SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
3-4 AĞUSTOS KADİR GECESİNE
KADAR KURANI KERİM HATİMİ
YAPIYORUZ CÜZ , SALAVAT, KELİMEİ TEVHİD,ESTAĞFURULLAH,ELHAMDÜLİLLAH,İHLAS VE FATİHA ALIP OKUMAK
OKUTMAK İSTEYEN VAR MIDIR ?
HATİM DUALARIMIZ KADİR GECESİNDE YAPILACAK
İNŞALLAH...
kızlar isimlerinizi özelden yazarsanız isteyen soyadınıda yazabilir ben listeye ekliyeyim okuduklarınızla beraber okuduklarımız kabede dualanacak RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH
YAPIYORUZ CÜZ , SALAVAT, KELİMEİ TEVHİD,ESTAĞFURULLAH,ELHAMDÜLİLLAH,İHLAS VE FATİHA ALIP OKUMAK
İNŞALLAH...
kızlar isimlerinizi özelden yazarsanız isteyen soyadınıda yazabilir ben listeye ekliyeyim okuduklarınızla beraber okuduklarımız kabede dualanacak RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH
canım ben bir haftadır giremedim cüz almak isterdim bitirmişiniz galiba salavat kelimei tehvid onlardan okuyabilirim nasıl olcak tekrar listemi yapcaksın.
ben süreleri arapçadan okuyamıyorum ama selavat ihlas fatiha alabilirim nasıl olacak yazarsan sevinirim
İNŞALLAH...
cnm özelden yazabilmek için msj sayısını doldurmak mı gerekiyor . Bende katılmak istiyorum bilgilendirir misin allah razı olsun
evet canımm 100 tane msj yazman gerekli
canımm okuduklarımız kabede dualanacak nekadar okursan bana yaz ben eklerim
ismini özelden yazarsan iyi olur ismine dua edilmiş olur
bugün spermiyogram yaptırdık tekrar,bizim spermcikler yine göründü.boş yere ortalığı aya kaldırmışız.gelecek ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik hal böyleyken.her türlü önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.transferde ne yapayım,nasıl yatayım?
İNŞALLAH...
ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN
DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14.ve 24. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
YEŞİL034----------------------------------25. CÜZÜ OKUYOR
ARUNA------------------------------------26. CÜZÜ OKUYOR
SONSUZ-----------------------------------27 VE 28 NCİ CÜZÜ OKUYOR
SEVALO817---------------------------------29 NCU CÜZÜ OKUYOR
hatmimiz tamamlandı arkadaşlar
RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAHH
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
canımmm cüzler bitti diğer dualardan alabilirsincanım çok sevindim ben biliyordum zaten boşuna stres yaptın kendine...
Inş hayırlısıyla gelecek ay seninde halayını çekeriz
Canım tranfer günün yaklaşınca yazarız tekrar sana...
önemli olan ilk 3 gün dinlenmek sonraki günlerde de kendini yormadan evin içinde hareket etmen...
çok yatmakta iyi değil rahimde kan akışının olması gerekiyor...
Sen o aşamalara gel hayırlısıyla konuşuruz yine
Canım cüze katılamadım ama diğerlerini okumak isterim...
Ama sayıyı önceden değil de kadir gecesinden 1 yada 2 gün önce nekadar okuyabildiğimizi bildirsek sana olur mu ??
Yoksa yinede kendimşzce bi sayı belirleyip yazalım mı ??
cnm inş dr. görüşmenizden olumlu sonuçlar çıkarArkadaşlar, pazartesi günü için randevumuzu aldık; Celalettin Peru'ya gidiyoruz eşimle. Çok heyecanlıyım, çok da korkuyorum.
İnşallah bize de ilaçlar verir, sizden duyduğum Ersel Bey'in tozlarını, karışımlarını önerir de; biz de en azından umutlanırız. Ama ya sizin durumunuz çok zor, benim yapabileceğim bir şey yok derseeee !! Offf offfffff....
hoşgeldin cnm inşş bundan sonra ki tedaviniz olumlu olurrherkesee merhabalr..bizdee 2senedir evliyiz erken bebek istememiz sayesinde öğrendik bu durumu ilk 6ay denedik olmayınca eşimde doktora gitti ve öğrendik moraller bozuldu tbi bu arada yeni üye oldum:) cok araştırma yapmadan fertijine başladık kısa bir tedaviden sonra eşime micro-tese yapıldı o sırada bende hazırlandım tbi fakat sonuç olumsuz oldu bu arada fertijinden hiç memnun kalmadık hersey paara sonucun olumsuz olduğundan demiyorum bunu gerçek fikrim en başindan beri de farkeettim ama panikle gittik bir kere işte operasyonda çıkar kesin dedik ama malasef..ve olumsuz sonucun ardından doktorun tutmuda yıktı bizi evlat edinin dedi kadın resmen bize..bu olaysan bi süre sonra araştırmalarımızın ardın kaan aydosa başladık cok tatlı ve ii bir insan şuan onun hastası eşim ve çok memnunz kasım ayında tüp bebek için konuşmaya gidicez inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız..
cnm aramıza hoşgeldin inş sende budertden kurtulanlardan olursunarkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim cuma günü eşimin azospermi olduğunu öğrendim ve berbat durumdayız dün hormon testlerinin sonucunu aldık fsh normal çıktı lh sınır 8.6 eşimin ise 8.73 testesteron ise sınır 3.3 eşimin ise 2.74 çıktı ve doktor testesteron jeline başladı ama açıklama yapmadı sadece sperm üretimi var dedi ama cuma gününden beri olan araştırmalarımda spermin olup olmadığını bu şekilde anlayamayacağımız sonucuna vardım bilemiyorum beynim durmuş durumda böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yoktu tıkanıklık var mı diye sordum açıklamadı şimdi tüp bebek yöntemi var dedi ne yapmalıyım bilemiyorum bu sonuçlar iyi mi ne anlama gelir yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?