Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cemrem.arkadaşım ben neden tutmuyorlar demiyorum bilyorum zaten hamile olduklarını.yok canım ben ramazanda rabbim nasip ederde o günleri görürsem yemek yedim kahvaltı yaptım demem.başka zaman tamamda ramazanda olmaz.muhakkak herkes tutar diye bi kaidede yok.ben komşumun allaha emanet ettiğinden bahsettim.yoksa o oruç tutuyorda sizde tutun demiyorum haddim değil.dün yazdıklarını es geçtim baktım bugünde aynı muhabbet.dayanamadım.ben kafama ne takıcam allah aşkına milyon tane sıkıntım var bunlarımı takıcam.rabbim herşeyi görüyor nedesem boş.isteyen tutar isteyen tutmaz.tabiki zor ikicanlı olup okadar saat oruçlu olmak.ama alanende yazılamaz böyle şeyler.ramazan adabı var.biz Müslümanlar ne kadarda hoşgörülü olmuşuz allahım.bu kadar hoşgörü cennetinde boğma bizi yarrabbi.

Bahar85 bence yanlış anlaşılcak hiçbir durum yok.Haklı ya da haksızlık davası değil ama yanlış yerden bakılıyor bence.
bu kadar zor bulunmuş bir hamilelik elbette yazılacak zaten biz istiyoruz sizib her yaptığınızı paylaşmanızı..

ben oruç tutarken aksine sizin kahvaltı yapmanızdan mutlu oluyorum hem de çoookkk

ne güzel diyorum 2 kişiler Allahım bana da nasip et diyorum.

Ben oruç tutan biri olarak görüşümdür bana özeldir ben böyle düşünüyorum.

Tüm hamile arkadaşlara afiyetler olsun.

Elimde gelse hepinize ben hazırlasam ben oruçlu olsam gene akşama bilikte yesek

sevgiler

hşbuldum canım
olur ya takılmayın
mübarek gün uzatmayın bence
canm ne zamndır aklımda msjlarda sormayı unutuyorum
enişte rahatsızlığından sora hala işe gidiyormu:26::26:

yok canım ne takılacam ilk çok canım sıkıldı ama şuan unuttum bile ben yazacağımı yazdım gerisi önemli değil benim için...
canım eşim hasta değil zaten çok şükür
işten hiç çıkmadı zaten hep devam etti...
bu hastalığın belli başlı belirtileri var mesela gece terlemesi, halsizlik, ciddi kilo kaybı gibi...
önceki hastalıklarında hepsi vardı ama şimdi hiçbiri yok...
onun için bi problemi yok normal hayatına devam ediyor

cnm sen çokk büyük konuşuyorsun..
hoş görü müslümanlıkta var olan bişey efendimiz( s.av ) neler çekmiş hoş görü göstermiş te
biz kimiz allah aşkına da hoş görüye dayanamayacağız aminnn. peki cnm sen nasıl istesen öyle düşün
tatlım burda yazacağına özelden yazsaydın daha ii olurdu..
inşlh bu günlerde dualarımız kabul olur bizlerde tadarız o mutluluğu..

Son düzenleme:

canım herkesin görüşü kendine bende sabah baktım yazılarınıza ama rahatsız olmadım
göreceli yani tedirgin olmakta takılmayın
tartışmaya değmez mübarek günde

anladım canım aman çok şükür hasta olmasın belirti filanda zaten
sevindim işe gitmesine evde oluncada hep kurar kafasında
Allahım huzurunuzu bozmasın canım benim

amannn kızlar tartışmayın yaaa zaten hamileler oruç tutamaz bence Allahın verdiğini en kıymetli şekilde bakmak gerekir.
hem zaten arkadaşlarımız kolay hamile kalmadı kii

Arkadaşlarrr benimde sabah yazdıklarımdan gerçekten rahatsız olanlar varsa bende özür dilerim.:26:
Allah emanett olunnnnnnn

kızlar ne özürü özür dilenecek birşey yok ortada bence
hamilelik bu,insanın yemeye ve içmeye daha çok ihtiyacı oluyo
ben de hamile olmadan önce hamileyken ya da doğum yaptıktan sonra oruç tutmayanlar için
nasıl tutmuyolar ki insan tutabilir yani dayanabilir diye düşünüyodum ama
gerçekten öyle değilmiş durum yiyip içerken bile kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyo
2 saatte bir bir şeyler yeme ve su içme ihtiyacı hissediyorum
hem dinimiz kolaylık dini değil mi niye kendimizi zora sokalım dinimizde buna ruhsat verilmişken
hiç kimseyi rahatsız etmemeli bu bence keyfi yapılmış birşey değil bu
ben de isterdim tutabilmeyi ama olmadı işte hem doktorlar da önermiyo ilk 3 ay oruç tutulmasını
bebeğin tam gelişme aşaması,günler uzun ve sıcak
ben 4 aylık oldum ama dayanamıyorum dr.um da tutmamamı söyledi
sıkıntısı olmayan ve tutabilene ne mutlu Allah kabul etsin tüm müslümanların orucunu.

