Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gözünüz aydınnnnnnnnn yazının başında içime doğdu güzel bi haber vereceğin
nasıl heyecanla okudum satırları anlatamam...
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn
rabbimin bi mucizesi daha işte şükürler olsunnnn
öyle güzel anlatmışsın ki duygularını inan çok mutlu oldum senin ve eşinin adına...
bizde aynı mucizeyi yaşadık bu ay bende 4 temmuzda öğrendim mucizemin benimle olduğunu
keseyi gördük yarın 7+3 de allah nasip ederse kalp atışlarını duyucaz
rabbim bu mucizeyi bu mutluluğu tüm arkadaşlarımıza nasip etsinnnnnn
şükürler olsun bi azolu daha kavuştu mutluluğa

Son düzenleme:

Canim benim cok duygulandim. Insallah yabrunizu saglikla kucaginiza alirsiniz. Senin icin dua edicem. Bende evlenmeden once esimin azospermi oldugunu biliyordum. Insallah isteyen tum herkesin saglilli bir bebehi olur.

Bahar 85
baharcım çom tşk ederim cnm.sayı 3 milyon ama sperm konsantrasyonu 0.8 ml ve eğer canlı sperm yoksa micro tese ile canlı sperm mi aranır? Bu şekilde tüp bebek denesek bile olmaz ki cnm eğer hiçbiri canlı değilse nasıl dölleyecek yumurtaları? Vitaminler varikoseli olan hastalarda da sonuç verir mi acaba?
Cvp için cok saol cnm

nabıosunuz canlar.. uzun zamandır gıremedım bende mısafırlerım vardı neler var neler yokk buarada eşim basladı ersel beyın ılaçlarına ınşallah 2.5 ay snra guzel haberler alabılırız

canım hoşgeldin inş kullandıkları şifa olur eşine ve 2,5 ay sonra alırsınız güzel haberleri

canım sperm konsantrasyonu demek 1 ml deki sperm sayısı demek...
yani toplam sperm sayınız volüme bölünüyor...
sizin 1 mlde 0,8 milyon yani 800 bin sperm var...
allah aşkına senden toplansa toplansa en fazla kaç yumoş toplanacak...
en fazlası 25-30 onda da pkolu isen...
yoksa 20 kadar bile olmaz ki olması gerekende budur sadece pkolularda yumurta çok üretilir...
3,2 milyon sperm içinden senin toplanan yumoşlarına yetecek kadar canlı sperm bulunamayacağını nerden çıkarıyorsun
tatlım sizin durumunuzda m.teseye gerek yok rahat ol...
boşuna germe kendini bak burda insanlar 1 sperm çıksa havalara uçarlar...
kaç tane arkadaşımız m.tesede bulunan taneyle sayıdaki spermlerle hamile kaldılar...
sperm sayınızı arttırmak isterseniz önceden bi ürologa görünüp ona göre tedavi olabilirsiniz...
yada bazı sperm arttırıcı kürleri kullanabilirsiniz...

Son düzenleme:
Canım maşallah. Heyecanla okudum yazını. Nasıl güzel bir haber bu böyle. Şu mübarek günde gün de Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

amin çok teşekkür ederim canım

amin inş.Rabbim dermansız dert vermesin.herkes mutluluğu,tatlı hayret dolu şoku yaşasın inş.

Canim benim cok duygulandim. Insallah yabrunizu saglikla kucaginiza alirsiniz. Senin icin dua edicem. Bende evlenmeden once esimin azospermi oldugunu biliyordum. Insallah isteyen tum herkesin saglilli bir bebehi olur.

Allah razı olsun canım.Ümitvar olmak herşeyin ilacı.Çünkü yaradan ol diyince oluverir bir damla tanesinden bile herşey.Ümitvar olmak Yüce Allah'a sığınmaktır.Rabbim herkese gönlüne göre hayırlı,güzellikler versin.

Âmin canım inşa.Rabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede...

amanda aman baharımda hamiş olmuş canım sürpriz oldu bana çok ama çok sevindim gözünaydın olsun sağlıcakla alırsın kucağına inşallah arkadaşım dondurulmuşlarmı transfer edildi nasıl oldu çok şükür darısı isteyen tüm kardeşlerimize inşa.

