canım bizde sennle aynı sorunu yasıyorz yani eşlerimiz,siz neler yaptınız ,hangi doktorlara gittiniz nelr kullandınız cevap yazarsan sewinirim,ya da sewalim sen öğrendiysen yazarsan sewinirim ...biz de 1 aydır ovitrlle kullanıyor esim sanırım dr 5,6 aya m.tese diyecek 2 ay sonra kontrol var bu arada eşimin hormonları normale döndü sadece testestron düşük, sizin fsh,lh testestron kaçtı canım; allah hepimizin yardmcısı olsun...bu arada eşime kendi drmzla tedaviye gdıyoz aynı zamanda cel. peruya da gidelim diyorum ama şimdilik yok diyorbir an ewwel bebeğmize kavşmak istiyorz tatillerden özel harcamlardan herseyden kısıyorz rabbim inş yüzümüze bakar... allaha emanet olun...
merhaba,bizde kaan aydosun hastasıyız.2010da ankara tıpta ilk mikrotesemizi olduk bende hazırlandım tabi bi taraftan,kaan hocanın yönlendirmesiyle.ve hiç birşey bulunamamıştı.tek çarenin kök hücre olduğunu ima eden mailler alıyorduk kaan hocadan bu arada proxeed plus gibi ek besin haplarıda yazıyordu hoca bize.Sağolsun gerçektende onun sayesinde hiçbir zaman derin buhranlara düşmedik,her zaman çakmak taşı kadarda olsa bi kıvılcım vardı içimizde.2012de birden bire bizi yanına çağırdı muayene etti ve prengly iğne,klomen yazdı.6 ay kullandık doğal yoldan sperm çıkışı oldu.araştırdım 2004 yılında prengly iğne kullanıp sperm çıkışı olan,çocuğu olan birileride varmış.neden önce kullanmadık diye sordum hocaya,japonyada yeni denenmiş bizim ülkemize yeni gelmiş bu teknik,öyle demişti.yani benim naçizane fikrim tekrar ameliyat olmadan biraz ilaç,bitkisel takviyeler kullanın sonra nasılsa yaptırırsınız.Kaan hocayada güvenmekte haklısınız bence çünkü hiçbir zaman para peşinde koşmayan çok onurlu,mütevazi,harika bir insan
cnm randevuyu nerden aldın
ersel beyin kürlerini kaç aydır kullandınız
ersel beymi istedi tahlilleri
ersel bey neye göre tedavinin iyi gittiğini söyledi
önceden hormon yada sperm tahlili yaptırıp gönderdinizmi
eşindeki değişiklik cinselliğin artmasımı
çok soru sordum kusura bakma
bizde yaptıracağımız için merak ettim...
cnm inş bu sefer spermleri canlı canlı görücez sizde nasipsecanım ersel beyin kürlerine mayısın 25inde başladık 2 güne kadar bitiyor kürler..hormon tahlilini ben kendim yaptırmıştım hemşireyim ben kendim alıp çalıştırıyorum kanları onları ersel beye gönderdim testosteron 2 birim yükseldi o iyi dedi ayrıca eşimde tüylenme baya arttı testisler büyüdü ve sertleşti buda iyi birşeymiş. fotoğraf gönderiyoruz 3 kez filan gönderdik. kür bittikten 3 gün sonra birdaha göndercez. mayısın 20sinden beri spermiyogram yaptırmadık bi kere hormon tahlili yaptırdık.randevuyu konyadan aldım canım kendi çalıştığım hastaneden.umarım yardımcı olmuşumdur Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhh
[h=2]hamile arkadaşlar sizden bir ricam olacak[/h]arkadaşlar biliyorsunuz kısmetse önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycam sizden ricam bu mübarek ay ve günlerde belki duanız kabul olur .41 hamileye 41 ayetel kürsi okutturmaya niyetlendim.okuyabilecek hamişler lütfen benim için dua edermisiniz
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
bende çok araştırdım emre bey diyen var kaan bey diyen var bir de amerikanda bülent urman varmış ama hangisi olur bilemiyorum bende istanbulda oturmuyorum yol sıkıntısı var maddi boyut ne olur iş izinleri ben öğretmenim ve şu an tatildeyim ama eşim neredeyse evde kalmıyor çok yoğun iyi bir yol haritası izlemek lazım biz şimdilik testleri burda özelde yaptıracağız ve sonra karar vereceğiz hangi doktorla devam edeceğimize sonuçta test her yerde aynı sonuçları veriyor.....tabi böyle konuşuyorum ama şu öğrendiğim 4 gün boyunca aklımda ne planlar yaptım ve vazgeçtim anlatamam eşimi 16 yıldır tanıyorum bu hale geleceği hiç aklıma gelmezdi iş bize kalıyor birde bugün aktara gittik şu bitkisel kürler için adam bize boşverin demez mi eşim resmen yıkıldı 3 yıldır çocuğumuz olursa taze meyve yesin diye ağaç yetiştiriyoruz bahçemizde bu gün onları çıkarmaya çalıştı güçlü olmak biz kadınlara kalıyor hepimiz için Allahtan sabır diliyorum
evet canım sanırım tülay arkadaşımız da okutmuş o herkese bir tane okutmuş asbelove arkadaşımız söyledi
bende enfall arkadaşımız 1 tane okudum yazınca anladım size zahmet vericem ama inşallah birinizden birinin duası makbul olur banada vesile olursunuzçok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun
tülayım cnm seninde yarın evlilik yıldönümün demek ayyy inşlh sende seneye evladınla girersin yeni senneeeeeeeeeCanım evlilik yıldönümün mübarek olsun.
