evt cnm eşim 2 sefer ameliyat oldu
biz 2004 te evlendik 1 yıl korunduk 2006 ocak ayında azospermi ile tanıştık
25 aralık 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde ben tüp bebeğe hazılanarak eşime tese yapıldı ameliyata kim girdi bilmiyoruz bile hiç bişey bulunamadı dediler benden yumurtalar toplanamadı
daha sonra 13 nisan 2011 yılında kaan aydosla tanıştık ve 10 ekim 2011 e kadar gün aşırı göbekten menegon iğne vurundu ve 10 ekim 2011 de ankarada gen art merkezde mikro tese oldu
patoloji raporu sertoli ceel only
dr göre ise elongeler var denildi
o gündür bu gündür tedavideyiz
tahlillerde ölü sperm var denildi elongeler var spermtidler var değişik şekilde sperm görüldü denildi ama
hiç bir ilerleme kaydedemedik
biz hala aynı yerde sıfır spermdeyiz
inşlh bu yolda olumlu bir sonuca varabiliriz tek ümidim ve tesellim celalettin hocanın tedavisi....
Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.
Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.
Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.
Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.
Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.
Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.
Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim...
ahhh tülyacım ahhh yüreğimi dağladın inşallah anlattığın gibi bir kızın olur.
inşallah benimde ve diğer arkadaşlarında olur.
bende hep hayalimde bir kızım olsun istemişimdir. bilmem kısmet olur mu kiiii
Çok duygulu bir yazı. Sanki bir şairin elinden çıkmış gibi. Ellerine sağlık. Aslında bir çoğumuzun hissettiklerini dile getirmişsin. Ben inanıyorum Allah inşallah emeklerimizin karşılığını verecek. Bu kadar özveri ile eşlerimizin yanında onlara destek olduk. İnşallah bebeğini kucağına aldığın günleri göreceksin.
Canlarım bunu face de görmüştüm bende paylaşayım dedim.
Tam da bizleri anlatıyor.Aslında kız erkek farketmez ama işte annelik duygusunu anlatıyor.
İnşallah hepimiz bir gün anne oluruz.Tüm dileğimiz bu.
Her şer de bir hayır vardır.
canım ne olur dua ederken sadece sperm çıksın diye dua etme kaliteli spermler çıksın vede bana onllaarı evlat olarak nasip eyle diye dua et.oh ne güzel sizde şöyle güzel keyifli bir iftar yapın eşinle
sonrada bebişlerin seninle iftar yaparlar tatlım
inşlh mercancığım inşlh tatlım hiç bilmiyorum bişeyde diyemiyorum artık
son günlerde yine içimde bi hüzün var acaba herşey boşunamı diyorum
eşimden tahlil yapmasını çok istiyordum şimdi zaman daraldıkça çok korkuyorum
ne olur 1-2 sperm görsek bizde ama nasip kısmet işi işte
çok içten ettiğin dualarına amin diyorum inşlh dediğin gibi olur cnm
bende o minik kızlarınla seni öpüyorum a.e.o cnm...hayırlı ramazanlar ...
aynen canım sana katılıyorum evet eşlerimizde sperm çıktı şükürler olsun ama bizim halen bebeğimiz olmuyor bu demek olmuyorki sperm çıkınca bebeğimiz olacak.biz dua ederken eşlerimizde sperm çıkması ve sonrasında bebeğimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı istemeliyiz Rabbimden.inşallah çıktığımız bu yolda Rabbim evladımızı da kucağımıza almamızı nasip etsin.canım banada 1 tane blastosist embriyo transfer edildi 6 taneden bir tanesi kaliteliydi ama oda tutunamadı . bende çok üzüldüm ama elden gelen birşey yok benim eşimin azo sebebi genetik o yüzden oluşan embriyolarda sıkıntı oluyor hemde tutunamıyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun bu mübarek günler hatırına Rabbim bize daha fazla aratmadan evlatlarımızı göndersin inşallahcanım ne olur dua ederken sadece sperm çıksın diye dua etme kaliteli spermler çıksın vede bana onllaarı evlat olarak nasip eyle diye dua et.
