cnm ya eşin ne yapsın yıllar sonra gelen meleğni şimdiden koruması altına almak isiyoaynen canım her zorluğu birlikte aştık allahın izniyle bundan sonrada öyle olur
ahh bide bunu kocama anlatabilsem
taktı kafaya adam ha bire laf söylüyor gerildim iyice...
ilerde bi sıkıntım olsa yanımda olacak kimse yok diye üzülüyor...
dedim allah korusun kötü olsam alır bi rapor izmire teyzemlere giderim sen üzülme inş herşey çok güzel olacak hiçbişeye gerek kalmayacak dedim...
allah nasip eder inş hepinize ozaman sizin kocişlerde böyle pimpirikli olacak
ozaman siz anlatacaksınız kocişlerinizin maceralarını
ohhh güzel bi iftar yapın kocişinle
teşkkür ederim cnm inş hepimiz kavuşalım meleklerimizeeeeeeeeeeecnm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnn rabbim seneye bebeğinle nasip eder inş
cnm emre bey asla ilaç bitki tedavisi falan önermez yapmaz da tatlım benim eşimde emre beyde mi,cro tese oldu ameliyatta var var yoksa yoktur diyen bi dr. ama dalında uzmandır..evet canım bizim ilk tesede çok kalitesiz kısa kuyruklu spermler bulunmuştu ama emre beyin ihmalinden dolayı 2. tesemiz boşa gitti. destekleyici ilaçlar verip öyle tese yapması gerekirken öyle yapmadı. inşallah sizlerde cıkar canım ama iyi düşünüp araştırmadan ne yapacağınıza karar vermeyin bizim gibilerin çok kısıtlı şansları var çok iyi düşünüp karar vermek lazım rabbim inşallah hepimizi doğru yolda ilerletsin
cnm ben öğreneli azospermi tam 7 yıl oluyo hiç psikoloğa gitmedim amaarkadaşlar size bir sorum olacak öncelikle bu sorunu uzun yıllar yaşayan arkadaşlarım Allah sizin sabrınızı görsün ve en yakın zamanda bebeklerinize kavuşun sorum şu bu süre zarfında psikolojik destek aldınız mı herhangi bir ilaç kullandınız mı????? uyuyamıyorum hiç bir şeyden keyif alamıyorum dün hastanelik oldum derdimi kimse anlamıyor ( sizlerden başka )
celallettin bey dahiliye dr. bezmi alem hastanesinde dr. istanbuldacanım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız
amin cnm sağol ii dileklerin için hepimizin evi şenlensin en kısa azaman da inşlhhhhhhhhhcanım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice nice mutlu yıllar geçirirsiniz ve allah hayırlı evlatlar nasip eder evinizi şenlendirir inşallah..
sağol cnm duaların için hepimizinde güzel günleri gelir inşlhMerhabalar herkese,
tüm arkadaşların yazılarını okudum tabiki tek dileğimiz var Rabbim hepimize nasip etsin inşh...Hepimize acil şifalar.
cemre ,
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu nice yıllara sağlıkla huzurla bir dahaki seneye bebişinle....
bahar,
sana hayran kaldım nasıl bu kadar sakinsin maşallah ol tabi ki olmak önemli.
ama benim elimde değil ben aynı eşin gibi düşünüyorum ince ince herkesten aynısı beklerim ki olmayınca sorgularım durumu eşimide yerim,kendimi de.Eşime sararım.
vallahi brova ya maşallah sana bu nasıl bir olgunluktur.
keşke senin gibi olabilsem böyle düşünebilsem.aksine dırdırlarım böyle bir durum olsa o zaman kocanlada kötü oluyorsun.
hayran kaldım gerçekten bak.
bende öğret lütfen
canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız
bizde öyle canım etrafımızda arkadaşların hep çocukları var eşimin kardeşlerinin dersen yine öyle hepsinde en az 3 çocuk onun için eşime çok üzlüyorum hep kendini eksik hissediyo adam birden çöktü resmen bana belli etmesede çok üzlüyo bende öyle gurbette tek başıma bazen çok zor oluyo eşim nöbete gittiğinde falan çok zoruma gidiyo evde tek başıma kalmak kendimi kimsesiz hissediyorum ama bi çocuğum olsa herşey çok farklı olurdu ama allahın takdiri işte ne desek ne yapsak boş o nasip ederse bizlerde anne baba oluruz inşallah sen neredensin canım hangi şehirden
canım teli bende de yok ama internette cellalettin peru yazdığında tüm bilgiler çıkıyor...istanbuldaymıs dr.bu arda hayatı kendne zehir etme ben de oyleydim ama artık rabbime braktm ve sonuna kadar mücadele...rabbm beni sewiyorki bu skntıyı verdi...sizin sorun neydi ki?ama ist bir gidin derim herkes oradan umutla dönuyor cunkü...
