Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ya eşin ne yapsın yıllar sonra gelen meleğni şimdiden koruması altına almak isiyo
oo benim ki şimdiden diye hamiş olsan son 3 ay anenmlerde kalıcan diyo düşün daha ortada fol yokk yumurta yokkkk
herhalde o günlere gelince benim maceralarım daha çokkkk olur
cnm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnn rabbim seneye bebeğinle nasip eder inş
teşkkür ederim cnm inş hepimiz kavuşalım meleklerimizeeeeeeeeeee
cnm emre bey asla ilaç bitki tedavisi falan önermez yapmaz da tatlım benim eşimde emre beyde mi,cro tese oldu ameliyatta var var yoksa yoktur diyen bi dr. ama dalında uzmandır..
cnm ben öğreneli azospermi tam 7 yıl oluyo hiç psikoloğa gitmedim ama
inan ki kaçç kez hastanelik olmuş kadar acı sıkıntı yaşadım ağlama krizleri geçirdim çokkk
her hamile haberinde ağladım sızladım ğözlerim kızarana kadar ağladım ama inan ki umudunu yitirmediğin müddetçe hepsi geçer gider buraya yaz içini dök rahatla cnm benim
canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız
celallettin bey dahiliye dr. bezmi alem hastanesinde dr. istanbulda
bezmi alem hast. randevu alıp gidiliyo cnm ebnim eşim 7 aydır tedavide hamdolsun ilk defa bizde sperm bulundu
bence gidin bi görüşün pişman olmassınız dr. celallettin peru diye randeu alıcaksınızz
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice nice mutlu yıllar geçirirsiniz ve allah hayırlı evlatlar nasip eder evinizi şenlendirir inşallah..
amin cnm sağol ii dileklerin için hepimizin evi şenlensin en kısa azaman da inşlhhhhhhhhh

sağol cnm duaların için hepimizinde güzel günleri gelir inşlh

canım celalttin hoca nerde önerir misin biz doktor arayışındayız

canım teli bende de yok ama internette cellalettin peru yazdığında tüm bilgiler çıkıyor...istanbuldaymıs dr.bu arda hayatı kendne zehir etme ben de oyleydim ama artık rabbime braktm ve sonuna kadar mücadele...rabbm beni sewiyorki bu skntıyı verdi...sizin sorun neydi ki?ama ist bir gidin derim herkes oradan umutla dönuyor cunkü...

canım ben tekirdağ çorludayım buranın genel sıkıntısı doktor ve hastahane bulmak ve benim eşimin durunu da seninkinden farksız bir insanın 6 günde saçları beyazlar mı ya ben buna tanık oldum güçlü olan ben olmak zorundayım benim şansım ailem yanımda sen nerdesin istanbulda mı tek başına değilsin her zaman dertleşebiliriz......

canım 19serap rumuzlu arkadasım celalettn peruyu soruyor siz de onda tedavideydeniz değil mi ; onu bilgilendirir msn canım? optm hayırlı ramazanlar

sağol canım doktoru ve iletişim adresini buldum netten ama şu y kromozomu sonucunu bekleyelim diyorum 20 gün var ben aslında kendimi rahatlatıyorum bu başımıza geldiyse vardır bir sebebi ama eşimle 1 saat kalınca tüm direncim kırılıyor

cnm nasıslın bebiş nasıl kız hareketlerini hissetmeye başladın mı
msj için teşekkürlerrrrrrrruzun zamandır topiğe giremedim şimdi burdayımm ohhh özlemişim sizi yaaaaaaaa

canım benim sen şimdi yazınca baktım ve gördüm kusura bakmaaaaaa
çok dikkat edemiyorum bazen.
iyiyim bitanemmmmm benim dakikalar suyunu çekti yoksa arıycaktım ..
yokk cnm daha hiisedemiyorum hareketlerini bekliyorum ama tık tokk biizmkindee
akşamda eşinle iftarı beraber yapıcakmışsınız ohhhhhh ne güzel cnmmmmm

Son düzenleme:

bu arada meslektaşız sanırm ben de öğretmenim:::binlerce çocuk içinde çocuksuzluk cok zor ve tenefüs aralarnda diğer arkadaşların hamilik hikayeleri ve çocuklarını anlatmalari... sabır diyorm sabır hep...duayı elden bırakma.. allah yardmcmz olsun

CEMREEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM BİTANEEEEEEEMMMMMM EŞİNLE BİRLİKTE
SEVGİNİZİN HERGÜN DAHA ÇOK ARTTIĞI SAĞLIKLI ÇOCUKLARINIZLA VE TORUNLARINIZLA GEÇİRECEĞİNİZ NİCE GÜZEL SENELERE CNMM MUTLULUK HEP SİZİNLE OLSUN ÖPÜYORUM CNM...

denizbulut cnm nasısl güzelim ne yaptı eşin hormon testlerini yaptı mı cnm
sperm testtini yapmadınız galiba inş bu ramazanlar bayramlar sana bana ve burda ki diğer arkadaşlara gelecekkkkkkkkkkk
herkeslerde bayramdan sonra sperm patlaması yaşancakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/QUOTE]

İYİYİM CNM NASIL OLAYIM İŞTEYİM ÇALIŞIYORUM
EŞİM YARIN YAPTIRACAK HORMON TAHLİLLERİNİ
ERSEL BEYLE BUGÜN KONUŞTUM SPERM TESTİNİDE YAPTIRABİLİRSİNİZ DEDİ
AMA BAYRAM SONUNA ANLAŞTIK
BAYRAM ÖNCESİNDEN MORALİMİZİ DE BOZMAK İSTEMİYORUM
BAYRAMDADA OLMAYACAĞIM İÇİN EŞİMİN HEVESİ KIRILIP İLAÇLARINI AKSATA BİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAYRAMDAN SONRA SPERM TESTİNİ YAPTIRACAĞIZ CNM..

