- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
günaydın cnm stres bittimi insan rahatlıyor zatenCemrem günaydın.ilgin alakan için saol canım.
dünkü o stersli günü atlattım şükürler olsun.
aslında sorarsan testin sonucunda spermi bekliyodun diye hayır cavabını verirdim.hücrelerin varlığı bile beni şaşırttı.
ilk günden beri söylüyorum bu topikte en olumsuz vaka biziz diye.çünkü her doktor var olan kanallar yok edilmiş,öldürülmüş.bunların geri gelme şansı yok denildi.düşününce de mantıklı geliyordu.ve bizim umudumuz Kaan hocaya kadar hiç olmadı.umut Kaan hocayla başladı,Celalettin hocayla devam ediyor bakalım.
Bu süreçte birde eşimle çok uğraştım.hiç bir şekilde tedaviyi kabul etmedi.hep zoraki yedirdim herşeyi.ben verdiysem yedi,yada içti.ben eline tutuşturmasam asla aklına getirmedi.tabi bu kaan Hoca da böyleydi.Celalettin hocayı sevdi,güvendi.geçtiğimiz 3 ay ilaçlarını,macunları güzel aldı.ve sonuç 640.000 Germ hücre. her birine şükürler olsun.
bak olumsuz vakalar bile yaradanın izniyle kaybolur gider

yaptığın bütün o uğraşlar işe yaramış bundan sonra da yarar inşlh cnm

bizim sperm oluşmadan önce yuvarlak hücre 1 milyon yazıyordu cnm biz ilk testti başak laboratuar da verdik onlar da eşim azolu diye sadece hücre varmı yok mu diye bakmşlar o yüzden hücremiz yuvarlak hücre yazıyodu ama belki de germ dir onu bilmiyorum işte..cnm sperme dönüşmesi için spermin 3 veya 4 evresi varmış inş sperm e dönüşecek sizinkiler de..Cemrem ya yine sana birey soracağım.
sizin spermler oluşmadan önce Germ hücremiydi.
yada bildiğin var mı aramızda Germ hücre olup sperme dönüşen oldu mu?.
anlaşılan önümzdeki 75 gün ilgi alanım Germ Hücreler olacak.araştırmalara başladım bile![]()
galiba daha olmadı çünki sperm sadece bizde çıktı ama önümüzdeki zamanlarda inşllh herkeslerde sperm patlaması olurrrr

fazla arştırma kafanı karıştırma çünki sonra kurarsın yorgun düşersin iisimi boşver sevin devamı gelsin de yeterrrrrr