canım gerçekten çok azimliymişsin bir kez daha maşallah diyorum
çoğu insan bu kadar emek vermez sıkılır ondan dolayı ama sen sabırlı bir şekilde
çalışmışsın ve mükafatını almışsın tekrardan tebrik ederim
cnım ben sana bey daha ormak istiyorum senin eşinde mikro tese olmuş galiba
bulunan spermler harekesizmiydi kaç defa tüp bebek denediniz?birde celalletin hoca'ya sizde
gidiyomuşsunuz hiç test yaptınız mı bulunan sperm var mı?çok soru oldu biliyourum ama cevaplarsan
çok sevinirim
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
3-4 AĞUSTOS KADİR GECESİNE
KADAR KURANI KERİM HATİMİ
YAPIYORUZ CÜZ , SALAVAT, KELİMEİ TEVHİD,ESTAĞFURULLAH,ELHAMDÜLİLLAH,İHLAS VE FATİHA ALIP OKUMAK
OKUTMAK İSTEYEN VAR MIDIR ?
HATİM DUALARIMIZ KADİR GECESİNDE YAPILACAK
İNŞALLAH...
kızlar isimlerinizi özelden yazarsanız isteyen soyadınıda yazabilir ben listeye ekliyeyim okuduklarınızla beraber okuduklarımız kabede dualanacak RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH
canım hadi hayırlısı olsun.
canım ben görmemişim listede ismimi.kusura bakma çok teşekkürler.Allah razı olsun.Rabbim hersesin duasını en kısa zamnda kabul etsin inş.
ne kusuru tatlım. bende görmeyebilirim......amin .
Evet canım Celalettin beyin tavsiyesiyle bu zamana geldik şükür.Bebek normal yolla oldu.Pregly ve menagonun dozunu artırdı.Eşim Kasım ayından beri 2 kür keçi boynuzu çayı içti.Celalettin beyin yönlendirdiği aktardan 2kür böğürtlen kökü çayı,2 kür özel macundan tüketti.Çok şükür bitkisel destekle Allah'ın izniyle süreç daha hızlanmış oldu.spermler ilk çıkıştan sonra hep kaliteli ve fişek gibi oluyormuş.Celalettin beyin tabiri :) bu yüzden milyonlara gelmeden bile her an herşey olabilir :)) kendini hazırla.sonra benim gibi eee daha milyonlara gelmedi canım spermlerin,şimdi ben hamile miyim gerçekten diye şaşar kalırsın.50 spermle normal yolla doğan mucize bebekte varmış.Artık sen düşün Allah'ın büyük hikmetini canım.Tez zamanda sene dolmadan hayırlı haberlerini alırız inş.Darısı herkesin başına.
çok teşekkür ederim canımmm ilk defa çalışacağım ALLAH nasip edersecnm benimçok güzel ve güçlü bir hikaye cnm ilk defa mı çalışacaksın yoksa pozisyon mu değiştirdin Allah yolunu açık etsin bu süreçte maddiyat çok önemli cnm ben cüzümü okudum diğer okudum dualarıda şimdi mesaj olarak yazacağım
sağol cnm ii geçti çokkk güzeldi ben gittiğim de nasıl kalabalıktı anlamadımmmslm nasılsın?
gittin mi canım hırkay ı şerifi görmeye?
canımmm çok saoll ben ders çalışmaktan sıkılmam ama son zamanda çok zorlandımm
sadece ders çalışmaktan ibaret olsa hayat ama öyle değil kocişin yükü evin yükü hepsi benim omuzlarımda ben hem ders çalıştım hemde eşimin hastalığını araştırdım saatlarce
ev temizle yemek yap hepsi bende bide eşim çok huysuz hep bişeyler onun istediği gibi olsun ister burnumdan getirir.
aileside konyada haftada bir onları ziyaret ettt zaten beynim çorba oluyor zamanımın çoğunu eşim ve sorunları alıyor
geri kalan zamandada ben ders çalışıyorum işte
evet eşim mtese oldu 2011 de tesede haraketsiz sperm bulundu bir kere tüp bebek denedik bir tane embriyomuz oluştu malesef tutmadı
şimdi celalettin hocada tedavideyiz şuan herşey yolunda biz bitkisellerdeyiz geylani baharat ve ermiş aktarın kürlerini kullanıyoruz 3 ayımız doldu celalettin beyde tedavideyken hiç test vermedik
celalettin bey nezaman isterse ozaman vereceğiz şuan vakti değil bizde vermiyoruz kürler bitince verebiliriz daha 1 yada 2 ayımız var gibi
eşimin hormonları çok kötüydü şuan onlar düzene girdi sperm için daha erken bizde
ama belli olamz belki çıkış olmuştur İNŞALLAHHHH
celalettin bey bize sizde kesin çıkış olur demedi normal çıkış olasa bile tesede kaliteli sperm elde ederiz dedi bizde genetik azfc delasyonu var galiba bu yüzden böyle bişey dedi
sizde celalettin beydemi tedavi oluyorsunuz ?
sağol cnm ii geçti çokkk güzeldi ben gittiğim de nasıl kalabalıktı anlamadımmm
cami sokağının 2 sokak aşağısına anca kuyruğa girebildim ama sıra gelipte hırka_ı şerifi görünce nasıl duygu patlaması oluyo anlatamam salavatla girip bide o heybetli hırkayı görünce ister istemez gözündeki yaşalar akıppp gidiyo
herkeslere dualar ettim kaç kere kaç kere söledim hamişlere hayırlı doğum bizlere hayırlı spermler salih saliha evlatlar nasip etsin dedim inşlh yaradan katında kabul eder..
besmeleye başlıyoruz hayırlısylainşş hepimizin duası kabul olur
bu arada herkese hayırlı cumalar....
BU mübarek günde Rabbim herkesin ne muradı varsa versin amin.....
hayırlı cumalar canımmmmmmm
aminnnnn İNŞALLAH RABBİM dualarımızı kabul etsin
neler yapıyorsun canım benimmm ?
arkadaşlar namazı kime okunacaksa o kılacak.
okunacak kişi kendi okuyacağı zaman namazı kılabilir.
önce kılması şart değil.
diğer arkadaşlar o namaz kılmadan da besmele çekmeye başlayabilir.
niyetimize arkadaşımızın nikini alsak olur.
dilekler ortak sanırsam .
sağlıklı sıhhatli salih saliha evlatlara kavuşmak.
sperm çıksın diye dua değilde evlat sahibi olsun diye dua edersek daha iyi olur sanırsam .
sperm çıkması çok önemli inş ama iş onunla bitmiyor .
inş hepimizin duası kabul olur.allah kabul olsun
slm pıtırcık listeyi de hazırlamışsın ellerine sağlık
Rabbim cümlemizin duasını kabul eyler inşallah
dediklerine katılıyorum sperm çıksın diye değil Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin diye dua edelim
sağol cnm ii geçti çokkk güzeldi ben gittiğim de nasıl kalabalıktı anlamadımmm
cami sokağının 2 sokak aşağısına anca kuyruğa girebildim ama sıra gelipte hırka_ı şerifi görünce nasıl duygu patlaması oluyo anlatamam salavatla girip bide o heybetli hırkayı görünce ister istemez gözündeki yaşalar akıppp gidiyo
herkeslere dualar ettim kaç kere kaç kere söledim hamişlere hayırlı doğum bizlere hayırlı spermler salih saliha evlatlar nasip etsin dedim inşlh yaradan katında kabul eder..
besmeleye başlıyoruz hayırlısylainşş hepimizin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?