Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba arkadaşım biz tedaviye ilk emre beyle başladık bizi hiç tedavi uygulamadan tese yaptı.çok kalitesiz spermler bulundu donduruldu 6 ay sonra gelin tüp bebeğe başlayalım ama çok büyük ihtimalle 2. teseyi olursun 1 ay sonra ara sana destek ilaçlar vereceğim dedi.aradığımızda sizin dondurulmuşunuz var 2. teseyi unutun desteğe falan gerek yok dedi. gittik tüpbebek için beni hazırladılar yumurta toplamada spermler çözdürüldü hiçbiri canlanmadı eşimi acele ameliyata aldılar sperm bulunamadı kısaca herşey boşa gitti. taburcu olurken öğrendikki emre beyde bizim 1. tese ameliyat paporumuz bile yokmuş bizimle ezbere konuşmuş ve boşu boşuna eşimi ameliyat etmiş. onun ihmali yüzünden 2. tese hakkımızda boşa gitmiş oldu.ve artık ameliyat şansınız yok tedaviyi bırakın dedi.ona hakkımı helal etmiyorum.küçücük de olsa bir şansımız vardı ama o boşa götürmemize sebep oldu.kaan hoca pregly iğne klomen hap ve bitkisel bişey verdi 6 ay sonra yuvarlak hücre bile bulsak tüpbebek yapacağız dedi.kafam çok karışık inşallah doğru karar vermişizdir. dualarınızı eksik etmeyin bu arada siz hangi doktorla devam ediyorsunuz.?

merhaba cok teşekkür ederim bizde 8aydır ilaçlarla bitkisel eklerle tedavimizi sürdürüyoruz kaan beyin yönlendirmeleri ile ama tbi bir micro tese olduğu için şimdi daha zamana bıraktık acele etmiyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız..

canım ersel beyin kürlerine mayısın 25inde başladık 2 güne kadar bitiyor kürler..hormon tahlilini ben kendim yaptırmıştım hemşireyim ben kendim alıp çalıştırıyorum kanları onları ersel beye gönderdim testosteron 2 birim yükseldi o iyi dedi ayrıca eşimde tüylenme baya arttı testisler büyüdü ve sertleşti buda iyi birşeymiş. fotoğraf gönderiyoruz 3 kez filan gönderdik. kür bittikten 3 gün sonra birdaha göndercez. mayısın 20sinden beri spermiyogram yaptırmadık bi kere hormon tahlili yaptırdık.randevuyu konyadan aldım canım kendi çalıştığım hastaneden.umarım yardımcı olmuşumdur Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhh

cnm inş bu sefer spermleri canlı canlı görücez sizde nasipse
ve ardından bütün arkadaşlarımın da çıkışı olacak bayramdan sonra hepimiz 2.ci bi bayram yaşıcazzzzz

herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )

Canım ne demek tabiki okurum. Ben 1 tane aldım senin için. Allah emeklerinizin karşılığı verir inşallah.

Amin Canım inşallah. Bebeksiz kimse kalmasın inşallah.

kızlar merhaba ; kusura bakmayın fazla giremıyorum. baya yogun bi sürec gecırdık bu arada benım rahımımdede septum -perde varmıs onun için amelıyat oldum eşim için fsh-lh yuksek testesteron düşük cıkınca bu bekleme süresi ve ilaçç tedavısıne basladılar . prengly 5000 haftada 2 kez + arimidex kullandı. 1 ay kadar kantahlılı yaptırdık asagıya sonucları yazıyorum

Estradiol 48.04 7.6 - 43
LH 0.233 1.7 - 8.6
FSH 0.76 1.5 - 12.4
testesteron total : 6.8 ( 2.80 - 8.0) sonuclar sizce nasıl şimdi dr. la görüştük 5 kutu prengly kaldı tedaviye devam edin dedi . ve puregon kullanıcakmısız onu 8 hafta önerdı haftada 2 kez bu arada bitkisel ürünlerde kullanıyor eşim bizde eylül sonu gibi tüp bebege gidecegiz bakalım eşimde azospermı vardı kromozon testlerımız iyi geldı . ilk testte 4 ikinci teste 0 sperm cıkmıstı ... bakalım şimdi neler olacak bilgilendırmek istedim kısaca ... umaruım herkes hakkında hayırlısı neyse o olur . Allahım bu mubarek günde herkesın yardımcısı olur ...

Biz de ilk duyduğumuz gün çok kötü olmuştuk, ilk birkaç gün uyuyamadım. Eşimde içine kapandı, ama sonrasında bu fikre alışıyorsun ve kendini her türlü zorluğa ve sonuca hazırlamaya çalışıyorsun sanırım. Şimdi daha iyiyiz ve yolumuzu çizmeye çalışıyoruz.
Bence de öncelikle bir araştırma ya da üniversite hastahanesine gidin. Gerekli tüm testleri yapıyorlar. Biz ilk İzmir'in en iyi özel hastanelerinden birine gittik, daha test istemeden ameliyata yönlendirdiler bizi. Özel hastaneler daha çok maddi yönünü düşünerek yaklaşıyorlar maalesef. Dediğin gibi Allah hepimize sabır versin, zor bir süreç olacak. Sizin sebebinin ne olduğu belli mi peki?

