canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inş
opu sonrası hiç bu tarz şikayetlerim olmadı, ne şişkinlik ne ağrı canım yaaa...
sanırım bu sebeple ertelemediler.
çok şükür 2 gündür ağrılarım daha iyi. bol su ve kaysı hoşafı kurtardı sanırım
uyarıların için çok sağol canım arkadaşım.
bu gün 12. gün testi istemişti doktorum, eve yakın bi hastaneye gittim
sonuç: 1120 çıktı. ultrasonla baktı dr ama daha ortada bişey yok, daha çok miniklermiş.
iğnelerden dolayı oluşan onlarca kist yumruk kadar görünüyordu.
bazıları patlamış, onun için şişlik ve ağrım varmış bu doktora göre.
bu dr da 24 temmuzda gel ancak görünür kese, tek mi çift mi o zaman belli olur dedi.
sonucu bildirmek için kendi doktorumu aradım o 15 temmuzda gel, kese görünür dedi.
kim doğru söylüyor bilemedim. bu gün 4 hafta 1 günlüklermiş.
inşallah sen bu gün görmüşsündür meleğini canımmmmm
canım senin meleğin bugün tam olarak ne kadarlık oldu?
şükür cnm çok şükürr
pıt pıtları duyarsın tekmeleri hissedersinn inşş o günlerde sırayla gelecekkk
aminnn darısı bizeeeee olsunnnnnnn
canım benim hadi gözün aydın sende eşinde rahatlamışsınızdır artık
meleğimizde sıkı sıkı tutunmuş annesine Rabbim sizleri bir ömür boyu ayırmasın
inşallah babasıda bu yaşadığı mutluluk ve güzel günler sayesinde hastalığını tedaviye bile gerek kalmadan atlatır
dualarımız sizinle inşallah kalp atışlarınıda duyacaksınız
canımmmmm haberi duyuncaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmm
heyecanla bekliyodummmmmm senden gelicek haberiiiiii..
tekrar gözünüz aydınnnnn bitanemmmm..
keseyi gördün ben inanıyodum zaten görüceğinize.
bizimkine söyliycektim oda uyuyodu sen aradığındaaaaaa öyle kendi kendimee sevdimm bebişini..
darısı inşallah kalp atışlarını duymaya.
benimmmm minik yiğenimmmmmm oyyy teyzesinin bitanesiiiiiii..
ne güzel yerini bulmuşş yerleşmişşşş..
Cnm nasılsın hamileymişsin senin adına çok sevindim tatlım inşş.sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn cnm
ıyı akşamlar ıkı yılık evlıyım bu sıteye yenı uye oldum esımınn azospermm hastası olduguu nu 6 ay one ogrendık takdır edersınızn kı hepınızın yasadıgı sıkıntıları bız de yasadık bazen ayrılmayı bıle duşunduk ama sonra tevekkül edıp tedaviye başladık kaan hocayla ona sonsuz guvendık ve esımı cuma gunu mıkro tese ameliyatına adı ve hala soktayz cunku ben cok umutsuz bır kısılıktım ALLAhıma ssukurler olsun tek bır yumurta açıldı ve çok fazla sperm bulundu hepsının de sağlıklı olduğunu soyledı hoca ve ılerde kendılıgınden bıle uretıım olabılır dedı Allh kaldırılan ellerı boşa cevırmıyor spermlerımız donduruldu kısmetse bayram sonu tupbebek tedavısıne başlıyoruz ben yenı uyeyım ama hepınızın dualrını bekliyorum bu yolda herkse sabır ve başarı dılıyorum
merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
preglny ve menogona başlayacağız Allah ın izniyle de .
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.
bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.
hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
evet teyzesi çok şükür gördük inci tanemizi
allahın izniyle pıt pıtlarıda duyarız inş
herzaman dualarımdasınız bidenem inş sizde göreceksiniz bu günleri en kısa zamanda
Aman da aman bebişini görmüşte gelmiş
Şükürler olsun Rabbime bu günleri sizlere de gösterdi ya.
