- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Merhaba,
Biz de aynı durumdayız öğreneli 2 hafta oldu. Eşim içine atıyor benimle bile konuşmuyor. Çok üzülüyorum. Ben de içime atıyorum, ama yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum. Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu verir diyerek teselli olmaya çalışıyorum.
Biz de öğrenir öğrenmez üniversite hastanesine gittik, gerekli tüm testleri yaptılar. Sonuçlarını bekliyoruz. Sonrasında Emre Bakırcoğlu'na gitme planları yapıyoruz. Emre Bey'de tedavi olanlar randevu almak problem oluyor mu? Ne zaman aramamız gerekiyor? Biz İzmir'deyiz, önceden planlamamız gerekiyor hepsini.
canım yorumların için çok sağol bizden bu gün y kromozomu mikro delesyon testi istedi doktor ama biz daha çok yeniyiz ne demek bilmiyoruz bize açıklarsanız çok sevinirim bir de bitkisel kür demiştin ne yaptığını anlatır mısın bizde bitkisel desteğin önemli olduğuna inanıyoruz allah hepimize bu zor günlerde sabır ve sağlıklı çocuklar nasip etsin....
hadi gözünüz aydın canım.valla sana şiddetle akunpuktur tavsiye ederim.ben transferden hem önce hemde sonra yaptırdım ve etkisi olduğuna inanıyorum.aynı zamanda strese de iyi geliyo.o da çok önemli.çünkü stres kötü etkiler.bol bol dinlendim ben.ilk üç gün duş falan almazsan daha iyi dediler ben de almadım. bazı doktorlar duş alabilirsiniz günlük hayata devam diyolar ama bana yürürken bile dikkat dendi ben de dikkat ettim.İNŞALLAH hayırlıhaberlerini almak nasip olur.
Bekleyen derviş MURADINA ERMİŞ.
tsk ederm arkadasım allah razı olsun,bende bundan korkuyorm aslında eşimin kanser tedavisi buna sebeb olmuş olablir mi???? tese falan olmadık daha 6 aydır tedavideyiz 6 ay snra tese düşünyorz ama korkum bu sertolinin cıkmasından yana çünkü tedavisi zormus... allahm yardım ...
korkmana gerek yok bezide sertoli dendi tesede 8 tüp sperm bulundu 5 defa tüp bebek yaptık olmayınca olmuyo işte
[h=2]hamile arkadaşlar sizden bir ricam olacak[/h]arkadaşlar biliyorsunuz kısmetse önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycam sizden ricam bu mübarek ay ve günlerde belki duanız kabul olur .41 hamileye 41 ayetel kürsi okutturmaya niyetlendim.okuyabilecek hamişler lütfen benim için dua edermisiniz
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı geceler spermiyogram için randevu aldım eşime 12 ağustosta yaptıracağız inşallah ersel beyin gönderdiği bitkiseller 3-4 güne kadar bitiyor pazar günü tekrar arayacağız bakalım ne şekilde devam edecek inşallah şifa olur kullandıkları ersel beyin söylediğine göre çok güzel gidiyor tedavi baya değişiklikler var eşimde ama bakalım hayırlısı hepimiz en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah....
canım 14 farklı baharattan oluşan bir karışım vardı. Onu yaptım. Birde kadıköy den bi aktardan toz bir karışım aldım balla karıştırdım. Arı sütü polen. Kabak çekirdeği her akşam bol salata havuç suyu. Keçi boynuzu kürü. Ben yapmadım ama nohut da iyiymiş haftada 1 kez.
Bahar arkadaşımızın bu kürleri toparlamıştı.
Baharcım senin kürlerini paylaştığın bir mailin vardı onu tekrar paylaşabilir misin? 19serap bahar'ın kürlerinde var 14 farklı baharattan oluşan kür.
