• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromer’in sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
RoundCell Sayımı :1 000 000 /cc
Lokosit:360 000/cc
İmmatür Germ Hücre Oranı:640 000/cc
anladığım kadarıyla tedaviye devam kızlar.
hakkımızda böyle hayırlıymış.
yarın eşim gelince daha detaylı anlatabilirim sizere.
hepinizi seviyorum.

canım germ hücre daha önce ne kadardı?
ben de seni merak ettim tam sen yazmışsın hayırlısı canım ,eşin bir de hocayla görüşsün bakalım o nediyecek

Kızlar merhaba.bu saat oldu giremedim.sonuçlar çıksın öyle girim dedim.çok heycanlandım.
Eşimden yeni haber geldi.sperm sonucunu almış ama daha Hocaya gösterememiş.Andromer’in sperm sonucu şuan elimde.sperm yok gözüküyor.testin üzerinde sayı yazan yerleri yazacağım size:
hepinizi seviyorum.

Merhaba canım hoş geldin tekrar.
Bence güzel bir gelişme sevinmelisin bile
Raund cell yuvarlak sperm demek.
Bakalım doktor ne diyecek.Umarım güzel şeyler söyler.:16:
Büyük bir ihtimal sizlerde ersel beyin bitkiselleriden kullanırsınız
Bizde seni seviyoruz.:127:

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinizi seviyorum.

cnmmm inşallah doktordan iyi haberler gelir...hayırlı olsun,hayırlısı olsun...

Kızlar eşim yarım saat Hocayla görüşmüş.sende Allahın iziniyle spermin bebekleri gözüküyor demiş.iğne vermemiş yine.Bursada ki aktara yönlendirmiş.Hatta saolsun Eşimin yanında aktarı aramış.aktarcı da Cuma ya yanıma gelsin ona özel macun hazırlayıp vereyim demiş.kısmetse Cuma izin alabilirse Bursaya da gidecek.daha detaylı gelince konuşuruz otogara yetişmem lazım dedi.
Yormlarınızı okudum Allah razı olsun.güzel diyorsunuz,hocada iyi demiş ama sperm çıkmadı ya buruk bir sevinç yaşıyorum.ama buna da şükür.allahıma binlerce şükürler olsun.sizde hiç sperm hücresi yok denildi.çocukken kurutulmuş denildi.doğruyduda ama şimdi enazandan başlangıcı var ha kızlar nedersiniz.

canım germ hücre daha önce ne kadardı?
ben de seni merak ettim tam sen yazmışsın hayırlısı canım ,eşin bir de hocayla görüşsün bakalım o nediyecek

canım merak ettiğin için saol.benim eşim en son 2,5 yıl önce sperm testi vermişti.bu kadar detaylı araştırılmadığı için daha önce germ hücre nekadardı bilmiyoruz.:((

Merhaba canım hoş geldin tekrar.
Bence güzel bir gelişme sevinmelisin bile
Raund cell yuvarlak sperm demek.
Bakalım doktor ne diyecek.Umarım güzel şeyler söyler.:16:
Büyük bir ihtimal sizlerde ersel beyin bitkiselleriden kullanırsınız
Bizde seni seviyoruz.:127:
sevinmeliyim dımı Tülayım.
sersem gibiyim.ne seviniyorum nede üzülüyorum.habire plan yapıyorum.
Germ Hücre tam olarak ne onu bile bilmiyorum ama kağıdın üzerinde yazı rakam görmek harika.
evet Burasaya yönlendirmiş.yine iğne vermemiş.

