Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bitti
inşallah bir dahaki yıldönümümü kucağımda bebişimle kutlarım

bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bitti
inşallah bir dahaki yıldönümümü kucağımda bebişimle kutlarım
rabbim bi yasıkta ömür boyu mutlu etsin sizi seneye evladınızla girin evlilik yıldönümünüzeeeeeeeeeee
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119:
benimde salı günü evlilik yıldönümüğmmmmmmmmmmmmmm

herkese hayırlı akşamlar Allahın selamı üzerinize olsun ,kızlar dün evim çok kalabalıktı bugün kimse yok eşimde gece görevine gitti,ben uyuyup kalmışım kalkınca kendimi çok kötü hissettim içim sıkıldı bunaldım Allahım hepimizin evlerini neşelendirsin kimseyi yalnız bırakmasın .şu yalan dünyada mal mülk herşey boş en güzeli mutlu bir aile sağlık sıhhat ....Allahım hepimizi kocaman aileler yapsın neşeli günler nasip etsin herkes bunu hak etti .hepimizin de sabrı ve azmi bol olsun.Allaha emanet olun şu ramazanı şerif hürmetine dualarımız kabul olsun.

pardon canım ya ben yasin sandım.ben namazda sana AYETEL KÜRSİ de okurum bol bol da dua ederim.RABBİM de kabul eder tez vakitte İNŞALLAH.

hadi gözünüz aydın canım.valla sana şiddetle akunpuktur tavsiye ederim.ben transferden hem önce hemde sonra yaptırdım ve etkisi olduğuna inanıyorum.aynı zamanda strese de iyi geliyo.o da çok önemli.çünkü stres kötü etkiler.bol bol dinlendim ben.ilk üç gün duş falan almazsan daha iyi dediler ben de almadım. bazı doktorlar duş alabilirsiniz günlük hayata devam diyolar ama bana yürürken bile dikkat dendi ben de dikkat ettim.İNŞALLAH hayırlı haberlerini almak nasip olur.

mrb arkadaşım biz de bizim de azospermi olduğumuzu bir buçuk ay önce öğrendik.2 sene boyunca çocuğumuz olmamıştı.sperm testinde sonuç sıfırdı ve şokk olduk.hormon,ultrason ve genetik testlerin hepsi normal çıktı.genelde doktorlar hemen tese ameliyetıyla tüp bebek öneriyolar. kimse tıkanıklık üzerinde durmuyo malesef.Kaan Aydos'a mail attım ve tıkanıklıktan şüphelendi.2 tane hap söyledi kullanın ve sonrasında tekrar sperm testi yaptırın dedi.bakalım öyle yapıcaz.umarım güzel şeyler yazabilirim buraya.ama pek umutlu değilim.(

arkadaşlar mrb kaan aydosa giden var mı biz ona gitmeye başkadık fish testi istiyor %20 olgunlaşmış hücre cıktı o kadar yüzde ile tüp bebek deniceğiz ama çok bi fikrim yok yüzde ne kadar artarsa şans o kadar yükseliyormuş ama bilgisi olan var mı

umarım güzel sonuçlar alırsınız..

amin canm inşallah hepimiz en kısa zamanda tedavi olabilirz.gerçekten çok zor bi hastalık.siz ne zamandır tadavidesiniz.

cnm ben kaan aydosa gitmiştim eşim yaklaşık 2 buçuk sene tedavideydi ama bizden fish testti istememişti
ameliyat demişti o zaman olmamıştı eşim biraz tedavi olayım demişti
ben fish testtinin sonucu ne olursa ne olur pek bilgim yok ama inş hep olumlu şeyler olur sizin için
merhaba cnm inş ilaçlar şifa olur eşine umudunu yitirme bende tam umudum gitti derken mevlam sperm nasip etti
inş zamanı gelince hepsi olacak en kısa zamanda......

bahar85. hayırlı olsun bebegın.çok sevındım :)) darısı basımıza inşallah. nadıren gırıyorum topıge o yuzden yenı haberım oldu .zeytinburnunda verılen ıftar senın bebegın gelişine şükür içinmiydi?:) rabbım hepimize hayırlı evlatlar versın inşallah.bizlerede dua et. inşallah kolay gecer hamılelık süreci ve dogum.rabbım yar ve yardımcımız olsun.

herkese hayırlı güzel umut dolu bir yeni hafta dilerimmmmmmmm

hepimiz bu hafta hep güzel şeyler duyar veee yaşarızzzzzzzzzzzzz

cnm malesef sorun tam olarak belli değil.hormon,genetik hepsi normal çıktı.ama sperm testi sıfır çıktı.siizinki neydi peki cnm?

canım bizim sorun eşim cocukken kemoterapi radyoterapi alıyor bu da testislere zarar veriyor zaten o yuzden ufakta.allah hakkmzda hayırlısını versin inş

Canım geçmiş olsun öncelikle. Gerçekten zor bir durum. Bende ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı. Zamanla şoku atlatıp, mücadeleye başlıyorsun. Bizim de doktor bir kaç ilaçtan sonra m.teseye aldı. 3ay sürmüştür tedavi. M.tese sonrası çok iyi kalitede sperm çıkmamıştı. 6 ay iğne tedavisi ve benim hazırladığım kürleri kullandı eşim ve doğal yoldan çıkış oldu çok şükür. Benim tavsiyem hemen ameliyat olmayın. Doktorlar bitkisellerin hiç bir faydası yok demişti bize. Size de aynı şeyleri söyleyip ameliyat etmek isteyebilirler. Tabi kararı siz vereceksiniz. Bizde aynı yollardan geçtiğimiz için naçizane tavsiyem böyle. İnşallah güzel neticeler alırsınız.

canım yorumların için çok sağol bizden bu gün y kromozomu mikro delesyon testi istedi doktor ama biz daha çok yeniyiz ne demek bilmiyoruz bize açıklarsanız çok sevinirim bir de bitkisel kür demiştin ne yaptığını anlatır mısın bizde bitkisel desteğin önemli olduğuna inanıyoruz allah hepimize bu zor günlerde sabır ve sağlıklı çocuklar nasip etsin....

pembe 10 sana bir sorum daha var eşinin ilk sonuçları sıfır mıydı ve hangi aralıklarla sperm testi yaptırdınız??

pembe 10 sana bir sorum daha var eşinin ilk sonuçları sıfır mıydı ve hangi aralıklarla sperm testi yaptırdınız??

İlk test 0'dı. 2.sinde eşim bunda 1 tane çıkacak bak gör dedi. Gerçekten 1 adet hareketli çıktı. Düşünce gücü mü yanlış mı baktılar bilemiyoruz artık. 3. ve 4. sünde 0 'dı. 6 ay sonrakinde ise 8-10 adet çıktı. Bir daha da yaptırmadık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…