canımcım 3 yasin okudum.
eksiğin varsa okurum inş daha .Allah kabul etsin.
yasinlerin hürmetine Rabbim gölünden geçenleri nasip atsin .amin.
bitanem 2 ay sonra fısh testi yapılacak
bayram sonundada sperm testi yaptıracağız
olsun ozamana kadar da sıra bana gelmiş olur
zamanı kısa tutarsak bence iyi olur cnm...
cnm huriye hnm 3 ay önce merkezden ayrılmış...
çokk teşekkür ederimm canımmm
evet çok azimliyim herkes çok şaşırdı inanırmısın kendi ailem bile inanamdı hiç beklemiyorlardıı
beniim buralara geleceğimi hiç düşünmüyorlardı şimdi ben memur oldumm kendi emeğimle ben öyle okusun diye bindereden su getirilen evlatlardan olmadımm
ailem hiçç emek vermedii maddi olarakta manevi olarakta onlardan görmediğimi kocişten gördümm
eşimm sen çok zekisin daha iyi yerlere gelebilirsin diye bana hep kızdıı hep yol gösterdi şimdi emeklerimin kartşılığını alıyorumm
bide bebişlerime kavuşsam oda olacak biliyoumm vakti zamanı varr zamanla herşey yoluna girecek
atamamın yapıldığı ilk gün bölge müdür yardımcısıyla görüştüm canımm
İNŞALLAH öyledir benim için daha iyi olur
bencede çok güzel hem paranı kazanıyorsunhemde birsürü hakkın varr ben bugünlere geleceğimi tahmin bile edemezdiim
hep kendim çalıştımm evde hiç dersaneye gitmedimm
evlenmeden önce liseye gitmemiştim bazı sebeplerden dolayı
açıkliseye gittim lise bitti üniversiteye gittim hep evliyken okudum eşimde çok yardımcı olduu bütün stresimi çektii
kpssden 83 aldımm RABBİM emeklerimin karşılığını verdii
son iki senedir acıyıda mutluluğuda aynı anda yaşadım eşimin rahatsızlığı okul stresi çok zorduu şimdi böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorumm
İNŞALLAH işe başlarımm sizin destekleriniz çok iyi geldii
hepinizden ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa tez vakitte versinn İNŞALLAH
hayırlı uğurlu olsun canım
canım gözün aydın yaptırmışsın genetik testlerini sonunda inş sonuçlarıda temiz çıkar
ama kan pıhtılaşması falan çıkarsa sakın üzme kendini...
bende de var bu sabah göbekten 28. iğnemi yaptım :94:
ayrıca drum temkinli davranmak adına progestan iğnesi verdi akşam kalçamdan 28. iğnemi yaptırıcam
diyeceğim sen çok hassassın olurda pıhtılaşma çıkarsa sıkma canını...
inş temiz çıkar hiç bişeye gerek kalmaz...
kontrolede gitmişsin inş 2. denemende hayırlısıyla kavuşursun bebişine
cnm benim progesteranı bencede iy ki vermiş kuzucuğum konforlu olsun demek kuzunla berabersin aslında pıhtılaşma çıkarsa sevinebilirim bile en azından derim ki daha önce ondan tutmadı herşeyin hayırlısı bu ay rahim film çektirmek istiyorum süleyman hoca gerek yok demişti bakalım polip nüksetmişti bu yüzden erkenden gittim inşallah cnm hepimiz hayırlısıyla hayırlı sağlıklı akıllı güzel evlatlarımıza kavuşuruz
bitkisel takviyeleri doktor mu öneriyor bizde mutlaka gideceğiz...
canım çok sevindim hayırlı olsun yeni işin inşallah herşey yolunda gider birgünde hamiş haberini verirsin bize bende kaç senedir giriryorum kpss ye ama atanamadım bi türlü bu sene son olarak tekrar denicem bakalım ne olur..
canım çok geçmiş olsun.ama şeker yemeğeyle kontrol altına alınan birşey takma kafanı güzel düşünmüşsün...
Inşh alllahım hayırsıyla kucağına almayı nasip etsin.ikinizde çok sağlıklı olun.
Hayırlı cumalar bu arada..herkese de :)
saol güzel duaların için canım benim
Allah hepimize önce sağlık, sonra tatlı mı tatlı bebişler ve mutluluk nasip etsin
Canım sıkma canını dediğin gibi benimde içimden kötü bişey geçmiyor...
