- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
rabbim bi yasıkta ömür boyu mutlu etsin sizi seneye evladınızla girin evlilik yıldönümünüzeeeeeeeeeeebugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bitti
inşallah bir dahaki yıldönümümü kucağımda bebişimle kutlarım
bugün spermiyogram yaptırdık tekrar,bizim spermcikler yine göründü.boş yere ortalığı aya kaldırmışız.gelecek ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik hal böyleyken.her türlü önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.transferde ne yapayım,nasıl yatayım?
sperm testi sıfır çıktı bizi üroloğa yönlendirdiler o neredeyse hiç açıklama yapmadı ben sizlerden öğrendim az çok ne olduğunu yarın yine sperm testi var ama daha perşembe günü sıfır çıktı ama doktor fsh varsa sperm vardır tıkanıklıktır bu diye cevapladı bir de testesteron düşüklüğü sperm üretimini durdurabilir diye testesteron jeli verdi artı özele gittik güya ama sorulara cevap almak ne mümkün gerçekten halden anlanmıyor
mrb arkadaşım biz de bizim de azospermi olduğumuzu bir buçuk ay önce öğrendik.2 sene boyunca çocuğumuz olmamıştı.sperm testinde sonuç sıfırdı ve şokk olduk.hormon,ultrason ve genetik testlerin hepsi normal çıktı.genelde doktorlar hemen tese ameliyetıyla tüp bebek öneriyolar. kimse tıkanıklık üzerinde durmuyo malesef.Kaan Aydos'a mail attım ve tıkanıklıktan şüphelendi.2 tane hap söyledi kullanın ve sonrasında tekrar sperm testi yaptırın dedi.bakalım öyle yapıcaz.umarım güzel şeyler yazabilirim buraya.ama pek umutlu değilim.(
amin canm inşallah hepimiz en kısa zamanda tedavi olabilirz.gerçekten çok zor bi hastalık.siz ne zamandır tadavidesiniz.
canım sizin sorun neydi?
cnm ben kaan aydosa gitmiştim eşim yaklaşık 2 buçuk sene tedavideydi ama bizden fish testti istememiştiarkadaşlar mrb kaan aydosa giden var mı biz ona gitmeye başkadık fish testi istiyor %20 olgunlaşmış hücre cıktı o kadar yüzde ile tüp bebek deniceğiz ama çok bi fikrim yok yüzde ne kadar artarsa şans o kadar yükseliyormuş ama bilgisi olan var mı
merhaba cnm inş ilaçlar şifa olur eşine umudunu yitirme bende tam umudum gitti derken mevlam sperm nasip ettimrb arkadaşım biz de bizim de azospermi olduğumuzu bir buçuk ay önce öğrendik.2 sene boyunca çocuğumuz olmamıştı.sperm testinde sonuç sıfırdı ve şokk olduk.hormon,ultrason ve genetik testlerin hepsi normal çıktı.genelde doktorlar hemen tese ameliyetıyla tüp bebek öneriyolar. kimse tıkanıklık üzerinde durmuyo malesef.Kaan Aydos'a mail attım ve tıkanıklıktan şüphelendi.2 tane hap söyledi kullanın ve sonrasında tekrar sperm testi yaptırın dedi.bakalım öyle yapıcaz.umarım güzel şeyler yazabilirim buraya.ama pek umutlu değilim.(
selam canlar ben geldimmmmmmm
bikaç gündür giremedim ama çok özledim sizi
biraz halsizlik var üzerimde son günlerde...
iştahımda hiç yok öyle olunca daha da halsiz düşüyorum...
ama çok şükür halime bulantı kusma yok hala
halsizlikte olağan bişey zaten idare edip gidiyoruz...
drumun istediği kan ve idrar testleri vardı bugün onları yaptırdım hastanede...
dr sonuçlara iyi herşey yolunda dedi...
bakalım yarın kendi drum ne diyecek...
allah izin verirse yarın pıt pıtları duyucaz
inş rabbim mutluluğumuzu devam ettirir
en kısa zamanda sizlerede nasip olsun can kardeşlerimmmmmmmmmm
cnm malesef sorun tam olarak belli değil.hormon,genetik hepsi normal çıktı.ama sperm testi sıfır çıktı.siizinki neydi peki cnm?
arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim cuma günü eşimin azospermi olduğunu öğrendim ve berbat durumdayız dün hormon testlerinin sonucunu aldık fsh normal çıktı lh sınır 8.6 eşimin ise 8.73 testesteron ise sınır 3.3 eşimin ise 2.74 çıktı ve doktor testesteron jeline başladı ama açıklama yapmadı sadece sperm üretimi var dedi ama cuma gününden beri olan araştırmalarımda spermin olup olmadığını bu şekilde anlayamayacağımız sonucuna vardım bilemiyorum beynim durmuş durumda böyle bir hastalığın varlığından bile haberim yoktu tıkanıklık var mı diye sordum açıklamadı şimdi tüp bebek yöntemi var dedi ne yapmalıyım bilemiyorum bu sonuçlar iyi mi ne anlama gelir yardımcı olun lütfen
Canım geçmiş olsun öncelikle. Gerçekten zor bir durum. Bende ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı. Zamanla şoku atlatıp, mücadeleye başlıyorsun. Bizim de doktor bir kaç ilaçtan sonra m.teseye aldı. 3ay sürmüştür tedavi. M.tese sonrası çok iyi kalitede sperm çıkmamıştı. 6 ay iğne tedavisi ve benim hazırladığım kürleri kullandı eşim ve doğal yoldan çıkış oldu çok şükür. Benim tavsiyem hemen ameliyat olmayın. Doktorlar bitkisellerin hiç bir faydası yok demişti bize. Size de aynı şeyleri söyleyip ameliyat etmek isteyebilirler. Tabi kararı siz vereceksiniz. Bizde aynı yollardan geçtiğimiz için naçizane tavsiyem böyle. İnşallah güzel neticeler alırsınız.
pembe 10 sana bir sorum daha var eşinin ilk sonuçları sıfır mıydı ve hangi aralıklarla sperm testi yaptırdınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?