Kızlar eşim yarım saat Hocayla görüşmüş.sende Allahın iziniyle spermin bebekleri gözüküyor demiş.iğne vermemiş yine.Bursada ki aktara yönlendirmiş.Hatta saolsun Eşimin yanında aktarı aramış.aktarcı da Cuma ya yanıma gelsin ona özel macun hazırlayıp vereyim demiş.kısmetse Cuma izin alabilirse Bursaya da gidecek.daha detaylı gelince konuşuruz otogara yetişmem lazım dedi.
Yormlarınızı okudum Allah razı olsun.güzel diyorsunuz,hocada iyi demiş ama sperm çıkmadı ya buruk bir sevinç yaşıyorum.ama buna da şükür.allahıma binlerce şükürler olsun.sizde hiç sperm hücresi yok denildi.çocukken kurutulmuş denildi.doğruyduda ama şimdi enazandan başlangıcı var ha kızlar nedersiniz.

canım bak gözün aydın hoca da olumlu konuşmuş tabiki başlangıcı sayılır inşallah bir daha ki kontrolde spermleri de görürsünüz.
eşine kullanacakları şifa olur inşallh..

canım testisler yerindemi şimdi,15 yaşında 2 testiste yerine indirilebildiyse bu bile büyük birşey benim eşim 6 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını ama tek testisini almışlar geç kalındığı için testis çürümüş,diğerinide tam torbaya indirememişler,bizde celalettin hocada tedavi görüyoruz ama bizim hormonlar tam düzelmedi menagonla birlikte düzelmesini umut ediyorum,siz maşallah :nazar::nazar::nazar:2,5 ayda çok güzel yol kat etmişsiniz neler kullandınız ?

testisler tam aşağıda değil ve küçükler
celalettin hoca haftada pregnyl 5000x2 ve menegon verdi 3x75 ilaçları tamamlayıp devam edeceğiz 2 ay sonra yeni tahliller yapılacak
aktardan macunda getirteceğiz
inşallah hepimiz spermleri görürüz

inşallah devamı gelir gelişmelerin sperme dönüşür o hücreler

celalettin hoca haftada pregnyl 5000x2 ve menegon verdi 3x75 ilaçları tamamlayıp devam edeceğiz 2 ay sonra yeni tahliller yapılacak

bizdede aynı canım tam aşağıda değil ve küçük ama inşallah kullandıkları şifa olacak eşlerimize, inşallah göreceğiz spermleri,ben inanıyorum , nedemişler inanmak başarmanın yarısıdır:)

Gözünaydın canım, sperm çıkmamış ama sperm üretecek ana hücreler çıkmış, kısa zamanda spermde çıkacak inşallah.

canım buarada sperm testini nerede yaptırdınız,celalettin hocanın önerdiği yerdemi yaptırdınız, oda çok önemli biliyorsun bazı merkezler çok iyi araştırma yapmıyor germ hücreleri falan yazmıyorlar ,bizim için germ hücreler çok önemli .

bizdede iğne filan yok.şimdilik iki çeşit kapsul kullanıyor onlar bittikten sonra sertoli ve leydinge geçilecekmiş. sizde mi bizim gibi uzaktan ve ilk defa gittiniz. Canım kafama bişey takıldı hoca sizdende inhibin b, spermiogram ve ultrasyon istedimi. bizden istedi ve inhibin b yi neden istedi anlamış değilim. sonucu halen çıkmamış. hoca o testi istedi ama tedavinin hangi aşamasında kullanılacak bilmiyorum. o sonuç çıkmadan tedaviye başladık. spermiogram sonucunuda yaptığımız merkez sonucu bize mail atacaktı arayıpta hatırlatmamıza rağmen halen atmadılar. sizde durum nasıl. Allaha emanet olun.

evet canım bizde 9 saatlik yoldan ve ilk defa gittik,aynen bizde kapsüller bittikten sonra sertoli ve leydinge geçeceğiz
bizden inhibin b istemedi canım fsh yüksek olduğu için inhibin düşük çıkar şimdilik gerek yok dedi hoca,spermiogram da gitmeden bir hafta önce burda yaptırmıştık lökositler çıkmıştı o yüzden enfeksiyona karşı ilaç verdi galiba,bize önce ultrasonla bakılmıştı eşim varikosel ameliyatı olmuştu hepsini gösterdik hocaya ona göre değerlendirdi,canım sizden istemiş sizin fsh kaç ona göre değerlendirebilir inşallah sonuçlarınız iyi çıkar,sizde kontröle üç ay sonra ilaçlar bitince mi gideceksiniz sende Allaha emanet ol....

