• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem günaydın.ilgin alakan için saol canım.
dünkü o stersli günü atlattım şükürler olsun.
aslında sorarsan testin sonucunda spermi bekliyodun diye hayır cavabını verirdim.hücrelerin varlığı bile beni şaşırttı.
ilk günden beri söylüyorum bu topikte en olumsuz vaka biziz diye.çünkü her doktor var olan kanallar yok edilmiş,öldürülmüş.bunların geri gelme şansı yok denildi.düşününce de mantıklı geliyordu.ve bizim umudumuz Kaan hocaya kadar hiç olmadı.umut Kaan hocayla başladı,Celalettin hocayla devam ediyor bakalım.
Bu süreçte birde eşimle çok uğraştım.hiç bir şekilde tedaviyi kabul etmedi.hep zoraki yedirdim herşeyi.ben verdiysem yedi,yada içti.ben eline tutuşturmasam asla aklına getirmedi.tabi bu kaan Hoca da böyleydi.Celalettin hocayı sevdi,güvendi.geçtiğimiz 3 ay ilaçlarını,macunları güzel aldı.ve sonuç 640.000 Germ hücre. her birine şükürler olsun.
günaydın cnm stres bittimi insan rahatlıyor zaten
bak olumsuz vakalar bile yaradanın izniyle kaybolur gider:34:
yaptığın bütün o uğraşlar işe yaramış bundan sonra da yarar inşlh cnm:16::16:
Cemrem ya yine sana birey soracağım.
sizin spermler oluşmadan önce Germ hücremiydi.
yada bildiğin var mı aramızda Germ hücre olup sperme dönüşen oldu mu?.
anlaşılan önümzdeki 75 gün ilgi alanım Germ Hücreler olacak.araştırmalara başladım bile:52:
bizim sperm oluşmadan önce yuvarlak hücre 1 milyon yazıyordu cnm biz ilk testti başak laboratuar da verdik onlar da eşim azolu diye sadece hücre varmı yok mu diye bakmşlar o yüzden hücremiz yuvarlak hücre yazıyodu ama belki de germ dir onu bilmiyorum işte..cnm sperme dönüşmesi için spermin 3 veya 4 evresi varmış inş sperm e dönüşecek sizinkiler de..
galiba daha olmadı çünki sperm sadece bizde çıktı ama önümüzdeki zamanlarda inşllh herkeslerde sperm patlaması olurrrr:52::52:
fazla arştırma kafanı karıştırma çünki sonra kurarsın yorgun düşersin iisimi boşver sevin devamı gelsin de yeterrrrrr:40::16::16:

canım gözün aydın germ hücreler çıkmaya başlamış bile inşallah bi dahaki kontrole kadar sperme dönüşürler Allah hepimizin yolunu açık etsin amin...

ya kızlar kafama bişey takıldı eşim ersel aktardan gelen ilaçları bir haftadır kullanmaya başladı
kfrex i sabah akşam 2şer kapsül aç olarak kullanıyo
hprex i öğlen tok sonra sertoli ve leyding geçilecek sizdemi böyle kullanıyorsunuz merak ettiğim ramazanda nasıl kullanacak ilaçlarını bir bilgisi olan varmı acaba?

ya kızlar kafama bişey takıldı eşim ersel aktardan gelen ilaçları bir haftadır kullanmaya başladı
hprex i öğlen tok sonra sertoli ve leyding geçilecek sizdemi böyle kullanıyorsunuz merak ettiğim ramazanda nasıl kullanacak ilaçlarını bir bilgisi olan varmı acaba?

İlaçların kullanma talimatı aynı bizimde
Ersel bey ramazanda kullanım şeklini ayarlamaya çalışacağım demiş.arada 8 saat var.nasıl olacak hiç bilmiyorum:26:

evet canım bizde 9 saatlik yoldan ve ilk defa gittik,aynen bizde kapsüller bittikten sonra sertoli ve leydinge geçeceğiz
bizden inhibin b istemedi canım fsh yüksek olduğu için inhibin düşük çıkar şimdilik gerek yok dedi hoca,spermiogram da gitmeden bir hafta önce burda yaptırmıştık lökositler çıkmıştı o yüzden enfeksiyona karşı ilaç verdi galiba,bize önce ultrasonla bakılmıştı eşim varikosel ameliyatı olmuştu hepsini gösterdik hocaya ona göre değerlendirdi,canım sizden istemiş sizin fsh kaç ona göre değerlendirebilir inşallah sonuçlarınız iyi çıkar,sizde kontröle üç ay sonra ilaçlar bitince mi gideceksiniz sende Allaha emanet ol....

