Çooook sevindim senin adına canım inşallah allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder. Kimseye söylemedim bu durumu söylemicemde böylesi daha iyi. Burda en iyi biz anlarız birbirimizi. Sen hangi doktora gitmiştin ve tedaviden ne kadar süre sonra hamile kaldın? Allahım ben çok korkuyorum yaa düşüncesi bile çıldırtıcak gibi oluyo ruh gibi geziyorum ortalarda işimede veremiyorum kendimi şu salı bir gelseydii
arkadaşlar ramazanda hep birlikte hatim yapmak için cüz dağıtıyorum
dualarımız dileklerimiz için ramazanı şerif de kuran-ı kerim i hepbirlikte hatmedelim
allahım dualarımızı kabul etsin
cüz alıp okumak isteyenler bana söylesin
Derya6-----------------------------------ilk 10 cüzü okuyor
esma ------------------------------------11 nci cüzü okuyor
sakın söyleme ben cahillik ettim yakın sanıp söyledim ağladım zırladım meğer yakın sandıklarım seviniyormuş onların düğünü bayramı oldu en başta eltin varsa sakın söyleme.canım bende çok acı çektim hep ağladım hep olmaz sandım ama çok şükür kızım olacak..ben umut tüp bebeğe gittim.emre bey ve süleyman beyde tedavi olduk çok memnun kaldım.eşim 3 ay ilaç kullandı ama bu kişiden kişiye ve sorununa bağlı olarak değişir.eşimin hormonlarındada sorun vardı o yüzden kullandı.emre bey iyi bir doktor ve başarılıda.süleyman bey pek konuşmaz soru sorarsan cevap verir.ama çok sakin.tdaviden ne kadar sonra hamile kaldın demişssin tüp bebekle hamile kaldım.eşim tese ameliyatı oldu sperm bulundu tüp bebekle hamile kaldım.eşim teseye hazırlanırken bende tüp bebeğe hazırlandım göbekten iğnler vurdum kendime. çok çabuk geçiyor o süreç heyecan ve stresle.rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
allah kabul etsin canım.ben de bir cüz alırım.
arkadasım ben de alabilirim. Hangi cüz okuyacağımı bildirirsen sevinirim .Allahım Şu ramazan günlerinde duası kabul edilenlerden eylesin inş. aeo
bende 1 cüz alayım inş.sıradakide olabilir.2 tane hatim yapıcaz inş.okursam tekrar alırım.nasıl yazacağımı blmediğim için buraya yazdım.topikte yenıyım kusura bakma.listeyı tekrar düzenlemek zorunda kalacaksın sanırım
Canim bende 1 cuz alayim 12. Cuzu alayimmi yoksa senmi soyleyeceksin
arkadaşlar bana kocaeli umuttepe hastanesi doç.doktor eray çalışkan tavsiye ettiler.
ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN
DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
ace aARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
cnm inş sınavın ii geçmiştir benimde cumartesi pazardı ii geçti şükür bakalım sonuçlar çıkınca ne çıkacak ortayaARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
arkadaşlar esma16 arkadaşımız sayesinde haberdar oldum bende bu durumdan...
dicer isimli arkadaş ve eşi 20 günlük bi kız bebek evlat edinmişler...
evlilik dışı dünyaya gelen bu bebeği biyolojik annesi hiç istememiş ve doğar doğmaz terketmiş...
1 sene sonra bebeğin biyolojik babasıyla evlenmiş ve mahkemeye başvurmuşlar çocuğu geri alabilmek için...
kurum çocukların terk edilmemesi için ailelere bazı imkanlar sunuyorlar...
ama aileler zamanında gözlerini kırpmadan terk ettikleri bebekleri keyifleri tutunca evlat edinen aileden almak istiyorlar...
oysa bebekleri evlatlık verilmemek şartıylada kuruma bırakabiliyorlar...
ama zamanında bebeklerini düşünmeyen aileler birden değişiyor...
