hoşgeldin cnm hücreler çıkmış çokk sevindim inş devamı spermler olsunmerhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
preglny ve menogona başlayacağız Allah ın izniyle de .
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.
bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.
hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
hoşgeldin cnm hücreler çıkmış çokk sevindim inş devamı spermler olsun
bundan sonra hep iilikler bulsun şu ramazan bize hep güzel şeyler getirsin cnm
OHHH MASALLAHBUNU GOSTEREN RABBIM SIZE BOL KUYRUKLU SPERMCIKLERIDE EN KISA ZAMANDA GOSTERIR INSALLAH HADI AZ KALDI CEMREM29 PESINDEN SEN GIDECEKSIN INSALLAH SIZINDE 40 LARINIZ KARISIR INSALLLAAAAAAHHHHH BUNA HALAY CEKMEZSEM OLMAZ
CANIM RABBIM YOLUNUZU BAHTINIZI ACIK ETSIN INSALLAH SENDE MUJDELI HABERLERLE DONERSIN INSALLAH HADI BAKALIM SIMDI SIRA SIZDEEINSALLAH SEN VE DIGER ARKADASLAR TEZ VAKITTE KURTULURSUNUZ BU ILLETTEN SONRADA RABBIM KAVUSTURSUN ERKENDEN
aminnn hep böle sevinçten yorgun olallımAllah razı olsun canım benim ,inşallah ramazan bereketiyle gelir hepimizin yüzü güler,
mutluyum bi okadar yorgun :)
dinlenmeden sizinle paylaşmak isteedim sevincimi.
cnm hep konusuyoruz ama burdanda yazayım inş hayırlı haberler alacaksın rabbim yardımcın olsun dualarım seninle tatlım
canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inş
aminnn hep böle sevinçten yorgun olallım
git dinlen cnm yarın görüşürüz
burası bizim evimiz arkadaşlarımızla muhabbet etmek için zaten güzeliminşallah canım benim ya sevincimizde sevinip üzüntümüzde kederlenen insanlara ne kadar hasretmişiz.sağol canım .
canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bunlarrrrrr canım arkadaşım için..
çokkk mutluyummmmmmmm
merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.
bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.
hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
cnm ayy keseyi görücen demek maşallahhhhh kız bak o günler bile gelmişşş
sen kalp atışlarınıda duyacaksın inşş
hemen bize yaz merak ederiz biz seni güzelim
şaşkın babası şirin annesine gösterdi kendini demek ne güzelllll
kalp atışını da duyarsınız inşllhhhhhhhhhhhhhhh
DARISI BİZLEREEEEEEEEEEEEE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canım tebrikler bebişinin inşallah kalp atışlarınıda duyarsın en yakın zamanda:)
merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
şükür cnm çok şükürrevet teyzesi çok şükür gördük inci tanemizi
allahın izniyle pıt pıtlarıda duyarız inş
herzaman dualarımdasınız bidenem inş sizde göreceksiniz bu günleri en kısa zamanda
canım benim hadi gözün aydın sende eşinde rahatlamışsınızdır artıkcanlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?