Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar bende bu siteye yeni üye oldum allah hepimize bebiş versin alman hastanesine giden varmı?_tavsiye edermisiniz....acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll.......

slm kızlar bende bu siteye yeni üye oldum allah hepimize bebiş versin alman hastanesine giden varmı?_tavsiye edermisiniz....acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll.......:dance::dance:

slm kızlar bende bu siteye yeni üye oldum allah hepimize bebiş versin alman hastanesine giden varmı?_tavsiye edermisiniz....acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll.......:dance::dance:

arkadasim hosgeldin
ben yardimci olamicam turkiyede hic doktora gitmedik

evt espoir okudum yazını ,inşallah tese ameliyetınız iyi geçer ve güzel bir sonuç alırsınız ,şimdi benim anlamadığım şu en son teknoloji olan microteseyi neden kullanmıyor bu fransız doktorları ? çünkü mikrotesenin teseye göre 50 kat daha fazla sperm bulma şansı var ve şu an tr de nerdeyse bütün hastanelerde mikrotese yapılıyor , inşallah hepimizde sperm bulunur .

espoir canım siz kaan hocayla görüşmüydünüz?Lyondaki prof gittiğinizde kaan hocanın size verdiği tedavi neyse ondan bahsedin .Kaan hocayada bahsedin ve ortak bir karar alsınlar .

espoir canım siz kaan hocayla görüşmüydünüz?Lyondaki prof gittiğinizde kaan hocanın size verdiği tedavi neyse ondan bahsedin .Kaan hocayada bahsedin ve ortak bir karar alsınlar .

merhaba isracim
bende anlamadim neden mikro tese yapilmiyor biliyorsun fransa böyle.
Dedigim gibi esim burda deneyelim diyor allah büyük belki tese'de yüzümüzü güldürür.
Biz lyondaki profesörle ilk görüstügümüzde agustostaydi.
Sonra eylûl sonu türkiye gittik tatil için gitmisken kaan aydos'la yüz yüze görüstük.
Ondan önce temmuz gibi mail atmistim ve o zaman bize klomen kullanin demisti.
Yüz yüze görüstügümüzde esimi muayene etti o zaman klomene baslayali bir ay oluyordu devam edin demisti esime tikaniklik olabilecegini söyledi fakat kimse bu konuda 100% demiyor ameliyat edilmedi sürece.
Esim halen klomene devam ediyor fakat kutumuz yarin biticek ve yarinda aile doktorumuza gidip yazdircam tabii isterse. çünkü burdaki doktorlarin hiçbiri bilmiyor türkiye'den ilaç tedavi gördügümüzü lyon'daki profesöre söyleserdim kizabilirdi olumlu bakmiya bilirdi ve türkiye'de tedavimizi olmamizi isterdi bizde sesimizi çikarmadik burda sigortamiz 100% karsilicak tüp bebegi. Bununda tabii ki büyük bir katkisi var maddi açidan.
Burda olumsuz olursa testis biyopsisi. Kesin ikinciyi türkiye'de mikro tese yaptiriz umut tüp bebek merkezinden.
Burda denemedik demiyelim.
Isracim sen bana oyonnax'daki türk doktorun ismini ve numarasini verecektin istersen özelime yolla.
Tesekkürler.
Hayirli günler.

Kizlar sizede günaydin.
Ilk yazan ben oldum bu sabah.
Yoksa dünden beri bendede uykusuzluk basladi zemuszemus

slm kızlar..........

biz tedavide olmadığımız için fazla yazasım gelmiyor ama eskilerden olunca hiç değilse bi slm verip çıkayım diyorum çoğu zaman.........

zamancım seni niye merak etmeyelim kız uğramama zamanı kısıtlı molunca kimse kimseyi merak etmiyo gibi ama şunu unutma hep dualarımızdasın rabbim inşallah bir mucize yaratırda sende burada güzel haberlerini verirsin canım

Merhaba kizlar....
Kaan aydos esime klomen verdi ..bizim alabilmemiz icin doktorun yazmasi gerekiyor esim aile doktoruna gitti oda yazmadi .....
napacagimi bilmiyorum 19 subata ki rendevuya kaldi hersey oda vermez bence bende tedavi olmuyorsunuz diye oooofff
espoir canim insallah sizin doktor yazar size

selamun aleyküm bacılar nasılsınız
belgin ve harzem anam meraketiğinize sevindim a.s azcık nazlanmış oldum
harzemim artık çokda takmıyorum sadece bazen öyle bi ateş özlem düşüyorki içime yakıyor sanki öyle oluncada diyorumki demek kiRabbim nasipedecek ki içime sıcaklıgı düşüyor yoksa sabrını verirdi özlem duymazdım Allah ol dedikten sonra herşey olur inşallah

kızlarrrr özledim sizi walla.kayınvaldemdeyim.evde net yok giremiyorum.cafeye geldim şimdi.5 günde yeni arkadşlar gelmiş.sürekl
i artıyoruz.nedir bu böyle ya salgın gibi azo salgını.gerçi allahım beterinden korusun ama...daha üye olmaya kaç kişi var kimbilir.bu arada eşim hormon testi yaptırdı.fsh 15 den 6.7 ye düşmüş normal mi sizce bu yeni değer? 5 şubatta da kaan hocaya gidicez inş.var mı gelen o tarihte?

canım fsh ın düşmesi güzel çünkü fsh en fazla 8 olmalı inşallah 5 şubatta kaan hoca bu sonucu begenir ve allahım yüzünü güldürür arkadaşım

hoşgeldin allah kurtarsın en kısa zamanda ben almana gitmedim ama sana tavsiyede bulunacak arkadaşlarımız vardır.

hadi hayırlısı arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun yavruna hepimiz kavuşuruz inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…