Umarım bu sene hayırlısı ile evladına kavuşanlardan olursun.:123:
Rabbim daha da huzurlu mutlu günler nasip etsin inşallah
teşekkürler kızlar inşlh herkesin bu topikte yüzü gülerAmin Canım inşallah. Bebeksiz kimse kalmasın inşallah.
tülayım cnm seninde yarın evlilik yıldönümün demek ayyy inşlh sende seneye evladınla girersin yeni senneeeeeeeee
teşekkürler kızlar inşlh herkesin bu topikte yüzü güler
inşallahhh azoyla beraber 12 yıl geçti çok yıprandım tekrar tüpbebek deneyecekmisiniz ameliyat şansı varmı
merhaba arkadaşım biz tedaviye ilk emre beyle başladık bizi hiç tedavi uygulamadan tese yaptı.çok kalitesiz spermler bulundu donduruldu 6 ay sonra gelin tüp bebeğe başlayalım ama çok büyük ihtimalle 2. teseyi olursun 1 ay sonra ara sana destek ilaçlar vereceğim dedi.aradığımızda sizin dondurulmuşunuz var 2. teseyi unutun desteğe falan gerek yok dedi. gittik tüpbebek için beni hazırladılar yumurta toplamada spermler çözdürüldü hiçbiri canlanmadı eşimi acele ameliyata aldılar sperm bulunamadı kısaca herşey boşa gitti. taburcu olurken öğrendikki emre beyde bizim 1. tese ameliyat paporumuz bile yokmuş bizimle ezbere konuşmuş ve boşu boşuna eşimi ameliyat etmiş. onun ihmali yüzünden 2. tese hakkımızda boşa gitmiş oldu.ve artık ameliyat şansınız yok tedaviyi bırakın dedi.ona hakkımı helal etmiyorum.küçücük de olsa bir şansımız vardı ama o boşa götürmemize sebep oldu.kaan hoca pregly iğne klomen hap ve bitkisel bişey verdi 6 ay sonra yuvarlak hücre bile bulsak tüpbebek yapacağız dedi.kafam çok karışık inşallah doğru karar vermişizdir. dualarınızı eksik etmeyin bu arada siz hangi doktorla devam ediyorsunuz.?
hakkaten cnm sanki dün gibi geliyo insana yıllar geçtikçe insan bayağı alışıyo ama alışılmayan tek şey evlatsızlıkEvet canım benimde yarın evlilik yıldönümüm.
7 yılı geride bırakarak 8.yıla gireceğiz.
Sanki dün evlenmiş gibiyiz.
Amin canım o kadar çok istiyorum ki
9. evlilik yıldönümümü kucağımda bebeğim ile kutlamayı
teşekkürler cnm benim inşlh hepimiz evlatlarımızı kokladığımız günler gelirCANIM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN:123::123::123::123:
MUTLU HUZURLU VE GÜZEL BİR YIL OLSUN EŞİNLE SANA
İNŞALLAH BİDAHA Kİ SENEYE BEBİŞLİ DE OLSUN
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ÇEKİRDEK AİLE DE OLURSUN :118:
uğraşmana değmiş canım allahım devamını getirsin inşallah bizlerede yaşatsın inşallah 4.tüpbebekde hamile kalmıştım boş gebelik olmuştu 9 haftalıktı kürtaj oldum ultrasyon resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum elden birşey gelmiyo
çok sevindim canım yaaa ne mutlu sana sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah::
Selam kizlar uzun zaman oldu topige girmeyeli.hamile kalan arkadaslarimiz olmus cok sevindim rabbim sag saglik kucaginiza almayi nasip etsin .baharcigim senin adina cok sevindim canim dogal yoldan gelmis minik bebegin gozun aydin canim.....Kizlar biz simdi turkiyedeyiz izine geldik Celalettin hocaya gitmek istiyoruz bana yardimci olurmusunuz randevuyu nasil alicam hastanenin adresini numarasini verebilirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?