hepinizi seviyorum.
cnm inan ki dersden bi, bakım dedim inan ki çokkk sevindim
kızzz hücreler başalmış ya daha ne ben hücre ismi çıksın yeter diyordum ya bence çokkk sevinmelisin yaaaaaaaaaaa
:52::52::52::52:
cnm inş bu ilaçlar şifa olur bi daha ki testtinizde sperm çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16:

hepinizi seviyorum.

canım Allah cc daha güzel gelişmeler iyi sonuçlarla karşılaştırsın seni ve bütün arkadaşları inşAllah. Canım bursadaki aktarı dün çok aradım telefonu hep meşgul. adresini bana yazabilir misin lütfen. bursada oturuyorum. Celalettin hocaya gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Ersel aktardan bitkisel yardım alayım diyorum zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. Çalışıyoruz işten de izin yok.

Cemrem nasılsın tedavi nasıl gidiyor. eşyalarını yenilemişsin hayırlı olsun canım inşAllah bebişin tez zamanda olur bebişinle eskitirsin. sınavlarında da basarılar dilerim. :54:

Durudenizderya korkular bitmiyor hiç ama sakin olman gerek canım Allah cc yardımcın olsun geçmiş olsun. Rabbim Sağlıklı olarak bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Dualarında bizleri unutma hamişlerin duası kabul olur:21:

Bahar Allah cc tedavinizde yardımcı olsun. inşAllah güzel haberlerinizi alırız. Diğer arkadaşlara da selamlar hepinizi:70: :70:

cnm inan ki dersden bi, bakım dedim inan ki çokkk sevindim
kızzz hücreler başalmış ya daha ne ben hücre ismi çıksın yeter diyordum ya bence çokkk sevinmelisin yaaaaaaaaaaa
:52::52::52::52:

cnm inş bu ilaçlar şifa olur bi daha ki testtinizde sperm çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16:

Cemrem günaydın.ilgin alakan için saol canım.
dünkü o stersli günü atlattım şükürler olsun.
aslında sorarsan testin sonucunda spermi bekliyodun diye hayır cavabını verirdim.hücrelerin varlığı bile beni şaşırttı.
ilk günden beri söylüyorum bu topikte en olumsuz vaka biziz diye.çünkü her doktor var olan kanallar yok edilmiş,öldürülmüş.bunların geri gelme şansı yok denildi.düşününce de mantıklı geliyordu.ve bizim umudumuz Kaan hocaya kadar hiç olmadı.umut Kaan hocayla başladı,Celalettin hocayla devam ediyor bakalım.
Bu süreçte birde eşimle çok uğraştım.hiç bir şekilde tedaviyi kabul etmedi.hep zoraki yedirdim herşeyi.ben verdiysem yedi,yada içti.ben eline tutuşturmasam asla aklına getirmedi.tabi bu kaan Hoca da böyleydi.Celalettin hocayı sevdi,güvendi.geçtiğimiz 3 ay ilaçlarını,macunları güzel aldı.ve sonuç 640.000 Germ hücre. her birine şükürler olsun.

canım bak gözün aydın hoca da olumlu konuşmuş tabiki başlangıcı sayılır inşallah bir daha ki kontrolde spermleri de görürsünüz.
eşine kullanacakları şifa olur inşallh..

evet canım hoca olumlu konuşmuş.
inşallah spermleri de görürüz canım ya.gene tedaviye,macunlara devam.
bi tek endişem var Ramazanda nasıl kullanacak aktarın verdiği karışımları.aktar ona göre ayarlayabilir umarım.

Cemrem ya yine sana birey soracağım.
sizin spermler oluşmadan önce Germ hücremiydi.
yada bildiğin var mı aramızda Germ hücre olup sperme dönüşen oldu mu?.
anlaşılan önümzdeki 75 gün ilgi alanım Germ Hücreler olacak.araştırmalara başladım bile:52:

Back
X