Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sakın söyleme ben cahillik ettim yakın sanıp söyledim ağladım zırladım meğer yakın sandıklarım seviniyormuş onların düğünü bayramı oldu en başta eltin varsa sakın söyleme.canım bende çok acı çektim hep ağladım hep olmaz sandım ama çok şükür kızım olacak..ben umut tüp bebeğe gittim.emre bey ve süleyman beyde tedavi olduk çok memnun kaldım.eşim 3 ay ilaç kullandı ama bu kişiden kişiye ve sorununa bağlı olarak değişir.eşimin hormonlarındada sorun vardı o yüzden kullandı.emre bey iyi bir doktor ve başarılıda.süleyman bey pek konuşmaz soru sorarsan cevap verir.ama çok sakin.tdaviden ne kadar sonra hamile kaldın demişssin tüp bebekle hamile kaldım.eşim tese ameliyatı oldu sperm bulundu tüp bebekle hamile kaldım.eşim teseye hazırlanırken bende tüp bebeğe hazırlandım göbekten iğnler vurdum kendime. çok çabuk geçiyor o süreç heyecan ve stresle.rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

allah kabul etsin canım.ben de bir cüz alırım.

aminn inşallahh duyduğum günden beri bu hastalığı olan herkes için dua ediyorum. Eşimin ailesi benim ailem arkadaşlar herkes ''artık zamanı geldi düşünüyoruz'' dediğimiz için sorup duruyorlar nerden bilebilirdim adını bile ilk kez duyduğum bu hastalığın başımıza geleceğini... Bunun için birşey uydurmam lazım bide onu düşünüyorum ne acı değilmi.... Senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum bide olumlu tarafından bak belkide hala kendine yakın sanıp aslında kötülüğünü düşünen kalbi karanlık o insanlarla konuşup sırlarını anlatıyor olacaktın anlatman iyi olmuş boşver çok şükür hamilesin tek derdin meleğin için alışveriş yaparken yorulmak olsun

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR

allah kabul etsin canım.ben de bir cüz alırım.

arkadasım ben de alabilirim. Hangi cüz okuyacağımı bildirirsen sevinirim .Allahım Şu ramazan günlerinde duası kabul edilenlerden eylesin inş. aeo

Canim bende 1 cuz alayim 12. Cuzu alayimmi yoksa senmi soyleyeceksin

arkadaşlar cüzlerinizi ekledim ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH

gecenin bu saatinde benden başka kimse yok bende haber vereyim dedim çok şükür net aldık sonunda eve artık sizlerden ayrı kalmayacağım... 2-3 aydır burda yoktum ama sizleri çok merak ettim neler yaptınız kimler hamile , tedavide yeni gelişmeleri merak ediyorum açıkcası...

bize gelince canlarım çok şükür iyiyiz emirim ve elifim 10. aylarını dolduruyorlar şükür... 3 aydır evimizdeyiz tek başıma bakıyorum kuzularıma ilk başlarda zor olsada bocalamarımız olsada alıştık bu düzene yuvarlanıp gidiyoruz... emir bir aydır emeklemeyi öğrendi evin her tarafını geziyor dağıtıyor kafasına göre takılıyor bu arada bende arkadasından tabi. elifimde henüz tam anlamıyla emekleyemiyor geri geri gidiyor teyzeleri buda bişeydir buna şükür... arada birbirlerinin saçlarını kulaklarını çekselerde ayrı duramıyorlar hep birarada olmak istiyorlar birbirlerini çok seviyorlar:) bana gelince hiç dinlenmek yok 7/24 çalışyorum ama hiç şikayetçi değilim onların bi gülüşü tüm yorgunluğumu unutturuyor... bakmayın arada cinlerim tepeme geliyor bağırıyorum ama sonra sinirim geçince pişman oluyorum... inşallah sizlerde yaşayınca beni daha iyi anlayacaksınız Rabbim herkese böyle yorgunluklar nasip etsinnn... şimdilik bu kadar canlar nasılsa aranızdayım artık bebişlerim uyudukça zaman buldukça görüşürüz A.e. olunbuarada herkesin Ramazanı mübarek olsun birbirimiz için bol bol dua edelim Rabbim bu ayı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin bizlere

arkadaşlar bana kocaeli umuttepe hastanesi doç.doktor eray çalışkan tavsiye ettiler.

