hayırlı ramazanlar canım...
burada bunu herkes bilir tatlım sperm testi yapılmadan sperm hücresi olup olmadığı görülmez...
öyle bişey olsaydı onca insan m.teseye girip eli boş çıkar mıydı...
size drunuz neye göre böyle bişey söylemiş anlamadım...
hormon değerlerine bakarak drlar kendilerince bi kanıya varabilirler...
ama sizde sperm hücresi var demek ayrı bişey...
onun için siz iyi bi merkezde bi spermiogram yaptırın bence...
cvbn için teskkrler canım...artık neye dayanarak soyledi bilmiyorum bize spermin 4 evrede olduğunu bizim 2. evrede olduğumuzu söylemişti yani yana yana 4 tane yuvarlak cizdi ve bize 2. evrede olduğumuzu söyledi bundan 6 ay ewwel. bilmiyorm canım ya allah yardım etsin bize teseden sonra eğer çıkmazsa zaten cellalttn hocaya gderiz ama inş gerek kalmaz ...
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
inş canım ya dualarım hep bizimle...aslında sevindirici bir durum var yani sizde sperm çıkmiş değil mi yanlış anlamadıysam ilk tesede öylemi canım böyleyse bu bana sewalime bir umuttur...yani kanser tedavisi görenlerdede cıkıyor o halde.. canım biz mersnde bir prof tedavideyz... selahttın çayan adı da...allah yardımcımız olsun tedaviyi asla brakma vazgectiğimiz anda bier hersey,,,
inş canım ya dualarım hep bizimle...aslında sevindirici bir durum var yani sizde sperm çıkmiş değil mi yanlış anlamadıysam ilk tesede öylemi canım böyleyse bu bana sewalime bir umuttur...yani kanser tedavisi görenlerdede cıkıyor o halde.. canım biz mersnde bir prof tedavideyz... selahttın çayan adı da...allah yardımcımız olsun tedaviyi asla brakma vazgectiğimiz anda bier hersey,,,
evet canım bizim ilk tesede çok kalitesiz kısa kuyruklu spermler bulunmuştu ama emre beyin ihmalinden dolayı 2. tesemiz boşa gitti. destekleyici ilaçlar verip öyle tese yapması gerekirken öyle yapmadı. inşallah sizlerde cıkar canım ama iyi düşünüp araştırmadan ne yapacağınıza karar vermeyin bizim gibilerin çok kısıtlı şansları var çok iyi düşünüp karar vermek lazım rabbim inşallah hepimizi doğru yolda ilerletsin
Biz de ilk duyduğumuz gün çok kötü olmuştuk, ilk birkaç gün uyuyamadım. Eşimde içine kapandı, ama sonrasında bu fikre alışıyorsun ve kendini her türlü zorluğa ve sonuca hazırlamaya çalışıyorsun sanırım. Şimdi daha iyiyiz ve yolumuzu çizmeye çalışıyoruz.
Bence de öncelikle bir araştırma ya da üniversite hastahanesine gidin. Gerekli tüm testleri yapıyorlar. Biz ilk İzmir'in en iyi özel hastanelerinden birine gittik, daha test istemeden ameliyata yönlendirdiler bizi. Özel hastaneler daha çok maddi yönünü düşünerek yaklaşıyorlar maalesef. Dediğin gibi Allah hepimize sabır versin, zor bir süreç olacak. Sizin sebebinin ne olduğu belli mi peki?
evet canım bizim ilk tesede çok kalitesiz kısa kuyruklu spermler bulunmuştu ama emre beyin ihmalinden dolayı 2. tesemiz boşa gitti. destekleyici ilaçlar verip öyle tese yapması gerekirken öyle yapmadı. inşallah sizlerde cıkar canım ama iyi düşünüp araştırmadan ne yapacağınıza karar vermeyin bizim gibilerin çok kısıtlı şansları var çok iyi düşünüp karar vermek lazım rabbim inşallah hepimizi doğru yolda ilerletsin
canım sewal arkadasımın da senle görüştüğü gibi sperm çkmişsa üretim var demektir bak üzülme ben önce allaha sonra inancımıza güveniyorm ki senin benim sewlin tülayın hepimizn inş zamanı gelnce olacak ben de cok sabırsz bir insanm ama bu hastalık sabrı öğretti bana ... sen sewalin yaptği gbi celaattn hocaya görünün ben oraya esimi ikna edememiştm bir dr tavsyesyle mersne gttik ama drmzdan smdilik memnunuz... allah kolaylıklar versin...
arkadaşlar size bir sorum olacak öncelikle bu sorunu uzun yıllar yaşayan arkadaşlarım Allah sizin sabrınızı görsün ve en yakın zamanda bebeklerinize kavuşun sorum şu bu süre zarfında psikolojik destek aldınız mı herhangi bir ilaç kullandınız mı????? uyuyamıyorum hiç bir şeyden keyif alamıyorum dün hastanelik oldum derdimi kimse anlamıyor ( sizlerden başka )
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
canım bende aynıyım bir sene önce öğrendik bizde hiç tadımız kalmadı durduk yerde ağlamaya başlıyorum toplum içine çıkmak istemiyorum her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum her ay belki hamile kalacakmışım gibi boşyere olmayacağını bile bile umutlanıyorum çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin hepimizede sabır versin inşallah birgün sabrımızın karşılığını verir bizlerede..
canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız
tüm arkadaşlarımızın çocukları var biz ilk evlendiğimizde istiyorduk çocuk ama bende mide fıtığı çıktı uzun bir tedavi süreci oldu keşke diyorum ağrıdan sürünseydim de beklemeseydim bu kadar şimdi 28 yaşındayım ve çok korkuyorum özellikle y kromozomu mikro delestyon sonucundan ya kötü çıkarsa diye anladım ki hiç plan yapmamak lazımmış öğretmenim yaz tatiline gelsin hamileliğim dedim mide sorunum nedeniyle şaka gibi di mi biliyor musun geçen ay ömrümde ilk defa adetim gecikti 1 hafta kadar kesin hamileyim dedim çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?