Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun cnm.daha çok yenisiniz..inşallah sonuçlarınızda iyi çıkar.
emre beye randevu almak sorun olmaz ..bahçecinin 2 merkezi var .biri Avrupa yakasında fulyada biri anadolu yakasında koşuyolunda umut tüp bebek orda emre bey 2 gün muayene yapıyo sanırım perşembe ve cumartesi. aradığınız zaman bilgi vericekler zaten.ama emre bey bazen yurtdışında oluyo önceden arayıp öğrenirsiniz size uygun bi güne randevu alırsınız.

Canım 14 farklı baharattan oluşan bir karışım vardı. Onu yaptım. Birde Kadıköy den bi aktardan toz bir karışım aldım balla karıştırdım. Arı sütü polen. Kabak çekirdeği her akşam bol salata havuç suyu. Keçi boynuzu kürü. Ben yapmadım ama nohut da iyiymiş haftada 1 kez.
Bahar arkadaşımızın bu kürleri toparlamıştı.
Baharcım senin kürlerini paylaştığın bir mailin vardı onu tekrar paylaşabilir misin? 19Serap Bahar'ın kürlerinde var 14 farklı baharattan oluşan kür.

bende stres tavan yaptı öncesindede sonrasındada.akupunktur yaptırmak istiyorum nasıl uygulanıyor anlatabilirmisin biraz?

kanser tedavisi buna sebep olmuş olabilir büyük bir olasılıkla çünkü o kuvvetli ilaçlar vücuttaki kötü hücreleri öldürürken iyi hücreleride yok edebiliyor.ama durumunuz bizimkinden daha kolay çözümlenebilir bence.gerekli vitamin besin takviyeleriyle sizin durumda olan hastaların düzelip doğal yoldan hamile kaldığını gördük burda.bizim doğal yoldan hamile kalacak kadar sperm çıkması mucize olur.inşallah bir an önce bu illetten kurtulup yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

[h=2]hamile arkadaşlar sizden bir ricam olacak[/h]
arkadaşlar biliyorsunuz kısmetse önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycam sizden ricam bu mübarek ay ve günlerde belki duanız kabul olur .41 hamileye 41 ayetel kürsi okutturmaya niyetlendim.okuyabilecek hamişler lütfen benim için dua edermisiniz

korkmana gerek yok bezide sertoli dendi tesede 8 tüp sperm bulundu 5 defa tüp bebek yaptık olmayınca olmuyo işte

aynen bizim durumda senin gibi 3 tüp sperm bulundu 2 başarısız deneme sonumuz ne olur bilmiyorum
sadece spermin bulunması da yetmiyor.Yüce Yaradanım bizlerinde dualarını kabul eder inşallah

Son düzenleme:

canımm benim ben hemen okurumm senin için
inşallah bu tedavinde kavuşursun meleğineeeee:26::26:

cnm randevuyu nerden aldın
ersel beyin kürlerini kaç aydır kullandınız
ersel beymi istedi tahlilleri
ersel bey neye göre tedavinin iyi gittiğini söyledi
önceden hormon yada sperm tahlili yaptırıp gönderdinizmi
eşindeki değişiklik cinselliğin artmasımı
çok soru sordum kusura bakma
bizde yaptıracağımız için merak ettim...

mrb kızlar sizin hergün mutlu haberlerinizi almak için takip ediyorum özellikle baharcım seni...
Dr.çetin beyin hazırlattığı ve birçok kişinin şifa bulduğu karışımdan burda bahsetmiştim hazırlayan aktarın kendisini bulan arkadaşım var kızlar dilerseniz numarasını veriyim ayrıca pko içinde kür yapıyormuş yurt dışınada gönderiyrmuş bilginiz olsun allah bu yolda hepimize yardımcı olsun inşallah...

canım gözün aydınnn nazlı spermcikleri görmüşsünüz
ALAHIM yardıncın olsun gelecek ay bebişin göbüşünde olsun İNŞALLAH

