailenize güneş gibi doğacak inş.Allahım eşini sana bağışlasın canım benim ,eşin kazasız gelsin sonra istanbul yolcusu ... :16::16::16::16::16::16::16::38:

aminnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm ne güzel yazmışsın çok teşekkürlerrrrrr :70:
bende adet olmayı bekliyorum canım adet söktürücü kullandım ilaç bitti bugün 3. gün ama ne gelen var ne giden :1:
2-3 güne kadar olurum heralde sonrada dediğin gibi histeroskopi için istanbul yolcusu kalmasınnnnnn :10:

selamün aleyküm arkadaşlar dün yine kendimi ve sevdikleri korkuttum ama şükürler olsun bugün normale döndük artık anladım ki bu tüp bebekle gebelikte ve ikiz gebeliklerde sık sık rastlanan bir şeymiş Allahın izniyle bebeklerimize diken üstünde korka korka korkada olsa kavuşacağız inş.bu tip kanamalar çoğu arkadaşın başından geçmiş bundan sonra biraz daha soğuk kanlı olmaya çalışacağım ,Allah nasip ederse yarın erkenden işimize gideceğiz :emir_bebek::emir_bebek: Allahım hepimizin gönlümüze göre versin ,herkes için hayırlı ve güzel gelişmeler olsun inş.:49::16:

canım çok sevindim iyi olmanıza allah korusun sizi inş :16:
canım nekadar bunları bilsende o an gelince insan duygularına hakim olamıyordur değil mi ??
inş bundan sonra biraz daha sakin ve sorunsuz bi hamişlik geçirirsin dualarım sizinle canım benim :16::16::16:

baharcım inşallah herşey yoluna girecek zamanla
daha da güzel şeyler olacak ben inanıyorum

saol canım bende inanıyorum allahın izniyle inandığım gibi olacak inş :16:

slm arkadaşlar

canım nolur aklına kötüyü getirme...
bizim sınavımız çok zor ama bu zor sınavı umudumuz olmadan geçemeyiz...
hep iyiyi düşün inş bu denemende hayırlısıyla nasip olur evladına kavuşmak :16::16::16:

BAHAR85
CANIM BENIM RABBIM INSALLAH SIZLERINDE GONLUNE GORE VERIR INSALLAH ESIN SIFASINI BULURDA TEDAVIYE ILACA GEREK KALMAZ TEZ VAKITTE KAVUSURSUNUZ BEBEGINIZE INSALLAH BUTUN GUZELLIKLER PES PESE GELSIN SIZE :49::49::emir_bebek: SIZLERIN GUZEL HABERLERINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM ALLAHIM SIZE VE HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIB ETSIN INSALLAH .

saol enfalcim siz dualarınızı eksik etmeyin inş yakın zamanda size güzel haberlerimi vermek nasip olur :16:
yakışıklında dua etsin bizim için söylesin arkadaşlarına çok bekletmesinler bizi :1:

herşey gönlünüzce olsun canım
inşallah bundan sonra bütün işleriniz su gibi akar tatlım :16::16:

saol nursenimmmmmmmmm :70:

baharcım ben inanıyorum ki bu sıkıntılı sürecin arkasından hem eşin bu rahatsızlığın üstesinden gelecek hem de eviniz bebk seiyle şenlenecek dualaımdasın canımn

allah razı olsun canım sizlerde benim dualarımdasınız :29:

