Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar
anam beni merak eden yokmu kaç gündür topikte yokum kimse sormamışklava:
ya kızlar ben hala regli olmadım ve hiç olcak gibide degilim eskiden olsa çoktan almış testi yapmış tabiki gene tek çizgi çekip oturmuştum yerime yaşlanıyormuyum ne :sm_confused: artık testde almıyorum
ee daha neler var gece çalışmalırıda başlamış hadi bakem umudunukatbetme bide hamile kalda ikinci bambayı patlat inşallah

kizlar yazdiklarinizi okuyunca biraz guldum biraz agladim
umudunukaybetme canim evet hem gurbette olmak hemde bu dertle ugrasmak cok zor
benim cok gucume gidiyor
allahim kimsenin basina vermesin

kızlar iyi geceler nasılsınız zamancım bende bu sıralar pek giremiyorum canım benim

umudunu kaybetme canım çok sağol ilgin için...biz 600 lirayı genel test için verdik..daha öncede hormon testleri yapılmıştı yakın zamanda ama onları kabul etmediler ....3 tüp kan aldılar 2 gün önce eşimden....sonucuda 3-4 hafta sonra alıcaz...ancak bu testten sonra m.tese ameliyatına geçiceklermiş adetimin 2. günüde ben gidicem, önce anestezi ile rahim içi temizlenecekmiş..bebek oluşumu olursa miyoma tutunmasın diye...sonra yumurtalarımı kuvvetlendirip benide hazırlıcaklar eğer eşimden sperm çıkarsa dondurmadan direk bana uygulanacak... of anlatırken bile geriliyorum..yöntemleri diğer hastanelerden farklı...
canım benim buarada seninde hamile haberlerini de zamannın dediği gibi yakın zamanda alırız inşallah ...hadi bir kez daha sevindir bizi tamammı canım:)

slm arkadaşlar harzemciğim teşekkür ediyorum arkadaşlar bu proxed pulusu hiç bir eczanede bulamıyorum ikinci kutuya geçecektik bütün depolarda bitmiş bir akıl verin kullanan arkadaşlar nereden bulmuşlar sipariş vercemde

bu arad maşallah gece uyuyamayanlar varmış tabi ben olsam bende hiç uyumazdım allahım bizlerede o uykusuz geceleri nasip etsin inşallah

anladımsevgicim artık eczanelerde normal ilaçları almak bile sorun haline geldi maalesef. inşallah bulusunuz bianönce canım.....

yazdım gamzecim alabilirisin yada üsstüne tıkla istedigin soruyu sorabilirisin

inşallah bacım neden olmasın hiç belli olmaz sen umudunu kaybettiğn anda gelir bebegin.canım farketmezmıyım senin yoklugunu ama bende hemen girip çıkıyordum o yüzden yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…