- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ayyyyyyyyyy inş baharcığım inş işe başladım ya zaman su gibi akıyor sanki yoruluyorum ama zaman iyi geçiyor ...senin tayin işine çok sevindim bebeğin herzaman böyle hayırlı uğurlu nasipli kısmetli olsun inş.sende sağlıkla kucağına al inş.süpriz minikini
herkese hayırlı sahurlarrrr
kızlar bugün ve yarın sınavlarım var sizlerde dua edin bana da hayırlıısyla geçeyim sınavımı:26::26:
inşlh istediğim bölüme gelmek nasip olur
sınavlardan sonra görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr bugün bende burdayım size kavuştumAllahın selamı üzerinize olsun herşey gönlünüze göre olsun
günaydın tatlımmmm hoşgeldinnn
nasılsınız bebişlerinizleeeee
canım bebişlerinin ismi muhammed ve meryem mi olacakkkkk
canım günaydın ,sana birşey soracam şükürler olsun şimdi hamileyiz ya bizimde sizinde dondurulmuş enbiryolar var ya siz onları ne yapacaksınız neye karar verdiniz biz her dönem parasını yatırıp geliyoruz 5 yıl hakkımız var mış şimdi 4 yıl falan oldu sonra onları bize vermiyorlar ,hast.bizim adımıza Allah korusun satar falan mı aklıma herşey geliyor onları nasıl alacagız onlardan da vezgecemiyorum onlar benim umutlarımdı nasıl bir yol izleyelim bilgin var mı ,biz ne yapacağımızı bilemedik
evetttttttttt teyzesi Allah nasip ederse inş.Muhammed peygamber efendimizin ismi ve muhammed ve Meryem surelerini çok okurdum hep o zaman niyetlenirdim inş.şimdi nasip eder Rabbim ....
canım benim bebişler iyi görünüyorlarmış doktor öyle söyledi ben biraz fazla yoruluyorum ama sağlık olsun...
evet eşine yakın olman herşeyden iyi ayrıca bebeğin doğuncada hamileykende köy inan zor olur,ablam köy öğretmeniydi ve hemen bebkleri oldu çok zorluk çektiler ,evi taşırken herşeye el atma sakın kendine dikkat et bence çok güzel olmuş ohhhhhhhh ortam değiştirmeyi ben çok severim tebliği mekanda ferahlık varmış ,hicret etmekte sünnetmiş bence bundan sonra herşey sizin için daha güzel olacakkalp atışlarına yakında gideceksin .hayırlı haberlerle gel inş.
canım çok şükür rabbim nasip etti şuan hamileyiz ama allah korusun sonrasında ne olur bilmiyoruz...
yani sağlıcakla bebişlerimize kavuşsak bebişlerimize kardeş istiycez...
bizim 8 ağustosta 1 senemiz doluyor 450 tl ödeyip uzatıcaz 1 sene daha...
ben kıyamam 8 dondurulmuş bebişime
ne zorluklardan geçip sahip olduk onlara onun için çözülmelerine izin vermiycez...
her sene süreyi uzatıcaz onlar bize öyle rahatlık veriyor ki anlatamam...
bide biliyorsun bizim eşimden kaynaklı sağlık problemlerimiz olduğu için onlar bizim dayanağımız...
sizin bebişleriniz allah izin verirse ikiz olacak belki tekrar evlat sahibi olmak istemeyebilirsiniz...
ama ne olursa olsun zamanı gelmeden çözdürmeyin canım...
1 yıl daha devam ettirin süreyi seneye allah nasip ederse bebişleriniz sizinle olacak ozaman karar verirsiniz durumlarına...
ama onlar sizinde dayanağınız canım şimdilik vazgeçmeyin...
hastanenin embriyo satma gibi bi durum söz konusu olamaz canım...
neler duyuyoruz ileride bu ortaya çıksa bunun altından kalkabilirler mi mümkün değil...
öyle bişey yapmaya kimse cesaret edemez aklına getirme bunları...
çözülmesi istenilen embriyolar imha ediliyor çöpe gidiyor kuzular
içinizi karartmayın 1 sene daha uzatın süreyi bence
günaydın canar nasılsınız
flzask canım kontrolünde aksilik çıkmamasına çok sevindim hadi hayırlı olsun
ne dedi doktor peki büyümüşmü ne kadar ağırlıktaymış filan söylemedimi
meraklıyım biliyorsun çatlarım
günaydın canar nasılsınız
flzask canım kontrolünde aksilik çıkmamasına çok sevindim hadi hayırlı olsun
ne dedi doktor peki büyümüşmü ne kadar ağırlıktaymış filan söylemedimi
meraklıyım biliyorsun çatlarım
Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen
günaydn canım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
evet canım ya kim kıyabilir ki bizimde 5 tane onlar karnımda can bulsun diye çok dua ettim ,aklım hep onlarda atalar diye çok üzülüyorum 5 yıl sonrada mahkeme kararı gerekliymiş uzatmak için bizimkiler devlet.hast. ya .bizde hep dursunlar istiyoruz çözdürülüp çöpe atılmasına kıyamam ki ayrıca hiç birimizin hiç birşeye garantisi yok sonumuz ne olacak zaman ne getirecek ne götürecek hiç bilmiyoruz tabi çok haklısın bizimde Aralıkta spermlerin yılı doluyor şubattada enbiryoların izmire gidip ikimizde imza atıyoruz paralarını yatırıyoruz .inş çöpe falan atmazlar ...ben eşime hepsinide denerim sırayla transfr yapsınlar diyorum güçüm yettikçe onların atılmasına izin vermiyeceğim ama burada da benim üçüncü bebeğimi doktor aldı çöpe attı ,dursaydı karnımda hem üçtane transfer yapmış hemde birini apar topar aldı eşimde doktorla bir oldu beni ağlaya ağlaya kürtaş ettileraklıma geldikçe içim yanıyor .......
Güzel bir haftasonu geçiririz inşallah.
durudenizderya Canım ben de şuan hamileyim fakat ikiz değil o anlamda dedim. Bu hafta gördük keseyi çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyarsam biraz rahatlayacağım. Rabbim dileyene bebek nasip etsin inşallah.
Canım inşallah hep böyle güzel haberler alırsınız. Allah tamamına erdirsin.
Günaydın cnmmmm.
sağol cnm bi kontrolü daha atlatımmmmmm
büyümüş teyzesi her gidişimizde bizi şaşırtıyor bebeğimm .
meraklııııı seniii..
şimdi baharın heyecannı yaşayacağızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?