Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ohhh 2. gece toparlamışsınız bile süpersiniz tatlım
yaşasınlar tabi tatlımmmmmmm büyüdüler artık sere serpe yatsınlar yataklarında kuzucuklar
herşey onlar içinnnnnnnnn
güzel odalarınd sağlıcakla büyüsünler meleklerimiz

gözünüz aydın canım keseyi görmüşsünüz. İnşallah hamileliğinin sonuna kadar herşey böyle yolında gider. Darısı bizlerin başına.

saol canım amin inş pıt pıtlarıda duyarız
inş sizlerde yaşayacaksınız bu mutluluğu en kısa zamanda

saol bitanemmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnn
canım o günlerde gelecek allahın izniyle
bak hersene aramızdan kaç kişi kavuşuyor bebişine...
inş sizlerede nasip olacak

merhaba çok sevindim senin adına
inş bayramdan sonra meleğin seninle olsun

a.s canım hoşgeldin hadi geçmiş olsun atlatmışsın sınavını
hakkında hayırlısı olsun canım
senin de mübarek olsun ramazanın.
sağol canım amin inşallah Allah razı olsun
normaldir canım senin 2 tane bi de Allah kolaylık versin.
gözünüz aydın canım maşallah
darısı en kısa zamanda spermleri görmeye olsun inşallah.
canımmmmmmm hadi gözünüz aydın sıra kalp atışında inşallah
her aşaması ayrı güzel büyüdükçe daha da güzel onu hissedince...
hepsini sırayla sorunsuz yaşarsın inşallah canım

hoşgeldin arkadaşım
maşallah ilk m.tesede çıkmış spermler ne güzel
Allah hayırlı etsin başlayacağınız tüpbebek tedavisini inşallah.

ilk orucumuz bugün rabbim hepsini sağlık sıhhatle tutmamızı nasip etsin..
hepimizi bayrama ulaştırsın..
bu mübarek ayda kimin gönlünden neler geçerse yaradan hayırlısıyla nasip etsin..
muradlarımızı bize hayırlı kılsın..
edilen hatimler okunan dualar,yapılan türbe ziyaretleri
efendimize( s.a.v) sunulan selat_ ü selamların hürmetine dualarımız kabul olsunnn
herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrr

amin canım
günaydın sana da nasılsın canım.

hepinize hayırlı Ramazanlar kızlar
Rabbim bu mübarek ayda günahlarımızı affetsin,
gönlümüzden geçen bütün hayırlı muradlarımızı nasip etsin inşallah.

canım rüyamda seni gördüm
daha doğrusu topikte hamileyimmmmm diye yazmışsın
nasıl seviniyoruz ama normal yoldan hamile kalmışsın
inşallah yakındır canım bu güzel haberi vermen
Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

canımmmm nasıl sevindim anlatamam allahım sıkıntılarda bırakmasın seni ve kocanı :-*
23 temmuzda da kalp atışlarını hayırlısıyla duyarsın bizi de sevindirirsinn
canım benim çok mutlu oldum öyleki ağlamaklı yanii

herkese merhaba ne zamandır girmiodum yine kafa bir milyonn tedavi sürecimiz
menegon ovitrelle devam ediyoruz işte bakalım ağustos sonunda tekrar testimiz olacak bi değişiklik olmadığından içimden bişey yapmak gelmedi ama baharı duyunca çok sevindim rabbim biz olmayanlara da nasip etsin bu mutluluğu inşallah hepiniz iyisinizdir umarım :*
herkese bu ramazan ayı hayırlı olsun inşallah

maşallah canım Rabbim nazarlardan esirgesin sizi.
inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın, kucağına da alırsın mucize meleğimizi

valla bana yumurta toplandıktan sonra şikayetin olursa erteleriz dediler canım.
o zaman bi sıkıntı yoktu,dediğin gibi sonradan çok rahatsız oldum şişlikten ve ağrılardan.

ben de 15 temmuzda 5+1 olucam. inşallah keselerimiz görünür.
dünden bu yana içim bi buruklaştı nedense.
içimde bi boşluk hissetmeye başladım sanki. ağrılar azaldı diye sanırım
Allah'tan hayırlısı artık.

HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLAR,bidahaki ramazanda isteyen herkesin bebekleri yanında olsun inşallah.Kızlar iğne vurdurmak orucu bozmuyormuş ,diyanette öyle açıklamış,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

canlar hepimizin ramazanı şerif-i hayırlı olsun
bu ayda ettiğimiz bütün ibadetlerimiz kabul olsun inşlh
ettiğimiz bütün dualarımızın dileklerimizin kabul olması dileği ile herkese hayırlı ramazanlar....

cnm benim hayır olsun inşlh
tüylerim diken diken oldu neye işaret acaba
şu mubarek günlerin hürmetine rabbim bizede evlat yazmıştır ve senin düşünde çıkmıştır inşlh
eşim iğnelerine kürlerine devam ediyor inşlh
dediğin gibi birgün doğal yoldan olmasada bende hamileyim diye yazmak nasip olur
ayyy nursenim beni çok mutlu ettin
sende iyisindir inşlh sende oğluşunu sağlıklı bi şekilde kıcağına alırsın inşlh cnm

hepinizden tek tek allah razı olsun,iyi gönüm de kötü gönümde hep yanım da oldunuz.sözlerinizle teselli etmeye çalıştınız.
mubarek ramazanlar hürmetine allah gönlünüzdekini hayırlı eyler,gelecek razamana bebişlerimiz bizlerle olur inşallah..
2 tüp dondurulmuş spermimiz var tek şansmımız malesef.
ben hala pes etmedim ,orada o spermler dururken denememek olmaz diye düşünüyorum.
eylül,ekim gibi 6.deneme için kolları sıvayacağım kısmetse.( eşimi ikna edebilirsem)...bu arada başka merkezlede görüşeceğim.2 negatifften sonra merkez değiştirmek mantıklı gibi geliyor..
baktık 6.da olmazsa,geleceğe karşı hedefsizlik,yaşamda koca bir boşluk,umutsuzluk yaşamamak için :evlat edineceğiz bizde..sonuçta herkez anne olacak diye bir şey yok.önemli olan doğurmak değil,bebeğini yüreğinde ,gögsünde ,ruhunda büyütmek..herkez anne olursa o kadar annesizz babasız sevgiye muhtaç bebekler ne olurdu..
zaten kendi çocuğum olsa bile koruyucu ailelik veya evlat edinmeyi hep düşünüyorduk..
çok uzun yazdım yinee kusura bakmayın,bakalım zaman bize geler getirecek,rabbim büyükkk.
bu derdi bana verdi ,bu dert sayesinde iyi bir kul almak için çaba gösteriyor ve şükür diyorumm.
rabbim bizlere hz eyüp peygamberin sabrını versin.o ki vucudunu kaplayan yaralarda ki kurtlar yere düşünce alıp tekrar yaraların üzerine koyuyormuş,onlar rabbimden geldi diye...bizler de halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum,tek istediğim hayataımıza ekstra mutlulukk,sevinç katmak değilmi..
allah hepimizn yardımcısı olsun ..

Son düzenleme:

canım inşallah neden olmasın ki
herşey Rabbimizin kudret elinde değil mi,onun yaratmasıyla olmuyor mu
sadece herşey vaktini saatini bekliyor inşallah da yakındır bu zaman
çok şükür canım biz de iyiyiz oğluşumla bol bol dinleniyoruz
artık daha çabuk yoruluyorum
Allahım sizlere de nasip etsin canım tez zamanda inşallah.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun,yaşadığın şey çok zor biliyorum seni ne söylesem teselli edemem,zaten öyle cümleler kurmayıda hiç beceremem.eylülde falan tekrar denemeyi düşünüyormuşsun ama canım benim naçizane fikrim birazdaha beklemen 5 kere denemişsin bu 6. olucak vücuduna yazık psikolojine yazık,canım bu çocuk konusunda psikoloji çok önemli,ben çok duydum kaç kere tüpbebek denemiş tutmamış,sonra oluruna bırakmış kendiliğinden hamile kalmış kadınları,bence biraz dinlen, kafandan bu düşünceyi at ,eşinle tatil yap,deneyeceksende ozaman dene ,tabi inşallah kendiliğinden en yakın zamanda hamile kalırsında tüp bebeğe gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…