[table="width: 1200, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]AZOSPERM NEDENİ[/td]
[td]TEDAVİ SÜRECİ[/td]
[td]GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR[/td]
[td]SONUÇLARI[/td]
[td]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]32-37[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]4 ay [/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]5 tüp sperm donduruldu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anemon[/td]
[td]28-32[/td]
[td]4,5 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]Bitkiselleri kullanıyorlar. Sperm sayıları 55 milyona kadar yükseldi. Ama sperm sayısı değişkenlik gösteriyor bazen yüksek çıkıyor bazen düşük...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]İrenbe tüp bebek merkezi (ilk 2 deneme)
Ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesi tüp bebek bölümü[/td]
[td]Doğal yoldan olması için tedavi görüyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aşkbebek[/td]
[td]34-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor. (Ateşlik hastalık veya 8 yaşında geçirmiş olduğu kabakula olabilir)[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı, sperm sayısı 3 milyona yükseldi ama sonra tekrar 0 oldu. [/td]
[td]Çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İstanbul cerrahi hastanesinde uygun olduklarında tüp bebek tedavisine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]26-27[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]2 defa kanser (lenfoma) tedavisi gördü. 2. Tedavisi (kemoterapi,kök hücre nakli, radyoterapi) sonrasında azosperm oldu.[/td]
[td]Kaan aydosla tedaviye başladılar ilk aydan çıkış başladı. 3 ay ilaç tedavisi gördükten sonra tedaviyi sonlandırdılar. Daha sonra bazı ilaç ve bitkisellere devam ettiler.Sperm sayısı 14 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Ağustos ayında dondurulmuşlarla 2. tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bangi[/td]
[td]30-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Mart ayından beri klomen, arginmax ve bitkiseller kullanıyorlar. Doğal yoldan az sayıda çıkış var. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yaz tatilinde 3. tedavilerine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bbmm[/td]
[td]25-31[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu enfeksiyon ve ateşli hastalık[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]2008 tese ve 13.06.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede sperm kanalı ve spermin olgunlaşmamış hali bulundu…[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebek2010[/td]
[td]30-35[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Hormonal nedenler.[/td]
[td][/td]
[td]13.09.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: bebişimiz kız :8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beylem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]1,5 yıl. Doğal yoldan 6-7 tane sperm çıkışı oluyor. Umut tüp bebekte ilk denemede gebelik oluşmuş ancak kan pıhtılaşması nedeniyle düşükle sonuçlanmış.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (3 deneme)
Memorial (son 2 deneme) [/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cansunida[/td]
[td]31-33[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1,5 yıl [/td]
[td]19.07.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere
(tedavi iptal-kadın faktörü nedeniyle)[/td]
[td]Kocaeli araştırma hastanesi
Kocaelide özel bi tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Neyazıkki son tedavisi negatif sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cemrem29[/td]
[td]30-38[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilmiş ateşli kabakulak ve çift taraflı varikosel.[/td]
[td]Evliliklerinin 3. Ayından beri ilaç ve bitkiseller kullandılar. Celalattin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren 3 ay boyunca haftada 2 kere preglyn 5000 ve geyleni baharattan 2 adet çay ve 2 kavanoz macun panax E 1 kullandılar.[/td]
[td]2006 tese 2009 m.tese 2013 ocak varikosel.[/td]
[td]ikisinde de sercolly cell[/td]
[td](2.de hazırlandı ama tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]En son spermiogramda 6 sperm ve 660 bin immatür germ hücresi görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cervan[/td]
[td]26-33[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon) [/td]
[td]Kaan hocada 8 ay tedavi gördüler. 1 sene ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanılar... [/td]
[td]2011 ve 2012 m.tese. çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]Bir süre ara verdiler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cicek00[/td]
[td]30-34[/td]
[td]5,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]4 yıl. Celalettin peru ile tedaviye başladılar. [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı (patalojide maturasyon duraksaması çıktı).[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son spermiogram sonucunda sperm çıkışı görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Denizbulut[/td]
[td]30-37[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Testis yetersizliği. [/td]
[td]Nisan 2011den itibaren ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar. Celalattin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren ilk 2 ay hafta da 2 adet preglyn 5000, ilk 2 ay panax E 1
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı kullandılar. Şuan haftada 3 preglyn 5000 panax E 1 ruhi geylani macunu kullanıyorlar. [/td]
[td]2006 tese ve 2011 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. M.tesede elonge hücre görüldü.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Akdeniz tıp fakültesi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Ocakta yapılan testte 840 bin mayısta yapılan testte 580 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]30-36[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Vücutta sperm kanalı yok.[/td]
[td]4 yıl [/td]
[td]2010 tesa ve mesa[/td]
[td]Sperm bulundu ve donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi
Centrum klinik tüp bebek merkezi [/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:
bebişlerimiz ikiz :emir_bebek::emir_bebek: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfal[/td]
[td]28-34[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]1 yıldır bitkiselleri kullanıyorlar. [/td]
[td]15.02.2012 m.tese[/td]
[td]Çok fazla sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Belçika’da [/td]
bebişimiz erkek :55: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfal33[/td]