merhaba canım, biz 24 saatlik yoldan gitmiştik yani anlayacağın türkiyenin bir ucundan diğer ucuna.eşimin işi yüzünden böyle uzak bir şehirde yaşıyoruz maalesef. belkide o yüzden hoca bize üç ay sonra telefon ile görüşürüz sizden istediğim tahlilleri bulunduğunuz şehirde yaptırıp sonuçları bana mail atarsınız ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. eşimin fsh:6,78 testeteron total:2,22 hormonlar fena değil demişti. spermiogram yaptırdığımız merkezde sonucu hocaya mail atmıştı hoca oradan bakıp sperm olmadığını söyledi tabi lökosit filan ne durumda bilmiyoruz. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bizde kara kara bunu düşünüyoruz , ayrıca haftanın 5 günü iğnede var yakındaki poliklinik iftardan sonra kapalı olacakmış neyapacağız bilmiyorum :26:

Bizde kara kara bunu düşünüyoruz , ayrıca haftanın 5 günü iğnede var yakındaki poliklinik iftardan sonra kapalı olacakmış neyapacağız bilmiyorum :26:

Öyle etrafınızda hemşire ya da sağlıkçı yokmu.
Eşimde köyde olduğu için muhtara yaptırıyor.Yapmasını biliyormuş.Her zaman ilçeye gitmesi mümkün değil.Köyde sağlık ocağı bile yok.
Artık yatsı namazından sonra yaptırır iğnelerini.

menogon yaptıran arkadaşlar koldan mı yapılıyor bilgisi olan var mı, pregnly kalçadan, menogon koldan mı yapılıyor

Öyle etrafınızda hemşire ya da sağlıkçı yokmu.
Eşimde köyde olduğu için muhtara yaptırıyor.Yapmasını biliyormuş.Her zaman ilçeye gitmesi mümkün değil.Köyde sağlık ocağı bile yok.
Artık yatsı namazından sonra yaptırır iğnelerini.

Etrafımızda yok canım,ama artık merkeze inecek yapıcak bir şey yok bitkiselleri düşünüyordum ama kargo şimdi geldi ersel bey ramazana göre ayarlamış sağolsun kullanım sürelerini.

bizim bitkisellerde geldi bizde zannedersem farklı ürünler var zatan ersel bey sizin durumunuz çok karışık demiş.bizim gibi sadece 1 kişi daha varmış,ürünler:3 kutu HPREX, 1 kutu KFREX,1 Kutu KORPLUS,1 kutu KGİ,1 kutu GNK,1 kutu MAYREX,3 şişe SERTOLİ,1 şişe LEYDİNG,ŞİFA OLSUN İNŞALLAHHH HEPİMİZE...

Son düzenleme:
slm herkese,
yeni gelişmeler yaşayan bütün arkadaşları tebrik ederim inşallah daha da fazlası olur.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin Ramazan yaklaşıyor yaklaştıkça da daha da mutlu oluyorum
ramazan ayının bereketi de ayrıca hepimizin üstüne olsun Rabbim bu mübarek aylarda herkesin duasını kabul eylesin

bizim bitkisellerde geldi bizde zannedersem farklı ürünler var zatan ersel bey sizin durumunuz çok karışık demiş.bizim gibi sadece 1 kişi daha varmış,ürünler:3 kutu HPREX, 1 kutu KFREX,1 Kutu KORPLUS,1 kutu KGİ,1 kutu GNK,1 kutu MAYREX,3 şişe SERTOLİ,1 şişe LEYDİNG,ŞİFA OLSUN İNŞALLAHHH HEPİMİZE...[/QUO

canım inşallah eşine de şifa olsun kullandıklarınız sizin azosperm nedeni neydi,ürünlerin 4 tanesi bizden fazla canım...

bizim bitkisellerde geldi bizde zannedersem farklı ürünler var zatan ersel bey sizin durumunuz çok karışık demiş.bizim gibi sadece 1 kişi daha varmış,ürünler:3 kutu HPREX, 1 kutu KFREX,1 Kutu KORPLUS,1 kutu KGİ,1 kutu GNK,1 kutu MAYREX,3 şişe SERTOLİ,1 şişe LEYDİNG,ŞİFA OLSUN İNŞALLAHHH HEPİMİZE...

