Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
3-4 AĞUSTOS KADİR GECESİNE
KADAR KURANI KERİM HATİMİ
YAPIYORUZ CÜZ , SALAVAT, KELİMEİ TEVHİD,ESTAĞFURULLAH,ELHAMDÜLİLLAH,İHLAS VE FATİHA ALIP OKUMAK
OKUTMAK İSTEYEN VAR MIDIR ?
HATİM DUALARIMIZ KADİR GECESİNDE YAPILACAK
İNŞALLAH...

kızlar isimlerinizi özelden yazarsanız isteyen soyadınıda yazabilir ben listeye ekliyeyim okuduklarınızla beraber okuduklarımız kabede dualanacak RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH

canım ben bir haftadır giremedim cüz almak isterdim bitirmişiniz galiba salavat kelimei tehvid onlardan okuyabilirim nasıl olcak tekrar listemi yapcaksın.

ben süreleri arapçadan okuyamıyorum ama selavat ihlas fatiha alabilirim nasıl olacak yazarsan sevinirim

canım ben bir haftadır giremedim cüz almak isterdim bitirmişiniz galiba salavat kelimei tehvid onlardan okuyabilirim nasıl olcak tekrar listemi yapcaksın.

evet canım cüzler bitti
duaları nekadar okuyacağını ismini bana özelden at canım kabede dualanacak dileğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar

cnm özelden yazabilmek için msj sayısını doldurmak mı gerekiyor . bende katılmak istiyorum bilgilendirir misin ALLAH RAZI OLSUN

cnm özelden yazabilmek için msj sayısını doldurmak mı gerekiyor . Bende katılmak istiyorum bilgilendirir misin allah razı olsun

evet canımm 100 tane msj yazman gerekli
canımm okuduklarımız kabede dualanacak nekadar okursan bana yaz ben eklerim
ismini özelden yazarsan iyi olur ismine dua edilmiş olur

s.a canım ben burdakı hatmın dışında ıkı tane daha yapıyoruz.burdakı hatmıde sayrsak inş 3 tane hatımde olucaz.ama kendım 2 tane yapıyoruz .dığer salavatları kelımeyı tevhıdlerın sayısınıda burdan bıldırsem olurmu inş.bunların dualarını kabede kım yapıcak acaba merak ettım ve çok mutlu oldum:).çok teşekkürler.

herkesee merhabalr..bizdee 2senedir evliyiz erken bebek istememiz sayesinde öğrendik bu durumu ilk 6ay denedik olmayınca eşimde doktora gitti ve öğrendik moraller bozuldu tbi bu arada yeni üye oldum:) cok araştırma yapmadan fertijine başladık kısa bir tedaviden sonra eşime micro-tese yapıldı o sırada bende hazırlandım tbi fakat sonuç olumsuz oldu bu arada fertijinden hiç memnun kalmadık hersey paara sonucun olumsuz olduğundan demiyorum bunu gerçek fikrim en başindan beri de farkeettim ama panikle gittik bir kere işte operasyonda çıkar kesin dedik ama malasef..ve olumsuz sonucun ardından doktorun tutmuda yıktı bizi evlat edinin dedi kadın resmen bize..bu olaysan bi süre sonra araştırmalarımızın ardın kaan aydosa başladık cok tatlı ve ii bir insan şuan onun hastası eşim ve çok memnunz kasım ayında tüp bebek için konuşmaya gidicez inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız..

Son düzenleme:
kızlar merhaba ; kusura bakmayın fazla giremıyorum. baya yogun bi sürec gecırdık bu arada benım rahımımdede septum -perde varmıs onun için amelıyat oldum eşim için fsh-lh yuksek testesteron düşük cıkınca bu bekleme süresi ve ilaçç tedavısıne basladılar . prengly 5000 haftada 2 kez + arimidex kullandı. 1 ay kadar kantahlılı yaptırdık asagıya sonucları yazıyorum

