günaydın canım.haklısın ben olsam bende uyumam nasılsın canım konuşamıyoruz hiç iyisin inşallah ben iyiyim ctesi eşim spermiyogram yaptıracak onun heyecanı içindeyimGünaydin kizlar
inşalllah perşembe günü güzel sonuç alırsınız allah yardımcın olsun.Ebrulİ 78 İnŞ ama zannetmem orda tese amelıyatından sonra Çogu arkadasta Çıktı doktorda uÖutsuz Şekılde bırtane var dedı anlamadım onu persembe gunu soracam nıye kullanmadılar tup bebek İÇİn bır tane olmaz dedİ eŞİm sorduda tek umudumuz persembe gunu alınan parÇalardan kayda deger bıse bulunması umutsuz olmak elınden bıse gelmemesı kotu allahımın bıze bır sınavı zaten hayattta Çook Çeken buluyooor rahat adama bıse olmuyooor
günaydın canım.haklısın ben olsam bende uyumam nasılsın canım konuşamıyoruz hiç iyisin inşallah ben iyiyim ctesi eşim spermiyogram yaptıracak onun heyecanı içindeyim
aklinialirimsmilekizlar gece uyuyp uyumadigi sormussunuz sperm cikmis ben hic uyur muyum
benim gece islerim varaklinialirimsmile:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3:lepi:
Günaydin umudunukaybetme valla uyumamakla haklisin
bende yerinde olsam hiç uyumazdim yerimseniben
canim bende oyle ediyom
espoir canim ben seni birde cicgi kendime benzetiyom icimden bir ses sizdede cikacak diyor.
canim ya kaan hoca dedi normal yolla olabilir dedi
bende bunun icin yumurtaligimin daha cok calismasi icin bir seyler yapacam
sence ne yapayim ne gibi kurler uygulayayim
insallah dedigin gibi olur
fakat ameliyat nisan'da o zamana kadar spermiogram yaptirmicaz yaptirsakta bizim burda normal laboratuvarda oluyor ordada çikis olsa bile gözükmez yikama falan yok
ameliyatta çiksin yine mutlu olucam
ben sana ilk önce sogan kürü tavsiye ediyorum içine iyice temizler sonrada incir kürünü uygula bir çok kisi faydasini görmûsler bunlarin tarifesini adnana sararçoglunun sitesinden alabilirsin
canim olur korkma sen
keske olurda
o zaman uykusuz gecelerde benim olsun delikafadulden alkisalkisalkis
kiz sen niyeti bozmussun
adami baya yoracan deseneaklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:
canım içine bizimle ilgili bişey dogmuyormu beni kendine benzetmiyormusun unuttunmu beni:gitme:canim bende oyle ediyom
espoir canim ben seni birde cicgi kendime benzetiyom icimden bir ses sizdede cikacak diyor.
canim ya kaan hoca dedi normal yolla olabilir dedi
bende bunun icin yumurtaligimin daha cok calismasi icin bir seyler yapacam
sence ne yapayim ne gibi kurler uygulayayim
canım içine bizimle ilgili bişey dogmuyormu beni kendine benzetmiyormusun unuttunmu beni:gitme:
hayir canim benim unutur muyum
ama hani bizler yurtdisindayiz ya o bakimdan yanlis anlama
tabi ki seninki de normal yolla cikis olur ve bunu cok isterim ama napalim iste bizimkine birazda gurbetlik ekleniyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?