Canım ben her hamileden 1 tane ayetel kursi okutuyorum.
Bu şekilde de olur.
Rabbim niyetimizi biliyor sonuçta.
Rabbim kabül etsin inşallah.

Canım evlilik yıldönümün mübarek olsun.
Umarım bu sene hayırlısı ile evladına kavuşanlardan olursun.:123:
Rabbim daha da huzurlu mutlu günler nasip etsin inşallah

Selam kizlar uzun zaman oldu topige girmeyeli.hamile kalan arkadaslarimiz olmus cok sevindim rabbim sag saglik kucaginiza almayi nasip etsin .baharcigim senin adina cok sevindim canim dogal yoldan gelmis minik bebegin gozun aydin canim.....Kizlar biz simdi turkiyedeyiz izine geldik Celalettin hocaya gitmek istiyoruz bana yardimci olurmusunuz randevuyu nasil alicam hastanenin adresini numarasini verebilirmisiniz...

Canım evlilik yıldönümün mübarek olsun.
Umarım bu sene hayırlısı ile evladına kavuşanlardan olursun.:123:
Rabbim daha da huzurlu mutlu günler nasip etsin inşallah
tülayım cnm seninde yarın evlilik yıldönümün demek ayyy inşlh sende seneye evladınla girersin yeni senneeeeeeeee
Amin Canım inşallah. Bebeksiz kimse kalmasın inşallah.
teşekkürler kızlar inşlh herkesin bu topikte yüzü güler

tülayım cnm seninde yarın evlilik yıldönümün demek ayyy inşlh sende seneye evladınla girersin yeni senneeeeeeeee

teşekkürler kızlar inşlh herkesin bu topikte yüzü güler

Evet canım benimde yarın evlilik yıldönümüm.
7 yılı geride bırakarak 8.yıla gireceğiz.
Sanki dün evlenmiş gibiyiz.
Amin canım o kadar çok istiyorum ki
9. evlilik yıldönümümü kucağımda bebeğim ile kutlamayı

inşallahhh azoyla beraber 12 yıl geçti çok yıprandım tekrar tüpbebek deneyecekmisiniz ameliyat şansı varmı

EVET CANIM BU EYLÜLDE KISMETSE BİR DAHA DENEYECEĞİM SON TÜP SPERM KALDI
ONU DA KULLANALIM BAKALIM.NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.GERÇİ BİZDEKİ BULUNAN
SPERMLER KALİTESİZMİŞ AMA DENEMEKTEN BAŞKA DA ÇAREM YOKKİ NE YAPCAĞIMI BİLEMİYORUM
EĞER BU DA OLMAZSA EŞİM Bİ DAHAAMELİYAT DA OLMAK İSTEMİYOR DURUMUM VAHİM YANİ

CANIM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN:123::123::123::123:
MUTLU HUZURLU VE GÜZEL BİR YIL OLSUN EŞİNLE SANA
İNŞALLAH BİDAHA Kİ SENEYE BEBİŞLİ DE OLSUN
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ÇEKİRDEK AİLE DE OLURSUN :118:

bizim doktorumuz da emre beydi inşallah rapor falan tutumuştur şimdi aklım takıldı.
bizde 3 tüp bulundu ama bulunanlar kalitesi iyi değildi.2 defa tüp bebek denedik olmadı son tüp sperm de umut tüp bebek de
bizi bekliyor Allah nasip ederse eylül de tekrardan deneyeceğim nasip öte gidilmiyor işte olmayınca da olmuyor
çok üzgünüm içim yanıyor hergün ama bunada şükür diyorum en azından tüp bebek denedik diyebiliyorum

hakkaten cnm sanki dün gibi geliyo insana yıllar geçtikçe insan bayağı alışıyo ama alışılmayan tek şey evlatsızlık
inşl inşlh cnm ben 8.ci sen 9.cu yılında bebeklerimizle girerizzzzzzzzzzzz:26:
teşekkürler cnm benim inşlh hepimiz evlatlarımızı kokladığımız günler gelir

saol canım allah razı olsun
rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inş
canım çok zor bi durum inan çok üzüldüm...
inş bidahaki denemenizde kavuşursunuz bebişinize

çok sevindim canım yaaa ne mutlu sana sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah::

teşekkürler canım darısı senin başına inşşş

canım çok saol allah sizlerede nasip eder inş
yeni bi başlangıç yapar sonunda hem spermlere hem bebişlerinize kavuşursunuz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…