Estradiol 48.04 7.6 - 43
LH 0.233 1.7 - 8.6
FSH 0.76 1.5 - 12.4
testesteron total : 6.8 ( 2.80 - 8.0) sonuclar sizce nasıl şimdi dr. la görüştük 5 kutu prengly kaldı tedaviye devam edin dedi . ve puregon kullanıcakmısız onu 8 hafta önerdı haftada 2 kez bu arada bitkisel ürünlerde kullanıyor eşim bizde eylül sonu gibi tüp bebege gidecegiz bakalım eşimde azospermı vardı kromozon testlerımız iyi geldı . ilk testte 4 ikinci teste 0 sperm cıkmıstı ... bakalım şimdi neler olacak bilgilendırmek istedim kısaca ... umaruım herkes hakkında hayırlısı neyse o olur . Allahım bu mubarek günde herkesın yardımcısı olur ...

canım çok sevindim ben biliyordum zaten boşuna stres yaptın kendine...
inş hayırlısıyla gelecek ay seninde halayını çekeriz
canım tranfer günün yaklaşınca yazarız tekrar sana...
önemli olan ilk 3 gün dinlenmek sonraki günlerde de kendini yormadan evin içinde hareket etmen...
çok yatmakta iyi değil rahimde kan akışının olması gerekiyor...
sen o aşamalara gel hayırlısıyla konuşuruz yine

canım cüze katılamadım ama diğerlerini okumak isterim...
ama sayıyı önceden değil de kadir gecesinden 1 yada 2 gün önce nekadar okuyabildiğimizi bildirsek sana olur mu ??
yoksa yinede kendimşzce bi sayı belirleyip yazalım mı ??

esmacım Allah kabul etsin hatim tamamlanmış ben sana özelden ismimi yazdım

Kizlar hepinize selamlar ben umutta tedavi gormek icin zeynep kamilden rapor cikartmak icin ugrasiyorum. Aklima bisey takildi. Orda tanistigim bazi arkadaslara urolog asilama yazmis. Ama onlardaki sorun kadindan kaynakli.birininde esinde sayi ve hareket sorunu varmis. Benim esim azosperm sonucta kalkip bizede asilama demezler degilmi. Bizde zaten sperm yok. Bulunursa da onu tutma olasiligi % 10-15 olan asilamada kullanamayiz.

canımmm cüzler bitti diğer dualardan alabilirsin
Tamam canımm nekadar okursan bana yaz ben eklerim
baharım eşinin şifası için ayrıyeten şafi çekersen onuda eklerim eşinin adını
rabbim dualarımızı kabul etsinn inşallah fayda verir ismimiz kabede anılacak rabbimden bize rahmet istenecek

arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim cuma günü eşimin azospermi olduğunu öğrendim ve berbat durumdayız dün hormon testlerinin sonucunu aldık fsh normal çıktı lh sınır 8.6 eşimin ise 8.73 testesteron ise sınır 3.3 eşimin ise 2.74 çıktı ve doktor testesteron jeline başladı ama açıklama yapmadı sadece sperm üretimi var dedi ama cuma gününden beri olan araştırmalarımda spermin olup olmadığını bu şekilde anlayamayacağımız sonucuna vardım bilemiyorum beynim durmuş durumda böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yoktu tıkanıklık var mı diye sordum açıklamadı şimdi tüp bebek yöntemi var dedi ne yapmalıyım bilemiyorum bu sonuçlar iyi mi ne anlama gelir yardımcı olun lütfen

arkadaaşlar ayrıca doktor tıkanıklık araştırması yapmayacakmış yani direk mikro tese yapacak

cnm inş dr. görüşmenizden olumlu sonuçlar çıkar
gönlünü ferah tut güzel günler seni bekler
hoşgeldin cnm inşş bundan sonra ki tedaviniz olumlu olurr
cnm aramıza hoşgeldin inş sende budertden kurtulanlardan olursun
cnm dr. hormonlara bakmış tmm da sperm testti ne çıktı yani sperm testti omadan sperm üretimi var demek zor hormonlara bakıp
keşke hemen ameliyat olmasanız biraz tedavi görse eşin hakkınıza hayırlısı olsun cnm herşey

sperm testi sıfır çıktı bizi üroloğa yönlendirdiler o neredeyse hiç açıklama yapmadı ben sizlerden öğrendim az çok ne olduğunu yarın yine sperm testi var ama daha perşembe günü sıfır çıktı ama doktor fsh varsa sperm vardır tıkanıklıktır bu diye cevapladı bir de testesteron düşüklüğü sperm üretimini durdurabilir diye testesteron jeli verdi artı özele gittik güya ama sorulara cevap almak ne mümkün gerçekten halden anlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…