Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cvbn için teskkrler canım...artık neye dayanarak soyledi bilmiyorum bize spermin 4 evrede olduğunu bizim 2. evrede olduğumuzu söylemişti yani yana yana 4 tane yuvarlak cizdi ve bize 2. evrede olduğumuzu söyledi bundan 6 ay ewwel. bilmiyorm canım ya allah yardım etsin bize teseden sonra eğer çıkmazsa zaten cellalttn hocaya gderiz ama inş gerek kalmaz ...

canım hakkınızda hayırlısı olur inş...
ama gerçekten sperm testi sonucu olmadan neye göre spermin 2. evresinde olduğunuzu anladı drunuz anlamış değilim :44:

cnm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnn rabbim seneye bebeğinle nasip eder inş

evet canım bizim ilk tesede çok kalitesiz kısa kuyruklu spermler bulunmuştu ama emre beyin ihmalinden dolayı 2. tesemiz boşa gitti. destekleyici ilaçlar verip öyle tese yapması gerekirken öyle yapmadı. inşallah sizlerde cıkar canım ama iyi düşünüp araştırmadan ne yapacağınıza karar vermeyin bizim gibilerin çok kısıtlı şansları var çok iyi düşünüp karar vermek lazım rabbim inşallah hepimizi doğru yolda ilerletsin

evet canım bizim ilk tesede çok kalitesiz kısa kuyruklu spermler bulunmuştu ama emre beyin ihmalinden dolayı 2. tesemiz boşa gitti. destekleyici ilaçlar verip öyle tese yapması gerekirken öyle yapmadı. inşallah sizlerde cıkar canım ama iyi düşünüp araştırmadan ne yapacağınıza karar vermeyin bizim gibilerin çok kısıtlı şansları var çok iyi düşünüp karar vermek lazım rabbim inşallah hepimizi doğru yolda ilerletsin

Canım merhaba,
özel mesaj kutuna bakarmısın.sana özelden mesaj attım.

canım sana özelden msj atmayı denedim yeni üye olduğum için olmadı. en kısa zamanda seni arayacağım inşallah.aynı durumda olduğumuz için fikir alış verişi yapmak ikimizede iyi gelir allah sabrımızı bol versin muradımıza erdirsin inşallah

Kizlar ben 41 yasin kadir gecesine kadar okumaya niyetlendim ne yazikki gern hafta adet oldum yarida kaldi 16 tane okuduk geriye 25 kaldi 5 ben kkurum 20 taneyede bana yardim etseniz cok sevinirim. Okuyan okumuyan gerkese simdiden tesekur ederim kurban oldugum allahim ne dualarimiz varsa kabuk eylesin amin. Bide aramizda dua bagisliyan varmi?

canım bizim sıkıntımız orda bizi burdaki devlet hastanesi istanbula falan gönderiyor hem izin sorunu var hemde yol sorunu yine oluyor tabiki de testleri devlette yaptırmak çok faydalı olur buna bende katılıyorum

canım sewal arkadasımın da senle görüştüğü gibi sperm çkmişsa üretim var demektir bak üzülme ben önce allaha sonra inancımıza güveniyorm ki senin benim sewlin tülayın hepimizn inş zamanı gelnce olacak ben de cok sabırsz bir insanm ama bu hastalık sabrı öğretti bana ... sen sewalin yaptği gbi celaattn hocaya görünün ben oraya esimi ikna edememiştm bir dr tavsyesyle mersne gttik ama drmzdan smdilik memnunuz... allah kolaylıklar versin...

arkadaşlar size bir sorum olacak öncelikle bu sorunu uzun yıllar yaşayan arkadaşlarım Allah sizin sabrınızı görsün ve en yakın zamanda bebeklerinize kavuşun sorum şu bu süre zarfında psikolojik destek aldınız mı herhangi bir ilaç kullandınız mı????? uyuyamıyorum hiç bir şeyden keyif alamıyorum dün hastanelik oldum derdimi kimse anlamıyor ( sizlerden başka )

canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız

canım bende aynıyım bir sene önce öğrendik bizde hiç tadımız kalmadı durduk yerde ağlamaya başlıyorum toplum içine çıkmak istemiyorum her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum her ay belki hamile kalacakmışım gibi boşyere olmayacağını bile bile umutlanıyorum çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin hepimizede sabır versin inşallah birgün sabrımızın karşılığını verir bizlerede..

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice nice mutlu yıllar geçirirsiniz ve allah hayırlı evlatlar nasip eder evinizi şenlendirir inşallah..

tüm arkadaşlarımızın çocukları var biz ilk evlendiğimizde istiyorduk çocuk ama bende mide fıtığı çıktı uzun bir tedavi süreci oldu keşke diyorum ağrıdan sürünseydim de beklemeseydim bu kadar şimdi 28 yaşındayım ve çok korkuyorum özellikle y kromozomu mikro delestyon sonucundan ya kötü çıkarsa diye anladım ki hiç plan yapmamak lazımmış öğretmenim yaz tatiline gelsin hamileliğim dedim mide sorunum nedeniyle şaka gibi di mi biliyor musun geçen ay ömrümde ilk defa adetim gecikti 1 hafta kadar kesin hamileyim dedim çok üzgünüm

canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız

canım bizde 1 buçuk aydır celalettin hoca ile tedavideyiz hoca istanbul bezmi alem vakıf üniv.hastanesinde dahiliye uzmanı ama bizim durumuzda olan hastalaıda tedavi ediyor buradan birçok arkadaşa var ona giden bence sizde bir gidin daha ii olur.

bizde öyle canım etrafımızda arkadaşların hep çocukları var eşimin kardeşlerinin dersen yine öyle hepsinde en az 3 çocuk onun için eşime çok üzlüyorum hep kendini eksik hissediyo adam birden çöktü resmen bana belli etmesede çok üzlüyo bende öyle gurbette tek başıma bazen çok zor oluyo eşim nöbete gittiğinde falan çok zoruma gidiyo evde tek başıma kalmak kendimi kimsesiz hissediyorum ama bi çocuğum olsa herşey çok farklı olurdu ama allahın takdiri işte ne desek ne yapsak boş o nasip ederse bizlerde anne baba oluruz inşallah sen neredensin canım hangi şehirden

Merhabalar herkese,

tüm arkadaşların yazılarını okudum tabiki tek dileğimiz var Rabbim hepimize nasip etsin inşh...Hepimize acil şifalar.

cemre ,

öncelikle hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu nice yıllara sağlıkla huzurla bir dahaki seneye bebişinle....

bahar,

sana hayran kaldım nasıl bu kadar sakinsin maşallah ol tabi ki olmak önemli.
ama benim elimde değil ben aynı eşin gibi düşünüyorum ince ince herkesten aynısı beklerim ki olmayınca sorgularım durumu eşimide yerim,kendimi de.Eşime sararım.
vallahi brova ya maşallah sana bu nasıl bir olgunluktur.
keşke senin gibi olabilsem böyle düşünebilsem.aksine dırdırlarım böyle bir durum olsa o zaman kocanlada kötü oluyorsun.
hayran kaldım gerçekten bak.
bende öğret lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…