[td]30-33[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]Evliliklerinin 1. ayından itibaren. Son testte 5-6 kalitesiz sperm bulundu.[/td]
[td]2008 nisan ve 2008 ekimde tese.[/td]
[td]Sperm bulundu kalitesiz olduğu için dondurulamadı.[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Adana başkent hastanesi
Gata (2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi ( son 2 deneme) [/td]
[td]Transferi gerçekleşti sonucunu bekliyor.
Test tarihi:8 temmuz…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ervae[/td]
[td]30-30[/td]
[td]1,5[/td]
[td]Testis yetersizliği ve fsh yüksekliği.[/td]
[td]Nebido iğne, g5 macunu, böğürtlen kökü ve antibiyotik kullanıyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar. 27 haziranda değerlere bakılıp pregnlye başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eseslim[/td]
[td]27-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Başka sağlık problemleri nedeniyle tedavi göremediler. Şuan iğne tedavisi görüyorlar. Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar.[/td]
[td]2011 nisan m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. [/td]
[td]En son testte 450 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena[/td]
[td]25-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Doktorlar tıkanıklık olabileceğini düşünüyorlar.[/td]
[td]Hareketsiz sperm çıkışı olduğu için vitamin kullanıyorlar.[/td]
[td]2012 temmuz pesa[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere
(ilk tedavi iptal)[/td]
[td]gürgan klinik[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esma[/td]
[td]22-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon).[/td]
[td]6 ay[/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]Hareketsiz sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra8[/td]
[td]24-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2,5 yıl.
Doğal yoldan çıkış var ama tüp bebekte azosperm olarak değerlendiriliyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Adana Seyhan başkent [/td]
[td]Beklemedeler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]28-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Son 2 aydır bitkiselleri kullanıyorlar.[/td]
[td]05.03.2007 tese ve 30.10.2007 m.tese. 2009 varikosel ameliyatı 06.08.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede 11 tane sperm bulundu. M.tesede sperm bulunmadı. Son m.tesede fazla sayıda sperm bulundu ve 3 tüp donduruldu.[/td]
[td]4 kere
(2. iptal)[/td]
[td]Marmara üniversitesi (ilk 2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi (son 2 deneme)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gegonya[/td]
[td]26-26[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar.[/td]
[td]Varikosel, m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elongeler görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerinin 3. ayının sonunda 1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre), bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) görüldü....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelincik238[/td]
[td]29-30[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu ve geç indirilmiş testis.[/td]
[td]2008 de başladılar tedaviye. İlk denemesi hariç diğer 3 deneme dondurulmuş spermlerle oldu. [/td]
[td]2008 m.tese[/td]
[td]4 tüp sperm donduruldu....[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Memorial (ilk 2 si)
Kayseri tüp bebek merkezi
Memorial (sonuncu)
[/td]
[td]Şuan kızı elif :8: ve oğlu emir'in :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_Hasret[/td]
[td]34-35[/td]
[td]13 yıl[/td]
[td]Kendiliğinden geç inmiş testis.[/td]
[td]2,5 aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar. Toplamda 5 ay saraçoğlunun kürlerini kullanacaklar.[/td]
[td]2000-2001 tesa
2011 tese
2012 m.tese
[/td]
[td]Tesalarda sperm bulunamadı.
Tesede elonge hücre bulundu.
m.tesede kök hücre bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]2011 gürrgan klinik
2012 genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Saraçoğlunun kürüü 2,5 ay kullandıktan sonra sperm testi sonucunda 43 hareketsiz sperm görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hasretim01[/td]
[td]23-23[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Küçükken ateşli hastalık geçirmiş, testisin 1 tanesi yukarıda. Beyni sperm üreten hormonu desteklemiyor, testosteron seviyesi düşük. [/td]
[td]İğnelerle sperm sayısı 3 milyona yükseldi ve spemler donduruldu ancak kaliteli değildi.[/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]8 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yurt dışında
Antalya'da[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatgok[/td]
[td]34-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Tümör nedeni ile tek testisin ameliyatla alınması ve damarların iltihaplı olması.[/td]
[td]Kaan aydosla ilaç ve bitkisel tedavi görüyorlar 5 aydır.[/td]
[td]11.02.2011 tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızı elif'in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayal_32[/td]
[td]33-41[/td]
[td]8 ay[/td]
[td]Çocukken geçirilen menenjit olabilir. Belden aşağısı geçici süre felç olmuş.[/td]
[td]2 ay.
Son iki testte sperm sayıları 0, 100 bin ve 72 bin.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Samsun üniversitesi[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: bebişimiz kız :8: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayfer [/td]
[td]34-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]hipogonadotropik hipogonadizm.[/td]
[td]4 yıl başka doktorlarda, 1 yıl da emre hocada.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu umut emre'nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hkmkdr[/td]
[td]29-33[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu.[/td]
[td]1 sene iğne tedavisi gördüler. [/td]
[td]2002 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede elonge hücre bulundu[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Bitkisel kürlere devam ediyorlar.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hmtnzl[/td]
[td]28-30[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2 sene bitkisel kürler kullandılar. [/td]
[td] 2012 ocak m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Antalya'da özel bi laboratuvarda yapılan spermiogram sonucunda 1 tane hareketsiz sperm bulundu. Bitkisel kürlere devam ediyorlar...[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hpk [/td]
[td]23-29[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Kanser tedavisi (ameliyat, kemoterapi, radyoterapi) nedeniyle.[/td]
