tünaydın güzelim nasılsın bebiş nasıl kayınvalden gittimi:26:günaydın canlarrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
tünaydın güzelim nasılsın bebiş nasıl kayınvalden gittimi:26:
ayy sağol şekerim benimbidenemmmmmm evlilik yıldönümünüz :123: kutlu olsunnnnnnnn
eşinle daha nice mutlu seneler geçirirsiniz inş
tabi tatlı mı tatlı bebişlerinizle beraber
herşey gönlünce olsun canım arkadaşımmmmmmm
napıyım tatlım yalan mı söyleyeyim
saolsun 1 haftalığına doğmamış torununu ziyarete gelmiş
kızının kocası askerden izne geldi...
o arada en azından gelmiş olmak için geldi işte...
ev taşımaya yardım etmek için gelicek bi kere bidaha da doğuma kadar gelemeyeceği için çevreden utanıyor...
bi ziyarete gitmedi demesinler diye geldi işte...
düşünebiliyor musun kızı şuan kocasının yanında ya kayınvalidemin buraya geldiğinden haberleri yok...
bizimkiler saklıyorlar olurda burada olduğunu duyarlar görümceme burda kal derler diye...
anlayacağın arada kaçamak yaptı buraya dünürlerinin haberi olmadan
gelirken 3 zıbın takımı, 3 battaniye, 4 tane yelek getirmiş allah razı olsun...
geldiğinden beri beni mutfağa sokmuyor tüm yemekleri yapıyor saolsun...
ama beni üzen başka şeyler biliyorsun işte...
eşim üzülüyor okul açılınca özellikle son aylarda yalnız olucam diye...
kendisi hamile kızına bakacağı için ben saf dışı kalıyorum
eşim de buna üzülüp habire laf söylüyor annesine...
biz 5 sene sonra bulduk bukadar mı değerli senin için diyor...
kızına yeterince baktın biraz da karıma baksan ne olur diyor...
zaten senin kızların değerli diyor...
diyor da diyor işte adamı susturamıyorum
bugün yine konusu açıldı yeter artık sıkıldım bu konudan benim bakıma ihtiyacım yok kapatın konuyu dedim...
neymiş kızı olmasaymış bizi hiç bırakmazmış doğuma kadar bakarmış bana...
bakılacak bi durumun yok benim dedim tekrar...
o yalnızmış benim kocam başımdaymış falan filan...
eşimde üzülüyor işte bugün anne doğuma da gelmene gerek yok ben bakarım karıma dedi
offf sıkıldım valla gitsede şu konu kapansa...
herkesin önce kendi evladı tabi yapacak bişey yok
merhaba arkadaşım biz tedaviye ilk emre beyle başladık bizi hiç tedavi uygulamadan tese yaptı.çok kalitesiz spermler bulundu donduruldu 6 ay sonra gelin tüp bebeğe başlayalım ama çok büyük ihtimalle 2. teseyi olursun 1 ay sonra ara sana destek ilaçlar vereceğim dedi.aradığımızda sizin dondurulmuşunuz var 2. teseyi unutun desteğe falan gerek yok dedi. gittik tüpbebek için beni hazırladılar yumurta toplamada spermler çözdürüldü hiçbiri canlanmadı eşimi acele ameliyata aldılar sperm bulunamadı kısaca herşey boşa gitti. taburcu olurken öğrendikki emre beyde bizim 1. tese ameliyat paporumuz bile yokmuş bizimle ezbere konuşmuş ve boşu boşuna eşimi ameliyat etmiş. onun ihmali yüzünden 2. tese hakkımızda boşa gitmiş oldu.ve artık ameliyat şansınız yok tedaviyi bırakın dedi.ona hakkımı helal etmiyorum.küçücük de olsa bir şansımız vardı ama o boşa götürmemize sebep oldu.kaan hoca pregly iğne klomen hap ve bitkisel bişey verdi 6 ay sonra yuvarlak hücre bile bulsak tüpbebek yapacağız dedi.kafam çok karışık inşallah doğru karar vermişizdir. dualarınızı eksik etmeyin bu arada siz hangi doktorla devam ediyorsunuz.?