ANLADIM CNM TESTOSTERONUNUZ KAÇTAN KAÇA YÜKSELDİ CNM
BENDE EŞİMİN BACAKLARINDAKİ TÜYLENMEYİ FARK EDİYORUM
NE FOTOĞRAFI GÖNDERİYOSUNUZ CNM BEN FOTO İŞİNİ BİLMİYORUM
TESTİSLERİN FOTOSUNUMU İSTİYOR
BİZDE YARIN HORMON TESTLERİNİ YAPTIRACAĞIZ
BAYRAMDAN SONRADA SPERM TESTİNİ YAPTIRACAĞIZ CNM İNŞLH
KORKTUĞUMUZ ŞEYLERİ YAŞAMAYIZ BİZİM ASIL BAYRAMIMIZ SPERMLERİ GÖRDÜĞÜMÜZ O GÜN OLUR İNŞLH...

arkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza.eşimle 2 yıl önce evlendik ve hiç korunmadık,hemen çocuğumuz olsun istiyorduk.Urfa'da yaşıyoruz iş dolayısıyla.8 ay sonra tıp fakültesine gittim kontrole,Dr bana iyi olduğumu psikolojimin henüz hazır olmadığını ve merak etmemem gerektiğini söyledi.eşimin kontrol olması gerekiyor mu diye sordum,GEREK YOK dedi!!
bu yıl şubatta özel bir hastaneye gittik,hem ben hem eşim DR'a göründük.benim herşey normaldi yine ama bu sefer eşimde sperm hareketsizliği ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı,çok üzüldü.eşimin Dr'u profösördü,iki adet ilaç verdi.bir ay sonra tekrar gittik ve bu sefer Dr spermlerin azaldığını hareketliliğin ise az miktarda arttığını söyledi ve ilaç tedavisini kesti.Dr'um söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Keçi Boynuzu Kürü2nü çok övüyorlar dedi ve doğal beslenmesi gerektiğini söyledi.
bizde 3 ay süreli bu küre başladık ve sonuç 2. ay bitmeden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik dün.
Allah'tan ümit kesilmez,umarım Rabbim herkese bu mutluluğu tattırır...

senin ki aniden süpriz yapıcak sana bi tekme atıcak o zaman anlıcan sen demek
evet cnm kaynımın yemeğini verip ordan yemeğe gidicez eşimle birlikte iftar edicem
sağol güzelim öptüm minik yeğenimii...
cnm benimmmmmm ii dileklerin için sağol güzelimmmmmmmmmmm
cnm anladım yokkkk öle bayram üzeri üzülmeyeyim demek ben sizden bu testte çokkk umutluyum
inşlh hormonlar ve sperm testti seni ağlatacak kadar güzel çıksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonuçlarıııııııııı

Son düzenleme:
cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşlh
burda ki çoğu kişinin eşinde sperm çıkışı yok olsa da çokk az ama keçi boynuzu kürünü muhakkak hepimiz kulalnmışızdır
ama olsun yazman bile önemli teşekkür ederim tatlım sende bizlere dua et bizlerde hamile olalım sağlıkla....

evet canım sınıf öğretmeniyim ... bu mesleği seçme nedenimiz de malum... 7.yılımı çalıştım inan ki bir kez bile sesimi yükseltmedim... onlar harikalar

canı bizde keçiboynuzu tozu alıyoruz sabah aç karna şimdi bahar 85!in programını uygulayacağım

canı bizde keçiboynuzu tozu alıyoruz sabah aç karna şimdi bahar 85!in programını uygulayacağım
şifa olsun eşineeeeeeeee
hangi tedavinin sbebe olacağını mevlam bilir inşh hepsi şifa olur eşlerimizde bol bol sperm patlaması olurrrrrrrr

yl

seneye evlilik yıldönümünüzü tatlı bebişinle beraber kutlarsın inşAllah. Allah cc size sağlık mutluluk dolu uzun ömür nasip etsin inşAllah güzel mutlu sevdiğinle nice senelere öptümmmmm

bende stres tavan yaptı öncesindede sonrasındada.akupunktur yaptırmak istiyorum nasıl uygulanıyor anlatabilirmisin biraz?

canım transferden yarın saat önce ve yarım ssat sonra yaptılar.vücudun belli bölgelerine yani kulak ,eller dize,bileğe vekarnın alt bölgesine yaptılar.hem strese de iyi geldi hem bebişlerin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım.

kutlarım canım.amin amin.İNŞALLAH bu güzel duan en kısa zaman da kabul olur.
Canım ben her hamileden 1 tane ayetel kursi okutuyorum.
Bu şekilde de olur.
Rabbim niyetimizi biliyor sonuçta.
Rabbim kabül etsin inşallah.

canım ben okudum haberin olsun.RABBİM tez vakitte kucağını çifter çifter doldursun.

Canım tebrik ederim. Eşinle beraber sağlıklı, mutlu ve bebişli nice yıllara inşallah.

HERKESE hayırlı akşamlar,tamam canım şimdi daha iyi anlaşıldı ben 1 tane okumuştum,dua da ettim bol bol. hepimiz aynı anlamışız sanki ama senin niyetine göre yapalım .kalan 40 taneyi daha okurum Allah herşeyi gönlüne göre versin Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…