[td]İğne ve klomen kullanıyorlar. [/td]
[td]Tese.[/td]
[td]Elengo sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydosla tedavilerine devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstiyorumbebegimi07[/td]
[td]37-45[/td]
[td]20 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]Uzun yıllar hem ilaç hem bitkiselleri kullandılar. M.teseden sonra 1-2 tane doğal yoldan çıkış olmaya başladı.[/td]
[td]Varikosel
Ve 2 kere tese.
2012 şubat m.tese
[/td]
[td]İlk tesede sperm bulundu. 2. tesede ve m.tesedebulunamadı.[/td]
[td]2 kere
(1 tedavide iptal)
[/td]
[td]Antalya ıvf
Antalya Anadolu (tedavi iptal)
Genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Şuan kızları özlemsu :8: ve özgenur'un :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jklm [/td]
[td]33-33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]3 yıl.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]6 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Konya [/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kaderi [/td]
[td]28-33[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td]2 yıl.[/td]
[td]2012 nisan m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerine ve bazı ilaçlara devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lamyay[/td]
[td]28-30[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalık.[/td]
[td]3 yıl. 2 yıl kaan aydos'ta tedavi gördüler. Panax ve bitkiselleri kullanmaya devam ediyorlar. Şimdi başka bir dr kontrolündeler.[/td]
[td]2009 tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başlamayı düşünüyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavimenekşe[/td]
[td]36-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 15 yaşında olmuş.[/td]
[td]3 yıl. Biçok ilaç ve bitkisel kullandılar.Ayrıca Tavşancıl otu tenktürü (branca ursului) kullandılar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mehtap2550[/td]
[td]30-34[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalıktan şüpheleniliyor.[/td]
[td]En sonki testte canlı ve cansız hücre görüldü.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melek102[/td]
[td]25-31[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td][/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu ve donduruldu (2 tüp sperm kullanıldı).[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem bursa hastanesi[/td]
[td]Neyazıkki son tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meral1987[/td]
[td]25[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]İstanbul tüp bebek merkezi (ilk 3 deneme)
Tranzon clinart (son 2 deneme)
[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]28-30[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]3 aylık bebekken tek testisi alınmış. Sebebi ya inmemiş testis yada fıtık.[/td]
[td]2 ay ilaç ve bitkiselleri kullandılar.[/td]
[td]2012 mayıs m.tese[/td]
[td]2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mixer07[/td]
[td]27-32[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Belli değil.[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]08.11.2012 m.tese.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Fulya yada umut tüp bebekte tedaviye başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mormenekse212172 [/td]
[td][/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]3 yıl. Selenyum, omega3, e vitamini ve polen kullanıyorlar.[/td]
[td]Varikosel, tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. m.tese için hazırlık yapıyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nilda015[/td]
[td]24-29[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar.[/td]
[td]2010 tese, 2011 varikosel[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Yaza tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorlar... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nurdah[/td]
[td]24-29[/td]
[td]1,5 yıl[/td]
[td]Çift taraflı inmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı.[/td]
[td]16.06.2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu berat'ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nur_efsan[/td]
[td]29-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1 yıl.
Daha önce 100 canlı sperm çıkmıştı. Son 4 aydır ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar.Sperm sayıları 2,4 milyona yükseldi [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Büksel’de[/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nursen[/td]
[td]26-28[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandılar. Panax ve e1 kullandıktan sonra normal yoldan çıkış oldu. Sperm sayıları 1 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bursa'da[/td]
[td]Şuan hamile :49:
[/tr]
[tr]
[td]Nurusima81 [/td]
[td]31-40[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]6 sene önce iğne ve ilaç tedavisi. 6 sene önce sperm testinde 2 tane hareketsiz sperm bulunmuş.şimdi saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar.[/td]
[td]07.03.2012 m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu ve 2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Neyazıkki tedavisi negatif sonuçlandı...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nzlyln[/td]
[td]36-38[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]11 yıl
Teseden 7 sene sonra10 tane spem bulundu. İlaçlaırna devam ediyor.
[/td]
[td]2002 çift taraflı varikosel. 2004 tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı[/td]
[td]2 kere
(1. iptal)
[/td]
[td]Memorial[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Papatyam19[/td]
[td]28[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Kaan aydos ile tedavideler.[/td]
[td]Ağustos 2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pembe85[/td]
[td]28-29[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tek taraflı inmemiş testis.[/td]
[td][/td]
[td]m.tese[/td]
[td]3 tane hareketli 4 tane hareketsiz sperm bulundu. [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezi[/td]
bebişlerimiz ikiz :emir_bebek::emir_bebek: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pıtırcık_43[/td]
[td]25-27[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilen bi kaza sonucu testislerde hasar oluşması[/td]
[td]1,5 yıldır bazı ilaç ve bitkisel kürler kullanıyorlar. Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar.[/td]
[td]20.01.2011 ve şubat 2012 de m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell.
İkincisinde elonge gürceler bulundu.
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son testte 1400 tane immatür hücre (spermin bi önceki hali) görülmüş…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sadecik[/td]
