ya kızlar o kadar sinirliyim ki Allah kimseyi bu doktorların eline düşürmesin yaa
10 gündür bekliyoruz ki patoloji sonucu çıkacak ameliyat sonrası
2 gündür arıyoruz doktor lütfedip tlf çıktı ve sizi yanlış bilgilendirmişler öyle bir şey yok demez mi... ee sonuç ne diyoruz sperm
bulunamadı diyor.. sanki bunu bilmiyoruz
ya tamam sperm yok ta siz hiç bi bir şey incelenemediniz spermin önceki evrelerinden hiç mi bir şey yok yada ben mi yanlış biliyorum.. eşi ameliyat olan olan arkadaşlar sizede hiçbir açıklama yapılmadı mı.. ??? parayı aldılar sperm de yok hiç umursamıyorlar ya bu nasıl bir iştir.
çok duygusal bir yazı
ama bir o kadar da güzel insanın hayallerinde yaşattığının dışa vurulması çok güzel hatta
diyecek başka bir söz de bulamıyorum
canım çok haklısın sinirlenmekle.
en azından var mı yok mu öğrenmek amacımız.
biz biyopsi yapıldığı zaman pataloji sonucunu öğrenmiştik.
tese de ise kaan bey pataloji den bahsetmedi hiç.
bunlar anca parayı almayı bilirler.
sperm varsa var.yok sa onların umrunda bile değil.
ama dur bakalım sakin ol bekle söylerler patoloji sonucunu.
ya kızlar o kadar sinirliyim ki Allah kimseyi bu doktorların eline düşürmesin yaa
2 gündür arıyoruz doktor lütfedip tlf çıktı ve sizi yanlış bilgilendirmişler öyle bir şey yok demez mi... ee sonuç ne diyoruz sperm
ya tamam sperm yok ta siz hiç bi bir şey incelenemediniz spermin önceki evrelerinden hiç mi bir şey yok yada ben mi yanlış biliyorum.. eşi ameliyat olan olan arkadaşlar sizede hiçbir açıklama yapılmadı mı.. ??? parayı aldılar sperm de yok hiç umursamıyorlar ya bu nasıl bir iştir.
canım benim eşimde sperm bulundu ama bizede sayısını söylemediler..oluyor böyle şeyler ..bende çok kızdım hemşirelere sorduk biz bilgi veremeyiz sadece yeterli sayıda bulundu onu biliyoruz dediler doktorumuz teseden hemen sonra merkezden ayrılmış diğer merkeze gitmiş..transfer günüde ben zaten çıkamadım doktorun yanına.eşimde unutmuş sormayı..şaka gibi yani bilmiyoruz kaç sperm bulunduğunu
ya canım eşim kaç defa sordu cevapları geçiştiriyor aynı şeyi söyleyip duruyor adam ya ramazan ramazan vallahi beddua etim onlara yaa
Nerede yaptırmıştın ki
Bu pataloji her yapılan tese ameliyatında olmalı zaten.
selam canlarrrrrrr çok şükür güzel haberlerle geldim size
allaha şükür bebişimizi ve pıt pıt kalp atışını gördük
drum ilk 3 ay kalp sesinin dinletilmesini bebek için uygun görmediğini söyledi...
sesini duyamadık ama uzun uzun izledik ekrandan meleğimi
9,17 mm olmuş miniğim
dr kalp atışı, herşeyi çok güzel dedi...
aynı ilaçlarıma devam edicekmişim...
1 ay sonra tekrar kontrolümüz var 2'li testimiz yapılacakmış...
şükürler olsun mucizem bizimle rabbim hepinize göstersin bu günleri inş
bizden bukadar teyzeleri çok yorgunuz yarın görüşürüz uzun uzun...
hepinizi kocamannnnnnnnn
Selam canlarim nasilsiniz? İnsallah hepiniz iyisinizdir.
Bahar canim senin adina cok sevindim allah tamamini erdirsin insallah hepiniz sag salim meleklerinize kavusursunuz.
canımmm cok cok sevindim allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini inşşllahh cok mutlu oldum inan bana.darısı bize ve burdaki butun kardeşlerime olsun inşallah.
