canım maşallah oğluşuna Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin.Bugun kontrole gıttım, cok sukur bebegımın gelısımı saglıklı seyredıyo ınsallah sonuna kadar boyle gıder Rabbim yuzumuze gulsun ınsallah.. bu aradabugun bacaklarını actı kuzum oglum olcakmıs kesınlestı, hem cok mutlu hemde cok karısıgım... Sızlerle paylasamak ıstedım,,,,,
Kızlar şu kabızlık problemine önerisi olan yok mu?
Bugun kontrole gıttım, cok sukur bebegımın gelısımı saglıklı seyredıyo ınsallah sonuna kadar boyle gıder Rabbim yuzumuze gulsun ınsallah.. bu aradabugun bacaklarını actı kuzum oglum olcakmıs kesınlestı, hem cok mutlu hemde cok karısıgım... Sızlerle paylasamak ıstedım,,,,,
canım yasin dağıtıyormuşsun galiba.ben de seve seve okurum.
Tülay senin için bu sabah namazından sonra Ayetel Kürsi okudum dua ettim . Allah kabul eder inşallah. Emeklerinin karşılığını daha fazla zorluk çekmeden alırsın.
oyyy seninkide inatçıymışşşşş 19. hafta içindesin göstermemiş.bak sen kuzuyaaa
bizimde 12 ağustos ta rnadevu 18. hafta içinde olucam bakalım göstericekmii.
sağlıklı olsunda geçte öğrenirim ama merak ediyoo insannnnn
merhaba cnm inşlh sende hamile olursun burda yazarsınArkadaslar esi 47 xxy olup hamile kalan arkadaslara bi sorum olucakti biliyosunuz genetik oldugu icin Allah korusun bebege gecme ihtimali var siz pgt yaptiripta mi transfer yaptiniz yani suan begebe gecmis mi gecmemis mi biliyomusunuz?Jklm gelincik 238 sadecik bi iki kisi daha vardi sanki cevap verirlerse cok sevinirim insallah hepiniz olumsuz cevap verirsiniz biliyosunuz benim esimde 47 xxy ilk denemem dis gebelik veya kimyasal gebelik dedi olumsuz oldu yani 2.tedaviye baslamak istiyorum eylul ekim gibi pgt yapsam mi diyorum ama gecen sefer 9 embriyodan geriye 2 tane kalmisti mumkun olmaz pgt diye korkuyorumda.bide gelincik donmus speemlerle tupbebek yapmistin spermlerin kalitesi nasildi acaba cozuldugunde bi bozulma oldu mu?bebim esimdende microtese sonucu 50 adet sperm bulundu yarisini kullandik yarisida donduruldu cok korkuyorum olmaz diyebu arada bmde tabloya dahil olmak istiyorum isim serra ben 24 esim 29 yasinda bu sene haziran ayinda mikrotese okdu 50 adet speem bulundu bahcecide,beraber hazirlandik esimle tup bebek denedik dis gebelik yada kimyasal gebelik dedi doktor tam emin olamadi,ilac kullanmadi hic esim,2 sene 3 aylik evliyiz ....mubarek gunler hurmetine Allah burda ve tum dunyada butun isteyenlerinn kucagini doldursun tez vakitte....
cnm sen takma böle gıcıkları kafana one öle sorup duruyo
ii demişsin haketmiş güzelim bu arada boyun fıtığı olmuşsun ah cnm kıyamam sana bende de var benimki parmaklarıma adar ağrı yapıyo kendini yorma fazla fizik tedavi geçici rahatlık sağlıyo benim dr. bana bi mndil bile silkeleme dedi ha ha ha olmuyo işte muhakka iş yapıyıorsun
kendini yormadan işlerini yap güzelim
cnm benim eşim azosperm hastası hiç sperm yok ..
ocak ayında varikosle ameliyatı oldu ardından tedavi ile 6 ay sonra 6 tane sperm çıkışı sağlandı
muhakka sizin sayınız artar cnm inşlh sayınız artıp çoğalır...
cnm maşalahhh seninki erkenden göstermiş annesine
rabbim sağlık sıhhatli kucağına ladırsın bebeğini....