Bundan sonra ona göre dikkat edersin sorun çözülür allahın izniyle
Paşamızda tam zamanında sağlıcakla gelir inş
cnm bu ne uzun bi yol olacağı da belli değil sponsor nerden bulacak insanlar ya bu iş çokkk zor bi süreççççççççç:26::26:Kızlar az önce ankalifeden aradılar
göbekten yağ dokusu aldıklarını ve testislere verdiklerini
4 ve 6 hafta takip ettiklerini ve 1 buçuk yıl erkeğin ilaç kullandığını
daha sonra ilacı bırakarak 1 buçuk yıl daha beklendiğini ve mikro tesede olgun canlı spermlerin bulunacağını felan söylediler maliyeti 10 bin euro muş
sponsor bulmak gerkiyormuş 2,500 kişi müracaat etmiş
768 kişi sponsor arıyormuş vs gibi
allahım ne kadar zor işler yaa inşlh birde o zorlukları yaşatmadan rabbim veriversin evlatlarımızı ..
ah cnm inş çokk duygu dolu bi yer orası herkeslere gitmek nasip olsun cnm zaten kadir gecesi kapanıyo ...canım bugün gidecekmişsin hırka-ı şerifi görmeye Allah dualarını kabul eylesin.
Bende cumartesi gitmeyi planlıyorum eşimle birlikte orda bende hepinizie dua ederim inşallah.
Ben ilk defa gitcem ve çok heycanlıyım şimdiden.
cnm celalletin bey iğnelerin vurulma dozunu değiştirmiş hadi hayırlısıyla gelsin spermlerrrrcnm hocayla sabah yazıştık öğlende konuştuk
sonuçlar için gayet iyi dedi
pregniye yine haftada 2 ADET 5000 lik devam
menegonada 75 +150 + 75 şekilde 2 ay kullanacağız ve istanbula gideceğiz
hoca sperm fısh testi yaptıralım dedi
ama bayram sonu sperm testide yaptıracağız hoca yaptırın ama iyi incelenen yer olması lazım dedi
öyle işte cnm 2 ay sonra yeniden istanbul yolculuğu var...
tatlım hayırlı cumalarr cnm şeker için hiççç canını sıkma inşlh insüline gerek falan kalmayacak gönlün ferah olsun paşan sağlık gününde doğacak inşl dualarım senin ve paşan için olacak güzelimm.....kizlar nasilsiniz rabbim hepinize iylikler nasib etsin insallah , denizbulut canim hadi gozun aydin insallah en kisa zamanda spermlerinizi gormeyide nasib eder mevlam , hamisler rabbim sizleride bebislerinizide korusun insallah , tedavideki arkadaslar insallah sizlerede rabbim kolayliklar nasib eder umduklariniza en kisa zamanda nail eder . kizlar hatirlarsaniz seker yuklemesi yapilmisti bana bugun doktordan geliyorum malesef sekerim cok yukse cikti diyetisyene yonlendirdiler o da bana diyet verdi 3 GUN TAKIP EDECEKLER UCGUN SONRA DEGISIKLIK OLMAZSA INSULIN VERECEKLERMIS ERKEN DOGUM RISKIN VAR DEDILER ALLAHIM BENI VE HEPIMIZI KORUSUN INSALLAH NEDENSE ICIMDEN KOTU BISIY GECMIYO PEK TAKILMADIM DOKTORUN DEDIKLERINE AMA DIKKAT EDICEM INSALLAH OGLUSUMLA BIZDEN BU KADAR TEYZELERI COK SUKUR PASAM IYI SADECE BEN COK FAZLA KILO ALDIGIM ICIN KONTROL ALTINA ALICAKLAR 74 KILOILE HAMILE KALDIM SUAN 88.600GR KILOM ZATEN BENDE KLOMU KONTROL ALTINA ALMAK ISTIYODUM BAHANE OLDU ISTE , INSALLAH SAG SALIM AYINA GUNUNE GORE DOGURMAK NASIB OLUR HEPINIZI OPTUMKENDINIZE DIKKAT EDIN ALLAHA EMANET OLUN
ilkbahar hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrkızlarrrrr bugün yollardaydım ben ve eşim öğretmeniz ramazanda evimizddeydik çok rahattı. Bugün anneme geldim ramazanın devamı buradayız inş. 2. bayramda kayınvalide ziyaretleriyle devam edecek.........
