Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm huriye hnm 3 ay önce merkezden ayrılmış...

Ben ne ankalifede çalışıyorum nede bir bağlantım var.Ben böye bir haber duydum ve burada sadece paylaşmak istedim.Ben 13 yıllık evliyim ve sorunumuz aynı azosperm.Her ne tedavi uyguladık isek bir türlü sonuca ulaşamadık ilk olarak amarikan hastanesinde tedavi gördük olmadı daha sonra memorial hastanesinde tedavi gördük dr.semih özkanda olmadı ve son olarakta ankarada dr.kaaan hocada tedavi aldık yine olmadı.hepsinin söylediği sadece kökhücre tedavisini beklememiz başka çaremizin olmadığını bildiğimiz ve sadece bu tedavi yönteminin bize fayda sağlayabileceğini bildiğimiz için takip ediyorum.böyle bir haber aldım ve burada paylaşmak istedim bu tedavi yöntemini alan varmı veya başka tedavi veren daha kaliteli bir doktor varmı diye yazdım ama zannedersem bazı kişiler beni yanlış anladılar.ben daha önce bu siteyi takip etmiyordum dr.celalettin beyden söz ediliyor.gerçekten iyimi.çünkü bu zamana kadar bu hastalık için gerçekten çok para harcadık artık bu rahatsızlıktan kurtulmak istiyoruz.saygılar..

canım gerçekten çok azimliymişsin bir kez daha maşallah diyorum
çoğu insan bu kadar emek vermez sıkılır ondan dolayı ama sen sabırlı bir şekilde
çalışmışsın ve mükafatını almışsın tekrardan tebrik ederim

cnım ben sana bey daha ormak istiyorum senin eşinde mikro tese olmuş galiba
bulunan spermler harekesizmiydi kaç defa tüp bebek denediniz?birde celalletin hoca'ya sizde
gidiyomuşsunuz hiç test yaptınız mı bulunan sperm var mı?çok soru oldu biliyourum ama cevaplarsan
çok sevinirim

cnm benimçok güzel ve güçlü bir hikaye cnm ilk defa mı çalışacaksın yoksa pozisyon mu değiştirdin Allah yolunu açık etsin bu süreçte maddiyat çok önemli cnm ben cüzümü okudum diğer okudum dualarıda şimdi mesaj olarak yazacağım

cnm benim progesteranı bencede iy ki vermiş kuzucuğum konforlu olsun demek kuzunla berabersin aslında pıhtılaşma çıkarsa sevinebilirim bile en azından derim ki daha önce ondan tutmadı herşeyin hayırlısı bu ay rahim film çektirmek istiyorum süleyman hoca gerek yok demişti bakalım polip nüksetmişti bu yüzden erkenden gittim inşallah cnm hepimiz hayırlısıyla hayırlı sağlıklı akıllı güzel evlatlarımıza kavuşuruz

saol teyzesi inş dediğin gibi konforu iyidir bebişimin
çektir canım rahim filmini elinde olsun inş temiz çıkar ama varsa da bişey belli olur yoksada için rahatlar...
canım tam olarak tedaviye nezaman başlamayı düşünüyorsun

bitkisel takviyeleri doktor mu öneriyor bizde mutlaka gideceğiz...

evet canımm doktorumuz veriyor
önce kan tahlili gereken tahlilleri istiyor herkesin hastalığı bir değil ona göre bitkisel tedavi veriyor bize bitkisel verdi bazı arkadaşlara ilaç o hastalığa göre değişiyor
biz uzun süre bitksel kullandık ne iyi gelirse kullandık diyebilirim ama bilinçsiz kullandığımız için faydadan çok zarar verdi bize eşimin fsh 50lerdeydi okadar çok yükselmişki hormonda değişimler gözle bile farkediliyor eşim hep yorgunum güçsüzüm derdi
ama ben ısrarla kendi hazırladıklarımı içiröeye devam ettim ALLAHA şükür celalettin beye gittik çok kısa bir sürede hormonlarımız düşrü fsh 1,13lere düştü..uzun süredir sperm testi vermedik şuan vermemize gerek yok daha o aşamalara gelmedik
ilk aşama geylani aktardan 1.ci aşama toz ve ermiş aktardan g2 macunu kulandık sonra geylani aktardan 2.ci aşama küre geçtik onuda 6 hafta kullandık şimdi geylani baharatın 3.ncü aşamasındayız son toz karışımı onlarda bitince neler kullanırız bilmiyorum
İNŞALLAH sonuç alırız

çok saol canımm İNŞALLAH herşey yolunda gider
benim ilk girişimdi ALLAHA şükür atandım okuduğun bölümde çok önemli bu sene adalette çok kadro verildi
nasibimde varmış atandımm RABBİM sanada nasip eder İNŞALLAH
canım sen ne mezunusun ?

