Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm nasıslın bebiş nasıl kız hareketlerini hissetmeye başladın mı
msj için teşekkürlerrrrrrrruzun zamandır topiğe giremedim şimdi burdayımm ohhh özlemişim sizi yaaaaaaaa

bidenemmmmmm evlilik yıldönümünüz :123: kutlu olsunnnnnnnn
eşinle daha nice mutlu seneler geçirirsiniz inş
tabi tatlı mı tatlı bebişlerinizle beraber
herşey gönlünce olsun canım arkadaşımmmmmmm

tünaydın güzelim nasılsın bebiş nasıl kayınvalden gittimi:26:

daha saat 12 olmadı tatlım onun için günaydın dedim
yarım saatle kurtardım
iyiyiz biz canım çok şükür kayınvalidem cuma sabah gidecek...
sen nasılsın bugün özel bi planınız var mı

Son düzenleme:
ayy sağol şekerim beniminşlhhhhhhhhhhhhh
seninde herşey gönlünce olsun cnm inşlh bundan sonra topiğimiz heppp şenlikli halaylarla geçerrrrrrrr

kıyamam canım arkadaşım en azından hem eşinde herşeyi net görmüş oldu ay buralarda olsan biz seni hiç yalnız bırakırmıydık ama benim becerikli arkadaşım bak herşey nasıl kolay olacak senin için

inş canım ya dualarım hep bizimle...aslında sevindirici bir durum var yani sizde sperm çıkmiş değil mi yanlış anlamadıysam ilk tesede öylemi canım böyleyse bu bana sewalime bir umuttur...yani kanser tedavisi görenlerdede cıkıyor o halde.. canım biz mersnde bir prof tedavideyz... selahttın çayan adı da...allah yardımcımız olsun tedaviyi asla brakma vazgectiğimiz anda bier hersey,,,

tamam tatlım herkes toplamda 41 tane okuttuğu için seninkinin farklı olduğunu anlayamadık...
okuruz hepsini allah kabul eder inş

çok üzüldüm o arkadaşın için allah yardımcıları olsun :26:
çok doğru demişsin canım rabbim veripte sınamasın hiçbirimizi...
inş bu defa herşey çok güzel olacak

daha saat 12 olmadı tatlım onun için günaydın dedim
yarım saatle kurtardım
iyiyiz biz canım çok şükür kayınvalidem cuma sabah gidecek...
sen nasılsın bugün özel bi planınız var mı
hee demekki bana 12 çoktannnn olmuş
anladım kafana takma onu da sana eşin yanında olsun yeter bak neleri aştıız birlikte kim vardı yanınızda ikinizden başka bundan sonra da üçünüz varsınızzzzrabbim herşeyin kolayını nasip etsin sanaa
evet cnm var eşim iftarı dışarda açalım diye yer ayırtmış lokantadayani birlikte iftar edicez ya o bile yeter bana

sizde başka bi sıkıntı yaşamışsınız...
ne diyim inş budefa herşey beklediğinizden daha güzel ilerler hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize

canım hayırlı uzun sağlıklı bir evliliğin olsun inşallah bebişlerinle seneye kutlarsın

canım hayırlı uzun sağlıklı bir evliliğin olsun inşallah bebişlerinle seneye kutlarsın
inş cnm hepimizin bebişleri gelsin inş en kısa zamanda
sen nasılsın neler yapıyorsun nelere karar verdin cnm:26:

evet canım gördü herşeyi ondan çok morali bozuluyor...
sanki her hamilenin yanında biri mi oluyor...
ama işte bizlerin ki zor olunca kıymetli oluyor...
şimdi bi problemim yok ama okullar açılınca helede son aylara gelince zor olur hem evde hem okulda diyor...
ne olur gelse yanımızda dursa yemeğimizi yapsa sende okuldan gelince rahat etsen diyor...
ama ben anlatamıyorum kendimi...
kızı 5 aylık oldu günde 40 kere arıyor nasılsın iyi misin oran ağrıyor mu buran ağrıyor mu...
inan kendimi aralarına girmiş gibi hissediyorum keşke gelmeseydi...
kalsa zaten ne tadım ne tuzum kalacak...
biran evvel gitsin kavuşsun kızına...
eşim çok üzülüyor bende buna üzülüyorum boşver diyorum yok anlamıyor...
garibim sonrada ben sana kendim bakarım diyor bakarsın tabi dedim...
biz ne zorluklarla kavuştuk bebişimize kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin verme düşünme sen onları dedim...
inş canım bende inanıyorum allahın izniyle herşey çok kolay olacak