sadece sperm çıkmasıyla iş bitmiyor malesef..kaliteli olmaları gerekiyor.
tedavi gördüğüm merkezde bir bayan ile tanıştımm ..yüzbinlerce spermleri var eşi tesede olmamış hiç,
ama 5kez tüpbebek denemişlerr,hiç ebmriyo olmuyormuş.spermlerin döllememe yeteneği yokmuş..morfoloji 0.düşün artık.
tese olmayada razılar yeterki kaliteli sperm bulunsuz diye çırpınıyordu..emre bey tese de olsanız değişen birşey olmaz demiş..
beterin beteri varr..allah sonumuzu hayırlı eylesin inşallah..
aynen canım sana katılıyorum evet eşlerimizde sperm çıktı şükürler olsun ama bizim halen bebeğimiz olmuyor bu demek olmuyorki sperm çıkınca bebeğimiz olacak.biz dua ederken eşlerimizde sperm çıkması ve sonrasında bebeğimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı istemeliyiz Rabbimden.inşallah çıktığımız bu yolda Rabbim evladımızı da kucağımıza almamızı nasip etsin.canım banada 1 tane blastosist embriyo transfer edildi 6 taneden bir tanesi kaliteliydi ama oda tutunamadı . bende çok üzüldüm ama elden gelen birşey yok benim eşimin azo sebebi genetik o yüzden oluşan embriyolarda sıkıntı oluyor hemde tutunamıyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun bu mübarek günler hatırına Rabbim bize daha fazla aratmadan evlatlarımızı göndersin inşallah
kızlar merhaba ..sorunlarımız ortak biliyorsunuz..bizdede 1-2 sperm çıkıyor ama morfoloji kötü malesef.
bugun son negatifin ardından doktorumla görüştüm.bana dediği denemekten başka çaremizin olmadığı,
bizim spermlerin döllemeye yeteneği azmış.tesede oldu ama hiç birşey değişmedi.
bizim embriyolar 5.güne kadar yaşabiliyormuş ama,5.günden sonra ilerleme duruyormuş..5.güne gelen embriyolarda tam açılma sağlanamıyormuş..o nedenle tutunamıyor dedi.belki diğer denemede kaliteli çıkar deniliyor..şimdilik ana sebep spermde dölleme yeteneğinin olmaması dendi.
dene dene nereye kadar,sonu yok bunun.allah yardımcımız olsunn.merkez değişikli yapacağım.
son denememi farklı bir merkezde (memorial)da gerçekleştireceğim kısmetse..
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
az önce eşim aradı sperm boyama testinde sonucumuz,çok nadir sperm var ve hareketsiz çıkmış bu seferde.ne yapacağız biz ya tam bir şeyler oldu derken geri sarmaya başlıyo bu lanet şey!
ayne öyle.yorgunlukları hiç düşünmeden denenmeli deniliyor.yaşın genç dedi doktor.31 yaşındayım ama yumurta kalitesizliğide varr.doktorlar doğru söylüyorda denemek açısından dene dene nereye kadar deneyeceğiz.bizede spermler kalitesi demişlerdi
en son denememde bu nedenle gebelik oluşmuyo diyor.üstelik benimde 2.denememde blast transferi 5.gün embiryosu
olduğu halde üstelik 1.kalite embiryo denildiği halde de olmadı.
hem maddi hem manevi anlamda çöktüm ben.inşallah mevlam çok aratmadan bizleri evladımıza kavuşturur.
canım merkezini değiştir.inşallah senin içinde bu merkez daha hayırlı olur.
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
maşallah canımmm,
allah tamamına erdirsin..hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..nerde deneme yaptın ,kaçıncı deneme de mu mucizeyi yaşadın ve tedavimden biraz bahsedermisin?
tebrik ederim Allah tamamını erdirsin.ne güzel bir haber yaa maşallah
Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin. Seni ve babayı tebri ederim. MaaşallahNe güzel bir bereket geldi :)) Devamı hep sürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?