Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı günlerrrr
bugün hep güzel geçsin hepimiz için
bahar cnm bugün pıt pıtları duyacak inşllhhhhh
darısı bizlerin başına olsunnnn

sanada hayırlı günler canm
inşallah bahar hayırl haberler ile gelecek
amin canım amiiinnn darısı hepimizin başına inşallah

ben iyiyim sen nasılsın kaç zamandır karşılaşamıyoruz
Allah daha iyi etsin canım eşin ilçalara başlıyormuş şifa olsun inşallah eşinde bol bol spermler çıkmasına vesile olur.
canım bende olumsuz tedavi sonrası biraz inzivaya çekildim genetik testlerimi falan yaptırıyorum
şükür 2 tanesinin sonucu çıktı sorun görünmüyor geriye kalan 2 tanesinde de inşallah sorun çıkmaz
bebeğimin gelmesi için sorun olmaz inşallah sonuçlarım temiz çıkar Allah'ın izniyle amin

as canımm iyiyim sınavlar bitti topikte takılıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun ?
hadi gözün aydın canım inşallah sonucuda güzel ve hayırlı olur birtanem
ne güzel topiğimizi boş bırakmayın yokluğumuzu aratmayın kızlar
bende arada bir takılıyorum işte aslında hiç bir işim yok ama
çok canım sıkkın kendimi faceteki oyunlara verdim zaman törpülüyorum

nasıl ağyarak okudum anlatamam size
işyerinde herkes bana bakakaldı umurda değil kimse

"""acaba diyorum çocuğum olsa nasıl olurdu?
melankolik,romantik yazılar okuyup,derin düşünmeyi seven bir annenin çocuğu nasıl olurdu?
belki bir edebiyatçı,belki bir ressam ya da müzisyen.ama illa sanattan birisi olurdu.
bunca yıldır okuduklarım,örnek olayım diye frenlerine bastığım kimi davranışlarım
dizginlenmesini önce kendim,
gelecekte beni bekleyen çocuklarım için sağlamıştım
ama şimdi boşlukta mı kalacak bunlar?
şimdi düşünüyorum da eşim için bu dünyaya gönderildim belkide
eşimin derdine ortak olmam için,
bir çocuğum olmayacaksa neden olmuyor diyemeyeceğim
kendi irademle karar verdim
bu sonucu baştan kabul ettim."""

bu ne güzel bir yazı ....

Çok şanslı bir minik geliyor.ANNESİ çok sağlam insancıl güçlü bir insan...
BABASı ise bir kahraman artık.....

gözünüz aydın her zaman gelin olur sizden haberler alalım bize umut olun...

Selam canlar nasılsınız rabbım burda hep guzel haberler almayı nasıb etsın bızlere ınsallah bır yaramazlık yoktur ben pek gıremıyorum nete bız cok sukur ıyıyız burası cok sıcak 35 derece soguk sudan cıkmıyorum hıc , bıraz moralım bozuk seker yuklemesı yapmıstım ya kızlar dun sonuclar geldı sekerım cok dusukmus persembe gunu hastaneye cagırıyolar 50 gr glıkoz yuklemesı yapılmıstı persembe 100 gr glıkoz yuklenecekmıs cok endıselıyım canım cok sıkıldı googleden arastırdım baktım canım daha cok sıkıldı ıste boyle canlar hepınızı allaha emanet edıyorum gorusuruz ınsallah

canım benim kıyamam,inş. o gözyaşların da dua yerine geçmiştir Yüce Allah katında.inan kimseyi ağlatmak gibi bir düşüncem yoktu

canım inan buradaki tüm anne ve babalar en iyi anne ve baba olacaklar.onlar başkaları gibi çocuklarını beklemiyorduk diyip aldırmak için doktor aramayacaklar ya da bir tenha yerde onu terketmeyecekler,ya da umursamazlıktan gelmeyecekler.gün gün emekle öncelikle babalar bilecek değerlerini.çünkü onlar daha çok gayret içindeler bir canlıya ulaşmak için geçen süreçte kadınlar hamilelik döneminde onlarsa yıllarca tedavide fedakarlık yaptılar.çocukların sorumluluğunu sadece anneye bırakmayan,çocuk için emek veren güçlü babalar buradakiler ve anneler de en fedakar ve bilinçli olanlarlar.zor kazanılmış bir canın kıymetini bilen ümit dolu olmak neymiş herkese gösteren,ellerinden geleni yapan fiili duaları ve bekleyişteki tevekkülü yaşayan en anlamlı insanlar buradaki anne ve babalar

Yüce Allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.İnş. sana da bekleyişte olan diğer arkadaşlarımıza da,şuan bebek bekleyenlere de sağlıkla tamamına eren hamilelikler sonucu sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.eşimin her gün iğne vurulması,tadına bakıp geri türkürdüğüm kök,çay karışımlarını içmesini gördükçe inş. bu fedakarlığını bilen bir evladın olur derim.