canım gözün aydınnn nazlı spermcikleri görmüşsünüz
ALAHIM yardıncın olsun gelecek ay bebişin göbüşünde olsun İNŞALLAH
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsuncanımm benim ben hemen okurumm senin için
inşallah bu tedavinde kavuşursun meleğineeeee:26::26:
herkesee merhabalr..bizdee 2senedir evliyiz erken bebek istememiz sayesinde öğrendik bu durumu ilk 6ay denedik olmayınca eşimde doktora gitti ve öğrendik moraller bozuldu tbi bu arada yeni üye oldum:) cok araştırma yapmadan fertijine başladık kısa bir tedaviden sonra eşime micro-tese yapıldı o sırada bende hazırlandım tbi fakat sonuç olumsuz oldu bu arada fertijinden hiç memnun kalmadık hersey paara sonucun olumsuz olduğundan demiyorum bunu gerçek fikrim en başindan beri de farkeettim ama panikle gittik bir kere işte operasyonda çıkar kesin dedik ama malasef..ve olumsuz sonucun ardından doktorun tutmuda yıktı bizi evlat edinin dedi kadın resmen bize..bu olaysan bi süre sonra araştırmalarımızın ardın kaan aydosa başladık cok tatlı ve ii bir insan şuan onun hastası eşim ve çok memnunz kasım ayında tüp bebek için konuşmaya gidicez inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız..
canım çok sevindim ben biliyordum zaten boşuna stres yaptın kendine...
inş hayırlısıyla gelecek ay seninde halayını çekeriz
canım tranfer günün yaklaşınca yazarız tekrar sana...
önemli olan ilk 3 gün dinlenmek sonraki günlerde de kendini yormadan evin içinde hareket etmen...
çok yatmakta iyi değil rahimde kan akışının olması gerekiyor...
sen o aşamalara gel hayırlısıyla konuşuruz yine
canım cüze katılamadım ama diğerlerini okumak isterim...
ama sayıyı önceden değil de kadir gecesinden 1 yada 2 gün önce nekadar okuyabildiğimizi bildirsek sana olur mu ??
yoksa yinede kendimşzce bi sayı belirleyip yazalım mı ??
mrb arkadaşım biz de bizim de azospermi olduğumuzu bir buçuk ay önce öğrendik.2 sene boyunca çocuğumuz olmamıştı.sperm testinde sonuç sıfırdı ve şokk olduk.hormon,ultrason ve genetik testlerin hepsi normal çıktı.genelde doktorlar hemen tese ameliyetıyla tüp bebek öneriyolar. kimse tıkanıklık üzerinde durmuyo malesef.Kaan Aydos'a mail attım ve tıkanıklıktan şüphelendi.2 tane hap söyledi kullanın ve sonrasında tekrar sperm testi yaptırın dedi.bakalım öyle yapıcaz.umarım güzel şeyler yazabilirim buraya.ama pek umutlu değilim.(
canımm benim ben hemen okurumm senin için
inşallah bu tedavinde kavuşursun meleğineeeee:26::26:
Merhaba,
Biz de aynı durumdayız öğreneli 2 hafta oldu. Eşim içine atıyor benimle bile konuşmuyor. Çok üzülüyorum. Ben de içime atıyorum, ama yine de kötü düşünmemeye çalışıyorum. Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu verir diyerek teselli olmaya çalışıyorum.
Biz de öğrenir öğrenmez üniversite hastanesine gittik, gerekli tüm testleri yaptılar. Sonuçlarını bekliyoruz. Sonrasında Emre Bakırcoğlu'na gitme planları yapıyoruz. Emre Bey'de tedavi olanlar randevu almak problem oluyor mu? Ne zaman aramamız gerekiyor? Biz İzmir'deyiz, önceden planlamamız gerekiyor hepsini.
bende çok araştırdım emre bey diyen var kaan bey diyen var bir de amerikanda bülent urman varmış ama hangisi olur bilemiyorum bende istanbulda oturmuyorum yol sıkıntısı var maddi boyut ne olur iş izinleri ben öğretmenim ve şu an tatildeyim ama eşim neredeyse evde kalmıyor çok yoğun iyi bir yol haritası izlemek lazım biz şimdilik testleri burda özelde yaptıracağız ve sonra karar vereceğiz hangi doktorla devam edeceğimize sonuçta test her yerde aynı sonuçları veriyor.....tabi böyle konuşuyorum ama şu öğrendiğim 4 gün boyunca aklımda ne planlar yaptım ve vazgeçtim anlatamam eşimi 16 yıldır tanıyorum bu hale geleceği hiç aklıma gelmezdi iş bize kalıyor birde bugün aktara gittik şu bitkisel kürler için adam bize boşverin demez mi eşim resmen yıkıldı 3 yıldır çocuğumuz olursa taze meyve yesin diye ağaç yetiştiriyoruz bahçemizde bu gün onları çıkarmaya çalıştı güçlü olmak biz kadınlara kalıyor hepimiz için Allahtan sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?