allah razı olsun canım benım evet canım bıraz yedıklerıme dıkkat edersem ınsallah duzelır ınsallah sag salım kucagıma alırım duaların ıcın cok saol ınsallah darısı basına senınde guzel haberlerını alırız sende boyle herseyı yazarsın
Senınde cuman mubarek olsun gulum grs

guzel yureklı arkadasım benım ınsallah hersey yoluna gırer dualarınız sayesınde ben daha guclu olucam ınsallah ınsallah sızlerde boyle problemler olmaz rabbım hepımızı korusun optum sızı

cnm bu ne uzun bi yol olacağı da belli değil sponsor nerden bulacak insanlar ya bu iş çokkk zor bi süreççççççççç:26::26:
ah cnm inş çokk duygu dolu bi yer orası herkeslere gitmek nasip olsun cnm zaten kadir gecesi kapanıyo ...
cnm celalletin bey iğnelerin vurulma dozunu değiştirmiş hadi hayırlısıyla gelsin spermlerrrr
2ay sonra senin güzel haberlerini alacağızzzzzzzzzzzzzzzzz
tatlım hayırlı cumalarr cnm şeker için hiççç canını sıkma inşlh insüline gerek falan kalmayacak gönlün ferah olsun paşan sağlık gününde doğacak inşl dualarım senin ve paşan için olacak güzelimm.....
ilkbahar hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrr
güle güle git güle güle gel cnm annenle hasret gider kayınvaldenlede.....

hayırlı olsun bebişin.gözün aydın...
canım senin adına çok sevindim... Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizlerin başına olsun.

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

amin amin amin.
sanada hayırlı cumalarrrrr. duaların kat kat karşılık görsün inş.

günaydın canlarrrrrrr hayırlı cumalar hepinize
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş
biz bugün kayınvalideyi gönderdik kaldık bebişimle ve kuşlarımla başbaşa

amin amin amin canımcım.
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder bu mübarek günde.
gözün aydın hadi bakalım .bebişe ve kuşlara veeeeee kendine iyi bak ......

merhaba günaydın canlar
herkese hayırlı cumalar bu mubarek günde bütün dualarımız dileklerimizi allahım kabul etsin inşlh....

amin canım.sanada hayırlı cumalar.......

çok şükür RABBİM e evladını göndermişş
çok sevindimmm 50 tane spermle bebişin geldi demek RABBİM ol deyince gerisi teferrüat
inşallah CANIMM rabbim BÜYÜK BİZİMDE MUCİZELERİMİZ GELİVERİR.

çok saol canımm ALLAHIM nasip etti..
İNŞALLAH sende atanırsın darısı başına

canım benim....
bende öpüyorum Hayırlı Cumalar diliyorum hepimize...

sanada hayırlı cumalar.
bugünde ettiğin bütün dualar kabul görür ini.amin.

bitanem 2 ay sonra fısh testi yapılacak
bayram sonundada sperm testi yaptıracağız
olsun ozamana kadar da sıra bana gelmiş olur
zamanı kısa tutarsak bence iyi olur cnm...

ah canım ben yanlış anlamışım.
2 aya kadar test yaptırmayacağız anlamışım.
acele girip çıkıyorum yazıları hızlı okuyup çıkıyorum. kusura bakma tatlım.
öne aldım sen
zaten erken biter inş.

canım yaaaa nasıl kızarım .....
inan çok sevindim senin adına.
inş bundan sonra herşey daha güzel olacak...mutluluk hiç bırakmasın seni....
aynen öyle canım .. evde birileri olunca rahat edemez insan .
ne kadar fayda sağlasada yalnız kalma ihtiyacı doğar belli bir müddet sonra.
iyi olmuş sizin gönlünüzü almış kayınvaliden . herşey dozunda güzel....
bundan sonrada kafana birşey takma artık .hımmmmm kızarım bak artık.
şumu bumu takma birşeyleri.. bebiş nekadar etkilenir herşeyden ...

Allah sendende razi olsun canim allah ne muradin varsa versin canim tez vakitte seni melegine kavustursun rabbim. Allah okuyandanda okumayandanda razi olsun

Allah senden de razı olsun canım .inş dualarımız bizi kurtaracak .
okurum yine inş .....

canım hadi hayırlısı olsun.
testlerini yaptırmışsın.
inş hepsi tertemiz istediğin gibi çıkar.ve bütün işlein yolunda ,kolay olur inş.

baharımmmm çok şaşkındım eşimden de böyle bir tepki alınca ne yapacağımı bilemedim
keşke eşimi aramdan yazsaydım olurmuş sonra yazamadım sizide üzmek istemedim
ama olsun hergünümüz böyle mutlu haberlerle geçsin İNŞALLAHHH
yaa çok zorlandımm neler çektim neler kendi ayaklarımın üzüerinde durabiliyorum ALLAHA şükür
başıma kötü bişey gelse ben neyapabilirim diye düşünüyorum bana kim yardım eder diye değil hayatın bana kattığı en önemli özellik bu
çok teşekkür ederim canımm ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın
ayyy benim kuzularda bana çekerse iyi olurr (babasına çekmesinde bana çeksinn )
İNŞALLAH İNŞALLAH ne güzel dualar çok teşekkür ederim canımmmm
burda olan bütün herkesin mutluluğu katlanarak artsın bebişleriyle mutlu huzurlu bir ömür yaşayalım ALLAHIM dualarımızı kabul etsin

canımm eşimde memur zaten o benden çok önce atanmış
okumak çok meşakatli bi yerlere gelen insanlar emek vermeden gelmiyor şimdiki zamanda
sende çok mücadele etmişsin canımm ne güzel çok güzel bir işin var
eşinde atanmışş ALlaHIM mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH
şimdi sıra bebişde oda gelsinn
herşey yoluna girecekk zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…