pembe 10 sana bir sorum daha var eşinin ilk sonuçları sıfır mıydı ve hangi aralıklarla sperm testi yaptırdınız??
canım yorumların için çok sağol bizden bu gün y kromozomu mikro delesyon testi istedi doktor ama biz daha çok yeniyiz ne demek bilmiyoruz bize açıklarsanız çok sevinirim bir de bitkisel kür demiştin ne yaptığını anlatır mısın bizde bitkisel desteğin önemli olduğuna inanıyoruz allah hepimize bu zor günlerde sabır ve sağlıklı çocuklar nasip etsin....
canım yorumların için çok sağol bizden bu gün y kromozomu mikro delesyon testi istedi doktor ama biz daha çok yeniyiz ne demek bilmiyoruz bize açıklarsanız çok sevinirim bir de bitkisel kür demiştin ne yaptığını anlatır mısın bizde bitkisel desteğin önemli olduğuna inanıyoruz allah hepimize bu zor günlerde sabır ve sağlıklı çocuklar nasip etsin....
Arkadaslar bu durum nedir? Nette arastırdm biraz ve aslaında eşimin bu dudrmda olabilmesinden korktum? Sebebi nedeni nedir bu sertoli cell only sendromunun? Eşim çocukken kanser tedavisi almiş kemoterapi ve radyoterapi bu sertoliye sebeb olabilir mi?nette araştrdım kafam karıstı nolur yardım???
merhabalar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim nete daha doğrusu hala beklemedeyiz ilaç tedavisi ne zor bir durummuş yaaaaa :'( 3 ay bekle bekle bekle offfffffffffffff daha 1 ay var test yapılmasına inşallah beklememize deger
m.tese sonunda alınan örnekler patolojiye gönderirlir.
patololoji sonucunda sertoly yazıyorsa üretim yok anlamına geliyor...
slm arkadaşlar bişey sorcam...2.tüp bebek denemesinden sonraki adetlerim azaldı biraz...ilk 3 ay vücuttan atılamayan ilaçlardandır deidm.ama son 2-3 adetim de az...evet yine gününde oluyorum ve 6 gün sürüyo...onda bi değişiklik yok ama sanki daha az akıyo...daha az ped değiştiryiorum.yoğun değil yani...bunu yaşayan var mı acaba benim gibi var mı ?
tsk ederm arkadasım allah razı olsun,bende bundan korkuyorm aslında eşimin kanser tedavisi buna sebeb olmuş olablir mi???? tese falan olmadık daha 6 aydır tedavideyiz 6 ay snra tese düşünyorz ama korkum bu sertolinin cıkmasından yana çünkü tedavisi zormus... allahm yardım ...
benim normalde az olurdu,tüp bebekten sonraki iki ay yoğun geçti bu ay normale döndü ama bir iki gün gecikiyor hala.kafana takma bence bünye den bünyeye ilaçların etkisinde değişir.
tsk ederm arkadasım allah razı olsun,bende bundan korkuyorm aslında eşimin kanser tedavisi buna sebeb olmuş olablir mi???? tese falan olmadık daha 6 aydır tedavideyiz 6 ay snra tese düşünyorz ama korkum bu sertolinin cıkmasından yana çünkü tedavisi zormus... allahm yardım ...
az önce y kromozomu testi yaptırdık ve 20 gün sonra çıkacakmış sonuç şimdi bu nedir ne değildir onu araştıracağım kendimi çok kötü hissediyorum eşim sorun tek onunmuş gibi berbat bir durumda ben onu teselli etmeye çalışıyorum o konu ile ilgili konuşmak istemiyor o zaman ben kiminle dertleşeceğim
slm arkadaşlar bişey sorcam...2.tüp bebek denemesinden sonraki adetlerim azaldı biraz...ilk 3 ay vücuttan atılamayan ilaçlardandır deidm.ama son 2-3 adetim de az...evet yine gününde oluyorum ve 6 gün sürüyo...onda bi değişiklik yok ama sanki daha az akıyo...daha az ped değiştiryiorum.yoğun değil yani...bunu yaşayan var mı acaba benim gibi var mı ?
cervan çok sağol şu an tam olarak anlamlandıramıyorum o nedenle panik halindeyim forumun nerdeyse tamamını okudum fikir sahibi olabilmek için allah hepimize yardım etsin sonuç ne olursa olsun ben kısmetse çocuk sahibi olabileceğimize inanıyorum ama doktorumuz açıklama yapmayı pek sevmiyor ben y kromozomu tahlili ne diye sorduğumda sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi
merhabalar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim nete daha doğrusu hala beklemedeyiz ilaç tedavisi ne zor bir durummuş yaaaaa :'( 3 ay bekle bekle bekle offfffffffffffff daha 1 ay var test yapılmasına inşallah beklememize deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?