[td]25-36[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]3 ay ilaç kullandı.[/td]
[td]04.02.2013 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve 2 tüp donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
bebişimiz kız :8: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sarliva[/td]
[td]23-26[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]İlk sperm testinde 4 tane sperm bulundu. 2 test daha yapılda onda çıkanlarda donduruldu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[td]Neyazıkki tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seda_ecrin[/td]
[td]22-22[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Varikosel.[/td]
[td]1 yıl. Varikosel ameliyatından 3 ay sonra sperm sayısı 500 bine yükseldi ve doğal yoldan hamile kaldı ancak bebeğini doğumdan sonra kaybetti.[/td]
[td]2011 varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
(bebişimiz doğal yoldan geldi) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selin31[/td]
[td]32-35[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]5 ay ilaç tedavisi gördüler...[/td]
[td]11.02.2013 m.tese.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anadolu sağlık merkezi (john hopkins hastanesi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selmacan21[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 yıl.Teseden sonra kaan aydosla tedaviye başladılar.Uzun süre proxeed, endol ve klomen kullandılar. Daha sonra doğal yoldan sperm çıkışı başladı...[/td]
[td]Tese.[/td]
[td]3 kere.[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Şuan kızları derin :8: naz :8: ve ırmak'ın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seval0817[/td]
[td]29-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]5-6 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullanıyorlar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevgidolu[/td]
[td]30-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td][/td]
[td]2009 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre bulundu[/td]
[td]1 kere (elonge hücrelerle deneme yapıldı)[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sonsuz[/td]
[td]25-31[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]Hipogonadizm.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren primer haftada 2 gün pregnyl 5000,1 ay hafta 3 gün megonon 75 bundan sonra haftada 3 gün menogon 150, arimidex tb günde 1 kez,ermiş aktardan böğürtlen kökü ve g5,ruhi iksir aktardan bir çay iki kavanoz macun kullandılar ve devam ediyorlar.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Spermatoosit bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Spermiogram sonucunda 3 hareketsiz sperm görüldü. Şuan celalattin peru ile tedavideler…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]S7s7[/td]
[td]30-35[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]11 yıl. [/td]
[td]4 kere tese ve 1 kere m.tese[/td]
[td]Teselerde sperm bulunamadı. M.tesede elonge spermatıd görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan hocayla tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Toana [/td]
[td]40-40[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2,5 yıl. [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]6 kere[/td]
[td]3 kere hollanda’da.
2 kere almanya’da.
En son memorialde.
[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tulay_20 [/td]
[td]31-35[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Hipogonodizm ve küçük testis.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren hafta da 3 gün preglyn 5000 g5 macunu böğürtlen kökü çayı şalgam suyu panax E 1 kullanmaya başladılar.[/td]
[td]Biyopsi ve tese.[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 890 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yaren16[/td]
[td]29-40[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]6 aydır bitkisel kürler kullanıyorlar.[/td]
[td]Nisan 2012 m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yasemen1232[/td]
[td]32-31[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Prematüre doğum, çift taraflı inmemiş testis ameliyatı, 17 yaşında yumurtalıklarından biri alındı.[/td]
[td][/td]
[td]2009 ocak Pesa ve2011 mart tese [/td]
[td]İkisinde de sperm bulundu ama sperm kalitesi düşük[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. Gazi üniversitesi tüp bebek merkezi (2. ve 3.)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yeşil034[/td]
[td]31-35[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 12 yaşında olmuş.[/td]
[td][/td]
[td]2011 yazında m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Umut tüp bebekte eylül ayında 3 denemelerine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zaman[/td]
[td]27-29[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td][/td]
[td]2 kere m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Evlat edinmek için kuruma başvurdular ve dosyaları onaylandı. Sıralarını öğrenmeyi bekliyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zambak06[/td]
[td]31-38[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2012 martta başladılar tedaviye.[/td]
[td]2009 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell, ikincisinde yuvarlak hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydos’la iğne tedavisine devam ediyor…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zcu[/td]
[td]35-35[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]4 yıla yakın bir süredir. Şimdi normal yoldan 1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td]2010 m.tese[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi
İzmir kent hastanesi[/td]
[td]Şuan hamile oğlunun :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bc[/td]
[td]30-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis-fıtık ameliyatı.[/td]
[td]14 ay. [/td]
[td]2012 mart m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte 3. denemelerine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5856bursa[/td]
[td]27-32[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Hipogonadizm[/td]
[td]Celalettin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren haftada 2 gün pregnyl 5000 ve haftada 3 gün menegon 150, ermiş aktardan macun 3.kavanoza gecildi. ve demirdikeni çayı ayrıca panax ve e1 kullanmaya başladılar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son yapılan spermiogram sonucunda sperm hücreleri, yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görüldü…[/td]
[/tr]
[/table]

Kızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromer’in sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
RoundCell Sayımı :1 000 000 /cc
Lokosit:360 000/cc
İmmatür Germ Hücre Oranı:640 000/cc
anladığım kadarıyla tedaviye devam kızlar.
hakkımızda böyle hayırlıymış.
yarın eşim gelince daha detaylı anlatabilirim sizere.
hepinizi seviyorum.

canlarım size ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun minikler beni böyle korkutuyorlar teyzeleri ,Allahım sizede böyle tatlı heyecanlar nasip etsin inş.
gulzacığım tedaviye başladınız mı nereye karar verdiniz.Allah karşınıza hayırlı kişiler çıkartsın

cemrem Allahım sınavlarında ve tedavinizde yardımcın olsun

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum dualarımız sizlerle :emir_bebek::emir_bebek:

cnmmm aminn inşallah...içtenlikle yaptığın dualarından Allah bin kez razı olsun...çoook sevindim iyi olmana.Allah'ım inşallah kucağına alıp büyütmek de nasip etsin...cnmmm biz gürgan'la ve r.pabuçcu'yla görüşmeyi düşünüyoruz...tabii önce randevu almak lazım dimi...eşim hergün işe gidiyo...bir gün izinli olsa araştırmalara girişicez...gidip yüzyüz görüşmek lazım dimi...uygulanan teknikler,azosperm durumumuz ne durumda,tekrar ameliyat olursa nasıl olur,tekrar bulunma ihtimali var mı,bana neler uygulanıcak,prosedürleri nasıl,vs...burda 3.tedavimiz (Allah nasip ederse olucak) sıfırdan başlıyomuş gibi olucak,daha çoook yolumuz var.heralde birçok tahlili yeniden isticekler,eşim yaptırmıştı ama benden istememişlerdi genetik tahlil,onu isteyebilirler,ayrıca 2 kez denedik olmadı diyince benden kesin rahim filmi isticek (korkulu rüyam),daha önce hiç çekilmedim ama çok duydum,tırsıyorum yani :18: ama ben eşimn ilk izin gününde gidip görüşmek istiyorum her iki klinikle de...ayrıca yazlık iznimizi de sırf buna harcıcaz. bakalım madden manen hangisi uyacak bize...offff offf çok yolumuz var ama 3.denemeyi bir an önce istiyorum yaş gidiyo cnm ya...

Back
X