cnm nasıslın bebiş nasıl kız hareketlerini hissetmeye başladın mı
msj için teşekkürlerrrrrrrruzun zamandır topiğe giremedim şimdi burdayımm ohhh özlemişim sizi yaaaaaaaa
sağol canım doktoru ve iletişim adresini buldum netten ama şu y kromozomu sonucunu bekleyelim diyorum 20 gün var ben aslında kendimi rahatlatıyorum bu başımıza geldiyse vardır bir sebebi ama eşimle 1 saat kalınca tüm direncim kırılıyor
CEMREEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM BİTANEEEEEEEMMMMMM EŞİNLE BİRLİKTErabbim bi yasıkta ömür boyu mutlu etsin sizi seneye evladınızla girin evlilik yıldönümünüzeeeeeeeeeee
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119:
benimde salı günü evlilik yıldönümüğmmmmmmmmmmmmmm
canım ersel beyin kürlerine mayısın 25inde başladık 2 güne kadar bitiyor kürler..hormon tahlilini ben kendim yaptırmıştım hemşireyim ben kendim alıp çalıştırıyorum kanları onları ersel beye gönderdim testosteron 2 birim yükseldi o iyi dedi ayrıca eşimde tüylenme baya arttı testisler büyüdü ve sertleşti buda iyi birşeymiş. fotoğraf gönderiyoruz 3 kez filan gönderdik. kür bittikten 3 gün sonra birdaha göndercez. mayısın 20sinden beri spermiyogram yaptırmadık bi kere hormon tahlili yaptırdık.randevuyu konyadan aldım canım kendi çalıştığım hastaneden.umarım yardımcı olmuşumdur Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhh
senin ki aniden süpriz yapıcak sana bi tekme atıcak o zaman anlıcan sen demekcanım benim sen şimdi yazınca baktım ve gördüm kusura bakmaaaaaa
çok dikkat edemiyorum bazen.
iyiyim bitanemmmmm benim dakikalar suyunu çekti yoksa arıycaktım ..
yokk cnm daha hiisedemiyorum hareketlerini bekliyorum ama tık tokk biizmkindee
akşamda eşinle iftarı beraber yapıcakmışsınız ohhhhhh ne güzel cnmmmmm
cnm benimmmmmm ii dileklerin için sağol güzelimmmmmmmmmmmCEMREEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM BİTANEEEEEEEMMMMMM EŞİNLE BİRLİKTE
SEVGİNİZİN HERGÜN DAHA ÇOK ARTTIĞI SAĞLIKLI ÇOCUKLARINIZLA VE TORUNLARINIZLA GEÇİRECEĞİNİZ NİCE GÜZEL SENELERE CNMM MUTLULUK HEP SİZİNLE OLSUN ÖPÜYORUM CNM...
cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşlharkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza.eşimle 2 yıl önce evlendik ve hiç korunmadık,hemen çocuğumuz olsun istiyorduk.Urfa'da yaşıyoruz iş dolayısıyla.8 ay sonra tıp fakültesine gittim kontrole,Dr bana iyi olduğumu psikolojimin henüz hazır olmadığını ve merak etmemem gerektiğini söyledi.eşimin kontrol olması gerekiyor mu diye sordum,GEREK YOK dedi!!
bu yıl şubatta özel bir hastaneye gittik,hem ben hem eşim DR'a göründük.benim herşey normaldi yine ama bu sefer eşimde sperm hareketsizliği ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı,çok üzüldü.eşimin Dr'u profösördü,iki adet ilaç verdi.bir ay sonra tekrar gittik ve bu sefer Dr spermlerin azaldığını hareketliliğin ise az miktarda arttığını söyledi ve ilaç tedavisini kesti.Dr'um söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Keçi Boynuzu Kürü2nü çok övüyorlar dedi ve doğal beslenmesi gerektiğini söyledi.
bizde 3 ay süreli bu küre başladık ve sonuç 2. ay bitmeden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik dün.
Allah'tan ümit kesilmez,umarım Rabbim herkese bu mutluluğu tattırır...
bu arada meslektaşız sanırm ben de öğretmenim:::binlerce çocuk içinde çocuksuzluk cok zor ve tenefüs aralarnda diğer arkadaşların hamilik hikayeleri ve çocuklarını anlatmalari... sabır diyorm sabır hep...duayı elden bırakma.. allah yardmcmz olsun
cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşlh
burda ki çoğu kişinin eşinde sperm çıkışı yok olsa da çokk az ama keçi boynuzu kürünü muhakkak hepimiz kulalnmışızdır
ama olsun yazman bile önemli teşekkür ederim tatlım sende bizlere dua et bizlerde hamile olalım sağlıkla....
şifa olsun eşineeeeeeeeecanı bizde keçiboynuzu tozu alıyoruz sabah aç karna şimdi bahar 85!in programını uygulayacağım
ylherkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
bende stres tavan yaptı öncesindede sonrasındada.akupunktur yaptırmak istiyorum nasıl uygulanıyor anlatabilirmisin biraz?
kutlarım canım.amin amin.İNŞALLAH bu güzel duan en kısa zaman da kabul olur.herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
Canım ben her hamileden 1 tane ayetel kursi okutuyorum.
Bu şekilde de olur.
Rabbim niyetimizi biliyor sonuçta.
Rabbim kabül etsin inşallah.
herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
HERKESE hayırlı akşamlar,tamam canım şimdi daha iyi anlaşıldı ben 1 tane okumuştum,dua da ettim bol bol. hepimiz aynı anlamışız sanki ama senin niyetine göre yapalım .kalan 40 taneyi daha okurum Allah herşeyi gönlüne göre versin Allaha emanet ol canımöncelikle benim için dua okuyan ve okuyacak hatta okumayan herkesten Allah razı olsun
canlarım birşey söylemek istiyorum ne yazık ki yanlış anlaşılmışım her hamile 41 tane ayetel kürsi okuyacak
lütfen kusuruma bakmayın karışıklık olmasın diye belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?