Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kardeşim gözün aydın olsun bebeğin hayırlı uğurlu olsun heyecanını ve telaşını çok iyi anlıyabiliyorum ,Allah tamamına erdirsin bebeğiniz analı babalı sağlıklı sıhhatli olsun buradaki diğer kardeşlerimdende böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim.tebrikler canım

gözün aydın Allah bebişini senden ayırmasın ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
buna halay çekilir

Çok şükür Rabb'ime ne güzel bi zamanda göndermiş mucizesini...mucizene iyi bak canım hayırlısıyla 9 ay sonra sizinle olsun inşallah... İsteyen Herkes yaşasın bu mutluluğu hemde en kısa zamanda inşallah...

cnm merhaa yazını okudum inş emre beyden olumlu şeyler duyarsınız
hep ii düşün cnm inşş yarın güzellikler olsun sizin için
sınavlarında başarılar dilerim

Bu mübarek günlerde gönlündekiler ömründe olsun inşh.
sağol cnm ii geçti sınavım sen nasıslın sizde durumlar nasıl
eşin ürolojiye randevu alsın cnm muayne olucak eşin sen herşeylerinitopla ondan sonra heyete vereceksiniz kağıtları tattlım orda kağıt vermediler mi sana neler yapılacak diye normalde hemen bi kağıt veririler şunlar şunlar yapılacak diye güzelim inş çok çabuk zaman da alırsın raporunu...
cnm yazını okudum kusura bakam cvp veremedim alalh razı olsun cnm ii geçti sayılır bakalım ağustos ortasında sonuçlar açıklanacak o zaman görücez
ah cnm ya yazını okuyorum bana hamiş demişsin ya bende bi durdum ne acaba ben hamilemiyim dedim kızzzzzzzzz
nasıl kapılmışım yazıya vallahi sorma inş inş cnm ya ben sen burda ki diğer bütün arkadaşlarımın da o hamişimmmm yazını okumak nasip olsunnn...........
cnm halsizlik mi başladı olur cnm inş kusma falan olmaz da halsizlik gene ondan iidir herhalde
evettttt yarın minik mucize pıt pıt dicek anne ve babasına...inşşlhhhhhhhhh
merhaba kızlar
ersel beyin ilaçlarına 7 temmuzda başladık haplardayızbiri bugün bitiyor bizden önce başlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim
cnm şifa olsun eşine kullandığı ilaçlar
bizde ilaçlardan sonra sercoliye geçtik cnm sırayla zaten haplar bitince başlıcanız tozlara....

cnm maşallahhh maşalllahhhhhh rabbim sonuna kadar sağlıklı devam etttirsin hamileliğini inan ki nasıl okudum yazını anlatama içim acayip oldu hep üzüldüm baştta hemde sonunda sevindim halayını çekelim bari kız

böyle güzel yazılar yazmak bizlrerede nasip olur inşllh şimdi dualarına bizi de kat cnm inşşlh sağlıklı kucağına alırsın bebeğiniiii

gelincik hoş geldin canım ,bende ikiz bekliyorum ya herkes çok zor olur diyor beni korkutuyorlar ama ben onları çok istiyorum çok özledim onları ....canım benim seninde ramazan ayın mübarek olsun

Hoşbulduk deryacım hiç korkma canım ilk başlarda zor olacak ama zamanla alışacaksın herkes bir çocukla başedemezken sen ikisine birden bakacaksın inşallah banada dediler zor bakamazsın diye ama çok şükür Rabb'ime bakabiliyorum hemde daha düzenli oluyor bakımları...

canım okadar mutlu oldumkı sızın adınıza şükürler olsun bı azodan kurtulan arkadasımız daha oldu darıs hepımızın basına ınsallahh canım Allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah bızlerı de duanda unutma

inş. canım dua edeceğim herkese,Yüce Allah en güzel zamanı biliyor inanın.Sabredelim inş.

ecrin cnm nasılsın ilaçlar şifa olsun inşllhh 2,5 ay sonra o kuyurklar başıyla gelip sizi bulsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ecrin cnm nasılsın ilaçlar şifa olsun inşllhh 2,5 ay sonra o kuyurklar başıyla gelip sizi bulsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim canım sen nasılsın_? ılaçlar şifa olcak ınsallah ınşallah şu kuyruklarımız da olusurlar :)) bızım senınle peşpeşe olcak haberlerımız dıe hıssedıyorum nıyeyse canım benım

bende iim dersler bitince hatimime başaldım yarım kalmıştı onları okuyorum ara da bakim topiğe dedimm
inşlh cnm o kuyruklar düzelsin
ayyy deme kız olur mu acaba bizde sırayla peş peşe haberler veririmiyiz acaba:26:
böle mucizeler okudukça acaba o mucize bize gelir mi diyorum inşlhhhhhhhhhhhhhhhh gelir kızzzz

Allah kabul etsın canım... ınsallahh bızımde o gunlerımız gelecek canım bence bızde yaklaşıyoruz :26: inşallah bızde anlamadan bebişlerimiz gelıverıcek bızlere o zaman baslıcaz halaylara :) Bir bakmışız ki Allah hıc ummadıgımız anda vermıs kalbımıze mutluluklarımızı :))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gelecek bizim de meleklerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet canım çok güzel bi zamanda geldi meleğim umut oldu bize şükürler olsun
elimden geldiğince dikkat ediyorum allaha emanet mucizem...
dua et bizim için teyzesi

inşallahh canım benim sen nasılsın bebiş nasıl:)

iyiyim canım şükür halime...
tek sıkıntım halsizlik ve iştahsızlık onun dışında gayet iyiyim...
tabi kabızlık ve gaz da var ama onlara alıştım

cnm halsizlik mi başladı olur cnm inş kusma falan olmaz da halsizlik gene ondan iidir herhalde
evettttt yarın minik mucize pıt pıt dicek anne ve babasına...inşşlhhhhhhhhh

tabi canım bulantı kusma çok kötü ben iyiyim çok şükür...
okadar olur zaten...
valla bazı arkadaşlar anlatıyorlar sıkıntılarınıda daha çok şükrediyorum halime...
dua et bize teyzesiiiiiiiii

çoooook güzel haber masallah. allah tamamına erdirsin inş.

Benim de eşimde sperm sayısı düşük ve kalitesi az varikosel ameliyatı oldu belli bir süre sonrada doktorumuz padutin 100 ke diye bir ilaç yazdı 2 3 kutu kadar kullandıktan sonra sonuca ulaştık şükür ler olsun ALLAHIMA RABBİM OLMAYANLARADA nasip etsin ilacı türkiyede bulmak zor özellikle orjina ilacta sıkıntı var biz gaziantepten getirtmiştik ilacı sonuca ulaştık.

cnm düşüktü derken sayıları,hareketlilik ve morfolojik değerleriniz kaçtı?
doktorlar varikoseli çok düşük sayılarda önermiyorlarmış doğru mu bu?
sizin kaçtı ve ameliyat sonrası kaça yükseldi cnm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…