Kızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromerin sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
RoundCell Sayımı :1 000 000 /cc
Lokosit:360 000/cc
İmmatür Germ Hücre Oranı:640 000/cc
anladığım kadarıyla tedaviye devam kızlar.
hakkımızda böyle hayırlıymış.
yarın eşim gelince daha detaylı anlatabilirim sizere.
hepinizi seviyorum.
Kızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromer’in sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
hepinizi seviyorum.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromerin sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
hepinizi seviyorum.
canım germ hücre daha önce ne kadardı?
ben de seni merak ettim tam sen yazmışsın hayırlısı canım ,eşin bir de hocayla görüşsün bakalım o nediyecek
sevinmeliyim dımı Tülayım.Merhaba canım hoş geldin tekrar.
Bence güzel bir gelişme sevinmelisin bile
Raund cell yuvarlak sperm demek.
Bakalım doktor ne diyecek.Umarım güzel şeyler söyler.
Büyük bir ihtimal sizlerde ersel beyin bitkiselleriden kullanırsınız
Bizde seni seviyoruz.:127:
Kızlar eşim yarım saat Hocayla görüşmüş.sende Allahın iziniyle spermin bebekleri gözüküyor demiş.iğne vermemiş yine.Bursada ki aktara yönlendirmiş.Hatta saolsun Eşimin yanında aktarı aramış.aktarcı da Cuma ya yanıma gelsin ona özel macun hazırlayıp vereyim demiş.kısmetse Cuma izin alabilirse Bursaya da gidecek.daha detaylı gelince konuşuruz otogara yetişmem lazım dedi.
Yormlarınızı okudum Allah razı olsun.güzel diyorsunuz,hocada iyi demiş ama sperm çıkmadı ya buruk bir sevinç yaşıyorum.ama buna da şükür.allahıma binlerce şükürler olsun.sizde hiç sperm hücresi yok denildi.çocukken kurutulmuş denildi.doğruyduda ama şimdi enazandan başlangıcı var ha kızlar nedersiniz.
canım testisler yerindemi şimdi,15 yaşında 2 testiste yerine indirilebildiyse bu bile büyük birşey benim eşim 6 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını ama tek testisini almışlar geç kalındığı için testis çürümüş,diğerinide tam torbaya indirememişler,bizde celalettin hocada tedavi görüyoruz ama bizim hormonlar tam düzelmedi menagonla birlikte düzelmesini umut ediyorum,siz maşallah2,5 ayda çok güzel yol kat etmişsiniz neler kullandınız ?
Kızlar eşim yarım saat Hocayla görüşmüş.sende Allahın iziniyle spermin bebekleri gözüküyor demiş.iğne vermemiş yine.Bursada ki aktara yönlendirmiş.Hatta saolsun Eşimin yanında aktarı aramış.aktarcı da Cuma ya yanıma gelsin ona özel macun hazırlayıp vereyim demiş.kısmetse Cuma izin alabilirse Bursaya da gidecek.daha detaylı gelince konuşuruz otogara yetişmem lazım dedi.
Yormlarınızı okudum Allah razı olsun.güzel diyorsunuz,hocada iyi demiş ama sperm çıkmadı ya buruk bir sevinç yaşıyorum.ama buna da şükür.allahıma binlerce şükürler olsun.sizde hiç sperm hücresi yok denildi.çocukken kurutulmuş denildi.doğruyduda ama şimdi enazandan başlangıcı var ha kızlar nedersiniz.
testisler tam aşağıda değil ve küçükler
celalettin hoca haftada pregnyl 5000x2 ve menegon verdi 3x75 ilaçları tamamlayıp devam edeceğiz 2 ay sonra yeni tahliller yapılacak
aktardan macunda getirteceğiz
inşallah hepimiz spermleri görürüz
testisler tam aşağıda değil ve küçükler
celalettin hoca haftada pregnyl 5000x2 ve menegon verdi 3x75 ilaçları tamamlayıp devam edeceğiz 2 ay sonra yeni tahliller yapılacak
aktardan macunda getirteceğiz
inşallah hepimiz spermleri görürüz
bizdede iğne filan yok.şimdilik iki çeşit kapsul kullanıyor onlar bittikten sonra sertoli ve leydinge geçilecekmiş. sizde mi bizim gibi uzaktan ve ilk defa gittiniz. Canım kafama bişey takıldı hoca sizdende inhibin b, spermiogram ve ultrasyon istedimi. bizden istedi ve inhibin b yi neden istedi anlamış değilim. sonucu halen çıkmamış. hoca o testi istedi ama tedavinin hangi aşamasında kullanılacak bilmiyorum. o sonuç çıkmadan tedaviye başladık. spermiogram sonucunuda yaptığımız merkez sonucu bize mail atacaktı arayıpta hatırlatmamıza rağmen halen atmadılar. sizde durum nasıl. Allaha emanet olun.
cnm inan ki dersden bi, bakım dedim inan ki çokkk sevindimKızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
hepinizi seviyorum.
cnm inş bu ilaçlar şifa olur bi daha ki testtinizde sperm çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlar eşim yarım saat Hocayla görüşmüş.sende Allahın iziniyle spermin bebekleri gözüküyor demiş.iğne vermemiş yine.Bursada ki aktara yönlendirmiş.Hatta saolsun Eşimin yanında aktarı aramış.aktarcı da Cuma ya yanıma gelsin ona özel macun hazırlayıp vereyim demiş.kısmetse Cuma izin alabilirse Bursaya da gidecek.daha detaylı gelince konuşuruz otogara yetişmem lazım dedi.
hepinizi seviyorum.
cnm inan ki dersden bi, bakım dedim inan ki çokkk sevindim
kızzz hücreler başalmış ya daha ne ben hücre ismi çıksın yeter diyordum ya bence çokkk sevinmelisin yaaaaaaaaaaa
cnm inş bu ilaçlar şifa olur bi daha ki testtinizde sperm çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bak gözün aydın hoca da olumlu konuşmuş tabiki başlangıcı sayılır inşallah bir daha ki kontrolde spermleri de görürsünüz.
eşine kullanacakları şifa olur inşallh..
inşallah devamı gelir gelişmelerin sperme dönüşür o hücreler
Gözünaydın canım, sperm çıkmamış ama sperm üretecek ana hücreler çıkmış, kısa zamanda spermde çıkacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?