öncelikle benim için dua okuyan ve okuyacak hatta okumayan herkesten Allah razı olsun
canlarım birşey söylemek istiyorum ne yazık ki yanlış anlaşılmışım her hamile 41 tane ayetel kürsi okuyacak
lütfen kusuruma bakmayın karışıklık olmasın diye belirtmek istedim
çok teşekkür ederim canımcım Allah razı olsun
evet bahrcığım bende çok inanmıştım Rabbim bu aşamalara gelmemi nasip etti meleğimide nasip edecek diye düşünüyordum
ama kısmet değilmiş Rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin veripte sınamasın inşallah
dün bir arkadaşımla görüştüm benden bir hafta önce tüpbebek yaptırmıştı onun meleği tutunmuştu
ama ne yazık ki kalp atışlarını duyamamış doktor bugün kürtaj oldu
bu şekilde bulupta kaybetmek daha acı aslında
inşalllah Rabbim bizlere daha fazla aratmadan ve kolaylıkla meleklerimizi nasip etsin
sizlerde kendinize çok dikkat edin onlar sizin melekleriniz olduğu kadar bizimde umut ışıklarımız
Rabbim sizleri korusun inşallah sağlılkla kucağınıza almanızı nasip etsin cümlenize amin
hee demekki bana 12 çoktannnn olmuşdaha saat 12 olmadı tatlım onun için günaydın dedim
yarım saatle kurtardım
iyiyiz biz canım çok şükür kayınvalidem cuma sabah gidecek...
sen nasılsın bugün özel bi planınız var mı
öncelikle teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı yazdığın için.ama benim kafam karıştı.biz tedaviye ilk emre beyle başladık bizi hiç tedavi uygulamadan tese yaptı.çok kalitesiz spermler bulundu donduruldu 6 ay sonra gelin tüp bebeğe başlayalım ama çok büyük ihtimalle 2. teseyi olursun 1 ay sonra ara sana destek ilaçlar vereceğim dedi.aradığımızda sizin dondurulmuşunuz var 2. teseyi unutun desteğe falan gerek yok dedi. gittik tüpbebek için beni hazırladılar yumurta toplamada spermler çözdürüldü hiçbiri canlanmadı eşimi acele ameliyata aldılar sperm bulunamadı kısaca herşey boşa gitti. taburcu olurken öğrendikki emre beyde bizim 1. tese ameliyat paporumuz bile yokmuş bizimle ezbere konuşmuş ve boşu boşuna eşimi ameliyat etmiş. onun ihmali yüzünden 2. tese hakkımızda boşa gitmiş oldu.ve artık ameliyat şansınız yok tedaviyi bırakın dedi.ona hakkımı helal etmiyorum.küçücük de olsa bir şansımız vardı ama o boşa götürmemize sebep oldu.kaan hoca pregly iğne klomen hap ve bitkisel bişey verdi 6 ay sonra yuvarlak hücre bile bulsak tüpbebek yapacağız dedi.kafam çok karışık inşallah doğru karar vermişizdir. dualarınızı eksik etmeyin
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
inş cnm hepimizin bebişleri gelsin inş en kısa zamandacanım hayırlı uzun sağlıklı bir evliliğin olsun inşallah bebişlerinle seneye kutlarsın
kıyamam canım arkadaşım en azından hem eşinde herşeyi net görmüş oldu ay buralarda olsan biz seni hiç yalnız bırakırmıydık ama benim becerikli arkadaşım bak herşey nasıl kolay olacak senin için
inş cnm hepimizin bebişleri gelsin inş en kısa zamanda
sen nasılsın neler yapıyorsun nelere karar verdin cnm:26:
dr. doğru demişte cnm biz zaten ne gerekirse yapmaya çalışıyoruzcnm dün trt izledim prof spermi kaliteli yapmadan ya da yumurtayı tüp yapmayın diyor embriyonun 3.günden sonraki tüm süreci sperme ait bu yüzden önce genetik testleri yaptıracağım programda 2 sefer denemiş olmamış üçüncüsüde bu süreçlerden sonra olan bir aile vardı tabi ki Rabbim yeter ki ol desin çapa biz yapmıyoruz deyip kestirip attı yarın zeynep kamile gideceğiz Rabbim vicadanlı biri ile karşılaştırır inşallah o da olmaz derse birşekilde bütçe ayarlayacağım umutta yaptıracağım yarın umuta gideceğim ben en erken kasım düşünüyorum busefer okulla beraber düşünüyorum
hee demekki bana 12 çoktannnn olmuş
anladım kafana takma onu da sana eşin yanında olsun yeter bak neleri aştıız birlikte kim vardı yanınızda ikinizden başka bundan sonra da üçünüz varsınızzzzrabbim herşeyin kolayını nasip etsin sanaa
evet cnm var eşim iftarı dışarda açalım diye yer ayırtmış lokantadayani birlikte iftar edicez ya o bile yeter bana
evet canım gördü herşeyi ondan çok morali bozuluyor...