Son düzenleme:
inş cnm hepimizin bebişleri gelsin inş en kısa zamanda
sen nasılsın neler yapıyorsun nelere karar verdin cnm:26:

cnm dün trt izledim prof spermi kaliteli yapmadan ya da yumurtayı tüp yapmayın diyor embriyonun 3.günden sonraki tüm süreci sperme ait bu yüzden önce genetik testleri yaptıracağım programda 2 sefer denemiş olmamış üçüncüsüde bu süreçlerden sonra olan bir aile vardı tabi ki Rabbim yeter ki ol desin çapa biz yapmıyoruz deyip kestirip attı yarın zeynep kamile gideceğiz Rabbim vicadanlı biri ile karşılaştırır inşallah o da olmaz derse birşekilde bütçe ayarlayacağım umutta yaptıracağım yarın umuta gideceğim ben en erken kasım düşünüyorum busefer okulla beraber düşünüyorum

dr. doğru demişte cnm biz zaten ne gerekirse yapmaya çalışıyoruz
inş yarın zeynep kamilde ii güzel anlayışlı insanlarla karşılaşırsın cnm
kasım sana bebeğini de alıp getirsin
güzelim hakkımıza hepp ii şeyler çıksın kolay değil bu uğurda çabaların hepsi inş olumlu çıkar hepimiz için

aynen canım her zorluğu birlikte aştık allahın izniyle bundan sonrada öyle olur
ahh bide bunu kocama anlatabilsem
taktı kafaya adam ha bire laf söylüyor gerildim iyice...
ilerde bi sıkıntım olsa yanımda olacak kimse yok diye üzülüyor...
dedim allah korusun kötü olsam alır bi rapor izmire teyzemlere giderim sen üzülme inş herşey çok güzel olacak hiçbişeye gerek kalmayacak dedim...
allah nasip eder inş hepinize ozaman sizin kocişlerde böyle pimpirikli olacak
ozaman siz anlatacaksınız kocişlerinizin maceralarını
ohhh güzel bi iftar yapın kocişinle

cnm benim üzülmez mi hem senin için hem de kendi için gerçekten siz iki kişilik şimdi üç kişilik çoook güçlü bir ailesiniz herkes bende dahil ailesiyle ya da evde aile desteğiyle merkezdeyken sen eşinleydin birçoğumuzdan en azından benden çok daha güçlüydün eşin de bakar bakalım gittiğin yerde Rabbim ne hızırlarla karşılaştıracak seni yeni komşularyeni zümre arkadaşların iyilerle karşılaştırsın Rabbim dostluklar bazen kanbağının önüne geçiyor

canım önclkle teskkrler listeye eklediğin için ... sana bir sorum olacaktı deneyimili olduğun için şimdi bizim doktorumuz sperm testi falan yapmadan bizde hücre olduğunu söyledi, nasıl yani dediğimde hücre olmasa niye uğraşalım o zaman dedi.. anlşamadığım sperm testi olmadan nasıl bunu anladı ? hormon testlernden yada ultrasondan görülebiliyor mu?dr yurtdsnda suan ona da soramıyorm varsa bilgin cvp yazarsan sewnrm.öpyurm hyrlı ramaznlar...

hayırlı ramazanlar canım...
burada bunu herkes bilir tatlım sperm testi yapılmadan sperm hücresi olup olmadığı görülmez...
öyle bişey olsaydı onca insan m.teseye girip eli boş çıkar mıydı...
size drunuz neye göre böyle bişey söylemiş anlamadım...
hormon değerlerine bakarak drlar kendilerince bi kanıya varabilirler...
ama sizde sperm hücresi var demek ayrı bişey...
onun için siz iyi bi merkezde bi spermiogram yaptırın bence...

aynen öyle canım burda tek başımayız eşimle...
yakında olan bi teyzemler var izmirde okadar...
tüm sıkıntıları beraber atlattık eşimle bundan sonrada öyle olur inş...
hamilelik bi hastalık değil zaten haa kiminin ağır geçer yardıma ihtiyacı olur...
çok şükür benim şimdilik yolunda herşey...
çok halsizim ama dinlene dinlene ufak tefek işlerimi hallediyorum yemeğimi yapıyorum...
inş devamında da böyle gider bakarız başımızın çaresine...
eşim annesinin kızına en baştan doğuma kadar ve sonrasında da 2-3 ay daha bakacağı, benimse yalnız kalacağım için üzülüyor...
kıyamam az önce telde konuştuk ben sana bakarım aşkım diyor...
canım benim eşim hep böyle herşeyi çok ince düşündüğü için hastalıklar onu buluyor işte...
herşey çok güzel olacak hiç bi sıkıntı yaşamayacaz düşünme artık dedim...
valla benim pimpirik de iyi bi dayağı hakediyor annesi gitsin sorcam ben ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…