cemrem arkadaşım kız ben neye büyük konuşuyorum anlamadm.ben hamile kalıp oruç tutarımmı dedim.burda acıktım kahvaltı yaptım demem.gider yemeğimi yer kahvaltımı yaparım burya yazmam.komşularımın yanındada yemem içmem.bu büyük konuşmaksa rabbim başıma versin inşallah.hoşgörü Müslümanlıkta tabiki var.biz işimize geldiği gibi hoşgörülü oluyoruz.oysa efendimiz öylemi.her şartta hoşgörülüydü.farz olan şeylerde hoşgörü de yoktur.adı üzerinde farz.kul muhakkak yapmalı.özelden neyi yazıcaktımki.benim öyle başkaları gibi gizli saklım yoktur.neyi özelden yazıcaktım.neyse ya zaten anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum rabbım tuttugunuz orucları ettıgınız duaları kabul etsın ınsallah , nasılsınız kızlar bız pasamla cok ıyıyız cok sukur carsamba gunu kontrolumuz var seker yuklemesı yapılacakmıs bakalım hayırlısı bı yaramazlık yok cok sukur , tedavıdekı arkdaslar ınsallah hayırlı guzel sonuclar alırsınız hamısler allahım sızlerıde bebıslerınızıde korusun ınsallah gorusuruz hepınızı optum

ben sana hep cnmlı cicimli konuştum sen bana davul zurna az dedin anlayışsız yaptın beni
olsun cnın sağolsun güzelim

ben çıkıyorum artık a.e.o dersler beni beklerrrrrrrr

nursenciğim merhaba.sen bi noktayı okudun anlaşılan.oruç illa tutunmu dedim ben.tutmadığınızı alalen yazmanızdır problem.ben hamileler dayanabilir demiyorum ki.zaten hamile olmayanlar bile bu kadar zorlanırken hamileleri düşünemiyorum.siz ramazan ayında alalenmi yiyip içiyorsunuz.evet dinimiz kolaylık dini diye de buna sığınmayalım.ben Müslüman olarak kusura bakmayın rahatsız oluyorum.ha siz Müslüman olmasaydınız derdimki adamların dininde zaten oruç yok ramazana saygı yok.lütfen anlamadan yorum yapmayın.ben neden oruç tutmuyorsunuz demiyorum.ya ramazana saygı göstermek bu kadarmı zor.ramazana saygı demek tutmasanda tutanın yerine kendini koymaktır.ramazanda amaç kendini açların yerinede koymaktır.rabbe şükürdür.arınmadır.komşusu aç iken kendini onun yerine koymaktır.ramazan demek başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluştur.dinimiz kolaylık dinidir nefsine kolay geleni yapma dini değildir.

ben sana hep cnmlı cicimli konuştum sen bana davul zurna az dedin anlayışsız yaptın beni
olsun cnın sağolsun güzelim

ben çıkıyorum artık a.e.o dersler beni beklerrrrrrrr

aşk olsun davul zurna sana değildi.kızım sana söylüyorum gelinim sen anlaydı.senin ne kadar yumuşak huylu olduğunu tahmin ediyorum canım.rabbim derslerinde başrılar versin zihin açıklığı versin inşallah.

selam canım ben senın ne demek ıstedıgını anladım sen ramazan ayına hurmet gosterın yesenız bıle bunu yazmayın demek ıstedın ve haklısın ,

hayırlı ramazanlar arkadaşım.ecmain.rabbim dahada iyi eder inşallah.şeker yüklemenizde güzel çıkar.

anladım canım inş hakkınızda hayırlısı olur...
canım bazı durumlar oluyor mesela tıkanıklık gibi bi durumlarda kullandığın bi kür bile etki gösterip çıkış başlayabiliyor...
ama bu kürleride kafaya göre kullanmamak lazım kaş yapayım derken göz çıkarmamak adına...
buradaki arkadaşlar genellikle bazı drlarla tedavileri sonucunda olumlu sonuçlar aldılar...
sizde eğer hemen tüp bebek tedavisine başlamayacaksanız arkadaşların tedavi olduğu drlarda tedavi olabilirsiniz...
ama yok hemen başlayacaksanızda emre hoca doğru karar...
saol canım allah sana da nasip etsin inş

Kizlaar bana cevap yazacak yok muuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…