Evet canım Celalettin beyin tavsiyesiyle bu zamana geldik şükür.Bebek normal yolla oldu.Pregly ve menagonun dozunu artırdı.Eşim Kasım ayından beri 2 kür keçi boynuzu çayı içti.Celalettin beyin yönlendirdiği aktardan 2kür böğürtlen kökü çayı,2 kür özel macundan tüketti.Çok şükür bitkisel destekle Allah'ın izniyle süreç daha hızlanmış oldu.spermler ilk çıkıştan sonra hep kaliteli ve fişek gibi oluyormuş.Celalettin beyin tabiri :) bu yüzden milyonlara gelmeden bile her an herşey olabilir :)) kendini hazırla.sonra benim gibi eee daha milyonlara gelmedi canım spermlerin,şimdi ben hamile miyim gerçekten diye şaşar kalırsın.50 spermle normal yolla doğan mucize bebekte varmış.Artık sen düşün Allah'ın büyük hikmetini canım.Tez zamanda sene dolmadan hayırlı haberlerini alırız inş.Darısı herkesin başına.
günaydınlarBU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
günaydın canlarrrrrrr hayırlı cumalar hepinize
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş
biz bugün kayınvalideyi gönderdik kaldık bebişimle ve kuşlarımla başbaşa
merhaba günaydın canlar
herkese hayırlı cumalar bu mubarek günde bütün dualarımız dileklerimizi allahım kabul etsin inşlh....
Evet canım Celalettin beyin tavsiyesiyle bu zamana geldik şükür.Bebek normal yolla oldu.Pregly ve menagonun dozunu artırdı.Eşim Kasım ayından beri 2 kür keçi boynuzu çayı içti.Celalettin beyin yönlendirdiği aktardan 2kür böğürtlen kökü çayı,2 kür özel macundan tüketti.Çok şükür bitkisel destekle Allah'ın izniyle süreç daha hızlanmış oldu.spermler ilk çıkıştan sonra hep kaliteli ve fişek gibi oluyormuş.Celalettin beyin tabiri :) bu yüzden milyonlara gelmeden bile her an herşey olabilir :)) kendini hazırla.sonra benim gibi eee daha milyonlara gelmedi canım spermlerin,şimdi ben hamile miyim gerçekten diye şaşar kalırsın.50 spermle normal yolla doğan mucize bebekte varmış.Artık sen düşün Allah'ın büyük hikmetini canım.Tez zamanda sene dolmadan hayırlı haberlerini alırız inş.Darısı herkesin başına.
Canım tebrik ederim azmine hayran olmamak elde değil açıkçası.İnşallah tez zamanda tedavinizinde sonuçlarını alırsınız. bende seneye kpss ye gireceğim. Darısı benim ve bennim gibilerin başına inşallah :44: :44: :44:
canım benim....
bende öpüyorum Hayırlı Cumalar diliyorum hepimize...
bitanem 2 ay sonra fısh testi yapılacak
bayram sonundada sperm testi yaptıracağız
olsun ozamana kadar da sıra bana gelmiş olur
zamanı kısa tutarsak bence iyi olur cnm...
kızma kızma seninle konuştuğumuzda belli değildi
ogün sonuçlar açıklanmaya başlamıştı...
ben sürekli bakıyordum netten biçok il açıklamış ama balıkesir sonlara kalmıştı...
bende sinir oldum çıktım netten yatak odasında kitap okumaya başlamıştım...
o sırada aradın okadar çok şeyden konuştuk ki tayin istediğimi söylemeyi unuttum
seninle konuşurken ha bire çağrı geliyordu eşimdir teli kapatınca dönerim diye önemsememiştilm...
teli kapatınca gördüm arayan aynı okulda çalıştığım öğretmen arkadaşımdı...
sonucu görmüş tebrik etmek için aramış bende ondan aldım müjdeyi
öyle işte canım çok şükür merkeze geldik inş sonrasıda güzel olur
hamilelik iyi gidiyor canım çok şükür bulantı kusma yok
kabızlık vardı çözüldü gibi şükür...
iştahsızlık var acıkıyorum ama cnaım istemiyor zorla yiyorum
evet canım kayınvalidem vardı 1 haftadır ama bugün gönderdik
hakkını yiyemem geldiğinden beri mutfağa sokmadı hiç bi iş yaptırmadı bana ama ben rahat edemiyorum böyle...
insanın kendi haline kalması kadar güzel bişey yok valla
seni cadı seni demek taaa ozaman belli olduda söylemedin bize
güzel haberi verseydin de çifte mutluluk yaşasaydı topik...