çok sağol canım allah razı olsun,allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

merhaba,bizde kaan aydosun hastasıyız.2010da ankara tıpta ilk mikrotesemizi olduk bende hazırlandım tabi bi taraftan,kaan hocanın yönlendirmesiyle.ve hiç birşey bulunamamıştı.tek çarenin kök hücre olduğunu ima eden mailler alıyorduk kaan hocadan bu arada proxeed plus gibi ek besin haplarıda yazıyordu hoca bize.Sağolsun gerçektende onun sayesinde hiçbir zaman derin buhranlara düşmedik,her zaman çakmak taşı kadarda olsa bi kıvılcım vardı içimizde.2012de birden bire bizi yanına çağırdı muayene etti ve prengly iğne,klomen yazdı.6 ay kullandık doğal yoldan sperm çıkışı oldu.araştırdım 2004 yılında prengly iğne kullanıp sperm çıkışı olan,çocuğu olan birileride varmış.neden önce kullanmadık diye sordum hocaya,japonyada yeni denenmiş bizim ülkemize yeni gelmiş bu teknik,öyle demişti.yani benim naçizane fikrim tekrar ameliyat olmadan biraz ilaç,bitkisel takviyeler kullanın sonra nasılsa yaptırırsınız.Kaan hocayada güvenmekte haklısınız bence çünkü hiçbir zaman para peşinde koşmayan çok onurlu,mütevazi,harika bir insan

çok teşekkür ederim canım.bekliyorum yardımlarınızı.Sen nasılsın bebişin ne yapıyor?eşin nasıl oldu ilacı geldimi?

hangi hapları söyledi acaba

herkese hayırlı ramazanlar ...
biraz geç oldu ama ancak girebildim topiğe
ramazanın sonu geldi birazcıkkkk

nasılsınız bakalım?
herkes iyidir umarım....
hepinizi ayrı ayrı özledim .
iftar öncesi bakıvereyim dedim neler olmuş diye amaaaaaaaaaaaaaa dolmuş sayfalar.
şu mübarek günler hürmetine hepimiz biran önce kavuşalım inş muratlarımıza.
hamişler sağlıklıca bebişlerini kucaklarına alsın inş.
bizlerede hamişlik nasip etsin RAbbim.amin.
görüşmek üzere.

bende çok araştırdım emre bey diyen var kaan bey diyen var bir de amerikanda bülent urman varmış ama hangisi olur bilemiyorum bende istanbulda oturmuyorum yol sıkıntısı var maddi boyut ne olur iş izinleri ben öğretmenim ve şu an tatildeyim ama eşim neredeyse evde kalmıyor çok yoğun iyi bir yol haritası izlemek lazım biz şimdilik testleri burda özelde yaptıracağız ve sonra karar vereceğiz hangi doktorla devam edeceğimize sonuçta test her yerde aynı sonuçları veriyor.....tabi böyle konuşuyorum ama şu öğrendiğim 4 gün boyunca aklımda ne planlar yaptım ve vazgeçtim anlatamam eşimi 16 yıldır tanıyorum bu hale geleceği hiç aklıma gelmezdi iş bize kalıyor birde bugün aktara gittik şu bitkisel kürler için adam bize boşverin demez mi eşim resmen yıkıldı 3 yıldır çocuğumuz olursa taze meyve yesin diye ağaç yetiştiriyoruz bahçemizde bu gün onları çıkarmaya çalıştı güçlü olmak biz kadınlara kalıyor hepimiz için Allahtan sabır diliyorum

özele gitmenizin size çok bir artı olacağını sanmıyorum.ilkeli idealist ve türkiyenin en ünlü profları devlet hastanelerinde çalışıyor.öncelikle devlete gidip tedavinizi tahlilerinizi yaptırın derim.özelde nasıl yolarız gözüyle bakıyorlar.elimizde mahkum ne para istese alıyor adamlar.yanlız ameliyat olmanızı önerdiklerinde biraz düşünün derim.

Nasılsınız kızlar bız cok ıyız oglusumla bı yaramazlık yok cok sukur , tedavıde olan arkadaslar rabbım ınsallah bu mubarek ayın hurmetıne umduklarınıza naıl eder guzel sonuclar nasıb eder , hamıs arkadaslarada saglıklı gebelık nasıb etsın rabbım ınsallah hepımız sag salım kavusuruz yavrularımıza ınsallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…