Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım iyi dilekleriniz için sagolun inşallah ctesi iyi haber vermeyi allahım nasıp ederde bende veririm hayırlısı...

evet ya harzem bende hep bunu merak ediyorum umudunukaybetme bacım sen hiç mi uyumuyosun sevinçten uykumu girmiyo gözüne.

inşalllah perşembe günü güzel sonuç alırsınız allah yardımcın olsun.

günaydın canım.haklısın ben olsam bende uyumam nasılsın canım konuşamıyoruz hiç iyisin inşallah ben iyiyim ctesi eşim spermiyogram yaptıracak onun heyecanı içindeyim

günaydin belgincim
ne olsun iyim allaha sükür bizde ameliyat gününü sabirsizla bekliyoruz artik ne olacaksa olsun bir yil olacak
insallah esinin spermiograminda sperm bulunur çikis olur
stres etmesin esin çünki etkiliyor

aklinialirimsmilekizlar gece uyuyp uyumadigi sormussunuz sperm cikmis ben hic uyur muyum
benim gece islerim varaklinialirimsmile:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3:lepi:
Günaydin umudunukaybetme valla uyumamakla haklisin
bende yerinde olsam hiç uyumazdim yerimseniben

canim bende oyle ediyom

espoir canim ben seni birde cicgi kendime benzetiyom icimden bir ses sizdede cikacak diyor.

canim ya kaan hoca dedi normal yolla olabilir dedi
bende bunun icin yumurtaligimin daha cok calismasi icin bir seyler yapacam
sence ne yapayim ne gibi kurler uygulayayim

insallah dedigin gibi olur
fakat ameliyat nisan'da o zamana kadar spermiogram yaptirmicaz yaptirsakta bizim burda normal laboratuvarda oluyor ordada çikis olsa bile gözükmez yikama falan yok
ameliyatta çiksin yine mutlu olucam
ben sana ilk önce sogan kürü tavsiye ediyorum içine iyice temizler sonrada incir kürünü uygula bir çok kisi faydasini görmûsler bunlarin tarifesini adnana sararçoglunun sitesinden alabilirsin

canim olur korkma sen

kiz sen niyeti bozmussun
adami baya yoracan deseneaklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3
insan mutluluktan herseyi yapmaz mi ?
:lepi: sositososito zemuszemus
biyopside çiksin dünyalar benim olur
bu kadar canim benimkisi saka girgir samata insan hep olumsuz düsüne düsüne kafa yiyor en iyisi arada biraz gülmek iyi gelir

canım içine bizimle ilgili bişey dogmuyormu beni kendine benzetmiyormusun unuttunmu beni:gitme:

canım içine bizimle ilgili bişey dogmuyormu beni kendine benzetmiyormusun unuttunmu beni:gitme:

hayir canim benim unutur muyum
ama hani bizler yurtdisindayiz ya o bakimdan yanlis anlama
tabi ki seninki de normal yolla cikis olur ve bunu cok isterim ama napalim iste bizimkine birazda gurbetlik ekleniyor canim

hayir canim benim unutur muyum
ama hani bizler yurtdisindayiz ya o bakimdan yanlis anlama
tabi ki seninki de normal yolla cikis olur ve bunu cok isterim ama napalim iste bizimkine birazda gurbetlik ekleniyor canim

tamam canım bende şaka yaptım biliyorum unutmadığını.sende gurbette degilsin canım yanlız degilsin nerede olursak olalım kalbimiz bir hep birlikteyiz canımŞeniz

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…