neyse geç de olsa öğrendik çok sevindik senin adına
okudum ne aşamalardan buralara geldiğini emeklerinin karşılığını alıyorsun bitanemmm
bebişlerin çok şanslı olaca senin gibi mücadeleci bi anneleri olduğu için
allahın izniylehaberini verdiğin günlerde gelecek inş
Allah sendende razi olsun canim allah ne muradin varsa versin canim tez vakitte seni melegine kavustursun rabbim. Allah okuyandanda okumayandanda razi olsun
kızma kızma seninle konuştuğumuzda belli değildi
ogün sonuçlar açıklanmaya başlamıştı...
ben sürekli bakıyordum netten biçok il açıklamış ama balıkesir sonlara kalmıştı...
bende sinir oldum çıktım netten yatak odasında kitap okumaya başlamıştım...
o sırada aradın okadar çok şeyden konuştuk ki tayin istediğimi söylemeyi unuttum
seninle konuşurken ha bire çağrı geliyordu eşimdir teli kapatınca dönerim diye önemsememiştilm...
teli kapatınca gördüm arayan aynı okulda çalıştığım öğretmen arkadaşımdı...
sonucu görmüş tebrik etmek için aramış bende ondan aldım müjdeyi
öyle işte canım çok şükür merkeze geldik inş sonrasıda güzel olur
hamilelik iyi gidiyor canım çok şükür bulantı kusma yok
kabızlık vardı çözüldü gibi şükür...
iştahsızlık var acıkıyorum ama cnaım istemiyor zorla yiyorum
evet canım kayınvalidem vardı 1 haftadır ama bugün gönderdik
hakkını yiyemem geldiğinden beri mutfağa sokmadı hiç bi iş yaptırmadı bana ama ben rahat edemiyorum böyle...
insanın kendi haline kalması kadar güzel bişey yok valla
seni cadı seni demek taaa ozaman belli olduda söylemedin bize
güzel haberi verseydin de çifte mutluluk yaşasaydı topik...
neyse geç de olsa öğrendik çok sevindik senin adına
okudum ne aşamalardan buralara geldiğini emeklerinin karşılığını alıyorsun bitanemmm
bebişlerin çok şanslı olaca senin gibi mücadeleci bi anneleri olduğu için
allahın izniylehaberini verdiğin günlerde gelecek inş
canımm eşimde memur zaten o benden çok önce atanmış5 aydır tedavideyiz canım.
Canım çok güzel şeyler başarmışssın aferin sana.Bakarsın eşinde memur olur sonra.
Ben liseden sonra 2 yıllık üniversiteyi kazanınca çevremden çok baskı gördüm.
Bide babamı yeni kaybetmiştim.2 yıllıktan bir şey olmaz okuma dediler.Annem ne yapacağımı şaşırdı.
Babam yeni ölmüştü para yok pul yok maaş bağlanmadı daha.
Ama ben o kadar çok istiyordum ki okumayı.
Neyse kayıtların bitmesinden bir gün önce posta geldi
Maaş bağlanmış ve bana burs çıkmıştı ve o gün apar topar evraklarımı yaptırıp son gün üniversiteye yazılmaya gittik
Ben mutluluktan uçuyordum.Çünkü bu 2 yılığın bana çok faydası olacağını biliyordum.
Okulu sorunsuz bir şekilde bitirdim.sonra iş hayatı falan derken evlendim.
Sonra kpss ye girmek için bende evde sıkı bir ders çalıştım.Yemeklerimi bile annem yapıyordu.84 puan aldım
2 yıllıktan bir şey olmaz diyenlere inat memur oldum.Lise mezunu olsaydım okumasaydım işim daha da zordu ve hizmetli olarak olurdum o zaman.
O sıralar özel şirkette çalışan Eşim bendeki rahatlığı görünce bende memur olacam dedi.İşi gücü bıraktı ders çalıştı evin geçimini 3 ay ben sağladım.bütün yük benim omuzlarımın altına binmişti.ev kira idi
Çok şükür eşimde memur oldu birbirimizin desteği ile.
En önemlisi de destek zaten.
Okumaya devam.üniversite 4.sınfıfım bu sene.
Rabbim bir kolaylık sağlayacaktır sen merak etme.
Yakın bir ilçe olursa sen sabah gider akşam gelirsin.
Sorun olmaz yani.
canım hadi hayırlısı olsun.
canım ben görmemişim listede ismimi.kusura bakma çok teşekkürler.Allah razı olsun.Rabbim hersesin duasını en kısa zamnda kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?