sanki her hamilenin yanında biri mi oluyor...
ama işte bizlerin ki zor olunca kıymetli oluyor...
şimdi bi problemim yok ama okullar açılınca helede son aylara gelince zor olur hem evde hem okulda diyor...
ne olur gelse yanımızda dursa yemeğimizi yapsa sende okuldan gelince rahat etsen diyor...
ama ben anlatamıyorum kendimi...
kızı 5 aylık oldu günde 40 kere arıyor nasılsın iyi misin oran ağrıyor mu buran ağrıyor mu...
inan kendimi aralarına girmiş gibi hissediyorum keşke gelmeseydi...
kalsa zaten ne tadım ne tuzum kalacak...
biran evvel gitsin kavuşsun kızına...
eşim çok üzülüyor bende buna üzülüyorum boşver diyorum yok anlamıyor...
garibim sonrada ben sana kendim bakarım diyor bakarsın tabi dedim...
biz ne zorluklarla kavuştuk bebişimize kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin verme düşünme sen onları dedim...
inş canım bende inanıyorum allahın izniyle herşey çok kolay olacak
aynen canım her zorluğu birlikte aştık allahın izniyle bundan sonrada öyle olur
ahh bide bunu kocama anlatabilsem
taktı kafaya adam ha bire laf söylüyor gerildim iyice...
ilerde bi sıkıntım olsa yanımda olacak kimse yok diye üzülüyor...
dedim allah korusun kötü olsam alır bi rapor izmire teyzemlere giderim sen üzülme inş herşey çok güzel olacak hiçbişeye gerek kalmayacak dedim...
allah nasip eder inş hepinize ozaman sizin kocişlerde böyle pimpirikli olacak
ozaman siz anlatacaksınız kocişlerinizin maceralarını
ohhh güzel bi iftar yapın kocişinle
canım önclkle teskkrler listeye eklediğin için ... sana bir sorum olacaktı deneyimili olduğun için şimdi bizim doktorumuz sperm testi falan yapmadan bizde hücre olduğunu söyledi, nasıl yani dediğimde hücre olmasa niye uğraşalım o zaman dedi.. anlşamadığım sperm testi olmadan nasıl bunu anladı ? hormon testlernden yada ultrasondan görülebiliyor mu?dr yurtdsnda suan ona da soramıyorm varsa bilgin cvp yazarsan sewnrm.öpyurm hyrlı ramaznlar...
cnm benim üzülmez mi hem senin için hem de kendi için gerçekten siz iki kişilik şimdi üç kişilik çoook güçlü bir ailesiniz herkes bende dahil ailesiyle ya da evde aile desteğiyle merkezdeyken sen eşinleydin birçoğumuzdan en azından benden çok daha güçlüydün eşin de bakar bakalım gittiğin yerde Rabbim ne hızırlarla karşılaştıracak seni yeni komşularyeni zümre arkadaşların iyilerle karşılaştırsın Rabbim dostluklar bazen kanbağının önüne geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?