Gozunuz aydin hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin insalah
Esinin hormonlari nasildi onceden??

canım sperm konsantrasyonu demek 1 ml deki sperm sayısı demek...
yani toplam sperm sayınız volüme bölünüyor...
sizin 1 mlde 0,8 milyon yani 800 bin sperm var...
allah aşkına senden toplansa toplansa en fazla kaç yumoş toplanacak...
en fazlası 25-30 onda da pkolu isen...
yoksa 20 kadar bile olmaz ki olması gerekende budur sadece pkolularda yumurta çok üretilir...
3,2 milyon sperm içinden senin toplanan yumoşlarına yetecek kadar canlı sperm bulunamayacağını nerden çıkarıyorsun
tatlım sizin durumunuzda m.teseye gerek yok rahat ol...
boşuna germe kendini bak burda insanlar 1 sperm çıksa havalara uçarlar...
kaç tane arkadaşımız m.tesede bulunan taneyle sayıdaki spermlerle hamile kaldılar...
sperm sayınızı arttırmak isterseniz önceden bi ürologa görünüp ona göre tedavi olabilirsiniz...
yada bazı sperm arttırıcı kürleri kullanabilirsiniz...

BAHARCIM ÇOK TŞK EDERİM CNM BU BİLGİLER İÇİN BEN 0.8 GÖRÜNCE ÇOK DAHA KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞTÜM...
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.İÇİME BİR NEBZE SU SERPTİN.İNŞALLAH CANLI VE HAREKETLİ SPERMLER BULUNUR HERKESİN TEST SONUÇLARINDA.BEBEĞİN ANALI,BABALI BÜYÜSÜN İNŞALLAH.BU ARADA BEN ALINTILI CVP YAZMAYI BECEREMEDİM.SIKI BİR TAKİPÇİYDİM AMA YENİÜYE OLDUM ONDAN KURALLARI PEK BİLMİYORUM.ÇOK ÖPTÜM CNM BENİM

Baharcım çok tşk ederim cnm bu bilgiler için ben 0.8 görünce çok daha kötü şeyler düşünmüştüm...
Allah razı olsun senden.içime bir nebze su serptin.inşallah canlı ve hareketli spermler bulunur herkesin test sonuçlarında.bebeğin analı,babalı büyüsün inşallah.bu arada ben alıntılı cvp yazmayı beceremedim.sıkı bir takipçiydim ama yeniüye oldum ondan kuralları pek bilmiyorum.çok öptüm cnm benim

Gozunuz aydin hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin insalah
Esinin hormonlari nasildi onceden??

öncelikle çok teşekkür ederim.eşim hipogonadizm hastasıydı.beyni testislere testosteron üretmesi için tabiri caizse sinyal göndermiyordu.

Son düzenleme:
Canım benim ne güzel bir hediye vermiş Rabbim size çok mutlu oldum gözlerim doldu içim burkuldu kendi yaşadığım o zor günler geldi aklıma inşallah sende sağlıcakla alacaksın kucağına yavrunu ... Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuzu...

amin inş.canım çok teşekkür ederim

soal canımmmmm benim allah razı olsun
bizede süpriz oldu canım bu ay tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken mucizemin benimle olduğunu öğrendim
çok şükür rabbim bize ummadığımız bi anda doğal yoldan gönderdi meleğimizi
allah herkese yaşatsın inş

allah senden de razı olsun canım...
bilmediğin için boşuna stres yaptın...
sperm sayınız tüp bebek için fazlasıyla yeterli...
amin canım darısı senin başına

gelincik hoş geldin canım ,bende ikiz bekliyorum ya herkes çok zor olur diyor beni korkutuyorlar ama ben onları çok istiyorum çok özledim onları ....canım benim seninde ramazan ayın mübarek olsun

Hayırlı olsun canımmmmmm
Rabbim tamamına erdirsin..
keseyide kalp atışınıda duymuşsunuz gözünüz aydın.
ne güzel bebişiniz sürpriz yapti size..
Rabbimin mucizesi hiç ummadığın bi zamanda gönderdi bebeğini.:26:
tüm aşamaları sorunsuz geçirip sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
bi azolu daha kurtuldu. darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
hiç beklemedikleri anda rabbim onlarada mucizelerini göndersin. inşaALLAH:26::26:

inşallah cnm
sağlıcakla kal
forumdan uzaklaşma senden haberler alalım hep inşallah

ben buranın demirbaşıyım canım bi yere kıpırdamam
allah nasip ederde sağlıcakla bebişime kavuşursamda fırsat buldukça burda olurum
senelerdir her anımda yanımda olan dostlarımı bırakmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…