Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok haklısın sinirlenmekle.
en azından var mı yok mu öğrenmek amacımız.
biz biyopsi yapıldığı zaman pataloji sonucunu öğrenmiştik.
tese de ise kaan bey pataloji den bahsetmedi hiç.
bunlar anca parayı almayı bilirler.
sperm varsa var.yok sa onların umrunda bile değil.
ama dur bakalım sakin ol bekle söylerler patoloji sonucunu.

ya canım eşim kaç defa sordu cevapları geçiştiriyor aynı şeyi söyleyip duruyor adam ya ramazan ramazan vallahi beddua etim onlara yaa

canım benim eşimde sperm bulundu ama bizede sayısını söylemediler..oluyor böyle şeyler ..bende çok kızdım hemşirelere sorduk biz bilgi veremeyiz sadece yeterli sayıda bulundu onu biliyoruz dediler doktorumuz teseden hemen sonra merkezden ayrılmış diğer merkeze gitmiş..transfer günüde ben zaten çıkamadım doktorun yanına.eşimde unutmuş sormayı..şaka gibi yani bilmiyoruz kaç sperm bulunduğunu

evet canım ama en azından bulunduğunu biliyorsunuz valla ben doktorun ameliyatı düzgünce yapıp yapmadığından bile şüphe duyuyorum artık..

Mikrotesede sperm bulunamayan hastalarda mutlaka 2 parça alınıp patalojiye gönderilir ,sperm üretecek ana hücre varmı yokmu ,öncü spermler varmı vs.gibi bakılır,hatta o parçalarda patoljide sperm bile bulunabilir ,bu azosperm hastaları için çok önemli bir ayrıntıdır ,sperm üreteck ana hücrenin olması bile hala ümit olduğunu gösterir ,böyle bir eksiklik nasıl yapabilirler,peşini bırakmayın canım,o rapor mutlaka verilmeliydi size.

Selam canlarim nasilsiniz? İnsallah hepiniz iyisinizdir.
Bahar canim senin adina cok sevindim allah tamamini erdirsin insallah hepiniz sag salim meleklerinize kavusursunuz.

canımmm cok cok sevindim allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini inşşllahh cok mutlu oldum inan bana.darısı bize ve burdaki butun kardeşlerime olsun inşallah.

Selam canlarim nasilsiniz? İnsallah hepiniz iyisinizdir.
Bahar canim senin adina cok sevindim allah tamamini erdirsin insallah hepiniz sag salim meleklerinize kavusursunuz.

selam canım hoşgeldin uzun zamandır görünmüyordun
inş sende bebişinde iyisinizdir
saol canım aminnnnnn inş bizde sizin ibi kavuşuruz bebişlerimize sağlıcakla
darısı kalan arkadaşlarımızın başına inş

canımmm cok cok sevindim allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini inşşllahh cok mutlu oldum inan bana.darısı bize ve burdaki butun kardeşlerime olsun inşallah.

saol melekcim allah razı olsun
inş en kısa zamanda sana da nasip olur aeo canım

tülaycığım çok güzel dile getirilmiş bir özlem ,çok duygulandım ağladım rahatladım dolmuştum zaten ,canım benim içimiz hep buruk inş sizlerdenden hayırlı haberler alacağız bugün cuma ezanından önce ayetel kursiyi şerifi okudum senin ve eşin için bol bol dua ettim .Allahım eşine bol bol tohumcuklar nasip etsin hayırlısı ile bebişinize kavuşun .canım meryem suresinin,muhammet suresinin ayrıca arka arkaya yasini şerif ve fetih suresinin çok tesrini gördüm zaman buldukca eşinde sende okumaya çalışın canım .Allaha emanet ol.hepinizden güzel haberler almak duasıyla Allah azminizi ve sabrınızı artırsın şifalar nasip etsin.

herkese hayırlı akşamlar canlar sayfalar çok ilerlemiş ,Allah hepinizin gönül muradını versin mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin .çoçuk konusunda sizi üzünler sizleri cennete bir adım daha yaklaştırıyor üzülmeyin lütfen benide çok kişi bu konuda ağlattı hiçbirine hakkımı helal etmiyorum ama üzüldüğüme üzülüyorum şimdi öyle kalitesiz insanları niçin kafaya takmışım diye hani derler ya bi lafa bakarım lafmı diye bide lafı söyleyene bakarım adam mı diye ....lütfen böyle insanların sizleri yıpratmasına izin vermeyin onları önemsememek en güzel cevapmış .....Allaha emanet olun gönül kardeşlerim

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya,daha doğrusu giremedim bile kpss süreci yoğun geçti.bu arada ervae arkadaşıma burdan da teşekkür ediyorum benim için çok dua etti Allah razı olsun çok da güzel bir hediye göndermiş Allahım tez vakittte yüzlerini güldürsün.bizdeki gelişmeleri şöyle özetleyim: 3 ay önce celaleddin hocayla tedaviye başlamış ilaçları kullanmıştık,bir iki hafta öncede eşim tekrar kontrole gitti ve olumlu sonuçlar aldık kızlar bu iki haftadır da yeni verdiği ilaç ve iğneleri kullanıyoruz,doktor en umutlu olduğum hastalardan birisin inşallah senden 6 ila 9 aya sonuç bekliyorum demiş çok mutlu olduk,hücre oluşumu görülmüş test sonuçlarında,yalnız bu iğne ilaç işi çok yıpratıyor eşimi yan etkileri çok rahatsız edici oluyor inşallah Rabbim bu sıkıntıların karşılığını versin de bebeğimize kavuşalım bebeksiz ev bomboş hiç tadı yok

sağol canım biliyorum bu işte bir terslik var. önümüzde ki hafta inş. doktorun yanına gidecek eşim bakalım ne diyecek... Rabbim böyle insanların şerrinden hepimizi korusun. bide celalettin peruya mail attım cevap yazdı raporlarla birlikte gelin diye... benim için çok büyük bir umut oldu bu ya.

Çok sağol gülüm duaların için.Allah Razı Olsun.
Bu bahsettiğin sureleri her zaman okuyoruz canım.
Rabbim herkese şifalar nasip edip,bol bol süpermenleri görmeyi nasip etsin inşallah.
Rabbim sizlere de kolay hamilelik dönemi geçirip ağrısız sızısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Rabbime emanet olunuz.

tşkler canımm...ameliyattan önce 1 milyon ve sıfırdı...herhlde..ameliyattan sonraa 500 bin nasıl oluyor...en düşük 20 milyon la gebe kalınabilir...sizinde bebeğiğnizi rabbim size bağişlasnn

canım amelıyattan once sıfırdı ya da bırdı bır mılyon degıldı yanı.. amelıyat sonrası 500 bın oldu. en dusuk 20mılyonla gebe kalınmıyor yumurtayı dolleyen tek bır sperm, o yuzden spermın sayısı degıl hızı ve kalıtesı onemlı olan tabı bu tıpt ama onemlı olan Allah ın ıstemesı Allah ol derse olur..Inancını kaybetme yeter..Amin canım, cumlemızınkını ınsallah.. Allah ısteyen herkese nasıb etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…