konuyu sessiz takip edenlerdendim.inş. daha çok katılmaya,mutlu haberleri paylaşmaya,mutluluklarla mutlu olmaya daha çok gelirim.eşimden şimdi devraldım çocuk sahibi olmadaki süreçte top şimdi bende.iştişare ettiği doktor sizin bebekler nazlı,kolay gelmiyorlar dünyaya aman eşiniz dikkat etsin demiş.: hayırlısı bakalım.hamile olan arkadaşlar da çocuk isteyen arkadaşlar da Yücel Allah'ın merhameti,şefkatiyle birlikte olsunlar.Yüce Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

Canım maşallah bak ne güzel 25. haftanıza gelmişsiniz sakın moralini bozma benim tanıdıklarımda da şeker yüksek çıkmıştı. Hiçbir problem olmadı şükür. Sağlıkla kucaklarına aldılar bebeklerini. Allah bebeğini ve seni korusun zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Eşim de şu anda leyding ve sertoli kullanıyor.
Tozlara geçeli hemen hemen 1 ay oldu.

Tülay siz korplus,gnk,kgi bittikten sonramı tozlara geçtiniz yoksa onları sonramı kullanacaksınız,biz bugün konuştuk önce haplar bitecek en son sertoli ve leydinge geçilecekmiş ama 50 gün sonra falanda kontrol var tozları kullanmadan gitmiş olacağız:44::44:

merhaba kızlar nasılsınız bugün....
ben güzel haberler aldım eve yeni geldim hemen paylaşmak istedim sizinle
emre bey muayene etti eşimi ve doğuştan kanalları yokmuş ilk dediği an dünya başımıza yıkıldı sanki sonra %99 sperm buluruz hiç canınızı sıkmayın Tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilirsin dedi.
sadece genetik bir test istedi azda olsa çocuğumuzun kistik fibrozis denen bir hastalığı olabilirmiş. Bunun için test yaptırıp sonuçlarını beklicez
İnşallah iyi olucak herşey

canım benim bu çok güzel bir haber emre bey haklı tedavisi kesin pozitif olan bir azosperm vakası keşke herkes sizin gibi bu durumda olsaydı tekrar gözün aydın inşallah hamile olmanıda Rabbim nasip etsin

enfall canım canını sıkma inşallah sonucu güzel çıkar benim dayımın kızndada aynı sorun vardı iğne kullandı ve yemesine içmesine çok dikkat etti her gebe gibi aşerdiği şeyleri yiyemedi eşine naz yapamadı belki ama şükürler olsun azminin sonucunda bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı şimdi 1,5 yaşında darısı başına olsun inşallah

canım benim bu çok güzel bir haber emre bey haklı tedavisi kesin pozitif olan bir azosperm vakası keşke herkes sizin gibi bu durumda olsaydı tekrar gözün aydın inşallah hamile olmanıda Rabbim nasip etsin

İnşallah çok teşekkür ederim:)) allahım sanada bu hastalığı olan herkese de bebek sahibi olmayı nasip etsin. İçim rahatladı öyle dediği an dünyalar benim oldu inşallah burda hamile olmayan kalmayacak ben inanıyorum buna:)))

Hadi gözün aydın cnm iyi şeyler duymuşsunuz emre beyden..
çokk sevindimmm..
ama emre bey %99 gibi bi şans verdiysee güvenin cnmm..
tabi herşeyy Allahtan :26::26: ama bu konuda ben çok güveniyorum emre beye
bizede geçen sene giddiğimiizde tahlillerden sonra %50 ' lik bi şans verdi.
ve çok şükür sprem bulundu 6 ağustosta.:26:
m.tesede bulunanlarla tüp bebek denedik olmadı.
sonra dondurulmuş spremlerle denedik çok şükürki hamile kaldımm.
şimdi 2 tüp spermimiz daha varr..
inşallah sizin içinde herşey güzel olucakkkkkkkkk.
ben inanıyorummmmmmm

Allah tamamına erdirsin canım.Mutluluğunu anlamamak imkansız.Her şey güzel olacak inş. :)

selam canlarrrrrrr çok şükür güzel haberlerle geldim size
allaha şükür bebişimizi ve pıt pıt kalp atışını gördük
drum ilk 3 ay kalp sesinin dinletilmesini bebek için uygun görmediğini söyledi...
sesini duyamadık ama uzun uzun izledik ekrandan meleğimi
9,17 mm olmuş miniğim
dr kalp atışı, herşeyi çok güzel dedi...
aynı ilaçlarıma devam edicekmişim...
1 ay sonra tekrar kontrolümüz var 2'li testimiz yapılacakmış...
şükürler olsun mucizem bizimle rabbim hepinize göstersin bu günleri inş
bizden bukadar teyzeleri çok yorgunuz yarın görüşürüz uzun uzun...
hepinizi kocamannnnnnnnn

birtanem gözün aydın çok sevindim meleğinin iyi olmasına
kalp atışlarınıda duymuşsun şükürler olsun
geçen gün flzaşklada görüştüm bebişini gördüğü anları anlattı çok mutlu oldum,
inşallah birgün bizlerde bu mutluluğu yaşıyacaz sizlerde bizi dualarınızda eksik etmeyin
Rabbim bizlerede mucizemizin gelmesini nasip etsin en yakın zamanda
git dinlen canım sen artık çift canlısın Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…