Bebeğime Mektup
Merhaba... Belki de dünyaya hiç gelmeyeceksin, belki de sesimi duymayacak, renklerimi keşfedemeyeceksin... "Bebeğim"!.. Bu kelimeyi dile dökmeyi ne denli istiyorum bir bilsen... Sana dair, içimde beslediğim ve biriktirdiğim sesleri bir duyabilsen... Cümlelerimi, kelimelerimi ve sana sakladığım dokunuşlarımı... Bebek tenine dokunabilmeyi, cennet kokunla sabahlamayı, bana bakan gözlerinde uyanmayı, minicik parmaklarını avuçlarıma koymanı ve bana içten-hesapsız-sımsıcak gülümsemeni... Ne çok hayal ediyorum, kimseler bilmiyor biliyor musun?
Sana dair, içimde büyütüp yeşerttiğim hayalleri bilmek ister misin? O zaman iyi dinle beni pudra kokulum...
Varlığını öğrendiğim an, karnıma kulaklık koyup sana hergün düzenli bir zaman diliminde, Kur`an-ı Kerim dinletecektim, sahabe hayatlarını okuyacaktım, Peygamber Efendimiz`in ( S.A.V) hayatını anlatacaktım, hergün bir ayet- bir hadis paylaşacaktım seninle... Beraber Lâ İlâhe İllâllah diyecektik...
Ve bana geldiğin günden, doğacağın güne kadar, hergün seninle yaşadıklarımı ve hislerimi, satır satır yazıp, sana özel bir günlük hazırlayacaktım...
Elbise dolabının her çekmecesine gül suyu dökecektim, gül kokulu ol diye... Evde seni incitebilecek her eşyayı kaldıracak, zararlı olabilecek her şeyi kamufle edecektim... Sana renk renk şapkalar alacaktım, çizgili çizgili çoraplar hazırlayacaktım... Battaniye alacaktım, bebek tenin üşümesin diye, gerçi ben seni kollarımda ısıtırdım, sen bana gelseydin... Gelebilseydin...
Biliyorum, seninle bir gün karşılaşacağız ve sana yazdığım tüm hayalleri birlikte yaşayacağız... Belki çok geç olacak hayallerin gerçeğe dönüşmesi ama beklemesi bile her şeye değer... En çok gözlerini merak ediyorum, sonra saçlarını ve gül tenini...
Senden bir isteğim var sevgili bebeğim... Haydi bana bir sürpriz yap ve bu gece rüyama gel... Usulca-sessizce-derinden... Sarmaş dolaş olalım, birbirimizi koklayalım, bize ait renk ve hislerimizi gizlice işleyelim yüreklerimize... Bırak zaman bize gülsün, biz zamanı bekleyelim... Ne dersin?
Unutma olur mu? Annen, son nefesine kadar, seni kokluyor her gece... Yokluğunda bile sen kokuyor... Varlığının olacağı güne şimdiden şükrediyor... Seni seviyorum, seni çok seviyorum bebeğim... Annen...
Mikrotesede sperm bulunamayan hastalarda mutlaka 2 parça alınıp patalojiye gönderilir ,sperm üretecek ana hücre varmı yokmu ,öncü spermler varmı vs.gibi bakılır,hatta o parçalarda patoljide sperm bile bulunabilir ,bu azosperm hastaları için çok önemli bir ayrıntıdır ,sperm üreteck ana hücrenin olması bile hala ümit olduğunu gösterir ,böyle bir eksiklik nasıl yapabilirler,peşini bırakmayın canım,o rapor mutlaka verilmeliydi size.
herkese hayırlı cumalarrrrr
bu mübarek günde gönlümüzden ne geçiyorsa hayırlısyla mevlam nasip etsin bizlereeeeeeeeee
Eki Görüntüle 764621
tülaycığım çok güzel dile getirilmiş bir özlem ,çok duygulandım ağladım rahatladım dolmuştum zaten ,canım benim içimiz hep buruk inş sizlerdenden hayırlı haberler alacağız bugün cuma ezanından önce ayetel kursiyi şerifi okudum senin ve eşin için bol bol dua ettim .Allahım eşine bol bol tohumcuklar nasip etsin hayırlısı ile bebişinize kavuşun .canım meryem suresinin,muhammet suresinin ayrıca arka arkaya yasini şerif ve fetih suresinin çok tesrini gördüm zaman buldukca eşinde sende okumaya çalışın canım .Allaha emanet ol.hepinizden güzel haberler almak duasıyla Allah azminizi ve sabrınızı artırsın şifalar nasip etsin.
tşkler canımm...ameliyattan önce 1 milyon ve sıfırdı...herhlde..ameliyattan sonraa 500 bin nasıl oluyor...en düşük 20 milyon la gebe kalınabilir...sizinde bebeğiğnizi rabbim size bağişlasnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?