bu aile 3 sene çocuğa gözü gibi bakmış şimdi çocukları ellerinden alınmış...
sadece doğurmak mıdır annelik bu tartışılır benim için daha önemli olan verilen emektir...
yukarıda aile evladına kavuşmak için imza kampanyaları başlatmışlar linkleri var...
orada herşey daha ayrıntılı yazıyor yorumlarda annenin yazdıklarıda var ben okuyunca çok etkilendim
sizlerde okursanız eğer kampanyaya destek olmak isterseniz imzanızı atın...
dilerseniz soy isminiz de gizleniyor zaten...
ben iki kampanyayada imzamı attım...
nolur tartışma ortamı yaratılmasın...
aileye hak veren kampanyaya destek olmak isteyen arkadaşlar olursa destek olurlar okadar...
esma16, herdemk arkadaşlarımızda kavuştular bebişlerine...
onlara nasıl bağlandıklarını biliyoruz ne aşamalardan geçip kavuştular o bebeklere...
zaman, cansunida ise beklemedeler...
allah herkesin gönlüne göre versin inş...
ben yakın arkadaşlarımızdan da bu durum nedeniyle haberdar olduğum için duyarsız kalamadım sizinlede paylaşmak istedim...
Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen
gecenin bu saatinde benden başka kimse yok bende haber vereyim dedim çok şükür net aldık sonunda eve artık sizlerden ayrı kalmayacağım... 2-3 aydır burda yoktum ama sizleri çok merak ettim neler yaptınız kimler hamile , tedavide yeni gelişmeleri merak ediyorum açıkcası...
bize gelince canlarım çok şükür iyiyiz emirim ve elifim 10. aylarını dolduruyorlar şükür... 3 aydır evimizdeyiz tek başıma bakıyorum kuzularıma ilk başlarda zor olsada bocalamarımız olsada alıştık bu düzene yuvarlanıp gidiyoruz... emir bir aydır emeklemeyi öğrendi evin her tarafını geziyor dağıtıyor kafasına göre takılıyor bu arada bende arkadasından tabi. elifimde henüz tam anlamıyla emekleyemiyor geri geri gidiyor teyzeleri buda bişeydir buna şükür... arada birbirlerinin saçlarını kulaklarını çekselerde ayrı duramıyorlar hep birarada olmak istiyorlar birbirlerini çok seviyorlar:) bana gelince hiç dinlenmek yok 7/24 çalışyorum ama hiç şikayetçi değilim onların bi gülüşü tüm yorgunluğumu unutturuyor... bakmayın arada cinlerim tepeme geliyor bağırıyorum ama sonra sinirim geçince pişman oluyorum... inşallah sizlerde yaşayınca beni daha iyi anlayacaksınız Rabbim herkese böyle yorgunluklar nasip etsinnn... şimdilik bu kadar canlar nasılsa aranızdayım artık bebişlerim uyudukça zaman buldukça görüşürüz A.e. olunbuarada herkesin Ramazanı mübarek olsun birbirimiz için bol bol dua edelim Rabbim bu ayı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin bizlere
Görüşmek üzere canımmm
arkadaşlar 15 cüz kaldı herkes almaya çalışsın hep beraber okuyalım Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah. hayırlı ramazanlar hepinizi
herkese hayırlı sahurlarrrr
kızlar bugün ve yarın sınavlarım var sizlerde dua edin bana da hayırlıısyla geçeyim sınavımı:26::26:
inşlh istediğim bölüme gelmek nasip olur
sınavlardan sonra görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
herkese hayırlı sahurlarrrr
kızlar bugün ve yarın sınavlarım var sizlerde dua edin bana da hayırlıısyla geçeyim sınavımı:26::26:
inşlh istediğim bölüme gelmek nasip olur
sınavlardan sonra görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen
inş güzel haberler verebilirim sizlere canım
aminn sağlıcakla bebeklerimize kavuşmak nasip olur inş
rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza evlatlarına kavuşmayı nasip etsin her daim dualarımdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?