Canım sizin kullandıklarınla eşimin kullandıkları aynı sadece farklı olarak MAYREX Var.O bizde yok.:53:
O bir kişi biziz herhalde baksana aynı ilaçlar hemde sizde hem de bizde var.:1:

kızlr nasılsınız bakim.nurselin oğluşu olcakmış ayyyyyy Rabbim bağışlasın inşallah.herkese nasip olsun inşallah.bize de kız geliyo artık teyzeleri.ama diğerini öğrenemedik.

kızlr nasılsınız bakim.nurselin oğluşu olcakmış ayyyyyy Rabbim bağışlasın inşallah.herkese nasip olsun inşallah.bize de kız geliyo artık teyzeleri.ama diğerini öğrenemedik.

Maaşallah cnm prenses geliyooooooo demekkkk oyy yerimmmm :16::16::52::52::52::8::8:
sağ sağlim al inşallah kucağına ikisinde cnmm..sağlıklı olsunlar ama diğeride erkek olursaaaaa iyi olur.. :55::55::55:
ben bakalım ne zaman öğrenicemmm :34:

bizim bitkisellerde geldi bizde zannedersem farklı ürünler var zatan ersel bey sizin durumunuz çok karışık demiş.bizim gibi sadece 1 kişi daha varmış,ürünler:3 kutu HPREX, 1 kutu KFREX,1 Kutu KORPLUS,1 kutu KGİ,1 kutu GNK,1 kutu MAYREX,3 şişe SERTOLİ,1 şişe LEYDİNG,ŞİFA OLSUN İNŞALLAHHH HEPİMİZE...[/QUO

canım inşallah eşine de şifa olsun kullandıklarınız sizin azosperm nedeni neydi,ürünlerin 4 tanesi bizden fazla canım...
sağol canım ,bizim azosperm sebebimiz inmemiş testis, küçükken testisin biri alınmış diğeride tam olarak yerinde değil ve küçük,ayrıca celalettin hocaya gidince prolaktin sorunuda çıktı hipofiz bezinde mikroadenom varmış.Genelde erkeklerde ya hipofiz kaynaklı yada testis kaynaklı oluyor azosperm,bizde hem hipofizde sorun var hemde testisde,biliyorum bizim durumumuz çok zor ama yinede bir umut işte,bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz görürüz spermleri.

Canım sizin kullandıklarınla eşimin kullandıkları aynı sadece farklı olarak MAYREX Var.O bizde yok.:53:
O bir kişi biziz herhalde baksana aynı ilaçlar hemde sizde hem de bizde var.:1:

:1::1:bilmiyorumki canım bizim hem hipofizde hemde testisde sorun var oyüzden karışık demiş galiba,sizdedemi öyle.

sağol canım ,bizim azosperm sebebimiz inmemiş testis, küçükken testisin biri alınmış diğeride tam olarak yerinde değil ve küçük,ayrıca celalettin hocaya gidince prolaktin sorunuda çıktı hipofiz bezinde mikroadenom varmış.Genelde erkeklerde ya hipofiz kaynaklı yada testis kaynaklı oluyor azosperm,bizde hem hipofizde sorun var hemde testisde,biliyorum bizim durumumuz çok zor ama yinede bir umut işte,bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz görürüz spermleri.

canım bence içini ferah tut umut her zaman olsun
benim eşimde de inmemiş testis problemi vardı hemde nerdeyse ergenlik döneminde indirilmiş 14 yaşında
çok şükür mikro tese de sperm bulundu

:1::1:bilmiyorumki canım bizim hem hipofizde hemde testisde sorun var oyüzden karışık demiş galiba,sizdedemi öyle.

evet ama hipofizde herhangi bir şey yok eşim emar çektirmişti. ama beyin üretim yap emrini vermiyor demişti doktor ayrıca küçük testist sorunu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X