Ben varım canımm, amelıyat oncesı esımın sperm sayısı sıfırdı bazende 1, ama hıc ıkı olmamıstı. bızede doktor esıme olma fayda saglamaz dedı, ama bız dırettık amelıyattan 6ay sonra ben dogal yoldan gebe kaldım esımın sayısı 500 bındı sadece suan 2. hamılelıgım ve esımın sayısı 600 bınHakkınızda hayırlısı olur ınsallahhh, Rabbim gonlune gore versın ınsallahh
arkadaşım bizim hiç bir arkadaşımız pgt yaptırmadı.jklm arkadaşımızında 1. bebeğinin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldu 2. tedavisinde oğluşuna kavuştu .cansuyum arkadaşımızda bebeğin kalp atışlarını duyamadı kürtaj oldu.gelincik arkadaşımızda ilk tedavisinde bebeğin kalp atışlarını duyamadı kürtaj oldu 4. tedavisinde bebeklerine kavuştu .onunda embriyolarına pgt uygulanmadı ve donmuş spermlerle 2 defa tüpbebek denediler.sadecik arkadaşımız maşallah ilk tedavisinde hamile kaldı ve şükürler olsun bir sorun yaşamadı.dondurulmuş spermle tedaviye başlamak daha iyi zaten sağlıklı olanlar tekrar çözünüyor ve dölleme yeteneği oluyor.hiç çözünmeyecekleri hakkında düşünüp kendini üzme dondurulan spermler kaliteli olmasaydı dondurmazlardı.kaliteli oldukları içinde hiç olmazsa tüpbebek tedavine yetecek kadar sperminiz çözünür diye düşünüyorum.bu arada benim doktorum pgt yaptırmamızı istemedi zaten emre beyde istememişti Allah korusun birşeyden şüphelenirsek amniyosentez yaptırırız demişti.inşallah hiç bunlara gerek kalmadan bebeklerimize kavuşuruz.Arkadaslar esi 47 xxy olup hamile kalan arkadaslara bi sorum olucakti biliyosunuz genetik oldugu icin Allah korusun bebege gecme ihtimali var siz pgt yaptiripta mi transfer yaptiniz yani suan begebe gecmis mi gecmemis mi biliyomusunuz?Jklm gelincik 238 sadecik bi iki kisi daha vardi sanki cevap verirlerse cok sevinirim insallah hepiniz olumsuz cevap verirsiniz biliyosunuz benim esimde 47 xxy ilk denemem dis gebelik veya kimyasal gebelik dedi olumsuz oldu yani 2.tedaviye baslamak istiyorum eylul ekim gibi pgt yapsam mi diyorum ama gecen sefer 9 embriyodan geriye 2 tane kalmisti mumkun olmaz pgt diye korkuyorumda.bide gelincik donmus speemlerle tupbebek yapmistin spermlerin kalitesi nasildi acaba cozuldugunde bi bozulma oldu mu?bebim esimdende microtese sonucu 50 adet sperm bulundu yarisini kullandik yarisida donduruldu cok korkuyorum olmaz diyebu arada bmde tabloya dahil olmak istiyorum isim serra ben 24 esim 29 yasinda bu sene haziran ayinda mikrotese okdu 50 adet speem bulundu bahcecide,beraber hazirlandik esimle tup bebek denedik dis gebelik yada kimyasal gebelik dedi doktor tam emin olamadi,ilac kullanmadi hic esim,2 sene 3 aylik evliyiz ....mubarek gunler hurmetine Allah burda ve tum dunyada butun isteyenlerinn kucagini doldursun tez vakitte....
cnm eşim ocak ayında ameliyat olduktan 3 ay sonra sperm testi yaptı hüre çıktı sonra üç ay sonra tekrar test verdi ve 6 tane sperm çıkışı oldupeki şimdi sonuçta ockta olmuşsa tmmuzdayız tkrar thlil yptınız mı
hayırlı cumalar canlarrrrrrrr
allah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş
Eki Görüntüle 764649
cnm eşim ocak ayında ameliyat olduktan 3 ay sonra sperm testi yaptı hüre çıktı sonra üç ay sonra tekrar test verdi ve 6 tane sperm çıkışı oldu
Bugun kontrole gıttım, cok sukur bebegımın gelısımı saglıklı seyredıyo ınsallah sonuna kadar boyle gıder Rabbim yuzumuze gulsun ınsallah.. bu aradabugun bacaklarını actı kuzum oglum olcakmıs kesınlestı, hem cok mutlu hemde cok karısıgım... Sızlerle paylasamak ıstedım,,,,,
eşimin değerleri sürekli sıfır morfolojisi iki gün önce çapaydı yine aynı hikaye önemli değil bakalım haftaya arayacaklar rapor konusunda evet anne olmayı çok istiyorum ama umutlanmaktan çok korkuyorum galiba tedaviyi bu yüzden geciktirdim geçen yıl bahanem çoktu şuan antibiyotik kullanıyorum çarşamba ikna edebilirsek dr testleri yaptıracağım ağustosa yetişir mi bilmiyorum içimden ocak ayını bekle o zman yaptır diyor ses bana da süpriz yapar mı meleğim bilmiyorum cnm seni ve tüm kızları bende çok özledim
tşkler canımm...ameliyattan önce 1 milyon ve sıfırdı...herhlde..ameliyattan sonraa 500 bin nasıl oluyor...en düşük 20 milyon la gebe kalınabilir...sizinde bebeğiğnizi rabbim size bağişlasnn
canım sen yanlış anlamışsın sedaecrinlerin varikosel ameliyatından önce sperm sayıları 0 dı bazende 1 tane falan çıkış olmuş...
ameliyattan sonra çıkış başladı ve sperm sayıları 500 bindi...
20 milyondan az sperm sayısıyla hamile kalınmaz diye bişey yok o sadece drların söylediği genel bi kalıp...
nasip olduktan sonra 1 spermle bile olur...
keza sedaecrinde 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı
darısı senin başına inş
Merhaba bahar hanım azosperm tablosundan durumunuzu gördüm ve heyecanlandım çünkü sizinle çok benzer durumumuz var. benim eşimde küçükken lenfoma dan kemoterapi radyoterapi görmüş bunun nedenle azosrermi. 2 kere umut tüp bebek mikrotese olduk sperm bulunamadı.hatta emre bey artık uğraşmayın kökhücreyi bekleyin tedavinize ben devam etmem dedi. ama biz umudumuzu yitirmedik kaan aydos hocaya gitmeye karar verdik.hatta 2 saat sonra yola çıkacağız. sizin paylaşımınızı görünce umudum arttı. sizde başlangıçtan itibaren neler yaptınız bu mutlu sona Rabbim sizi nasıl eriştirdi bana yazarsanız çok sevinirim. Allaha emanet olun
canım sen yanlış anlamışsın sedaecrinlerin varikosel ameliyatından önce sperm sayıları 0 dı bazende 1 tane falan çıkış olmuş...
ameliyattan sonra çıkış başladı ve sperm sayıları 500 bindi...
20 milyondan az sperm sayısıyla hamile kalınmaz diye bişey yok o sadece drların söylediği genel bi kalıp...
nasip olduktan sonra 1 spermle bile olur...
keza sedaecrinde 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı
darısı senin başına inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?