Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım maşallah oğluşuna Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin.
Kızlar şu kabızlık problemine önerisi olan yok mu?

canım ben de bu gece bi deneme yaptım kabızlık için
eşimde etkisini çabuk gösteriyo bakalım bende de aynı etkiyi gösterecek mi :)
3 tane?(4 de olabilir) kuru kayısıyı alıp içlerini açtırıp 1 bardak suyun içine attım akşam yatmadan evvel
sonra sahura kalkınca suyu içtim kayısıları da yedim bakalım beklemedeyim
inşallah fayda eder.

Canım senin bebiş sürpriz yapmış hemen desene.
Çok şükür sağlığı da yerindeymiş.
Merak etme bundan sonra seni güzel günler bekliyor.
Kötü günler geride kaldı artık.
Bu bebişin abisini aratmayacak sana.

canım yasin dağıtıyormuşsun galiba.ben de seve seve okurum.

Tülay senin için bu sabah namazından sonra Ayetel Kürsi okudum dua ettim . Allah kabul eder inşallah. Emeklerinin karşılığını daha fazla zorluk çekmeden alırsın.

Canım benim yasin değilde hamile kişilerden 1 adet Ayetel Kursi okumalarını istiyordum.
Çok teşekkür ederim
Rabbim Razı Olsun sizlerden.
İnşallah bebişim beni daha fazla bekletmez.

Canım senin bebiş namuslu çıktı
Baksana ayıp diye açmıyor bacaklarını
Ağustostaki kontrolünde kesin cinsiyeti öğrenirsin artık.

merhaba cnm inşlh sende hamile olursun burda yazarsın
eşleri xxy olan arkadaşlar sana muhakka cvp verir
inş eylül ayında sevinenlerden olursun

herkese hayırlı cumalarrrrr
bu mübarek günde gönlümüzden ne geçiyorsa hayırlısyla mevlam nasip etsin bizlereeeeeeeeee

peki şimdi sonuçta ockta olmuşsa tmmuzdayız tkrar thlil yptınız mı

tşkler canımm...ameliyattan önce 1 milyon ve sıfırdı...herhlde..ameliyattan sonraa 500 bin nasıl oluyor...en düşük 20 milyon la gebe kalınabilir...sizinde bebeğiğnizi rabbim size bağişlasnn

arkadaşım bizim hiç bir arkadaşımız pgt yaptırmadı.jklm arkadaşımızında 1. bebeğinin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldu 2. tedavisinde oğluşuna kavuştu .cansuyum arkadaşımızda bebeğin kalp atışlarını duyamadı kürtaj oldu.gelincik arkadaşımızda ilk tedavisinde bebeğin kalp atışlarını duyamadı kürtaj oldu 4. tedavisinde bebeklerine kavuştu .onunda embriyolarına pgt uygulanmadı ve donmuş spermlerle 2 defa tüpbebek denediler.sadecik arkadaşımız maşallah ilk tedavisinde hamile kaldı ve şükürler olsun bir sorun yaşamadı.dondurulmuş spermle tedaviye başlamak daha iyi zaten sağlıklı olanlar tekrar çözünüyor ve dölleme yeteneği oluyor.hiç çözünmeyecekleri hakkında düşünüp kendini üzme dondurulan spermler kaliteli olmasaydı dondurmazlardı.kaliteli oldukları içinde hiç olmazsa tüpbebek tedavine yetecek kadar sperminiz çözünür diye düşünüyorum.bu arada benim doktorum pgt yaptırmamızı istemedi zaten emre beyde istememişti Allah korusun birşeyden şüphelenirsek amniyosentez yaptırırız demişti.inşallah hiç bunlara gerek kalmadan bebeklerimize kavuşuruz.

peki şimdi sonuçta ockta olmuşsa tmmuzdayız tkrar thlil yptınız mı
cnm eşim ocak ayında ameliyat olduktan 3 ay sonra sperm testi yaptı hüre çıktı sonra üç ay sonra tekrar test verdi ve 6 tane sperm çıkışı oldu

canım gözün aydın çok sevindim maşallah bebişinin gelişimi iyiymiş
hayırlısıyla hep böyle devam eder inş
buarada bebişin göstermiş hemen kendini allah paşanızı size bağışlasın canım

anladım canım inş sizin için en hayırlı zamanda başlarsınız tedavinize
canım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap hazır değilsen beklemek istiyorsan bekle...
ama umudunu kaybetme canım allahın izniyle sizde kavuşacaksınız bebişinize
canım allah büyük neden olmasın bi bakmışsın mucizen seninle inş hakkınızda hayırlısı olur canım...

tşkler canımm...ameliyattan önce 1 milyon ve sıfırdı...herhlde..ameliyattan sonraa 500 bin nasıl oluyor...en düşük 20 milyon la gebe kalınabilir...sizinde bebeğiğnizi rabbim size bağişlasnn

canım sen yanlış anlamışsın sedaecrinlerin varikosel ameliyatından önce sperm sayıları 0 dı bazende 1 tane falan çıkış olmuş...
ameliyattan sonra çıkış başladı ve sperm sayıları 500 bindi...
20 milyondan az sperm sayısıyla hamile kalınmaz diye bişey yok o sadece drların söylediği genel bi kalıp...
nasip olduktan sonra 1 spermle bile olur...
keza sedaecrinde 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı
darısı senin başına inş

tabiki nasıp ama 500 binle biraz zor...bzim sperm sayısı şimdi 1 milyon....2 ay önce 500 bindi...daha önce 5 milyondu....ameliyattan sonra doktor en fazla 8 milyon olur demiş..ki 8 milyona yükselen sperm zamnla 20 milyonda olr...ama 500 binle normal yoldan hamile kalmak da buyuk bir şanş..

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar,
Allah gönlünüzden geçen tüm güzellikleri yaşamamızı nasip etsin arkadaşlarım.

canım bizde sennle aynı sorunu yasıyorz yani eşlerimiz,siz neler yaptınız ,hangi doktorlara gittiniz nelr kullandınız cevap yazarsan sewinirim,ya da sewalim sen öğrendiysen yazarsan sewinirim ...biz de 1 aydır ovitrlle kullanıyor esim sanırım dr 5,6 aya m.tese diyecek 2 ay sonra kontrol var bu arada eşimin hormonları normale döndü sadece testestron düşük, sizin fsh,lh testestron kaçtı canım; allah hepimizin yardmcısı olsun...bu arada eşime kendi drmzla tedaviye gdıyoz aynı zamanda cel. peruya da gidelim diyorum ama şimdilik yok diyor bir an ewwel bebeğmize kavşmak istiyorz tatillerden özel harcamlardan herseyden kısıyorz rabbim inş yüzümüze bakar... allaha emanet olun...

baharcm merb canm iyisn inş canım beni de listye eklermin ben29 eşim 33 yasında azo sebebi 5-6 yaslarında görülen kemoterapi radyoterapi 1 yıılk ewliyz 6 aydır mersin de bir uro profsürüyle tedavideyiz, eşim sırayla klomen ,arimidex ve şuan ovitrelle kullanıyor, tese olmadık en az 6 ayda düşünmüyoruz.hormonlar normale döndü ,sadece testestron düşük... teskkurler smdiden canım öpyurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…