slm cnm yenisin galiba Allah kurtarsın..eray bey benim dr um bende tavsiye ediyorum tecrübeli bir dr.keşke en baştan ona gitseydim..eray bey umuttepede değil özel muayenesi var dolpinde bilgin olsun.

arkadaşlar 15 cüz kaldı herkes almaya çalışsın hep beraber okuyalım Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah. hayırlı ramazanlar hepinizi

ace a

slm esma bir sakıncası yoksa face adresini özelden bana yazarmısın face den görşlm canm ben özelden yazamıyorum sana faceden görşlm

cnm inş sınavın ii geçmiştir benimde cumartesi pazardı ii geçti şükür bakalım sonuçlar çıkınca ne çıkacak ortaya:26:
cnm allahım katında kabul etsin okunan cüzleri
ben 2 hatim birden okuyorum şuan derslerden pek ilerletemedim bugün başlıyorum kısmetse devamına
tatlım ben 5 cüz alayım bitince tekrar alabilirim belki . yani 16 dan 20 ye kadar ben okurum
bitince yazarım evet
Bİ AYET BİLE OKUSANIZ KIZLAR SEVABI BU AYDA ÇOKÇA
ELİNİZDEN GELDİĞİNCE KURANI KERİMİ OKUYUN OKUYAMAZSANIZ BİLE DİNLEYİN
SEVABI PAHA BİÇİLEMEZ DERECE DE...
İNŞ BU HATMİ KADİR GECESİ BAĞIŞLAYALIM KIZLAR TMM MI O GÜNE KADAR BİTSİNNN...

slm canım bende bir cüz alabilirim benide ekle allah kabul etsin dualarımızı amin...

CANIM BU KAMPANYAYA BENDE KATILDIM NE İYİ ETMİŞSİN DE BURDAKİ ARKADAŞLAR İLE PAYLAŞMIŞSIN ASLINDA BENİMDE AKLIMA GELMİŞTİ PAYLAŞMAK AMA KISAMET SANAYMIŞ

Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen

MAŞALLAH CANIMBEBEĞİNİN SAĞLIĞI İYİYMİŞ. BİZEDE GÜZEL HABERLER GETİRMİŞSİNZ

merhaba gelincik seni hatırlıyorum tüp bebek sürecin daha sonra hamileliğin ve sonrasında da bebeklerini dünya ya getirmişsin
tebrik ederim.herşeyi o kadar güzel de anlatmışsın kiii
Rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel düuyguları yaşamayı

Öncelikle herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum arkadaşlar
Umarım herkes iyidir...
iyiki buldum bu siteyi nasıl stres atıyorum anlatamam size bazen anneme söylesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım hazır değilim herneyse yarın emre beye gidicez bahar daha dur 3 testten sonra teşhis koyar demişti umarım sonucu iyi olur...
size ilk test sonucunu yazmak istedim arkadaşlar gördüğüm burdaki kimsenin emre bakırcıoğlundan farkı yok yorumlarsanız çokk sevinirim. Şimdiden teşekkürlerrr. (ne gördüysem aynen yazıyorum)

miktarı(ml) :1 ml..... >2 ml
görünüm pelesan
likefaksiyon süresi (dk) :60 dk.
ph :8.0
viskozite :normal
sperm konsantrasyonu :tüm sahalarda yapılan incelemede ölü yada canlı sperm hücresi görülmedi.

(makler sayım kamerası ille)
total sperm sayısı : -

morfoloji (özel boyama yöntemi ile)

-normal %) -- .... >%30
-baş anomalisi %) -
-boyun anomolisi : (%) -
-kuyruk anomalisi : (%)-

hareket
(makler sayım kamerası ile)
-ileri hızlı hareketli %)- >%25
-yavas hareketli %)- <%25
-yerinde hareketli %)- <%25
-hareketsiz %)- <%25
lökasit :300.000 <1.000.000
aglütinasyon -)
direkt mikroskopi :4x10 luk büyütmede her mikroskop sahasında 1-2 lökasit görüldü.

sınavlarında başarılar dilerim

Bu mübarek günlerde gönlündekiler ömründe olsun inşh.

Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen

çok sevindim gözünüz aydın

inş güzel haberler verebilirim sizlere canım
aminn sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak nasip olur inş
rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza evlatlarına kavuşmayı nasip etsin her daim dualarımdalar

hayırlı olsun pembe 10 dilerim pıt pıtlar duyulur çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…