Artık dünyada bizden mutlusu yok.
Pıtpıtları da duyacaksınız İnşallah
CANIM YAA O KADAR ÇOK SEVİNDİM Kİ ANLATAMAMRABBİM BU MÜBAREK AYLARDA HEM GÜZEL HABER ALMANI NASİP ETTİ.
HEM TAM TEDAVİ AŞAMASINA GELMİŞKEN BÜYÜK BİR SÜRPRİZ YAŞATTISANA VE SEVDİKLERİNE ALLAH KUCAĞINIZA DA ALDIRSIN VE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN
ARTIK KEYFİNE BAK BOL BOL DİNLEN BUGÜNLERİN ACISINI ÇIKART SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM RAHAT VE MUTLU BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN
İNŞALLAH BÜTÜN TESTLERDEN SORUNSUZ ŞEKİLDE GEÇERSİN CANIM
Cnm nasılsın hamileymişsin senin adına çok sevindim tatlım inşş.sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn cnm
Merhaba kizlar, uzun zaman oldu, umarim herkes iyidir veeeeee yeni yeni hamisler vardir !! :)
Bizde henüz tik yok, iyi haberler vermek isterdim ancak durum oyle degil, bu arada merkezi falan da degistirdik. Hala bi ICSI denemesi yapamadik eylülde insallah ICSI tedavisine baslicaz, tutsada tutmasada elde olanlarla bi deneme yapicaz artik, gerisi Allaha kalmis.
Baska konu basliklara girip biraz arastirma yapicam , bir ihtimal spermlerin kuyruk yapisinda genetik bozukluk olabilir elektron mikroskop altinda incelemeye gönderildi örnekler .. görüsürüz canlar öptümmmm
birkaç senedir takib ediyorum ama yazacak birşeyim yoktu tedaviye başlamamıştık... ama içimden hep diyordum ki hele bir şu açlık tedavileri işe yarasın butun kızlara söyleyeceğim denesinler... ama tabi hüsran olunca yine yazmak istemedim.. şimdide en azından şansımızı denemek adına tedaviye başladık... insanın içinde umut olunca içi içine sığmıyor ve kendimi benim halimden anlayanların arasında buluyorummm... tedaviye gelince bir çok araştırmalar var bu konuda vücut aç kaldıkça kendi hastalıklı hücrelerini yiyerek enerji sağlıyormuş.. bu gibi bir sürü yazı okuyunca artık normal gelmişti... çok şükür şimdi eski sağlığımıza kavuştuk.... teyzesi biliyorum daha sperm bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ama bebişim ilk elbisesini dün aldım.... aslında kendim daha güçlü zannediyordum ama... galiba iğnelerden hormanlar değişince saçmalıyorsunbu arada ben kan gurubu bilmiyorum bu güne kadar ihtiyaç olmamıştı evlenirkende sormadılar bugün test yaptım ben negatif eşim pozitif ne yapıcagız biz tedaviyi olumsuz etkiler mi :? 3. iğnemi olacağım bugun...
s.a canlar çok şükür iyisiyle kötüsüyle sınavımı atlattım biri iyi biri kötü gecti artık işim Allaha kaldı inşallah layık gördüyse olacak yoksa yine hayırlısı deyip devam edicem napalım rabbimin takdiri bu süreçte dua eden merak eden arkadaslar hepinizden allah razı olsun dilerim rabbim en güzel haberler almanızı nasip etsin hamile olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinizi çookkk seviyorum
CANLAR KISMET OLURSA BUGUN RAMAZANA BAŞLIYORUZ İNŞALLAH EN GÜZEL ŞEKİLDE RAMAZANI GECİRİP BAYRAM EDERİZ HEPİMİZİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUN......ALLAHA EMANET OLUN
merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
preglny ve menogona başlayacağız Allah ın izniyle de .
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.
bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.
hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
bitanemmmmmmmmm gözün aydın çok şükür keseyi görmüşsünüzcanlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?